82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Khamwasss
    engem amikor mindig kibaszott kérdőjellel belépéskor, levettem a grafot minimumra és úgy felengedett, fasztugya hogyvanez :/
  • gameplusz
    Engem állandóan kibasz a balfasz formája... Nem igaz hogy ezek a köcsög ferdék ne tudjanak egy normális játékjot írni...
  • sweech
    nemár hogy 23:20kor is annyian vannak hogy nem lehet fellépni..sok köcsög kocka :D
  • sweech
    eddig nekem kurva ritkán volt, ma meg lakúrt 2x egymás után :/
  • gameplusz
    Köcsög kurva anyját, driver frissítés se jó neki! Szopjon lovat!
  • gameplusz
    Na vazzeg. Engem is kibasz belépéskor állandóan ezzel a szar kérdőjellel, bassza meg.
  • gameplusz
    Alaplap lesz a hibás. Tuti. Nálam is az lesz a gond megint ^^ Ellenőrid a kondikat, ha púpos valamelyik, akkor csere, vagy vehecc újat...
    1.) Memória tesztelő: memtest86 (guglizz rá)
    2.) Procid nem melegszik-e túl?
  • Blinkye
    Jahh.. Az a gáz,h szervizbe vitte, és ott azt mondták,h szar a VGA-m kaptam egy cserét és ugyan azt csinálja LOL.. Ezt én is ki tudtam volna próbálni.. Most szépen a 4*512 ramomat próbálgathatom végig...
  • Kavácska
    ki merne nekem beszólni!!!

haggyuk már :D
  • Cat 02 #14267
    félvér ^¢
  • Maala
    japók botterek? ne nevettes, HAHAHAHA, még 1 sárga, pápá ki vagy állítva.
  • Maala
    carmang, ugye már te is tudod, mire jó a self gomb?
  • Cat 02 #14264
    ... és beszólna vki hogy fuked botter ?
  • Maala
    nem tabletre, hanem stone-ra gondoltam. :D
  • Carmang
    Legegyszerűbb ha szervizbe viszed el a géped. Ha nem értessz hozzá/nincs csere alkatrészed amivel tesztelhetnél, akkor otthon úgysem tudod kideríteni mi a baja. Mi pedig távolból pláne nem.
  • Kavácska
    A brazil-japán meccsen van egy Maki nevezetű japó játékos, beszarnék a röhögéstől, ha meccs közben nekiállna felszedni az aranyat emg a nyílvesszőket !
  • Kavácska
    Maala, ha 200-300 k ért veszel tabletet, csinálhatnál egy karit Aegére igazán :D:D:D
  • Kavácska
    Viktor!

"Kava micisnálnál ha valaki megvenné a farkasod ? :D"

örülnék a fejemnek, azért raktam ki mert volt hely stallban :D
    7 milért egészségére aki megvette volna :D:D
  • Blinkye
    OFF

Silkroad fanok help please.. Azért irom ide a mondokámat,mert Ti átérzitek milyen lehet SRO nélkül Valszeg nem a VGA szar amit kaptam cserének hanem vmi más.. Mi lehet még? 3D mark és Aquamar is fagy egy idő után. Tehát ha igénybe van véve a gép.. Proci memoria lehet még? Vagy esetleg alaplap is? hol találok memoria teszter progit ami jó is?
  • Cat 02 #14257
  • gameplusz
    Viktor látom megint szereztél egy ságát!
  • Cat 02 #14255
    szint lépés utána minden 100 % :D
  • Carmang
    Jó ez a farkas nevelgetős dolog, legalább nem unalmas a farmolás . Van aki már használt HGP-t a farkasán? Mert nekem két óra múlva is csak 96%-os volt az "éhségmérője".
  • Maala
    én nem lépek be elsőre, de nincs ???? sem... :D
  • Cat 02 #14252
    elsőre belépek lépek kettőt és ??????????????????????? cool...
  • Maala
    inkább örüljön, hogy bejött neki... Athensen kevés embert ismerek, akinek egyáltalán nem "failed" lett a dolog...
  • azazel
    nem lehet hogy folyamat túlmelegszik a videokártyád a nagy melegben?
  • Cat 02 #14249
    Demila kipróbálta afizikia sebzés növelőt és kevesebb lett neki :D
  • Maala
    lol, úgysem engedné, hiába próbálná...
    FFH: perpill 100k-t ér, amennyié' te vetted, majd ha eladod ddrágábban, szólj, h mennyit ért végül... de 200-300nál én nem adnék többet érte. :D
  • FaszFejHuN
    mennyit ér az attribute kavicsom??
  • FaszFejHuN
    mennyit ér az attribute kavicsom??
  • Cat 02 #14245
    direkt vagy köcsög ? :D
  • gameplusz
    Inkább használd fel a 42-es fegyódhoz ^^
  • Andrejka
    atomot kóreára már megin nem enged
  • Avicularia
    beletettem a lvl53 +3 SOS garment shoulderembe egy INT követ,és +5 INT lett belőle
    ez jól megnyomja majd az árát eladáskor :)
  • FaszFejHuN
    attribute kö:

100k-ért vettem... megérte?? eltudom adni drágábban?:D
  • Blinkye
    A kibaszott kurva anyukáját.... Nem vágom mi a fasz van. felraktam 2500000 drivert ehez a fos ATI hoz... Nem megy az SRO... szétesik a kép.. lefagy. monitor készenléti állapot..stb.. szűz Winfosom van nem vágom mi a fasz van.. Senkienk nem volt ilyesmi baja? Még a Silkroadonline.net ről is leszedtem a driver,de azal sem megy..
  • Blinkye
    Nem vágom amúgy mi a francért nem úgy limitálják,h ne legyen lagg.. Minek van limitálva ha igy is laggol.. Annak lenne értelme ha full felhasználón sem laggolna.. Adok nekik kölcsön ramot. LOL
  • Blinkye
    VAn benne vmi :) Wazz most ujrainstallálom SRO-t hátha az szopott be vmit... Nemtom mia faszt kéne csinláni..