12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Freedom88
    sevi 2.helyről defekt:S
  • Black Ghost
    BTCC: Oulton park race1 most.

Link
  • SitatiS
    Jörg-el mi lett?
  • Black Ghost
    Jó volt, valencia mindig jó. :D
  • Istencsászár
    Azért verseny volt, mutattak mindent a rendezők szerencsére.
  • Black Ghost
    Na ennyit a csodáról pfff...
  • Black Ghost
    Sajna, de talán Farfus csodát tesz.
  • Istencsászár
    látom izgalmas lesz, masszív seat első sorok...
  • Black Ghost
    Race one next (eurosport)
  • ladarevolution
    Hát ja, mindenképpen szívás. Pedig megnéztem volna mit kezdett volna a BMW-kkel :)
  • Debilon
    vagy boxutca... szerintem
  • milk4
    Szerintem elindulhat,csak az utolsó helyről.
  • ladarevolution
    Lagennek valami problémája volt sajna nem tudott menni egy normális kört sem, de már a 2. szabadedzésen sem ment ki a pályára. Pedig az elsőn az 1:46.378-as ideje elég jónak tűnt a Ladához képest, Időmérőn a BMW-k között lett volna :(

Tényleg, ilyenkor elindulhat-e a futamon? Mondjuk ha hivatkoznak arra h technikai problémák miatt nem tudott menni értékelhető kört akkor lehet engedni fogják neki az indulást, legalábbis remélem.
  • Black Ghost
    15.10.-kor időmérő euro2-n.
  • bardocz
    Az már nem olyan vészes,következő versenyen a dobogót ki fogják bérelni
  • Debilon
    hajrá, hajrá.. de még így is van sztem olyan 15-20 LE mínusz :(
  • ladarevolution
    Új motor a Ladákban.
    280Le-re húzták fel a Ladákban a mocikat. A hétvégén már ezekkel fognak menni.

Hajrá Lada! :-)

• Laffite
    igen, ez olyan mint meccsen a kiscsapat egyetlen ziccerébe véletlenül belebotlik a pancser játékvezető... a s.car is a pálya tartozéka, ez van...

de függetlenül attól, hogy ki szólt neki rádión, mit mondott pontosan és mikor, így akkor sem lehet kibénázni a mezőny elé, jobbra tartva a csík mellett kigurulok, tükör, középre húzódás, ehhez nem kell sem utasítás, sem külön engedély, számomra ez a legmegdöbbentőbb az egészben...
  • b-type
    áá nem tom, ..az SC vezetőjének pontosan kell tudnia mindent, hiszen ő bent ül az autóban, el kell(ene) mondani neki hogy mi történt melyik kanyarban, és hol tart a mezőny eleje.
    Az SC berendelésének egyik legfontosabb tényezője az idő,..azaz ha gyorsan be akarják küldeni, akkor gyorsan kell dönteni, ...számítva arra hogy a versenyzőnek is le kell reagálnia. Mert Engstler végül is reagált a sárgára, ..ha a táblát esetleg nem is látta, ő már lassított, csak erre nem számított. :) :(

Ami nagyon bosszant, hgoy a srácnak egy nagy eredmény elérésének a lehetősége úszott el, egy ilyen répaságon...ezt már igen nehéz lesz visszaadni neki, valszeg lehetetlen.
  • Laffite
    erre én is gondoltam, mármint hogy egy bűnbak kell az esetre... azt mondják, hogy amikor döntés született a safety car beküldéséről, akkor ugye kiszóltak a pályabíróknak, hogy sárgákat lengetni és sc felirat, és erre a safety car vezetője nem megvárva a számára külön elhangzó "most már mehetsz" utasítást azonnal berongyolt a pályára... ezt mondjuk én is elég furcsának találom, ennyire amatőr senki nem tud lenni (vagy mégis?), itt valami kommunikációs félreértés lehetett... más kérdés, hogy egy versenypályára semmiképpen, semmilyen körülmények között nem keresztvonalban hajtok fel...
  • b-type
    na de akkor hogy a rákba jött az az ötlete hogy kijöjjön??!
    Sztem itt mosdatják a dolgokat, szvsz az SC nem jön ki csak úgy, ..valszeg mivel amugy is sáros volt a kihajtás hogyanában, így vele vitették el az egészet.
    Mert nehezen tudom elképzelni hogy az SC csak úgy, elinduljon kifelé a pályára..
  • Laffite
    itt a safety car-os baleset vizsgálatának eredménye, azt hiszem semmi meglepő nincsen benne...
    WTCC: FIA confirms - Safety car had no permission
  • N o N a m e
    Szívesen mindenkinek!
  • Debilon
    már nálam is.. csak a kommentbe írták bele, hogy fixed..újra leszedtem, és mostmár jó :)

noname thx a hangsávért!
  • Minstrel
    köszi!

amúgy a 3. futamnak nálam van hangja
  • N o N a m e
    Ezt töltsd le.
  • Debilon
    bár nálam a 3-asnak sincs hangja..f*ck
  • Debilon
    már fenntvan a javított
  • Minstrel
    BTCC futamot letöltöttétek? Mert nekem nincs rajta hang, valszeg valami codec hiánya van, de jó lenne azért ha másnál lenne hang, akkor biztosan tudnám, hogy codec miatt nem szól nálam.

Erről a fájlról van szó: BTCC.2009.Round03.Donington.Park.Race1-2.ITV4.x264.mp4
  • Rainbow15
    tegnap majdnem az összes gyári bmw-t bezúzták.
  • Rainbow15
    köszönöm
  • Black Ghost
    Bezzeg a BTCC, hétvégén eléveztünk akkorát mentek.
  • Black Ghost
    Videó keresőbe írd be hogy WTCC.
  • Black Ghost
    Itt fent van az összes és még csak letölteni sem kell.
  • Debilon
    hááát.. évről évre gyengébb pedig :(
  • Rainbow15
    nem tudom valahogy visszanézni a magyar kommentáros eurosportos wtcc-ket?
  • Istencsászár
    pedig ez az év eddig elég egyhangú:)
  • Rainbow15
    most láttam elöször wtcc-t, nagyon tetszik! :)
  • Laffite
    battle for lead...
  • bardocz
    Úristen bazmeg,a biztonsági autós faszi nem figyeli a tükröt?Szánalmas.Nem engedném beülni ilyen autóba mégegyszer,az tuti.