12867
-
#2064 -
#2063 botrányos volt vzz, így kijönni az ideális ívre döbbenet.
..túl hirtelen döntöttek, ..ilyet, bamm basszus. Nem is tudom mit vártak.
Semmi nem történt volna ha a fehér vonal mentén jön ki az SC, max elmennek mellette, de így pfff -
#2062 A második futam nem volt rossz. -
#2061 Igen,pont ezt akartam írni... -
#2060 Franciák, mit vársz tőlük! -
#2059 Ez nem szervezés ami ma ott történik... -
#2058 aki nemlátta :)
-
spect16 #2057 Ahogy mondod sajnos. De nincsenek valahogy a helyzet magaslatán a szervezők. -
#2056 a szervezők hibáztak hiszen nem volt kint egy szál sárga zászló sem a kanyarban, SCfelirat meg pláne nem, az SC vezetője meg öngyilkos manőverrel beszlalonozik az ideális ívre egy beláthatatlan kanyar kijáratához... vicc -
#2055 Ilyenkor mi van, megbüntetik az SC-t és a következő futamon a mezőny végéről fogja felvezetni a többieket. :DDDD -
spect16 #2054 Jah', de minek hozták ki egyből középre(ok, hogy összeszedje a mezőnyt), de akkor is hibádzott a szervezőktöl a gyors reagálás, meg egy-két dolog. -
#2053 Vazz hát ilyen nincs, én 17 éve nézek versenyeket de ilyet még nem láttam. -
#2052 ilyet is ritkán látni hogy az SCt elkaszálják... én nem láttam sárga zászlókat lengeni ott a célegyenesben -
#2051 Láttátok ezt ááááááááááááááááááááááááááááááá elütötték a Safety Cart. -
#2050 Előfordul..de nem Farfus volt aki kilökte JMUller-t, meg Farfus jól megy..itt is jól ment, ha JMuller Farfus elől akar indulni akkor jobban kell qualoznia. -
#2049 Én ezt az első pár kör után írtam, igaz egy kicsit érzelmi alapon. J Müller-t az eddigi futamokon jó párszor megszopatták, emlékezzetek vissza Puebla-ra ott Larini lökte ki, előtte Curitiba-n meg asszem egy privát. Farfus nem szimpi bárkinek keresztbe tesz ha az érdeke úgy kívánja. -
#2048 azzal még nem lenne megoldva ha Farfus elengedi JMuller-t, Huff akkor is ott van...de amugy sem vágom miért engedné el, Farfus-nak jelenleg 23 JMuller-nek 14 pontja van a befutóig.
Azaz semmi, de semmi nem indokolja hogy elengedje. Akkor már JMuller-nek kellett volna elengednie Priaulx-t, hisz ő is látvbányosan gyorsabb volt, és előrébb is van mint JMuller.
...a látványosan gyorsabb volt amugy is relatív, hisz Huff fogta őket nagyon. -
#2047 a multkorinál fényévekkel jobb volt, annak a pályának nem volt semmi karakterisztikája, semmi jellegzetessége, de ennek van valami hangulata, a verseny sem volt annyira rossz, voltak sikeres próbálkozások -
#2046 még is voltak akik tudtak... -
#2045 BTCC viszont hozta a tőle elvárható szintet, Thompson nagyot ment a Civic-el. -
#2044 Nagyot mondtál,
Tegye mindezt egy olyan pályán ahol nulla esély van az előzésre. -
#2043 Hát ez kurva unalmas,de legalább közben adták magyar túraverseny összefoglalót,meg rallyt más csatornák. -
#2042 előzze meg ha tudja... verseny van -
#2041 ÁÁÁÁ Farfus már megint szemétkedik, ott van mögötte Müller látványosan gyorsabb de ez baszik elengedni. -
#2040 Én is egyszerre szoktam nézni, egyébként a futamokat legtöbbször úgy időzítik hogy ne ütközzön a WTCC programjával. Donington-ban most van a felvezető kör. -
Rainbow15 #2039 wtcc is közben megy :) -
#2038 Torrent, de mért nem nézed élőben? -
Rainbow15 #2037 ezt utólag hogyan tudom megnézni? -
#2036 BTCC Donington park 7-8-9. futam most kezdődik. -
#2035 12:45 és 14:52 WTCC EuroSport-on élőben. -
#2034 Igen igen dörzsölöm is a tenyerem.
+ BTCC (3futam) Thompson 3. Plato 4. helyről rajtól, állati lesz 12.30-kor kezdenek.
WTCC
A gyári Seatok sehol sincsenek. -
#2033 Jó nap lesz, WTCC (két futam), WSBK (2futam), MotoGp...egyebek mint Formula masters stb :)) -
#2032 Inkább linkelem. -
#2031 Rajtsorrend Pau:
-
#2030 Tiago Monteiro-t kizárták a 6. futamról Marrakech-ben, a feljelentés BMW részről történt, az ok pedig túl magas turbó nyomás. Az FIA megvizsgálta az összes Seat TDI adatnaplóját, de csak Monteiro autóját találták szabálytalannak. -
#2029 egyetértek, ilyen erővel egy bobpályán is lejöhettek volna egymás után szánkóval... -
#2028 hát, afrika ide vagy oda, ez szerintem a legrosszabb pálya amin valaha autóversenyzést láttam, előzés smafu, csak a nagy egyenesek, viszont a könnyű Chevyknek most jól jött ez a futam. -
#2027 Hullanak a TDIk:) -
#2026 kár volt elrajtolni, itt csak az anyagi kár volt jelentős 1-2 csapatnál:DD -
#2025 Fú,ez kurva unalmas volt:D