82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #12477
    Aegre ?
  • Kavácska
    akarom mondani : TE vagy az aki...
  • Kavácska
    ja igen TE vagy az aki már megfejtette a játékot, viszont nem mondja el senkinek, de nem is értem miért van szüksége az embereknek bekapcsolni magukon a GOD - módot lol

csak így tovább
  • gameplusz
    Szóval én nem osztok észt, mint Maala. mindenki jöjjön rá maga, hogy is működik a játék.

U.i.: hamarosan lehet visszamegyek játszani, már jó a gépem
  • gameplusz
    Az a legviccesebb az egészben, hogy mindenki itt okoskodik, közben olyan orbitális baromságokat írtok néha, hogy jókat röhögök. Azért nem is szólok hozzá gyakran, mert nem akarom megszakítani a "gondolatmenetet"....
  • Blinkye
    :) ok..
  • Cat 02 #12471
    vagy mikor az sro fesz új ramot agy farkam tudja mit :S
  • HencStein
    Mikor minden otthonba 100gbit/sec es korlátlan optikai kábelek fognak futkosni a falba
  • Kavácska

mikor éljük ezt meg? :/
  • Kavácska
    csak a kedvencemet írom :

"Miért jó az amúgy,h Global chaten hirdetnek tárgyakat? Más szerverről úgysem tudják megvenni nem?"

nembaj ha kérdezel de az feltűnhetett, hogy Global Chat csak az adott szerveren látszik...
  • Blinkye
    Nem toltam még túl sokat a gamet. csak olvastam róla meg havernál láttam.. Miért baj az ha vki nem tud valami akkor kérdez?
  • Blinkye
    pl?
  • Kavácska
    naon ráérsz h ennyi hülyeséget kérdezel... néhányszor felmordultam uccsó 100 hsz visszaolvasásában...
  • Blinkye
    ÉS két hónapot írtam a 150K-ra ha ráérek rendesen.. Meg persze 4 week gold ticket...
  • Blinkye
    LOL.. 200K a goldom és egy nap 1500-2000 SP-t szedtem össze kb.. :) A 150K-SP legutóbb meg azért irtam,mert kérdezték,h minek akarok meghalni...
  • HencStein
    Nemtomnekem van 1 intes karim már csak intes mert véletlenül elnyomtam str-re 6 ot
    és még most is odazuzok pajzs meg kard +3 :D szál sztem a hibryd nem lehet kutyafos
  • Atisz #12461
    Igen? Sztem akkor sem sok, bár a pajzs kétségkívűl megdobja az esélyeket...
  • shaime01
  • Cat 02 #12459
    bocs:D azt nem láttam
  • Cat 02 #12458
    pénz mr agy :D
  • shaime01
    és biztos hogy nem 2000-t akartál irni.. sem 200-t ^^
    a másik pedig az hogy most meg még csak 150k kell.. legalább tudnád mit irsz.. :P

atisz én ezt idáig is tudtam.. intes kari mondjuk ha minden cucca +3str és min +3-mas a fegyoja és vele egyszintü az str-s akkor sok esélye van hogy nyerjen 1vs1-ben
  • shaime01
    kemény 2 hét alatt 200k sp? hmm YOU ARE SO GOOD
  • Blinkye
    szar benti gépen meg nem megy az SRO :(
  • Blinkye
    Faszom,h dolgozom.. Egész nap tévézhetek játék helyett :(
  • Atisz #12453
    Látom shaime te is rájöttél
    Egyébként megnéztem a mastey-nek nincs köze a blast dmg-hez, szóval kimaxolt spear és úgy kard+pajzs (lehetőleg 17+ block-kal)
  • Atisz #12452
    Még1x utoljára elmondom: nem érdekel ha vki hybrid karit indít ez mindenkinek a szuverén joga. De ha elkezd pampogni, hogy így meg úgy lenyom egy full INT-est meg full STR-est akkor mindig föl fogok mordulni...a hülyeséget nem tolerálom, bocs
  • Maala
    tudod, meg kellett volna próbálnom megfojtani téged, amikor találkoztunk, sült virslit zabáltunk, és söröztünk. most viszont megyek, mert Jarl-al van találkám... megy nálunk a Guild élet, találka meg minden. :)
    de mondd, hogy az a shieldes duma csak 1337 hax0r és qrvára nem igaz. ellenben, ha mégis, gratula.
  • Blinkye
    LOL
  • Blinkye
    LOL az 8 tól 10 ig van nem? Akkor lehet,h mától lesz farkas?
  • Gorduin
    na erre egyből beenged... :-D
  • Blinkye
    Helyes! : mondjuk amikor én vettem global chat ot akkor én azt irtam hogy "Éjjenek a Magyarok"
  • Gorduin
    1 órája próbálok csatlakozni, de egyik szerverre sem enged fel! Miért van ez?
    Még mindig tart az update?
  • Blinkye
    Mert szintlépésig nem jön össze 150K SP.. szóval tartanom kell a lvl 16 ot
  • datango
    1, miért akarsz meghalni ?
    2, hasznos, szerintem mert minnél jobban hírdeted annál több szem látja.. kb ennyi :D

mondjuk amikor én vettem global chat ot akkor én azt irtam hogy "Éjjenek a Magyarok"
  • Lovaskocsi
    fegyót szerencsére nem lehet droppolni, ha leölnek
  • Lovaskocsi
    mesélem némelyiket én is, szivesen:)

ma lecsekkoltuk ubul-lal az upd theoryt: kalap békafos. ugyanaz maradt, mint regen: ami fel akar menni, az fel is fog. ha valami 6 elixből nem megy fel +3-ra, akkor azt szerintem lehet hanyagolni.

szerencsére a tegnap mujjigi generális álltal lábaim elé elhelyezett 52 sos br 16 shieldem nagyon fel akart menni, ugyhogy Ubul mostmár 52+5 SoS pajzzsal bünteti a yetiket:)

u.i.: ez azt jelenti, hogy akkor van 1 felesleges 52+5 Shieldünk, kinek is lehetne kölcsönadni....Maala, nincs valami tipped?

u.i.2: kapjad össze magadat és gyere fel játszani, xp scroll nélkül is játék a játék. nekem sincs, mégis elvagyok:)
  • Blinkye
  • Maala
    hülye vagy. nem tudod.
  • Blinkye
    Miért jó az amúgy,h Global chaten hirdetnek tárgyakat? Más szerverről úgysem tudják megvenni nem?
  • Blinkye
    azt akarom csak fosok,h eldroppolom a SOS bowomat :D vicces lenne.. van kemény 200K-m :)
    Vagy csak akkor droppolok ha player ől meg?