82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#12597 Maalát nem BASZOGATNI MERT A HARCOSOK GUILD LECSAP KEGYETLENÜL ! -
#12596 buzie-e vagy? :D nehogymár feladd... g+ előtted van, Atesz előtted van. ezek motiváljanak, ne az erekció.
Carmang, igenis TÉVEDHETTEM A REGGELI FORDÍTÁSNÁL, ÉS TESSÉK LEBASZNI!!!!!! legfeljebb a zirodalom visszavág. -
#12595 sztem én voltam volna másnapos. csak nem szoktam az lenni. -
#12594 Ááá, a tiéd túl intellektuális és értelme is van. Így kell ezt:
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
A
B
C
D
E
... -
Cat 02 #12593 xy bot
nem is
de
nem is
de
nem is
de
nem is
denem is
de
nem is
de
nem is
de
nem is
de
nem is
de
nem is
de
csövi lettem
szopacs
bb
bb -
#12592 ez olyan mint az egymásutáni 30-40 global chat
-
#12591 rátapintottál a lényegre... -
Cat 02 #12590 sör kockalot ? :D
bocsi fáradt vok megyek is :D -
#12589 -
#12588 Nem nagy cucc tesó, nem nagy cucc... ^^ -
#12587 mer tud menőzni a sok újgazdak kötsög hogy neki nem szürke hanem fehér -
Cat 02 #12586 elmész a ... :D
én 39 vok 1 hete (csak 4 napja :D) :D -
#12585 37-ről :D de attól függetlenül szidtam -
Cat 02 #12584 41 ről ? -
Cat 02 #12583 maradtál volna Aegen -
#12582 lvl 40 környékén én is szidtam a játékot, mint atom. Vannak ilyen dolgok, kb 6 nap alatt felszenvedtem magamat 42-re, onnantól volt motiváció :) -
#12581 Figyi, napi 4-5 sör az alap :) -
#12580 2000 ft-ért sört? a kis burzsuj :D -
#12579 Befejeztem a játékot egy időre szerintem.
1. Athenson Dead Ravine egy f*sszopás, mindig laggol 20-30 mpt és behalok mire vége van.
2. Olyan questet ad nekem 40 szintre ami nevetséges, 100 köbarbi kő gyüjtése..
3. Teljesen értelmetlen akkor játszani amikor az embernek csak az életkedve megy el a játéktól.
4. 6-8 szintekkel van visszamaradva minden skillem, masterybe is meg skillbe is..
Tehát lóf*szt mindenbe bele, hajrá hajrá Angolok. Majd ismét re ha lesz silk. Csüsz -
#12578 Megvan... -
#12577 Mi is a koreai vagy japán silkroad honlap? silkroadonline.kr ck cdf? elfelejtettem :( -
#12576 Mi is a koreai vagy japán silkroad honlap? silkroadonline.kr ck cdf? elfelejtettem :( -
#12575 De 2000 ft-ot adsz érte. Egyik sem éppen kellemes dolog... :D (2000ft-ért vehetsz mondjuk sört, amíg 2 milláért vehetsz egy nagyon jó fegyvert lvl 48-ig) -
Cat 02 #12574 2 millát megtakarítassz :D -
#12573 "meg a fehér farkasnál "fehér a színe"... hát , ez az 1ik, a másik, h miért lesz mallos? :D mert annyival többet nem tud mint amit olvastam róla, ill. amit itt láttam alias Maala előadásban... szal a semmiből csinálnak lét :D -
#12572 Ez az Attribute assimilation angol tudásom szerint azt akarja jelenteni, hogy véletlenszerűen előfordulhat, hogy nem az a tulajdonsága fejlődik a tárgynak ami a Stone-ra van írva hanem egy másik. Kivéve Immortal, Lucky, Steady, Astral kövek esetén. Minden kőnek van ilyen assimilation "esélye" de változó minden egyes kőnél. Illetve sikeres upgrade esetén a kövek nem azonos mértékben növelik a stat-okat hanem véletlenszerűen.
A Berz sávról meg csak annyit írnak, hogy át lesz helyezve, és nem azt hogy tab helyett lehet kattintani rajta.
De jó lesz ez...
A petnél az "időről időre meg tud halni", meg a fehér farkasnál "fehér a színe" tényleg ultradurva Biztos másnaposak voltak a rizspálinkától mikor írták... -
Cat 02 #12571 -
Cat 02 #12570 lol :D alt + tab rulez :P -
Cat 02 #12569 Maala :D farkas 1szer idéz örökké marad ?
ezek hükyék vazze :D 10 manygargot kell ölni a 10 a helybővításhez ? :D Jagi ne nézz majd oda :D
farkas skillről ki mit tud ?
fehár farkas annyi hogy fehér ? -
#12568 Nem tud vki pár számadatot azokról akik SRO közben haltak meg mondjuk Indonézia, Dél-Korea és Vietném területéről? Kíváncsi lennék... -
#12567 emlékeim szerint...ok
De azért kösz az infót, ha ez igaz akkor mégis ráhatással van egy kicsit a blast-ok erejére...persze emiatt nem érdemes belefejleszteni -
#12566 a fegyver mastery-k nem "direkt, egy-egy arányban" a fegyverrel okozott sebzést növelik, hanem az attack rate/hit rate-t, emlékeim szerint. míg a force-al "direkt" a spell erőssége növexik. -
#12565 Hát ja ez szopás, főleg annak a tükréban hogy egy hozzám hasonló szintű mobról kb. 2 mp alatt lejön a frostbitten státusz, ennek ellenére ha én kapom (és nem pillezek) akkor ez az időtartam 40-50 mp. úgy tűnik a moboknál is van uni pill, dehogy ezek alapján a farkasnál nem lesz automatikusan...hmmm -
#12564 "tehát nem te adod neki az "str/int" pontyokat, hanem magától osztogatja az észt."
tehát ő dönt... én nem akarok FULL INT farkast! bár ő is nuke-olna velem, hmmm, de szép is lenne :D -
#12563 Mielőtt nagyon leoltanál:
Mint tudjuk a blast-ok sebzését LÉNYEGESEN befolyásolja a kezedben lévő fegyver (blade-del a legkisebb, spear-rel a legnagyobb). Ha a fegyver mastery-jét növeled (tehát nem az elemi erő mastery-jét, az persze hogy növeli a sebzést, lol), akkor nő a fegyverrel okozott sebzés és talán (ebben senki nem volt biztos) a blast dmg is.
Ezt szögeztem le, hogy negatív, nem nő - kipróbáltam. -
#12562 oh lol mert előtte vmi "isten leereszkedik közénk 20án" szerűséget akartam mondani először, aztán megláttam ezt, és inkább ezt írtam, de a váalsz így is neked ment. bocs. :D -
#12561 Xianon kell vkinek 24es sos blade? c/o: 1,7m -
#12560 Aha, amúgy tudok picit angolul, nem kellett volna :D -
#12559 "Q . Does the wolf pet in the upcoming update have a limited rental time like the monkey?
A. No. It will, however, require regular feeding with the purchase with of HGP recovery potions when it gets hungry. It will also need to be healed through the use of recovery kits since it can be hurt. It can also be killed and if you wish to resurrect your beloved pet, the Grass of Life can be used to bring the wolf back to life. Just like your character it can also be affected by abnormal status attacks and will require abnormal status recovery potion.
All of these kits, grass and potions can be bought with gold from the stablekeeper NPC in every city."
a másik nem érdekes. ez viszont az.
szóval Bodri elkaphat mindenféle lépfenét és bolhát a kedves szőrös Big White Spidertől, valamint meg is fázhat (lefagyasztódik, lelassul), és még ezt is kell külön kúrálni "abnormal recovery potion"-nel. csodás. kíváncsi vok, az autopotrencerbe beveszik-e a farkast is. ellenkező esetben az enyémet vehetik be... jó nagy lehúzás ez a farkas. :) -
#12558 Na má megint hülye voltam, LOL
azt hittem ez szavazás muhaha