12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Norbi1990
  • b-type
    botrányos volt vzz, így kijönni az ideális ívre döbbenet.
    ..túl hirtelen döntöttek, ..ilyet, bamm basszus. Nem is tudom mit vártak.
    Semmi nem történt volna ha a fehér vonal mentén jön ki az SC, max elmennek mellette, de így pfff
  • Black Ghost
    A második futam nem volt rossz.
  • milk4
    Igen,pont ezt akartam írni...
  • Black Ghost
    Franciák, mit vársz tőlük!
  • milk4
    Ez nem szervezés ami ma ott történik...
  • SimaSuna #2058
    aki nemlátta :)

• spect16
    Ahogy mondod sajnos. De nincsenek valahogy a helyzet magaslatán a szervezők.
  • Istencsászár
    a szervezők hibáztak hiszen nem volt kint egy szál sárga zászló sem a kanyarban, SCfelirat meg pláne nem, az SC vezetője meg öngyilkos manőverrel beszlalonozik az ideális ívre egy beláthatatlan kanyar kijáratához... vicc
  • Black Ghost
    Ilyenkor mi van, megbüntetik az SC-t és a következő futamon a mezőny végéről fogja felvezetni a többieket. :DDDD
  • spect16
    Jah', de minek hozták ki egyből középre(ok, hogy összeszedje a mezőnyt), de akkor is hibádzott a szervezőktöl a gyors reagálás, meg egy-két dolog.
  • Black Ghost
    Vazz hát ilyen nincs, én 17 éve nézek versenyeket de ilyet még nem láttam.
  • Istencsászár
    ilyet is ritkán látni hogy az SCt elkaszálják... én nem láttam sárga zászlókat lengeni ott a célegyenesben
  • Black Ghost
    Láttátok ezt ááááááááááááááááááááááááááááááá elütötték a Safety Cart.
  • b-type
    Előfordul..de nem Farfus volt aki kilökte JMUller-t, meg Farfus jól megy..itt is jól ment, ha JMuller Farfus elől akar indulni akkor jobban kell qualoznia.
  • Black Ghost
    Én ezt az első pár kör után írtam, igaz egy kicsit érzelmi alapon. J Müller-t az eddigi futamokon jó párszor megszopatták, emlékezzetek vissza Puebla-ra ott Larini lökte ki, előtte Curitiba-n meg asszem egy privát. Farfus nem szimpi bárkinek keresztbe tesz ha az érdeke úgy kívánja.
  • b-type
    azzal még nem lenne megoldva ha Farfus elengedi JMuller-t, Huff akkor is ott van...de amugy sem vágom miért engedné el, Farfus-nak jelenleg 23 JMuller-nek 14 pontja van a befutóig.
    Azaz semmi, de semmi nem indokolja hogy elengedje. Akkor már JMuller-nek kellett volna elengednie Priaulx-t, hisz ő is látvbányosan gyorsabb volt, és előrébb is van mint JMuller.
    ...a látványosan gyorsabb volt amugy is relatív, hisz Huff fogta őket nagyon.
  • Istencsászár
    a multkorinál fényévekkel jobb volt, annak a pályának nem volt semmi karakterisztikája, semmi jellegzetessége, de ennek van valami hangulata, a verseny sem volt annyira rossz, voltak sikeres próbálkozások
  • Istencsászár
    még is voltak akik tudtak...
  • Black Ghost
    BTCC viszont hozta a tőle elvárható szintet, Thompson nagyot ment a Civic-el.
  • Black Ghost
    Nagyot mondtál,
    Tegye mindezt egy olyan pályán ahol nulla esély van az előzésre.
  • bardocz
    Hát ez kurva unalmas,de legalább közben adták magyar túraverseny összefoglalót,meg rallyt más csatornák.
  • Istencsászár
    előzze meg ha tudja... verseny van
  • Black Ghost
    ÁÁÁÁ Farfus már megint szemétkedik, ott van mögötte Müller látványosan gyorsabb de ez baszik elengedni.
  • Black Ghost
    Én is egyszerre szoktam nézni, egyébként a futamokat legtöbbször úgy időzítik hogy ne ütközzön a WTCC programjával. Donington-ban most van a felvezető kör.
  • Rainbow15
    wtcc is közben megy :)
  • Black Ghost
    Torrent, de mért nem nézed élőben?
  • Rainbow15
    ezt utólag hogyan tudom megnézni?
  • Black Ghost
    BTCC Donington park 7-8-9. futam most kezdődik.
  • milk4
    12:45 és 14:52 WTCC EuroSport-on élőben.
  • Black Ghost
    Igen igen dörzsölöm is a tenyerem.
    + BTCC (3futam) Thompson 3. Plato 4. helyről rajtól, állati lesz 12.30-kor kezdenek.

WTCC
    A gyári Seatok sehol sincsenek.
  • b-type
    Jó nap lesz, WTCC (két futam), WSBK (2futam), MotoGp...egyebek mint Formula masters stb :))
  • Black Ghost
    Inkább linkelem.
  • Black Ghost
    Rajtsorrend Pau:
  • Black Ghost
    Tiago Monteiro-t kizárták a 6. futamról Marrakech-ben, a feljelentés BMW részről történt, az ok pedig túl magas turbó nyomás. Az FIA megvizsgálta az összes Seat TDI adatnaplóját, de csak Monteiro autóját találták szabálytalannak.
  • Laffite
    egyetértek, ilyen erővel egy bobpályán is lejöhettek volna egymás után szánkóval...
  • Minstrel
    hát, afrika ide vagy oda, ez szerintem a legrosszabb pálya amin valaha autóversenyzést láttam, előzés smafu, csak a nagy egyenesek, viszont a könnyű Chevyknek most jól jött ez a futam.
  • Istencsászár
    Hullanak a TDIk:)
  • Istencsászár
    kár volt elrajtolni, itt csak az anyagi kár volt jelentős 1-2 csapatnál:DD
  • bardocz
    Fú,ez kurva unalmas volt:D