82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#12397 Nemvágom minek ez az állandó vita,hogy full int vayg str.. mindegyiknek megvan az előnye,hátránya... -
Cat 02 #12396 izé INT = szar :D
incs otthon net -> sulibl kell :S -
Cat 02 #12395 kérdem én mit számít a balance ? :D semmit ! az csak utal rá hoy menyire vagy ful INT pl
1ébként sztem = szar :D figy lagban semmi esély és egy combo ey str esnek :D -
#12394 a legkissebb összeg meg 50 silk -
#12393 2110 kb 10 dolcsi, azaz 100 silk
-
#12392 21 ft kb -
Lovaskocsi #12391 az írja, hogy az első módszer +3-ig, a másik +5-ig műkődik, 5 főlé meg nem érdemes húzni.
alchemy a legjobb pénz szórás és móka -
#12390 mennyibe kerül 1 silk ? (hány ft?) -
#12389 nemszámoltam, 9-10 drop 1,5 óra alatt.. good inspection, good -
#12388 Ha két acces uppot kell elbaszni + 5 fegyónál akkor ok.. de ha a fegyót kétszer akkor miért jó ha + 1 ráraksz utána? lesz + 5 ből + 1 ::D -
#12387 és ez tuti befutó?
-
#12386 haggyad Sig nem muszály mindenkinek gondolkodnia -
#12385 Szóvel ez valami olyan, ha a fegyóm +3 felett van, és először elbaszok egy accessory upgradet, utánna a fegyót biztos feltolja? Ha meg +5 felett van a fegyó, akkor 2x kell elbaszni, és bizti jó lesz a weaponupgrade???
Én biztos nem próbálom ki -
#12384 nem tudom nem vok otthon:( -
#12383 tényleg. ma volt upgrade. lett vmi újítás? -
#12382 http://forum.mmosite.com/topics/105/200604/25/96,1.html?time=1150065416 -
#12381 Vége a pech szériának!xD lv 41 na végre:P (lehet lámázni és gratulálni:P) Amúgy szép jó reggelt! -
#12380 Sajnos nem! Csak elektronikussal, van visa elektron jr kártya is! -
#12379 Mi az az elixes trükk? -
#12378 nem vágom mi alapján van.. Hallottam olyat is,h a második,harmadik karinál több az esély..ez mondjuk hülyeség sztem.
Valaki írja már le ezt az elixes trükköt,hogy kell. kipróbálnám -
#12377 OFF:
Kötelező !
Ha meguntátok a kiscsaj feje felett van egy kis hangszorógombnak álcázott valami, nyomjátok meg. :o
-
#12376 Mennék már én is a union trédre, de a reteg vizsgák nem engedik... De júliustól beindul srocliens a gépemen és egész nap play lesz -
#12375 VÉGE!!
GOGOGO :D
naon pörgök, bocsika :D
érzem ma esik SoSun fegyóóó! -
#12374 mármint nem union trade alatt született meg.. :D a mi kis kékecske tífjeinktől persze .. :D mán úgy jött oda, úgy értettem..
az a lényeg, hogy jól elbeszélgetek itten magamal, mire kezdpdik az óra, nem fog végetérni Check.. :S -
#12373 tegnap union traden megdöbbenve figyeltem, hogy megszületett Aege szerver első magyar 60-as karaktere!!!!
Muki_HUN csak így tovább! -
#12372 jaja napi egy elixír az az átlag, van hogy 3 van hogy egyse...
nekem múltkor 1 nap alatt 2 miliónyi dropom volt, de azóta mindtha átok ülne rajtam... bár tegnapelőtt esett egy wepelix, de cuccok alig
rájöttem a játék lényege a DROP !!! Ha az nincs, jáccani sincs kedvem! DE most komolyan, ha sok van, azt várom vajon mien jó cucc esik következőnek, de ha látom, hogy órák óta nem esik semmi... -
#12371 [brutálnagy]
-
#12370 lol, akkor a gyerek tényleg nemnormális, én nem vettem azt észre, hogy farmolás közbe többet droppoltak volna, szerintem csak szerencsén múlik, a lvl30-as karimmal alig láttam valami jó dolgot, amit dobtak(egyetelen SOS fülbevaló volt, meg max +1 +2, meg néhány blue dolog, elixir is csak néha), de a kiskarim meg már lvl 14-en kapott egy SOS csuklóvédőt, egy rakat elixirt, a blue meg at 1-2 +-os tárgyakról nem is beszélve, és ezeket farm után is ugyan úgy dobták, kivéve a SOS-t. -
#12369 Hm.... -
#12368 Most csinálunk 3 zoral karit.. én full int,spear,light,fire.Haver full str,glavie,ligh,fire. uncsitesóm 2:1 hibrid,sword fire,cold.. mindhárman 150K-t farmolunk kb :) -
#12367 nem.. Legalábbis csak azt hajtogatta,h "the gold is gold..." 2 napja áll ott :)
Az igaz egyébként,h a farmodtól is függ,h hány %-ban droppolnak a szörnyek? Mert haver 27 karija alig látott droppos tárgyakat, míg nekem 50-ből 2 droppol tárgyat és ráadásul kb 10 tárgyból 8 kék és kb 3-4 +os. -
#12366 Sztem nem azért állt ott a gyerek, mert ott akarta megszedni magát, hanem mert TG-t várta... -
#12365 wazz. tök szánalmas,h a Strongholdba lvl 40+ os csákó beáll,semmit nem csinál csak a majma szedegeti a lóvét.. LOL Írtam neki,h miért nem tradel,mert talán úgy sokal több dohányt akaszt.. az írta,h fél a thiefektől hülye looser... Beszarás mik vannak.. szét röhögtem a fejem.. Persze még nincs Maki ezért szedegettem minden szart ami tőlem esett.. nehogy jusson neki egy poti is vagy egy nyilvessző -
#12364 Farmolok úgyhogy van stexem.. ha jól számoltam 150K SP összefarmolásával kb 50-60 milla aranyat szedek össze.. remélem jól kalkulálok :) Shaime te már farmoltál párszor. szted? -
#12363 Jaja. Kipróbálnám,de nem vágom,h pontosan,hoy kell -
#12362 egyfeltételezés... ki lehet próbálni akinek van mersze.. :D -
#12361 Ez mi? nem teljesen vágom.. Bugos az alchemy? leforditanád teljesen :D -
#12360 Na figyuzá van 3 kari athensen hibryd full str int fegyok 64+5 kard 64sos+7 spear 64+7 glaive .. Hunti vs thief warokbol nekem a hibrid tünik mindig a nyertesnek mert lehet hogy odabasz a int sebzése de 1 knokdonw le is basza little hp-ját a hibrid emg tud eröset ütni de a verést is birja -
#12359 Atisz, az a jó, hogy úgy oltasz mindenkit, hogy egy picit se vagy hajlandó akár csak belegondolni, hogy részigazság van-e a mondandókban. Semmi baj, nem erőltetem én a gondolkodást, nem kell az mindenkinek... -
#12358 Jaja, amilyen gyenge kifogásokat ezek kitalálnak...