82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #14077 ez az 1. karim
-
#14076 meg sem említem a legegyszerűbb dolgot: a google mindenki barátja.gugli -
#14075 VV !
Itt a múltkori kép teljesben :D
azért kurva jól néz ki szerintem... TE mint íjjász értékelheted :D
-
#14074 Ilyet akarok :) -
#14073 Ez mikor volt a bazzeg? :D Tök jó amúőgy nosztalgiázni, marhára szeretem :P -
#14072 nem kell hozzá angol tudás: www.silkroadonline.net
ott a hatalmas, jobb oldalon kívánkozó Monsters felirat, és ott bejön Jangan körüli mobok térképre, rakatt-va kinyít. bal oldalon meg oasis kindom, meg hotan area, és ott is vannak ilyen térképek. későbbre. -
Cat 02 #14071 há bazz itt egy oldal sajan eléggé lassú de oldal :D -
Geroes #14070 Hát és én még a fakot is elolvastam kéccer -
Cat 02 #14069 Game+ első hozz szólásia erre :
G-de jó már lvl 10 vok
Sir- de jó neked ¢¢
ezt nem hagyhattam ki :D msotmár ennyi ideő alatt csiná lvl 24 est lazán -
#14068 akkó ejzsd chak(ji) fakúnak :D -
Cat 02 #14067 de ez erősen hasonílt a fákra :D(fááák hanem fák) -
#14066 HÉÉÉÉ
mindenki nyugalom, nem kell mindenkit aki kezdő elküldeni a qrva annyába, csak mert ha géphez kerül nem órákon át a faqokat olvassa, hanem megpróbál jácani a kis szabadidejében!
Na csak nyugodjon le midnenki, és nem hülyézni egymást ( pont jó mondja, mi? :D )
-
Cat 02 #14065 Quest ¢¢ még szörny linkek is jók meg atnultam használna az " id="20" " -t :D -
Geroes #14064 És akkor azt is le lehet majd tölteni? -
#14063 fakknak :D -
#14062 Térképek már bekerültek. Nincs még feltöltve, mert quest magyarra fordításával szórakotam, majd ha megvan fel lesz téve. Ui.: html formátum nem lesz, mivel nem vagyok házigazda és nincs kezdvem 10000x modiknak írni, hogy írja át a címet. -
Geroes #14061 ezt a monsteres térképet kellene belerakni, az tutin megmutat midnent -
Geroes #14060 Ohh ez tuti ez a térkép köszi -
Cat 02 #14059 LoL :D pedig térkép asszem benne :D jangan_npc.jpg talán a neve :D -
Geroes #14058 Na látod ez jó ötlet, végre értelmes emberek -
#14057 Valóban ninde benne, úgy látszik még nem frissítettem a FAQ-t, pedig már megcsináltam, SrY. -
Cat 02 #14056 npc
monster -
Geroes #14055 LOL ölöm érted a bandit archereket, erre odajön egy bandit, és elkezdünk csatázni, má 5 perce csatázunk, magamba nyomtam 10 hp potiont, kb van még 50 élete, erre odajön egy bandit óriás, belém vág eggyet és meghalok... na ez LOL emberek, kicsit kész voltam -
Cat 02 #14054 itt le van írva ? :D
rakjuk be ezeket a linkeket plz !
Térképek , Quest , és Game+ megcsinálná HTML ben a F.A.Q.-t (ezt hogy kell kiejteni ? :D) -
Geroes #14053 angolul -
Geroes #14052 Ja én aglolul nemtok -
Geroes #14051 Hát jó sry, de képzelheted már 2 napja ezt próbálom megoldani, a faq-ot meg már 2szeer végigolvastam!! Szal lehet h pro vagy sőt biztos, de sztem nézd meg, mert ien nincs a faqban amit én mondtam, pedig mióta elkezdtem a játékot (2hét), nem vmi sok, de azóta még sose akadtam el -
#14050 Jah és, decemberben kezdtem anno a játékot, azóta temérdek lvl 20 körüli karaktereim voltak, volt lvl40, lvl 30 és lv56-os is legutóbb.. szóval nem azt mondom, hogy király vagyok, csak azt bizonygatom, hogy ha lehet valamit tudni a játékról, azt én mind tudom, ha meg valami kimaradt, akkor meg tanulok, lsd. update. Lehet túl volt reagálva a dolog,de ne légy már ennyire láma. Mielőtt kérdezel, vagy elkezdesz egy játékot, az a legalapabb dolog, hogy FAQ-t és minden lehetséges infót végignézel a neten is és itt. Bár még fiatal vagy, de ha nem tudsz valamit nem kell egyből ordibálni, hogy ég a ház, inkább oltsd addig... ^^ -
#14049 NAAAA! :)
MIVA?
Itt a kariválasztó szkrííín....
-
Geroes #14048 Bazki mutasd már meg nekem hol a faszomba van térkép a városokon kívül, leírva hozzá hogy hol találom az adott szörnyeket??? Ha ezt nekem megmutatod.... -
#14047 Igen, hülye vagyok, persze, de nem én vagyok analfabéta és vak. Egyszer mindenki volt kezdő, viszont senki sem kérdezgetett semmit, mert MEGTALÁLTÁK A FAQ gombot.... -
#14046 Már én is megtettem neki, majd 10 év múlva újra várunk. -
Geroes #14045 csak a városról van térkép úgy tudom, az meg h kezdő avgyoknem fér össze a hülyeséggel, te vagy a hülye ahhoz h azt válaszold: nem tudom, ehelyett elkezdesz itt izélni h menj más fórumra mintha te szartad volna a spanyolviaszt, ez a magyar segítség köszönöm szépen -
Geroes #14044 kösz már 20 perc után megtaláltam őket, köszönöm a segítségeteket -
#14043 A hülye nem én vagyok, te magad mutattad be magad... épp az előbb. LEÍRVA NINCS, VISZONT VAN TÉRKÉP. Arról, hogy vak vagy, és analfabéta, akkor már nem én tehetek kisgyerek... ^^ -
#14042 Javasolhatok neked egy uninstallt:) -
#14041 SLI 7800GTX, ezt űbereld! -
Geroes #14040 Ennyit ér a faq-od hülye gyerek, még az sincs leírva hol találom azokat a buzi lényeket... -
#14039 stronghold stronghold stronghold stronghold.
4x beírtam 10mp alatt. te kb ennyi alatt írtad be+formáztad meg a hszt...
ha meg mondod, h stonghold, és nem találja meg, az már nem más baja. -
#14038 Én is furcsáltam,mert igy értelmét veszti a ló szerepe... Majd ha lvl 20 lesz meglátjuk.. Csak legyen sajtom rá.. 3 hátig szopok ATI karival sztem legalább. Ha cserés a 6800GT-m akkor lehet újitok egy 7800 at