82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#13837 megy a honlap -
Geroes #13836 sry csak átálltam véletlen angolra :S -
Geroes #13835 Naa ay m'r halad's, lehet h syerver is lesy, csak \gz tov -
#13834 a sro honlapja?:D -
Lovaskocsi #13833 vagy már nem is -
Lovaskocsi #13832 megy a honlap -
#13831 Akkor már inkább a huxley -
#13830 Oblivion? kicsit gázos az irányítása nekem, nade elvileg hamarosan NWN2 !! :F -
#13829 Sztem én ennek annyira nem örülnék...
végre 42+ vagyok, van farkasom és ha most lesz vele vmi gáz, háát akkor uninstall
és Oblivion :P -
Lovaskocsi #13828 mit csináltatok tegnap? -
#13827 jippi, lag event lesz megint...
(a mocskos kurva életbe ezzel a szarral, hogy nem bírnak egy normális eventet sem végignyomatni lag nélkül)
Olyan kurva nagy kérés ez? Ha a bejelentkezés után az a rendszerüzenet fogad hogy "reméljük kellemesen szórakozol majd" akkor...?
Csak akkor lesz kellemes, a a köcsög delay meg a buzi lag letakarodik a szerverről!
Bah! -
#13826 Tegnap beszéltem még egy hunterrel, ő mondta hogy úgy lett lvl 3 hunter, hogy egyik klántársát fullra megpakolták, kiálltak egy teljesen félreeső helyre, és harmony therapyba várták hogy jöjjenek mindig az npc-k.. Így növeli a kariját mindig.. -
#13825 De utána még a gyerekek visszajöttek dh-ba és még egy 4 csillagos tradre rábeszéltem őket, mondtam, hogy van egy biztonságos útvonal és menjünk arra mert azt néztem és nincs ott egy thief sem.. Csak amíg vártam őket megjelent egy 67es hunter aztán valahogy nemtom.. Amikor elindultunk kicsit jött utánunk.. De nem vártam meg hogy mi legyen a vége mert asszony zaklatott aztán lépnem kell... Remélem Simi betámadta őket =D -
#13824 Röhögö görcsöt kapnák ha elinditanák és ki lenne irvagy hogy :
"Bocsi meghackelték a servert és a karik lvl átálitoták ezért minden szerveren a karikat töröljük .. megértésüket köszönjük Sro"
-
#13823 mert amit nem tudtak 3 ora alat megsinálni , akkor az elfog tartani egész nap .. meg offical site sem megy szál valami nagy gubi lehet -
#13822 mér nem lesz ma game?=( -
#13821 LOL az 1 kicsit geci volt :Dén utána nemsokkal 1 thiefet öltem le és mondtam neki hogyha bántani meri a farkast kinyirom :D erre a farkast metámadta 4k nuke belement kariba -
#13820 Hát akkor lexophatnak ha nem lesz ma gém.. Tegnap hajnalban történt mókázást muszáj megismételni itt a két fogyatékos kis trader gyerekkel. =D -
#13819 én strandozom holnap ma nem költöm zsét :D -
#13818 Stílusos karakter =D Szerintem kurvajó =D -
#13817 Hát ezt jól benuke-oltad ide :D -
#13816 szem mindenki a mai nap menjen strandra , tanuljon olvason etc etc
MERT MA NEM LESZ SILKROAD -
#13815 GECI KOREAIAK MIKOR LESZ SRO??? -
#13814 Jah hogy lopod a gamát? :D -
#13813 mi az az irc?:D -
Geroes #13812 áá én sajáton nyomom =D -
Geroes #13811 faszomba olyan kínaiul beszéltek mint a szar (haha érted a poént, haha) -
#13810 jah mert lusták vaunk feltelepiteni 1et -
#13809 már vagyok 1 klánba :D (-=Wu[F]ra=- klánban) de mehetünk cod :D én toujane searc and destroy 2play.hu 1.2 only rifle szerveron vok épp és nagyátlagban :D -
#13808 Hát ilyen inspectionok alkalmával ez a fórum kezd irc-re hasonlítani :) -
Geroes #13807 mien kis fórumot alakítottunk itt ki, kaját nem hoz vki?? ha már horoszkóp ven, én addig bemásolom a playboy anyagát(sry csajok) -
#13806 má volt belinkelve de akkor is csak ezttudtam mondani:
LOL :D -
#13805 LOL Lies! :D -
Geroes #13804 teis cod2? gyere klánunkba zselic =D -
#13803 Lol vágod h ugyanolyan karival nyomulsz mint én? -
#13802 olvasgassátok... horoszkóp: ^^
Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18.
Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.
Halak : Feb. 19. - Márc. 20.
Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.
Kos: Márc. 21. - Ápr. 19.
Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval...
Bika : Ápr. 20. - Máj. 20.
Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van és rengeteget dolgozol - a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.
Ikrek : Máj. 21. - Jún. 21.
Jó eszű és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt... Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertozés mocskos tócsáiban.
Rák : Jún. 22. - Júl. 22.
Együttérző és megértő vagy mások problémáival, s ettől igazi balfék palimadár... Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban...
Oroszlán : Júl. 23. - Aug. 22.
Úgy gondolod, hogy született vezető vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos kötekedő. Hiú vagy és nem bírod elviselni az őszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.
Szűz : Aug. 23. - Szep. 22.
Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szűzekbol jó politikusok és kerítők lesznek.
Mérleg : Szep. 23. - Okt. 22.
Te vagy a művész-típus - mert nem tudsz megbírkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között... A legtöbb Mérleg nő kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.
Skorpió : Okt. 23. - Nov. 21.
Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.
Nyilas : Nov. 22. - Dec. 21.
Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik beloled. A Nyilasok döntő többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.
Bak : Dec 22 - Jan 19.
Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetően egy értéktelen, ügyeskedő kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is...
-
#13801 Azigen :D
Próbáld meg multitasking üzemmódban feldolgoztatni ezt a csinos Queue-t -
#13800 na jó, akkor most megyek cod2... ez nekem sok -
#13799 mikor lesz má kurva silkrod? -.- -
Lovaskocsi #13798 elég sokat béndzsóznak koreánok