82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Geroes
    Na értem, kell elixír, scak shopban ien millákért láttam, ettől még messze vagyok, viszont ez a lucky powder nem vágom mi, meg nem is biztos h sikerül? szal eltörhet a tárgy ezis kedves, de az elixír akkor megmarad nem?
  • Cat 02 #14116
    szedjétek le az FF ez és hozzá a foci add on t nagyon jó !!!
  • Kavácska
    nade most nem flodolok tovább, mert megy "A MECCS"!!!
  • Blinkye
    Mondjuk logikusabb lenne ha a legzorkóbb lenne arany :)
  • Geroes
    Ez komoly, most olvasom hogy vmi alkímiai cuccos kell, meg imádkozni kell, csak ez egy mondatba van belesűrítve a fakba, és sztem én már rengeteg ien cuccost eladtam, csak nemtom mik kellenek ehhez
  • Kavácska
    a sos, som, sosun cuccok (fegyó v. pajzs) meg alapból lilák, a lila "áramlásaában" különböznek...
    Ezt nem naon lehet elmondani, majd látsz élőben
  • Blinkye
    Jóféle
  • Kavácska
  • Kavácska
    utolsó képkként ma berakok neked egy +9es pajzsot, csak h oat is láss, máskor úgyse fox (még énse láttam, meg sztem a többség)

• Geroes
    ja benne van a FAQ-ban!!! (az isten)
    Elnézést mindenkitől, amiért nem olvastam el normálisan!!!
  • Kavácska
    húha...

+ 3-4 szürke
    + 5-6 lila
    +7-8 arany
    +9 kék színben pombázik fegyver és pajzs (többin nem lááccik egyenlőre)

a karim meg berserker módban van azért ien pijos
  • Cat 02 #14106
    emberek beszélgessetek :D lemaradunk a langrétláról
  • Geroes
    Ez értelmes volt, én asszem befejezem a COD2 leader-séget, és áttérek erre, sokkal izgibb mint a cod2
  • Geroes
    Az ien ffekteket a cuccok adáj? h világít a karid, meg a fegyód
  • Blinkye
    Zsir ez Csak még kevés a cucc benne.. De segitünk is akár :)
  • Kavácska
    kép keletkezése a szokásos.. stall közben ki akartam lépni windózba... csak alt-ról lecsúszhatott ujjam :D loller
  • Kavácska
    jaa , kép lemaradt :D

• Kavácska
    a karim már biztos így vár, mert nem néztem rá megint előző meccs óta, pedig a Holland-Argentin alatt se fogok vele foglalkozni
  • Geroes
    ez teccik ez az oldal, képek a szörnyekről meg minden... vote : 1
  • Cat 02 #14098
    emberek kezeket felfelé hogy benn legyen-e ez a banner alatt Game+ fakja mellet

EEEZZZ
  • Geroes
    Hát amikor nem enegd fel egyik szerverre, felmegyek a másik kettő közül vmelyikre, és azokkal tolom, scak ezért =D
  • gameplusz
    90-en en már tojást csinálok rajta... tükör tojást, 5 perceset (max addig bírja lefagyásig :D)

Az átlagos érték kb 50-60 fok.
  • Geroes
    Nekem két napig mindig leállt a gép a CPU miatt (80 fok), mert 3 centi porréteg volt a venti és hűtőbordák között, úgyh bármi megeshet....=D
  • Kavácska
    most ez komoly h 3at tolsz eccere??? Úgy láccik nem vagy tisztában a játék hosszúságával..
  • Blinkye
    Azóta még nem is láttam Silkroadot. Most próbáltam belépni és láttam,h 1.050 es lett :)
  • Kavácska
    ej de jó neked :D először ezt húzd fel :D
  • Geroes
    Most van egy lvl 12-esem, a másik kettővel még csak a mangyangokat írtom
  • Blinkye
    BAzz. KEdden reggel izgatottan várom a szerver helyreállását erre szétesik a képernyőm.. LOL Mi a fasz? kártyán venti megy,kicsit poros de korrigálom.. ujraindit... Semmi.. LOL KUKA :) Még garis oszt visszabasztam erre a csákó asszongya,h tuti csak a por...Kérdeztem,h szerinte az normális,h 94fokosra melegszik alap winfosba a kártya magja? Szte igen... Szerintetek?
  • Geroes
    Én meg kétszer regisztráltam ugyanarra az emailra, és engedte =D Legalább csinálhatok 20 karaktert....
  • Cat 02 #14088
    nekem is volt oylan hogy nem tudtam reggeli de csak azé mert az FF tiltotta az upjumpolo abalakokat :D (jó tudom pop up de skyhop,on the butter meg ienek rulez D:)
  • Blinkye
    SEjtettem,h MB1 es lesz
  • Geroes
    Már 20szor megköszöntem, télleg köszönöm szépen
  • Geroes
    Én mikor felraktam a játékot, 1 napig nem tudtam játszani, mert nem tudtam mi az ip a szerverekhez, aszittem vmi fizetős szar, és akkor jöttem rá h regelni kell az oldalon
  • Kavácska
    inkább köszönd meg a segíccséget, hidd el sokal xarabbm, ha senki nem segít
  • Cat 02 #14083
    baszod rakjuk már be a fejlécbe plz :D
  • Geroes
    Mindneki írogatja nekem ugyanazokat a térképeket, de már letöltöttem úgyh thx
  • gameplusz
    " © izem 2006. feb. 10. 19:48 | Privát | Válasz | #3025
    Ok,és hol kell regezni?
    mondom,nagyon lamer vagyok:-(((
    egy link kellene ahol tudok rerisztrálni"

Azóta már 38-as ő is, de szerintem ez durvább beszólás volt, mint amit ide írtál :D
  • Blinkye
    Van már magyar leirás a kövekről? Ha jól hallottam azok is bekerültek.. (targyakba alchemyzhetsz) vagy mi...
  • Cat 02 #14079
    az biza az én oldalam :D
  • Geroes
    Régebben volt itt néhány hozzászólás Oblivion graf átírásról, hát sztem ennél jobb graf ki a francnak kell