81526
-
felrakhatnál egy ilyet nekem mindig elé mögé vagy szimplán üres területre adja
pedig nyomok egyet kettőt mindent
És még szögletből se fejeltem fejesgólt csak kipattanóst aztán kapásból ellövőst meg hasónlóakat -
a beadás és fejes megy,viszont a második tényleg sokkal nehezebb most.annyira mondjuk nem is baj 2008ba nemtudom milyen volt de a 6-ba onlájn csak ilyen gólokat kaptam -
A beadás és fejes
illetve a hosszún üresen érkezőnek átpasszolás kiugratós passzal
másnak sem megy annyira itt mint az előző részekben? -
Ezt nem egészen értem nekem paszol átlósan analóggal és nem emberhez
De lehet még reggel van és én nem értem
-
-
Here we go,
this minipatch contains Champions League scoreboard and adboards (non-electronic)..I also removed the sandbags behind the goals,I hope you like it(don't look at ads on this screen,this screen only shows there are no sandbags anymore)...
DOWNLOAD
NOTE You need to rebuild the img as suggested by Hawke on this topic:use GGS or AFSExplorer to perform this operation or the patch will not work -
de az egyszer fix, hogy azt hiszem sosem élveztem így a gép elleni küzdelmet, mint most. Igaz, leginkább az érdekel, hogy az ember ellen mit érnek a dolgaim. De nembaj, legalább gyakorolja az ember az új játékmenetet, szokni kell. -
előzőben 3-0ramegyek, erre 85. perctől bevág 2 hihetetlen gólt... és majdnem meglett neki az egyenlítés is. :DD Rohadék. -
lol durva meccset játszottam.
Utcsó 4 meccsen mindig megyek 1gyel, de valamilyen odapattanós kamus góllal kiegyenlít.
Most is csinálja stoppage timeban a dolgokat, elvehetetlen, rálövi pattog összevissza:
Gólvonaltól 1 méterre vagyunk 12en kb. és rugdossa kapufára aztán felszabadítok én is kapufa, aztán ő.. kb. 5-6x ting ting ting ting.. Aztán végülis valahogy kikerül szögletre, ráfejeli kapufa, ismétel kapufa.. kivágom bedobás, C.Ronaldo megkapja 1csel 2csel micsel 5 védőmön átviszi gyalogol kapufelé oldalról, és akkor azt mondom anyád. jön Heinze, 3 méterről odacsúszok a labdára, elveszi kivágom félpályára, megvan a győzelem.
Izzasztó. :DDD
1. félidőben lemosom (de ált. csak 1 gólkülönbségig jutok), 2.ban kb. egál, nem bírunk egymással, végén meg bemákol valamit.
De nembaj, első 10 meccsen ő mosott le és talán én mákoltam. :D -
na, 2x megvertem a Barcát zsinórban.. Most gólt se rúgott. De persze nincs god mód. Lehet akkor van godmód, ha hagyom. :) -
Ma (is) végre megvertem a liverpoolt...barcával voltam, a gép szerzett vezetést, majd az 1. félidő végén 11est kaptam, amit értékesítettem is. 80. perc: ellenfél térfele, szöglet után kifejelt labda, kapáslövés, lepattan, majd egy újabb, ami egy védő fejéről "pattant" a kapuba...ez az első öngól mióta az új verzióval játszok. Úgy vettem észre, hogy a döntő pillanatokban kapott gólok demoralizálják az adott csapatot, tehát kicsit leesnek az értékeik. -
Nah, most nem volt godmód, végig normális volt. nem volt kamus.. Nem is csinált sokat, "simán" nyertem.
Amikor 2-1re módosítottam az eredményt, akkor volt egy két hiperaktív megmozdulása, de aztán semmi...
szal kb. olyan volt, mint két normál, de néha meg olyan, mintha fel lennének húzva az emberei..
Mondjuk az első félidőbe nekem volt egész aktívak... Amikor nekem lassúak, neki hiperek, akkor csúnyán lealáz. :D -
Nálam is ez van, pl torres is elég nehezen fogható, bár mostanában nem futok rá szerelni, inkább lezárom a területet, a többit kilogikázom, mert általában egyedül vezeti rá a labdát, én pedig ritkán lépek ki a védősörből. Persze érdemes változatosnak lenni taktika terén, de néha ez sem segít... -
Nagyi2pac #51180 2008-ban is így volt, már nem emlékszem, sorry!
-
nálam nagyon godmódban van a top player Barca.
2. félidőben megkapja labdát Eto, Henry.. a nem sprint neki olyan, mint nekem a sprint, amikor meg egyet tol a labdán (mintha rányomsz a sprintre), 3 védőm hagyja ott.. és követni se tudom a lábát, ahogy cselez. :D
Mondjuk Robben is képes ilyesmire a túloldalon, Barcával még nem játszottam, nem tudom mennyire durvák, de ez durva. :D Egy félidőben meg tök normálisnak tűnnek, szerelhetőek. De a másikban esélytelen. Messi labdával 2x olyan gyors mint a védőm. :D 5 méteren ver rá 2őt kb. :D
De hát ez van. Majd kiváncsi vagyok, multiban mennyire lesz ilyen.
Nyilván azért ilyen godmód, mert jól nyomkodja a cselgombot, pont ütemben. Bár akkor is durva, hogy sima megtolással 5 méteren ráver 4et a védőre Henry.. De persze gyors, ezt tudtuk. :D Kicsit nekem mission impossible.. Bár ha nincs területe, akkor nem csinálja. -
ez már régóta így van -
az lehet, hogy ugye húzzuk a kart, aztán elengedjük.. De amikor elengedjük, lehet, hogy úgy megy vissza, hogy utoljára vagy vízszintes vagy függőlegesben van (99%)ban, ezért úgy lövi... Ez logikus lenne.. Csak akkor nem értem, hogy lehet normálisan kivitelezni.
Biztos valamit mi cseszünk el. :D
Amúgy én már a függőlegesnek is örülök, mert amit 2008ban be lehetett adni szöktetéssel , azt most nem, így könnyebb bepasszolni. Másra egyelőre még nem tudom hasznosítani, indításra a löbbölt passz sokkal jobb. a sima szöktetést nem rakja úgy elé, ahogy én akarom. :) -
Nagyi2pac #51176 Deutschland vs. Argentinien
Német válogatott játékosai álnevekkel??
http://www.cynamite.de/xbox360/videos/pes_2009_exklusives_video_deutschland_vs_argentinien/13058/pes_2009_exklusives_video_deutschland_vs_argentinien.html -
Gabe18 #51175 Hát de ezt mondom,vagy igy passzol ahogy írod (függöleges-vizszintes),vagy pont oda lövi ahol az ember áll akinek akarod adni.De az nincs meg arra rúgja a labdát amerre én nyomom a jobb analógot pont teljesen szabadon. -
nyomnám én a manualt, mert tökre rááll a kezem, minden passzra.
Csak húzom a kart, elengedem, hogy ellője, erre van függőlegesen vagy vízszintesen lövi.. a másik kiosztás, hogy le is kell nyomnom a kart, de az ugyanaz, nincs értelme..
Ez így meg nem fasza. függőleges és vízszintes manual passzra jó vagyok, de annak nincs értelme. Nemtom mi a baj nálam. :D -
Nektek hogy van állítva a manual passz módja?
Mert én nem értettem, ami Breki írt, hogy húzza a manuált, és akkor passz gomb. Nekem olyan nincs:)
Settingsben 4 type van...vagy húzom a kart, vagy le is nyomom.. -
köszi.remélem nem fog húzódni a megjelenése -
Én nekem valami más bajom van. Írjatok rám MSNen pls! :)) mindenki offline, biztos le vok tiltva.. :D -
Gabe18 #51170 Sajnos igy van.Mintha csak az passz ereje lenne "manual",de az iránynál még mindig a céljátékoshoz kalkulálja a gép a dolgokat.Ami sokszor jó,de sokszor meg nem,mert pont ha keresztbe akarod passzolni,valamivel elé,akkor helyette rád kényszeriti hogy pont oda passzolja ahol a ember éppen áll. -
ellentmondásos infók vannak, de úgy néz ki okt.17.-én -
én igen, mert nem állítottam át a d-padra a manuál paszt, hogy tudjam gyakorolni -
teljes játék mikor fog kijönni? -
Liszi #51166 nice :)
nekem is ritkán megy átlósan a manual passz.
amúgy a cseleket csak simán a "mozgás" karral (bal analóg) csináljátok? -
én is a manuális passzra gyúrok, de nagyon kell még szokni, de a bal analóggal történő cselezés már egész jól megy :) -
-
basszus ez gáz. Visszaraktam jobb analógra a manual passzt, hogy begyakoroljam, erre nézem, hogy többnyire csak vízszintesen és függőlegesen passzol, tök mind1, hogy átlósan húzom..
1* sikerült átlósan adni.
Legutóbb úgy próbáltam, hogy fullon átlósan húztam a kart és el se engedtem, hagytam hogy csík max. és ellője.. Erre nyíl egyenesen lövi előre... Hogy a franc, nem értem. :D Ennyire nem lehet szar a jobb analóg, hogy csont átlósat vízszintesnek veszi. :D -

csak annyi kérdésem lenne, hogy a kameraállások közül melyik-melyik. tehát a számok mit jelentenek? -
Nagyi2pac #51161 PES 2009 Demo Tweak 1.1 by juce
Allows you to set
* match time (5 to 255 min)
* camera angle (0-9)
* aspect ratio
Enables Penalty Shootout
How to use the aspect ratio:
So, for instance, if you monitor is 16:10, then run settings.exe, uncheck 'LB', then run demoTweak2009, set the aspect ratio to 1.6, click 'Save', and now start the game. There will be no black bars, and during the match you will still have correct aspect ratio.
http://uploaded.to/?id=kopm8r
http://rapidshare.com/files/151771396/demoTweak2009-1.1.zip -
Ment 5 :)
Amúgy egyre jobban várom,hogy jöjjön már a teljes :) Hihetetlen Top playeren milyen jó meccseket lehet tolni.Előbb is 3:2 nyertrem Real:Machester United na persze,hogy a 89percben rúgtam a győztes gólt megérdemelten mellesleg.Ami idegesít,hogy a kapusról kicsorgó labdát mindig ellenfél találja meg és gól :D
Ezen a meccsen is Rooney így rúgott egy gólt :( -
Gabe18 #51159 Thx!Igy már én is be tudtam rakni.Volt az alapban egy olyan idegesitő kántálása közönségnek mintha folyamatosan azt orditották volna hogy "széltoló,széltoló,széltoló"...Legalábbis én ezt hallottam ki belőle... 
Igy viszont most nagyon jó közönség.Liverpool meccsen ahogy végigéneklik az egészet,stb... Mondjuk mintha a gólnál nem orditanának olyan hangosan,mint az addigi hangerőből következne,de sebaj. -
Ne megnézem ki adott négyest P -
köszi P -
Nagyi2pac #51156 Ment az 5*-ös!
-
Mivel havervagy leis szedtem és szavaztam is ;) -
Ja értem. Annyit még nem játszottam vele. :)
Asszem egyszer volt, de az épp elég volt, amikor mindketten felspanolva küzdöttünk a pályán, erre kosarasokat megszégyenítő módon beblokkol a bíró, és lehet vinni a lasztát. :DDD