82377
Silkroad Online (iSRO)
  • circa
    nem csak frissítettem egy lapot, aztán el kezdett szolni egy zene
  • Petruska
    felléptél a guild oldalamra?
  • circa
    Köszi! Amúgy ez mi volt, valami zenét kezdett el játszani amikor megnyitottam a fórumot, ez hogy?
  • Petruska
    Sok sikert:) Meg kitartást:P
  • circa
    Üdv mindenkinek, még 19 napom van hátra a vizsgaidőszakból, aztán meg se állok lvl 60-ig , de addig még no play meg tanulás ezerrel
  • Petruska
    Shaime még válaszra se méltatott
  • Petruska
    én duplán vízöntő vagyok:P
  • Petruska
    Üdv uraim, szép jó reggelt! A hét végén túlestem életem első silk vásárlásán![örül a feje]:), pedig nekem is 'csak' webkártyám van! Paypal-on amikor tipust kérdez, mastercard-ot kell megadni és verify numbernél a kártya cvc2 számát! Valamint az egész 16 jegyü kártyaszámra is szükség van. De mivel a pay pal levon másfél €-t regisztrációkor, szeretném megradagni a lehetőséget h segítő kezet nyújtsak azoknak akik vennének silket, de nincs dombornyomott kártyájuk, vagy web, meg mindannak aki spórolna 1.5 €-t:))
    Banki átutalás ill kp-ban való fizetés, részletek msn-en akit érdekel, és nyugi senki acc-jére nem pályázom:)
  • gameplusz
    http://forum.mmosite.com/topics/105/200604/25/96,1.html?time=1150065416

Próbáljátok ki :)
  • Lovaskocsi
    ha a pang fele annyit kóstál, mint az xp scroll akkor veszek 2őt és bepörgetem xp scrollra. a másik meg üsse kavics legyen 64 sos glaive.

csak sztem éppen ezért lesz a pang annyi/drágább mint az xp scroll.
  • Carmang
    "... major lag that caused death and disconnect to some members..."
    biztos örültek...
  • Carmang
    Na akkor röviden tömören:

1. Először is a Szerencsejáték Rt. beköltözik Janganba. Item Mallban vehetsz ilyen kártyát (pang), azzal tudsz játszani NPC-nél, kiválasztod mit szeretnél nyerni. Ha szerencséd van kapsz egy "Piros beváltós jegyet", amit NPC-nél beválthatsz a tárgyra. Ha nincs szerencséd akkor egy "Kék beváltós jegyet" kapsz, amit szintén beválthatsz, de akkor nem azt fogod kapni amit szerettél volna.

2. Trade rendszer bővülése: Trader/Hunter lehet egy partyban, Thief csak Thieffel lehet partyban, illetve ilyen partyban nem lehet olyan aki nem "dolgozik" éppen. Egy sikeres Trade esetén extra Job Exp-et és pénzt kapnak a Traderek, extra job exp-et kapnak a Hunterek Thief leölése esetén (az is aki nem ölte le, csak éppen a partyban van). Sikeres trade esetén lóvét kap a Hunter is.
    Egyébként meg bővülnek a Trade "állomások" (számozva a térképen), de ezekbe valami küldi teljesítése után lehet csak szállítani.
    Megváltozik a portéka vásárlási módja, hogy ne kelljen ötezerszer kattintani az árun (még az író sem érti mi lesz itt, de egyszerűbb lesz).
    Thiefeknek NPC Hunter fog "spawnolni", illetve egyszerű polgár nem vadászhatja le az NPC Thiefet, és viszont. Thiefek nem nem mehetnek be karavánnal a városba.

Ennyi.
  • Cat 02 #12305
    érdekes :D Giantek megjelennek egybőkl mindenki fut
    1ébként érdemes tudni h ilyenkor valszeg nem votlak 60 ask ;)
    (esett a hó ! -> dec vége max)
  • Maala
    odavág...
  • datango
    érdemes megnézni (én is csak találtam)
  • Maala
    ha nem lennék ennyire kába, akkor lefordítanám neked. de az vagyok., talán meccsig rendbe jövök... (kába vok, nem másnapos!!!)
  • Kavácska
    mért a képekekből mit értettél szöveg nélkül??? kíváncsi vagyok mikre következtettél :P
  • Cat 02 #12300
    megegyzek ingyében :P
  • datango
    hehe, na ezt most felejcsd el
  • gameplusz
    LEGYÉL TE IS IGAZI SILKROAD FAN! TANULJ KOREAIUL!

TEL: 06304511560
    ÁR. MEGEGYEZÉS SZERINT
  • datango
    elmagyarázod mi ebben az érdekesség , csak mert gyakorlatilag a képeken kívűl nem értek semmit belőle
  • datango
    most akkor gyakorlatilag miez az ujítás? mert csak habogva értettem :P

nálunk 1 év kb mire bejön ?
  • Cat 02 #12295
    figy majom is 1 hónap mulva már votl nlunk
    Takla Mkant meg azért newm nyitnaj mert max 100 db 70 es van
  • gameplusz
    Nem kell 20 év. Mondom a képletet.

Koreiai:2*3/2*5

No, hát ennyi kell hozzá....
  • Carmang
    Teccik . NPC Hunter a thiefeknek, és NPC thiefek végre nem nyírhatják ki polgárokat.
    De ez ugye most a koreai, japán verzióban lesz...
    Akkor még 20 év mire mi is megkapjuk
  • Cat 02 #12292
  • Cat 02 #12291
    ha kapunk adming jogot :D
  • gameplusz
    Érdekesség.
  • Maala
    plz költözzetek már a #silkroad.hu-ra, sokkal normálisabb név, meg nincs messze a #silkroad-tól sem. :-s
  • HencStein

Areis Adatai : sos+7 spear +16% mag attack növelö
    kcsit erös?
  • Blinkye
    LOLOLOLOL EZ kibaszott jó!!!!!!!! Főleg a Trade.. bazz... nagyon kemény
  • Danyi
    A mIRC-en (Quakenet szerveren) jöhetnétek majd a #silk-road.hu -ra mert alig vagyunk ott :( :( :( Akinek kell segítenék beállítani a mIRC-et, bár a FIFAHUNGARY-n van hozzá egy jól használható leírás :)!
  • Maala
    tuti, hogy egy évet várni kell, amíg a KSROs újítások idejönnek? :-s
  • Maala
    hát most figy, egy szar scroll kerül 135 silkbe, ha a pang már csak feleannyiba kerülne, megérné...
    de olvasd el a 2. hszt is, gec, ha ezeknek csak a FELE/NEGYEDE/NYOLCADA igaz lesz, akkor én újra elkezdek játszani :D
  • Cat 02 #12283
    lol :D van pénzed olyan szarra ? :D
  • Maala
    úh, csak félig olvastam el akkor, de most, hogy TELJESEN, mostmár azt mondom, hogy "hú, bazd meg". ez eszméletlen durva!!! PANGani AKAROK!!!
  • Maala
    aztarohadt... beszarás...
    http://forum.mmosite.com/topics/105/200606/03/430,1.html
  • Cat 02 #12280
    Esztergom / Budapest / Constantinapole / ... / Botters
  • Maala
    várj keddig, sztem akkor lesz egy kis update, először az oldalon, aztán 2-3 hét mólva kedden már sztem fent is lesz a farkas. sztem.
    új szervernévre tipp: Rome. sztetek?
  • Blinkye
    jó lenne vmi normálisab újítás :) bár még a lvl 70 től igencsak messze vagyok :) szóval új map nekem még tök 8