60901
  • Djuree
    komoly ez a jó-rossz pontok szerzése a küldikben. első válasz mindig jó pontot ad, második mindig rosszat:D később is ilyen lesz?
    féltem hogy nem tudok elég jól angolul, ezért nem tudok majd tiszta jó karit csinálni, de így nem vészes, mindig első válasz:D
  • Spheriot
    Én úgy láttam a sw filmkben hogy a nagyobb csaták ott is több percet tettek ki. Csak a sima mobokat vágják le egyből. Ennek eléggé megfelel most az swtor. Amugy a wow filmben nem tudom ez hogy működik, mivel abból nincs film.
  • DummyBoy
    WiLDoR gondolom HC ArmA után akart magának valami MMO-t keresni ... Szerintem nem fog találni ... De lehet van ilyen ...

@Warden: Köszi. Kicsit már bánom, hogy ezt választottam :( Mindegy ...
  • Djuree
    tudod ez nem valóság, a játékmenet miatt kellett ezeket. ha mindenki meghalna 1 vágástól, annak aztán sok értelme lenne. amúgymeg gondolom fingod sincs ezeknek a kardoknak a működéséről. lehet bennük szabályozni a "penge" erősségét, a kristály frekijének változtatásával. az acélajtó 10mp alatti átvágásához kb. max. kellett, utána lényegében használhatatlan a kard egy darabig. ha meg csapkodni akar vele percekig, akkor gyengére kell állítani.
  • Warden
    25 ös szinten questeléssel, meg a gyüjtögetős szakmával.A felesleges alapanyagokat berakod ah ba, valami oknál fogva a low szintű alapanyagoknak sokkal jobb ára van.A szakmákat érdemes minél elöbb kimaxolni ad egy tudsz magadnak meg a companyonoknak mindenfélét, ad kettő max szintes szakmákkal ha kiproccoltatod a lila itemeket azért elég jól lehet keresni.
  • Warden
    Van egy world boss a belsavison ami epox gemrecepteket dob (33 power-33 endurance)Tegnap délután megnéztük ép egy köztársasági guild (Phalanx)is rálészült./sayben lebeszéltük hogy az tageli be aki elöbb ér oda teljes létszámban.7 fővel behuztuk idézett addokat, leöltük őket enragelt wipoltunk.A köztársaságiak odaértek vagy 10 en buffoltak az egyik pvp zónából jöhetett mert rájuk került a flag behúzták a boss majd először az offtankot verték agyon az addok majd szép sorjában mindegyiket.Megérkezett hozzánk is a 8. player pvp sen.Újra behuztuk most csak tartva lettek az addok szépen meg is feküdt a boss, lootoltunk a köztársaságiak gartuláltak (mindkét raid pvp onnal) majd mindenki ment a dolgára.(a craftolható gem viszont nem purple hanem hello kittys pink szinű)

A magam részéről 2 guildtársal mentünk az illumra letudni a napi questeket.A heroic quest során egy Belisarius nevű jófej idióta azzal szórakoztatta magát hogy pvp onal beállt valamelyik elit mobba hogy aztán aki questel szintén pvp s legyen és jól összehuzza nekik az egész kiba.. heroic zónát, vagy belökje őket másik mob csoportba.

vannak iylen és olyan játékosok is a tanulság az hogy valamiylen szinten mindenki megtalálja azt a fajta szórakozást ami neki való.
  • DummyBoy
    Akkor megvan, én tegnap megnéztem a belinkelt videó után, de nem éreztem lagot a sorcival ... PVP-ben minden lagol, szóval az más kérdés, de PVE-ben nem igazán vettem észre.

Az a baj ezekkel a hangulatkeltésekkel, hogy aki nem néz kicsit utána, az csak annyit lát, hogy elfogadhatatlan ability lagok vannak, bugos az egész, szar, játszhatatlan foooos, stb ...

Valójában ez pár dologra vonatkozik, gyakorlatilag egy qrva jó játék, sokkal komolyabb hibákkal is láttam már játékokat.

Eddigi játszadozásaim alatt 2 "komolyabb" buggal találkoztam, de egyik sem olyan, hogy elmenjek miatta felgyújtani a TV székházat ...

- Khem Val beszélni akar velem a hajón ikonom van ... de a hajón meg bedurcizik, és nem beszél
    - Liftezés után mostanában igen gyakran dezintegrálódnak a companionok ... ez még megszokható lenne, de ha valaki nem figyel, akkor mondjuk egy 2 fős Heroic-nál tud meglepit okozni, hogy nincsennek companionok ...

Tegnap végre lehetőségem adódott World Boss ellen menni ... adódott volna ... egyetlen drága kedves szolgáltatóm úgy döntött, hogy elég volt aznapra a játék ... Majdnem felrobbantam ...

Viszont lenne kérdésem: lvl 25-ön mivel lehet leggyorsabban pénzt keresni? Synthweaver-em van, az is elég alacsony szintű, de egy két rossz döntés miatt (Meg Khem Val új ruhája miatt :( ) nincs pénzem jogsirsa :( Valami ötlet?
  • Tyrpak
    Megnéztem a troopert, és BH után kicsit fura. Olyan, mintha egy csomó képességnél belekezdene, előveszi a fegyvert szépen lassan, céloz, aztán lő, és kb a GCD végére megjelenik az első damage. Alap lövés, Mortar, gránát.
    Mondjuk lehet vele trükközni, mint a Jedi Consularnak a Projecttel, hogy burst legyen a nyitásnál, (már bent van az első ütés, mire a project betalál) de elég fura, hogy az összes ilyen jellegű hiba a republic oldalt sújtja. :)
    (smuggler vs IA threadet ne olvassotak, iszonyat a flame)
  • Agamemnon
    Azért, arra jó lenne ha emlékeznétek, hogy hiába 3 hete jelent meg a játék, több hónapja ment a tesztelése, illetve több mint 3 éve fejlesztik... szóval, az, hogy a "nagyobb" hibák kijavítására nem volt idejük, nem teljesen fedi a valóságot. Az, hogy másra koncentráltak, az már egy más kérdés. Persze Ők a probléma súlya/javításra fordított energia hányadosát nézik valószínűleg a bugfix sorrendjének felállításakor.
  • ShaiHulud
    azzal nicns problema ha az ilyen wildorok nem jatszanak, legalabb nem kell olvasni a hulyesegeiket (bar ugylatom meg igy is...) crassus festjet is megertette mar szerintem mindenki, ez van. vagy kivarod jobb legyen, vagy elmesz massal jatszol, ha egyaltalan jobb lesz valaha is es nem valami core engine hiba.

en pvezek, nekem ott nicns ilyen delay mint a lentebb linkelt lassitott trooper videoban, pvpben valoban van, de amennyit pvpzek ott nem zavar. az meg hogy 50en majd mi lesz, hat nagy cucc ugyis megakarom nezni mind a 8 alap class storyjat, majd huzok uj karit, kozben csak javul a helyzet.

a jatek maga nagyon elvezetes a szintezes kozben haverokkal jatszva, egyelore ez szamit nekem.

aki meg a cryfestek miatt nem jatszik vele, ugy hogy ki se probalja az meg nocomment, bar mondom wildorfelekert nem kar.
  • Warden
    Nemjátszottam az aionnal (nemérdekelnek a koreai játékok meg a pvp sem a kettő együtt meg abszolute hidegenhagy).Még 120x leírom a játék pve része ha nem is tökéletesen de működik.A hc flaspointok és operationok jövő keddig tutira kitartanak akkor kapunk szép új bossokat, a meglévő dolgokhoz meg fixeket.Amennyiben te nem a story kedvéért vágnál bele hanem azért hogy a pistikével üssétek egymást valóban ne kezdj bele, ill senki sem aki nem más játékossal akar játszani hanem más játékos ellen.
  • Tyrpak
    ATI kártyásoknak:
    Javaslom az új 12.1a preview drivert, állítólag swtor optimalizáció is benne van, gyakorlatban 15-25 fps-el többet tud... az új driverrel most kb úgy fut a játék, mint a nagy béta hétvége idején :(

Élsimítást én egyelőre hagynám, ATIn ccc-ből beállítva nagy fps esés. Várd meg az 1.1-es patchet, onnantól lesz a játékból is állítható.
  • maniac001
    Igazad van a wowban sokkal hitelesebb hogy ugyanígy percekig üötöttek egy embert 80 kilós acélkarddal, meg belelőttek 30 nyílvesszőt mire kifeküdt...
  • WiLDoR
    s még mielött valaki belémkötne, nem játszom swtor-t, meg úgy néz ki, ezek után már nem is fogok (pedig bíztam a dologban).
    bár mondjuk nekem már a beta-ban is szaladt felfele a szemöldököm rendesen, mikor azt láttam, hogy percekig kaszabolnak valakit lézerkarddal és nem hajlandó még akkor sem megdögleni...azzal a lézerkarddal, amivel az sw1 filmben 2 méteres acélajtóba olvaszottak másodpercek alatt embermagasságú lyukat.

na szal' nálam itt kezdődtek a problémák...a lentebb taglalt ability delay már csak az x. hab volt a tortán :S
  • WiLDoR
    élmény ezt a topic-ot olvasni, tiszta retro feeling-em lett, aion-nál is pont ugyanezt láttam :D
    kár ezért a game-ért, de nagyon úgy fest, hogy ezt is elba**arintották.
    pedig bíztem benne, de ha ilyen bug-ok vannak benne, mint skill lag, akkor kuka.

ahogy elöttem is leirták már, egy ma kijött játékot nem a 6 évvel ezelöttihez kell hasonlítani, mert ha bemennék a telefon boltba én se 6 évvel ezelötti tudású telót akarok venni, hanem olyat, ami zsír új, s tud mindent, amit egy telefonnak 2012-ben tudnia kell.

na ennyi.
    kár érte...
  • Djuree
    pve szerón egyáltalán nincs pvp? később át lehet menni pvp-re ha akarok, mint más mmo-kban? ott úgy van hogy pve-ről pvp-re át lehet menni, fordírva nem.

más: ati kariknál hol tudom állítani a driverben az élsimítást? úgykéne hogy gamespecifikusan, hogy más játékban lehetőleg ne bojgassa (vagy bolygassa?:D)a beállításokat.
  • gavor
    Egy olyan perverz kérdésem lenne, hogy van-e valaki, aki diplomacy, investigation és treasure hunting 110-300as küldetésekre lenne szüksége, és cserélné 1-1-be scavenging, slice, underworld trading-re.

Gondolom aki szintén slicer, annak is ilyesmi kéne, de sosem tudni!
  • Sir Quno Jedi
    BESZAROK!!! Én erre magamtól nem jöttem rá vaze és ezzel szopoklész!!! Ááááááá... Hiába no, nem calgonnal öblítem a pofámat...
  • Fpocok
    Eljutottam az első bázisig Watcher2-val.
  • stigson
    Indeed. Valóban nem kötelező elolvasni, amit írnak, sőt a fórumot sem kötelező követni... de én szeretném, mert érdekel mindenféle információ, jöjjön az a játék szempontjából pozitív, semleges, vagy negatív véleményből. Az enyém is csak egy vélemény, ha elgondolkodnak rajta egyesek és fél napig nyugi van, már megérte. :)
    Talán legközelebb az egyik fél nem veszi fel a kesztyűt, hamarabb hagyja a másikra és akkor a nem lesz kivel "szardobálózni".

@31140
    Egyetértek, kezdenek napról-napra eldurvulni a dolgok. Ugyanakkor nem szeretnék száraz Q&A topicot se látni. Számomra az is info pl. ha valaki nem képes napokig leadni a WZ dailyt, mert ezek szerint jól elpi.. szóval meglehetősen underdog az egyik oldal WZ-ban az adott szerveren. :)

Fórum közösségépítésre /community/ IS szolgál. Legyen egy mature magyar community, kezeljük a helyén a dolgokat, egymást. Bőven elég bunkózással találkozni minden nap IRL.

A játékot élvezni kell, kikapcsolódni benne. Különben valamit nagyon rosszul csinálunk. Jó játékot mindenkinek! :)
  • Fpocok
    Azaz.
  • TDC Geronimo
    menjen be wzre :p
  • Fenrir
    Biochem mindenkinek jó, csak tudnám, hogy mire jó pl az armormech ha minden lootolt lila schematic BOP-os?
  • Ramox
    6 xp hiányzik neki a szinthez, ha jól tévedek :)
  • TDC Geronimo
    mivan? :D
  • LSC
  • Liio
    Beta közben még élmény volt olvasni a topikot, azért s ragadtam le itt, nem egy másik fórum TOR topikjában, de mióta kijött a játék, egy-két értelmes hozzászólástól eltekintve, csak a flame, meg a rinya megy... Szerintem ez legalább annyira nem része a topiknak, mint a keszegek nemi élete, és igenis zavaró egy idő után.
    Mi értelme lerágott csontokon nyammogni, és minden nap ugyanazon agonizálni? Ha egy magyarországi fórumon lengeti a tehén a kolompot, attól in-game semmi nem fog megváltozni.
    Építő hozzászólásokkal, most már jó, ha kétoldalanként találkozni, de egy amúgy csupa szemét az egész.
    Inkább ne pörögjön a topik, de lényegi hozzászólások legyenek benne.
    Annak pedig no komment, aki szó szerint lehülyéz másokat, azért, mert más a véleményük. Elég nagy szegénységi bizonyítvány.
    Tudom, hogy nem muszáj olvasni, de ugyanígy nem muszáj sírni/szarozni/tombolni sem. Tisztelet a kivételnek...!
    Gunslinger mellé jó a biochem? :P
  • Sáska
    valoban kisse unalmas, ugyanakkor vicces az is, hogy jon neha egy-egy megmondo ember, aki megprobalja megmagyarazni, hogy felesleges es egyben meddo vita ami itt folyik. aki panaszkodik nyilvan joval tobbet vart ettol a tulhypolt jatektol, ami mogott ilyen nagy nevek vannak, es amibe ennyi eroforrast fektettek.
    ok is mondhatnak, hogy ha nem tetszik, akkor ne olvasd el a hozzaszolasukat, pont ugyanugy, ahogy nekik tanacsoljak, hogy "nem kotelezo a jatekkal jatszani".
  • Fpocok
    *nyád. Most mehetek ki a városból meg vissza...

• Bigblind
    Köszönöm szépen! Megnyugodtam! Az assa áll közel hozzám AoC-ban is azzal tolom! És reméltem hogy csak a hozzánemértő emberek mondják hogy gyenge! De mivel te már összességében régóta tolod a bétával együtt ezért érdekelt a véleményed!
  • j0nNyKa
    jelen állás szerint több az assa, és jobbnak is tűnik, mint a marauder, igen.

dehát az döntsön, hogy milyen játékstílust szeretsz, mert a 2 teljesen eltérő
  • Fpocok
    Ha aszerint választasz, hogy jelenleg melyik op, akkor már régen rossz.
  • Bigblind
    Szóval akkor assa inkább mint mara? Erre lennék kíváncsi!
  • Bigblind
    Pedig a te véleményed kifejezetten érdekelt volna! :(
  • j0nNyKa
    nem nagyon van 1v1 igazából a játékban, így erre nehéz válaszolni
    de hogy az assa gyenge lenne, az elég... furcsa állítás :D
  • TDC Geronimo
    assa gyenge? Ki mondta ezt jesszusom :)
  • Bigblind
    PvP-re marauder vagy assassin a jobb (itt most az 1v1-re gondolok, és lvl 50-re)? Assassint indítottam második karinak még nagyon az elején járok, de hallottam egy pár embertől hogy elég gyengére sikeredett az assa! Valóban? Mert akkor inkább indítok egy marát! Előre is köszi a véleményeket!
  • BEAST #31129
  • TDC Geronimo
    Rohadjatok meg mind!
  • Fpocok
    Vagy a ragelőknek kevesebbet :D