35066
-
Na, egy ropogós hír, amit most kaptam: van egy új ingame videó (hd-s), melyre holnap 13 óráig embargó van. Tehát holnap ebéd után lehet töltögetni a honlapunkról... -
nem, nem, tényleg nem lehet...annál többet én se nagyon tudok, mint amit már olvastatok a két szakújság bemutatóiból. A határidőt igyekszünk tartani, de nem csak rajtunk múlik. Ahogy írtam a fordítás zajlik, reményeim szerint januárban megkapom az első build tesztelhető verzióját. Mivel 2009 Q1 a megjelenés lesz még meló vele bőven
-
tpM #13659 Gyerünk mondj egy összeget ;) -
Solt #13658 

-
sajnos nem lehet ;) ez még tiKtok :D -
Solt #13656 Egyéb finom belső információ?
-
hello!
Az ARMA 2 magyar felirattal jelenik meg. A loc megvan, a fordítóink már készítik a magyarítást hozzá.
üdv, -
Jó nemszóltam.
-
Egyelőre még bőven teszt időszak van, még az sincs eldöntve véglegesen melyik szigeten és milyen capture system lesz, uh kell még 1-2 hét még beindul. -
tpM #13652 Ja nem szóltam ez nem az... de mind1 a lényeg hogy akkorsem új :) -
tpM #13651 ja [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116602507&no=13613]"új"[/URL] -
Cirrus79 #13650 Mikmek! Mi újság AToW fronton? -
Tekintettel arra hogy a két játék kb ugyanaz, és a játékosok/érdeklődők bázisa is nagyjából ugyanaz, ezért szerintem még a külön topik is gyakorlatilag felesleges. -
Cirrus79 #13648 Azt hittem tényleg új....:(
#13620 -
n003 #13647 "kell" :DDD -
Solt #13646 Ne nyiss neki újat! Ne tagozódjunk már több felé! Van így is elég fórum amit követni "kell"! Köszi...
-
Van Arma 2 topik és én nem találom vagy nyissak egyet?(Ha nincs nagyon szépen kérek mindenkit hagyja meg nekem azt a jogot, hogy én nyissam meg:)
Na mind egy itt egy új videó lehet fikázni,kritizálni,összevetni az OFP2-vel,és imádni
Új videó -
Anno az ofpnél is elég bután nézett ki a tőszavakból összerakott AI mondat. Mert ragozva meg ugye nem lehet tudni mikor mit kell használni.
Szóval azért kiváncsi lennék ezt a részét hogy oldanák meg ha lenne Magyar verzió? -
D00M #13643 logikus, de sokkal komplexebb egy komplett játékot lefordítani mint egy weboldalt, de ettől függetlenül az esély megvan, hogy magyarul játszhassunk majd vele:) -
tpM #13642 De akkor nem lenne az oldalon sem sztem. -
D00M #13641 szerintem itt alapvetően a célközönség vékony rétege az ami miatt nem fog kijönni magyarul, de ne legyen igazam :) -
Óóó... az a vad taxi zúzós szeptemberi szombat este. A Becherovka és egyéb nedűk keveréke vezette minden mozdulatát:D -
tpM #13639 Jó lenne tudni először is GS honnan veszi ezt (ugye voltak stúdiólátogatáson hátha onnan?). Meg attól még, hogy 1et kevesen játsszák miért ne jöhetne ki itt magyarul? A BI is elismerte, hogy ArmA egy OFP1.5 nem teljesen új/jó, nem kell csodákat várni. 2-t viszont sokkal jobban reklámozzák meg a közösséggel is jobban törődnek (aki olvassa a hiv. fórumot az tudja miről beszélek). Ha Crysis meg STALKER CS (az talán még bugosabb mint az ArmA :D) kijöhetett teljesen magyarul ez miért ne jöhetne? -
Feró Flex #13638 _k_ -
Feró Flex #13637 Ameryt meg a Balatoni taxisok is
-
Feró Flex #13636
-
D00M #13635 szerintem nem lesz magyar nyelv a játékban, indulj ki abból, hogy kb 20 darab eredeti példány van kishazánkban :D mondjuk ezeknek a boldog tulajoknak a nagyrészét ismeri a nemzetközi játékostábor :) -
Milyen jó is lesz látni a bal alsó sarokban állandósuló szöveget, mely szinte bele égeti magát a monitorba:
[H.AR.C] vargosz meghalt [H.AR.C] Radon által
-
tpM #13633 még1 ArmAII interjú egy szép napon majd lefordítom armahura... -
tpM #13632 Én már annak is örülök, hogy egyáltalán kiadják itthon
-
hangyafasznyi a magyar piac
-
Arma2 magyarul
Remélem ez a hir igaz .A honlap is ezt erösiti hogy magyarra lehet változtatni a nyelvet.Kezdek bizakodni, hogy talán már minket is emberszámba vesznek a külföldi játékgyártók és egyre több játék jelenik meg honositva.Az idén volt az elsö alkalom hogy magyar szinkronos játékkal tudtam játszani amiota van gépem 10 év alatt.Ez azért eléggé elkeseritö. -
tpM #13629 ArmA2 hangmotor:
• 3D-s elhelyezés (vagy mi is a "positioning"?) Doppler effektussal
• 3D-s környezet, távolság függő torzulás, visszhang, tereptárgyak felfogják a hangokat (mint az 1ben)
• Hangsebesség és hangrobbanás szimuláció (ilyenek is vannak 1ben)
• 978 különböző hangminta (lépések, felszerelés, stb)
• Járművenként több mint 40 hangminta (motor, kerekek különböző felszíneken stb) [ezeket valós időben keveri össze]
• Új helikopter és repülő hang szimuláció
• Fejlesztett harckocsi hangok; külön motor és lánctalpak -
Akkor úgyérzem a fejlesztők jóédesannya csuklani fog az hót zihher^^ -
tpM #13627 jövő héten HD vidi (ingém bár ezt szerencsére ArmA2-nél nem kell hangsúlyozni) -
Hát jó lenne ha kijönne egy olyan játékuk amivel azonnal tudnék játszani magas beállítások mellet. -
tpM #13625 Az lehetetlen! BIS sohasem tenne ilyet! Nem! :D -
Solt #13624 Akkor nem lesz őszinte a mosolyunk! -
És mi van ha csak 2009 végén jön ki és még egy rad4870x2 is kevés lesz neki -
Solt #13622 Igen, azt is láttam már! :D Jó választás...
.png)