82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #14077
    ez az 1. karim

• Maala
    meg sem említem a legegyszerűbb dolgot: a google mindenki barátja.gugli
  • Kavácska
    VV !

Itt a múltkori kép teljesben :D
    azért kurva jól néz ki szerintem... TE mint íjjász értékelheted :D

• Blinkye
    Ilyet akarok :)
  • gameplusz
    Ez mikor volt a bazzeg? :D Tök jó amúőgy nosztalgiázni, marhára szeretem :P
  • Maala
    nem kell hozzá angol tudás: www.silkroadonline.net
    ott a hatalmas, jobb oldalon kívánkozó Monsters felirat, és ott bejön Jangan körüli mobok térképre, rakatt-va kinyít. bal oldalon meg oasis kindom, meg hotan area, és ott is vannak ilyen térképek. későbbre.
  • Cat 02 #14071
    há bazz itt egy oldal sajan eléggé lassú de oldal :D
  • Geroes
    Hát és én még a fakot is elolvastam kéccer
  • Cat 02 #14069
    Game+ első hozz szólásia erre :

G-de jó már lvl 10 vok
    Sir- de jó neked ¢¢

ezt nem hagyhattam ki :D msotmár ennyi ideő alatt csiná lvl 24 est lazán
  • Kavácska
    akkó ejzsd chak(ji) fakúnak :D
  • Cat 02 #14067
    de ez erősen hasonílt a fákra :D(fááák hanem fák)
  • Kavácska
    HÉÉÉÉ

mindenki nyugalom, nem kell mindenkit aki kezdő elküldeni a qrva annyába, csak mert ha géphez kerül nem órákon át a faqokat olvassa, hanem megpróbál jácani a kis szabadidejében!

Na csak nyugodjon le midnenki, és nem hülyézni egymást ( pont jó mondja, mi? :D )

• Cat 02 #14065
    Quest ¢¢ még szörny linkek is jók meg atnultam használna az " id="20" " -t :D
  • Geroes
    És akkor azt is le lehet majd tölteni?
  • Kavácska
    fakknak :D
  • gameplusz
    Térképek már bekerültek. Nincs még feltöltve, mert quest magyarra fordításával szórakotam, majd ha megvan fel lesz téve. Ui.: html formátum nem lesz, mivel nem vagyok házigazda és nincs kezdvem 10000x modiknak írni, hogy írja át a címet.
  • Geroes
    ezt a monsteres térképet kellene belerakni, az tutin megmutat midnent
  • Geroes
    Ohh ez tuti ez a térkép köszi
  • Cat 02 #14059
    LoL :D pedig térkép asszem benne :D jangan_npc.jpg talán a neve :D
  • Geroes
    Na látod ez jó ötlet, végre értelmes emberek
  • gameplusz
    Valóban ninde benne, úgy látszik még nem frissítettem a FAQ-t, pedig már megcsináltam, SrY.
  • Cat 02 #14056
    npc

monster
  • Geroes
    LOL ölöm érted a bandit archereket, erre odajön egy bandit, és elkezdünk csatázni, má 5 perce csatázunk, magamba nyomtam 10 hp potiont, kb van még 50 élete, erre odajön egy bandit óriás, belém vág eggyet és meghalok... na ez LOL emberek, kicsit kész voltam
  • Cat 02 #14054
    itt le van írva ? :D

rakjuk be ezeket a linkeket plz !
    Térképek , Quest , és Game+ megcsinálná HTML ben a F.A.Q.-t (ezt hogy kell kiejteni ? :D)
  • Geroes
    angolul
  • Geroes
    Ja én aglolul nemtok
  • Geroes
    Hát jó sry, de képzelheted már 2 napja ezt próbálom megoldani, a faq-ot meg már 2szeer végigolvastam!! Szal lehet h pro vagy sőt biztos, de sztem nézd meg, mert ien nincs a faqban amit én mondtam, pedig mióta elkezdtem a játékot (2hét), nem vmi sok, de azóta még sose akadtam el
  • gameplusz
    Jah és, decemberben kezdtem anno a játékot, azóta temérdek lvl 20 körüli karaktereim voltak, volt lvl40, lvl 30 és lv56-os is legutóbb.. szóval nem azt mondom, hogy király vagyok, csak azt bizonygatom, hogy ha lehet valamit tudni a játékról, azt én mind tudom, ha meg valami kimaradt, akkor meg tanulok, lsd. update. Lehet túl volt reagálva a dolog,de ne légy már ennyire láma. Mielőtt kérdezel, vagy elkezdesz egy játékot, az a legalapabb dolog, hogy FAQ-t és minden lehetséges infót végignézel a neten is és itt. Bár még fiatal vagy, de ha nem tudsz valamit nem kell egyből ordibálni, hogy ég a ház, inkább oltsd addig... ^^
  • Jagi
    NAAAA! :)
    MIVA?
    Itt a kariválasztó szkrííín....
  • Geroes
    Bazki mutasd már meg nekem hol a faszomba van térkép a városokon kívül, leírva hozzá hogy hol találom az adott szörnyeket??? Ha ezt nekem megmutatod....
  • gameplusz
    Igen, hülye vagyok, persze, de nem én vagyok analfabéta és vak. Egyszer mindenki volt kezdő, viszont senki sem kérdezgetett semmit, mert MEGTALÁLTÁK A FAQ gombot....
  • gameplusz
    Már én is megtettem neki, majd 10 év múlva újra várunk.
  • Geroes
    csak a városról van térkép úgy tudom, az meg h kezdő avgyoknem fér össze a hülyeséggel, te vagy a hülye ahhoz h azt válaszold: nem tudom, ehelyett elkezdesz itt izélni h menj más fórumra mintha te szartad volna a spanyolviaszt, ez a magyar segítség köszönöm szépen
  • Geroes
    kösz már 20 perc után megtaláltam őket, köszönöm a segítségeteket
  • gameplusz
    A hülye nem én vagyok, te magad mutattad be magad... épp az előbb. LEÍRVA NINCS, VISZONT VAN TÉRKÉP. Arról, hogy vak vagy, és analfabéta, akkor már nem én tehetek kisgyerek... ^^
  • Szaruman
    Javasolhatok neked egy uninstallt:)
  • gameplusz
    SLI 7800GTX, ezt űbereld!
  • Geroes
    Ennyit ér a faq-od hülye gyerek, még az sincs leírva hol találom azokat a buzi lényeket...
  • Maala
    stronghold stronghold stronghold stronghold.
    4x beírtam 10mp alatt. te kb ennyi alatt írtad be+formáztad meg a hszt...
    ha meg mondod, h stonghold, és nem találja meg, az már nem más baja.
  • Blinkye
    Én is furcsáltam,mert igy értelmét veszti a ló szerepe... Majd ha lvl 20 lesz meglátjuk.. Csak legyen sajtom rá.. 3 hátig szopok ATI karival sztem legalább. Ha cserés a 6800GT-m akkor lehet újitok egy 7800 at