82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#12517 OTT A PONT !
-
#12516 bocs tósztokat... :) -
#12515 + az inventory nagyítás miatt sok 64-es earthghostokat fog csapni, úgyhogy kb 1 hónapig senki ne tradeljem a dwh-ravine-Jang útvonalon :P -
#12514 :D mégtöbb lag a farkasok miatt :) -
Gorduin #12513 Nem igazán értem, hogy marjátok egymást. Semmi értelme az elméleti vitának, hogy melyik fajta karakter a jobb... Erre úgyis csak a játékban kaphatunk helyes választ. Mindenki a saját (ez lehet mások tapasztalait felhasználva kialakított) véleménye, tapasztalata alapján hoz létre karaktert, és játszik amíg rá nem jön, hogy esetleg valamit elszúrt!
Teljesen feleslegesnek tartom piszkálni a másikat ezzel a dologgal kapcsolatban.
Személy szerint én nagyon sokat tanultam az itt elhangzottakból, mivel nem tartom és nem is fogom magam profi játékosnak tartani. Nem úgy mint egy két hozzászóló itt a fórumon. Aki azért néz le, mert nem vagyok itt annyit amennyit ő, vagy azért mert "kezdő" vagyok az nyugodtan bekaphatja a bal bokámat! Nekem munka és család mellett nincs annyi időm, mint a "kockáknak", hogy rövid idő alatt gyorsan fejlődjek.
Tökéletesen meg vagyok elégedve azzal, ha mondjuk lvl 20 környékén 1-2 napot(napi 3-4 órás játékkal) kell gyaknom azért, hogy szintet lépjek... Szerencsére nekem nem ez az Életem! Nem is lesz az... :-)
Szóval én tényleg örülök annak, hogy vannak ilyen fórumok is, amikből mások tanulhatnak. Úgy hogy csak hajrá, ezt az info szolgáltatást nyugodtan lehetne folytatni ezután is.
Köszi!
Uff... -
#12512 Big Update-Jouney of Jewels 06.20-án itt a hivatalos kép róla:
http://www.silkroadonline.net/silkroadonline_2/pop_img/015_bigupdate/bu_01.jpg -
#12511 Gameplus!
Te lammer, itt maradtam volna, így meg úgy, már 7455634 ös szintű lennék, minden titkok tudója, honnan a f*szomból vetted, h egy hónapja kezdtem...? loller
Azért mert én nem csinálok 2,5 hét alatt 70es karit, mint a kockák, azért még nem vagyok hülye, ha meg ezért az vagyok, akkor leszek hülye. Inkább mint hogy normálisnak mondj, ha a normális az TE vagy...
Maala!
Kösz az elismerést :)
Majd csinálunk Top listet
Gameplus! megint
Én csak arra kérek mindenkit és nyíltan meg is szoktam itt mondani (lsd Shaime, Sir Moon) ha vki kicsit magasabb hangról/lóról beszél... És pl. Shamie sem sértődött meg rajta... Ennyi, részemről most lezártam, persze függ attól mit írsz
-
#12510 Ez a Big Update dolog mikorra esedékes? -
#12509 kérj nyugodtan, ha módomban áll tejlesítem [jinn-t jáccik^^] -
#12508 rájöttem hiába irogatok ide...senki se válaszol pedig lett volna egy kérésem...
Amúgy jó reggelt..
..kitört az esti silkroad láz... -
#12507 te már mindenhol lv 70-s lennél.. ideje lene be is bizonyitani -
#12506 az legmagasabb magyar kari 64+-s oasison. -
#12505 "dögölj meg" :D:D:D -
#12504 123456 -
#12503 ezt talán olvasod. IRCEN KERESLEG 1 NAPJA!!! A BNC NEM FOGJA AZ "off" KERESLETET... vmikor lehetnél. :D -
#12502 Naon betegek -
#12501 mai napom megkoronázása is megtörtént ilyen későn, heves pvp közben vettem egy 52+3 block 14-es pajzsot 230k-ért :DDD
háháháhá
holnap licitáltatok rá :P vagyis ma, vagy mi.. -
#12500 khm, még nem vagy 70es, és még nem pvp-ztél 70essel, tehát még nem "derült ki, hogy a hybrid qrvajó" -
#12499 Öhh pvp str essel :D Kicsit sokáig tart de megöéöm mert full páncél +str-es cuc + blue +3 pajzs 16 br :D -
Cat 02 #12498 vazz 1vs1 kiállunkén kezdme a combot ő a nukeot erre DC :D -
Cat 02 #12497 most PvP lek full INT ek ellen így str es hibridként és lazán verem őket :D -
Cat 02 #12496 megosztja saját tapasztalatjait x]:D
SirMoon is 3 szájjal fikázta a hibridet erre kdierül hogy high lvl jó lesz x_X -
#12495 top1 -
#12494 Nem montam, hogy király vagyok, csak milyenjogon okoskodik az, aki nemrég kezdte a játékot, bazzeg, mindenkinek beszól, zavar, engem legalábbis.
Top2 nem lesz. Te haver vagy, még ha anno nem is kedveltük annyira egymást! -
Cat 02 #12493 Hercegből 1 dbig ne leesz majom ¢¢ -
#12492 amúgy te nagykirály vagy szted? én nem tartom magam annak, persze lehet, h az vagyok, de akkor is egyszerűbb kiskirályokat képezni, mint ülni a trónon a seggem vakarva. :D (top2 beszólás, szavazás?) -
#12491 igen, sztem is pöcs, de akkor is ő az első magyar 60. pont.
én sem játszom, amíg nem lesz majmom. :D -
Cat 02 #12490 azért pöcs mert 60 as ??? -
#12489 Peresze a ha szót én nem nagyon ismerem.
Kavácska: játszál még. -
#12488 Feladó: Kavácska
Elküldve: 2006. 06. 06. 20:32
Tárgy: hmmmm
vmit segíthetnél a megértésében :( Télleg érdekelne, miről nem tudhatok már megint.. Tudod emberi kíváncsiság.. :P
Te csak ne szóljál be bazzeg, egy hónapja játszol és már te vagy a nagykirály, grat.
Ui.: én az infóimat Venice királyától és pár koreai sráctól tudom, akik 90-esek... És! Nem olyan nagy trükk, de azért nekem asszem egy 100 óra játékot spórolni fog, és egy karakter-újrakezdéstől megkímél.
Maala: miért olyan nagy szám, hogy az a pöcs meglépte a 60-at? Ha maradok Athensen, én már rég 70-es volnék, nem is beszélve Venice-ről... ^^ -
#12487 oppáréé... sro.mmosite-ról:
There is a fixed cap of a total of 300 mastery levels ... Note that although the level cap is currently 70, there may be plans to raise this level cap. As the level caps are raised, the skill mastery caps are not raised as well. Keep this in mind when planning your character.
Akkor rendesen meg kell gondolni az SP farmolást, meg hogy mit húzol. -
Cat 02 #12486 én már 2 hónapja annyi vok csak ujjat kezdtem :D -
#12485 JAJJ, bocs, egy beszólnivalóm viszont van.
nem "sajnálom de elfelejtettem, hogyhogyhívják a karaktert" az első 60as magyar iSROban, hanem Herceg, Athensről, legalábbis 1-2 hete már meglépte. persze lehet hogy tévedek, ebben az esetben fent említett emberkétől bocsánat és harakiri kilátásba helyezve. -
Cat 02 #12484 ja nem :D szíííííd -
Cat 02 #12483 sziddd -
#12482 ELSŐosztályú reply, asszem bekerülhetnél vele a "legjobbak, akik beszóltak G+-nak" közé... TOP3-ba. félreértés ne essék, én már ingame megbeszéltem vele, ami baja volt. :) de néha gáz a fölényeskedése, és ő nem mondja el a "titkait", hogy mások tanuljanak belőle. ez csak azért gáz, mert azzal, h mások elmondják a kezdőknek, amit tudnak, megakadályozzák, hogy a kezdők - NOOB-ok (<3 Demila/Gothmog asszem)- NE TEGYENEK FEL HÜLYE kérdéseket. persze erre mondhatjátok, hogy ott a FAQ, de AZT IS G+ csinálta, így ki vannak belőle hagyva a világmegváltó fantasztikus trükkök (top5 beszólás imho, más vélemény?) meg különben is, gyakorolni nem árt a billentyűzeten a pötyögést.
szidjatokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
u.i.: lotyos, elmehetsz a fenébe, amiért ilyen kira sos-t dropoltál. (irigység to teh max) -
#12481 te nem is játszol, nem is oszthatod az észt. én ma is voltam bent a játékban 2 teljes órát!!! :D -
#12480 FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ SZAR HYBRID KARI!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12479 Miért gáz az ha vki segít másnak? MEghalgatok több embert,h szerinte mi a jobb aztán eldöntöm melyik felé hajlok.. Nincs ebbe semmi. mindenkinek más jobb, viszont mindegyikben van hasonlóság.... Gondolom nem azért van a topic,h villogjanak emberek a karakteerikkel... Hanem azért,h mindenki megoszthassa a véleményét és segítsen a másiknak amiben tud.. Persze előfordul,h vki vmit rosszul tud... És? Van ilyen.. Akkor a másik kettő elmagyarázza neki,h ez nem úgyvan hanem... Tök fölösleges fikázni a másikat..
Akinek nem inge ne vegye magára... -
#12478 te miről beszélsz, KÉRLEK PONTOSÍTS. mert ha rámész a masteryre, kiír vmi ilyesmit (force-ról bszélek): ebbe a force-ba tartozó skillek ereje ("power"-je) növelve x%al, ahol x a mastery szintje. szóval qrvára van köze a sebzéshez, amit okozol.