59456
banner
  • DEXTER92
    Uff.. lehet
  • daf xf
  • kis krisztian
    Te figyi a logomba nem tudsz betenni egy fenyöfát?
  • daf xf
  • daf xf
  • daf xf
  • DEXTER92
    De azért persze nem fényképeztem le :P
  • daf xf
  • kis krisztian
    óóóóó Milyen kedves fiatal ember!
  • daf xf
  • kis krisztian
    Te nem akarok kötekedni, de a Hungarocamion waberers Révész meg a volántefu az egy cég! ezért azon az oldalon Nem értem a szavazás lényegét!
  • daf xf
  • DEXTER92
    Jöttem haza, láttam egy "állat" kamiont...érted..gondoltam is rád :D
  • daf xf
  • ricsko001
    http://gportal.hu/portal/hungarocamion/
  • DEXTER92
    Ott a helyed :)
  • rinyavas
    hohóóó most mondta a rádió, hogy ma éjjel egy nehéz szálítmány megy Csepelen a 0-ástól a petróleum kikötőig. Pontban 24.00-kor indulnak!
    Csak mondom ha valaki Csepeli vagy környéki kimehetne kényképezni? :)
    És igyen anyira nem gondolom komolyan! :)
  • ricsko001
    [IMG]C:\Documents and Settings\Norbbika\Dokumentumok\Képek\Volvo-FH12-420.jpg[/IMG]
  • ricsko001
    [IMG]http://C:\Documents and Settings\Norbbika\Dokumentumok\Képek\Volvo-FH12-420.jpg[/IMG]
  • kis krisztian
    Az enyim is 18éveskorában kezdet soförködni 25évesen meg nemzetközizni.
    most 58éves volt Juliusban
  • MBActros1848
    Hát 18 éves kora óta vezet hivatásodan, és most 38 éves, csak 20 év :D.
  • RaST
    Hehe :D Akkor apád még fiatal :D
    11 éve kezdte a szakmát ? Fater aszonygya hogy .. :D
    30 éve ha jól számolom :D
  • Truck Driver001
    "mindig a pótkocsit akartam hozzá akasztani"...b+ ezen mekorát röhögtem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (nem rossz értelembe)
  • MBActros1848
    Hát azért én mindig megismertem aput, mondjuk ő akkor kezdte a dolgokat mikot elsős voltam általánosban. Addig a helyi tejüzemben volt söfőr. Atya ég mekkora élmény volt mikor a kis kék hűtős ifával szaggatunk Pestre! Meg mikor eltudtam menni vele mikor meghozta az első kis mercit, akkor ültem először nyugati gépben. Ja és a bogis dafot el is felejtettem, a régi 95-ös, mindig a pótkocsit akartam hozzá akasztani :D. Azok még szépidők voltak, csak az a baj hogy ott van a feltételes mód. Akkoriban még én is minden áron sofőr akartam lenni, hát igen a gyerekek bizonyos dolgokat máshogy fognak fel, és ahogy nőnek fel egyre jobban rájönek hogy a dolgok sajnos nem úgy vannak ahogy azt régen elképzelte. Vissza akarok menni 6 évesnek :(.
  • MBActros1848
    Szerintem ezt Juhász Bácsi, jobban tudja. Öreg róka már ő is a szakmában csak tudja hogy mi, jó a cége részére. Ha az lenne amit te mondasz akkor biztos nem akarna annyira csatlakozni hozzá!
  • MBActros1848
    Elnézést, kicsit késő volt már akkor :D
  • RaST
    Ez a hátránya, ha valaki külföldi cégnél vállal munkát. Bár nálunk sem fényes a helyzet. Fater mikor belejön 12-13e. km-eket ment, volt, hogy csak annyit volt itthon, hogy beugrott kajáért, és már ment is. Mindezt hütössel még durvább lett volna. Ugyanis bátyó meg hütössel ment eddig. És ő 18e. km-eket. Ez mégdurvább .. Sajnos ez van nálunk. Sok meló, kevés kess ; //
  • kis krisztian
    Bocsi tegnap bealudtam kicsit:)
    Igen tom miröl beszélsz.
    Nekem pont ezért váltak szét! Alig volt itthon az Öregem és ezt nem naon birta a muti:(
    Nekem is elég szar volt, h. csak 2-3 havonta láttam őt:( akkor is csak pár napra. olyankor az ember nem tud ugy oda ugrani az ölébe h. szia de szeretlek!
    Volt olyan még az elején h. szoltam a Muternak h. keres egy bácsi! akkor mondta a Muter h. ő nem egy bácsi hanem az Apukám:(
  • Magnumrolcsi

• kis krisztian
    Mb! Én nem a Hungarocamion-T irtam ha nem a HUNCARGO
  • Magnumrolcsi
    Ott más helyzet van? Lehet van állandó munka de azért +nem kapsz semmit csak annyit, hogy fent tartsd a gépparkot meg éhen ne halljon a család.
  • MBActros1848
    El kell menni alválalkozonak! Dhl-hez menek fatrék is nemsoká!
  • Magnumrolcsi
    kis cég = 2-3 kamion + nem tudom mekkora hitel, hogy fedezd a költségeid amíg beindul az üzlet. Meg arra is várhatsz még fizet a cég a leszállított árura.
    Ilyen világban már semmise 1000% sajna.!
  • MBActros1848
    Kb. 20 milkából összelehetne hozni egy kis céget. De csak úgy hogyha 1000%-os fuvarjaid vannak.
  • Magnumrolcsi
    Akit érdekel a kamionozás háttere akkor érdemes olvasgatni.
  • Magnumrolcsi
  • MBActros1848
    Okos dolgok vannak leírva! Ha céget akar csinálni az ember akkor érdemes elolvasni. Papíron már vagy 2-öt összehoztunk Gerobbal :D.
  • MBActros1848
    A vizelet felfogása, mert veszéles anyagnak minősül. Vezesük a tankba! :D A szem a merci oldotta meg az euro5-ös motorkat, karbamid befecskendezéssel ( a vizeletben megtalálható ).
  • Magnumrolcsi
    Itt lehet olvasgatni akit tényleg érdekel a dolog.
  • Magnumrolcsi
    ellátás, levegőztetés, megfelelő hőmérséklet, árnyékolás..(tudom kevés)
    Majd még keresek vmi infót.