82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#12357 A balance marha érdekes. Az 54-es full INT-es karimnak van 54%-os phys balance-e (!!!), mondjuk az is igaz hogy marha sok +STR-es cucc van rajtam. De azért ez akkor is sok, nem? A magic balance-om 96%. -
#12356 Aha, szóval akkor a hybrid üt mindent, ugye?
Pillanat ezt elmondom a lvl 70-es full INT-es és STR-eseknek is, nehogymá' hülyén haljanak meg... -
#12355 No, ne akard hogy indítsak a nyári szünetben Aege-n is egy karit, mert akkor jajj lesz
Megsúgom, hogy marha lazán blastolok 4000-eket lvl 54-en nálam magasabb szintűekbe, mint INT-es. A STR-es haveromnak meg üsd már le légyszíves a 10 k hp-ját mielőtt szétabál a giga critical-jeivel -
#12354 igen, ennyi, elég egyszerű a képlet :D -
#12353 ahham...thx :P -
#12352 +-os tárgyak fiam. Nincs mit. -
#12351 azt hogy? avassatok be pls mer hülye vagyok -
#12350 hmm, érdekes vita. de elfelejted hogy str-nek str és mag védelme is magas... ezért az üt-üt nem teljesen igaz.
hmm... 14esen full str-es karival 8+3as sos bowwal farmolás? több SPXP-t kap...
-
#12349 csak 1 gázvan a hibridel :D krva sokat kell sp-farmingolni -
#12348 Str-hibrid-int : Na a full intnek csak akkor van esély 1:ha tömegben van 2: hamarabb tud löni mint hogy oda érne és van min 3-4 nukeja vagy 1 sosun+999 fegyoja ...Str szál elég anyi hogy elégha közel kerül az inteshez és csat már fekszik is az intes csoka HIBRID közelfut az inteshez mert nagyobb a mag defje mint az str-snek odamegy hogy sebzése is van csat 2-3 int fekszik... str közeledik nuke kicsit lemegy a hp-ja 60% marad meg begüti az str a hibrid karit hibridkari röhög .. hibridkari üt üt str fekszik
Enyi volt mára a mese gyerekek csináljatok jo kis karit :D -
#12347 Q . What is the "?????" error?
A. This error often occurs when outdated graphic card drivers are being used. Please update your graphic card drivers and for many this issue will be resolved.
Kedves Joymax: anyátok használ régi drivert nem én! Különben is havonta jelenik meg új stabil driver a kártyák alá. Felteszem a legújabbat, akkor egy hét múlva, vagy akár azon a héten miért kapok ilyen hibaüzenetet?!
Maradok tisztelettel... -
#12346 De most mi ez a duma, hogy a hibrid karinak gyengébb a magic sebzése, mint a pure int-nek, meg gyengébb a fizikai sebzése, mint a pure str-nek?
Ezt mindenki tudja!
A hibrid kariban (szvsz) az a poén, hogy egyszerre használja a weapon skilljeit, meg a magic skilljeit (feltesszük farmolt rendesen és mind a kettő fullon van). Ekkor vajon hogyan alakul a sebzése? -
#12345 [flipv]LOL.[/flipv] -
#12344 [hatalmas] -
#12343 mennyit teszel rá? -
#12342 esse igaz, lehet még magasabb is -
#12341 max 99%lehet a mag ill. phy balance ^^ -
#12340 és amíg te leülsz, ő üt téged tovább, lévén az 5 kombóból 2-3at blockolt. -
#12339 te bazz... 2-3x nagyobb sebzés? ezt hogy gondolod? van 100%os mag balance-a full intnek. van 70% mag balance-a hybridnek. hol a 2-3xos különbség?
phy balance is 70%, nem ratyi 25, igaz nem is 100%, de akkor sem az elhanyagolható kategóriában van, mint a full int-é. szvsz.
Sigfried, ne arcoskodj. Feldöntelek, leszúrlak 2x. :D amúgy Atesznek 54ese van, ahogy elnézem, azzal nem biztos, hogy elbírsz 41+on. (még ha sztem a 30as karijáról beszélt az 54% phgybalance miatt...) -
#12338 Hát asszem nem neked szóltam, de 50+ost még nem öltem, ráférsz a listámra :-D -
#12337 egyébként nagy vita tárgy ez mindenhol a str<-hybrid ->int kérdés igazábol szerintem is jobb lenne kitérni valamelyik irányba mert " elvileg " aki "mindent tud az semmit sem tud" alapon legyőzhető... hmm ? -
#12336 -
#12335 találtam és ingyen :) -
#12334 1, megláttlak köszönök
2, felvesszük a cape-t
3, mivel 15 szintel nagyobb vagyok mint te hagyom hogy egy picit ütögess
4, elnyomok egy rád egy combot
5, leülök és beirom hogy ":)"
-
#12333 Akkor most gondolkodj egy picit:
1)Ha összefutnál velem, sírva látnád, hogy blokkolom a nukeod
2)Ha össezfutnánk, sírva látnád, hogy lezúzlak a wep. skilljeimmel
3)Ha összefutunk, megöllek wep. skillekkel, és hívod a pure str haverod, akkor sírva látnátok, hogy lezúzom őt a nukejaimmal
Köszöntem, remélem az érdekedvben nem talizunk :-) -
#12332 No, mielőtt ilyen GM Crayon-ök meg hasonló balfácánok elkezdenék osztani az észt és mindenki baromi gyorsan indítana 1 "hybrid" karit, álljunk meg egy pillanatra. Gondolkodjunk egy picit:
1.) Ha a hybrid blast-okat használ, sírni fog amikor meglátja INT-es kollégája 2-3x nagyobb sebzéseit.
2.) Ha fizikai sebzésre megy rá, sírni fog amikor meglátja STR-es kollégája jóval nagyobb sebzéseit, főleg critical-jeit. Az imbue dmg-t nem fogja annyira megnövelni az a pár % magic balance, mint amit sokan hisznek.
Az én karimnak mist 54%-os a phys balance-e, pedig full INT-es és kurvára nem sebez imbue nélkül...
Szóval hacsak nem implantálnak a játékba egy "hybrid mastery" nevezetű új képességet, addig itt nem lesznek nagy csodák... -
Lovaskocsi #12331 csináltad v vetted? mennyiért? -
Lovaskocsi #12330 "... egyszerűbb a székből osztani az észt, és félrevezetni az embereket legjobb tudásom szerint. :)"
ehhez kell a tudás, nem a mobozáshoz:) -
#12329 csak 48asban van +7esem...és babel -
#12328 -
#12327 jah, átutalsz vkinek, akinek van normális kártyája, amivel vehet rendesen venni silket...
én nekem nincs kedvem meglépni 53at... szar ez az egész játék, soha nincs semmi újítás. aztán még se majom, se scroll... egyszerűbb a székből osztani az észt, és félrevezetni az embereket legjobb tudásom szerint. :) -
#12326 lenne gy kérdésem... OTP Junior (start) bankkártyával tudok venni silket? -
#12325 57-s szintet megléptem.. bedühödtem egy karira és most 55-s vagyok :o -
#12324 amúgy vannak új, szép angol nyelvű mobtérképek a hivatalos oldalon inglis a "monsters" fül alatt... -
#12323 http://news.mmosite.com/data/p/u/2006/06/11/1987539451.html
"BÁRCSAK ILYEN LENNE SROBAN IS!!!" :D -
Gorduin #12322 ahha... köszi... -
#12321 szerverfüggő.
meg sos függő.
én athensen 1-2 hónapja 2,8millerért vettem 16 sos +1 str1 int2 crit7 bowot...
de ha valaki talál athensen 13+7 bowot, azt megvenném... :D:D:D:D:D -
#12320 Q . Why are you not catching and blocking hundreds and hundreds of bots?
A. The process involved in the investigation and confirmation of the bots has required time and other constraints which have limited the number of bots caught. However, the process is being refined rapidly and we will be able to catch more at a quicker pace.
Those who are botting who believe that they will not get caught will regret that belief. It does not matter if you are high level or low level, in a guild or not, famous or not, what time you are on, what nationality you are, what server you are on, where in the map you are, and whether you have bought silk or not. If you bot, we will block.
EZ mind szép és jó, mmint az első bekezdés.
a másodikon viszont behaltam így piálás utáni reggelen, majdnem sírtam a nevetéstól... most magukat verik át, vagy minket??? -
Gorduin #12319 Srácok!
Egy SOS lvl16 vagy lvl18-as +3-as glavie nagyságrendileg mennyibe kerülhet? -
Cat 02 #12318 magyarul ?:D