12867
-
#2144 Ez jó lesz? -
#2143 Stcc-ről nem tudsz valami közvetítésoi modot?? Nem találok sehol olyan oldalt ahol nyomják.. -
#2142 Ha érdekel valakit 15.30-kor DTC futam lesz itt. -
#2141 Ezeken megy: Porto, Brands Hatch, Okayama, Makaó és Oschersleben-t és Imolát kihagyja ha minden igaz. -
#2140 Szerintem akkor úgy lesz hogy ha DTC vagy BTCC futam lesz akkor ott megy, ha a WTCC-vel egy hétvégére esik. -
DTC-ben lista vezető :D
01 James Thompson 97 points
02 Michel Nykjær 96 points
03 Henrik Lundgaard 90 points
04 Jan Magnussen 85 points
05 Jason Watt 77 points
06 John Nielsen 53 points
07 Per Poulsen 52 points
08 Jens Møller 42 points
09 Michael Carlsen 41 points
10 Martin Jensen 38 point
11 Joachim Stephansen 28 points
12 Kasper Jensen 24 point
13 Casper Elgaard 15 point
14 Kim Morgan Jensen 8 points
-
#2138 Itt azt írják hogy csak egy futamon indul. -
#2137 Tudsz valamit Thompson-ról, egy futamra jött vagy végig viszi a szezont? -
-
#2135 Igen, de elvileg az év elején a Swindon cég csinálta nekik a motorokat. Két futammal ezelött váltottak a francia Snobeck cégre ha minden igaz. És még idén átállnak a szintén francia Oreca-ra. Aki jelenleg a Seatnak is csinálja, mellesleg régebben is dolgozott már együtt a Ladával ez a cég. (lásd. honlap intro video) -
#2134 Motort azt nemrég raktak bele újat,nem?Ami valamivel erősebb,mint a régi volt.Még szerintem írtam is,hogy a Lada dobogón lesz vele :-) -
#2133 A motort azt nem tudom változott-e. Az biztos h idén még egyszer lesz új motor (pontosabban tuningcég váltás, a motor ugyan az lesz), de nem tudom h az most debütál, vagy 1-2 futammal késöbb...
Mindenesetre Thompsonra kiváncsi vagyok, alig várom a jövő hét végét -
#2132 Így van a DTC-is is megy, és már nyert is futamot, BTCC-ben is jól áll pedig a CIVIC-je nem a legerősebb a mezőnyben, szerintem végig viszi a szezont. Kár is lenne ha lelépne nagy rajongó tábora van ott, nekem is ő az egyik kedvencem.
A Ladánál csak a kaszni változott vagy a motort is más?
-
Debilon #2131 elvileg a DTC-ben is megy/ment, ha jól tudom.. -
#2130 Elég butus lenne ha nem menne BTCC-be végig.. Nagyon jol megy a pontversenyben is jól áll akár bajnok is lehet év végén.. -
#2129 annyira nem imserem a lada anatómiai felépítését, sajnos elég keveset látni a közvetítésekkor is, azt láttam a képen hogy kicsit más, csak nem voltam benne biztos -
#2128 Nekem inkább valamelyik Hyundai ugrik be róla. -
Rainbow15 #2127 imprezás :) -
#2126 Tán nem látod az új lámpákon?!:) -
#2125 Nem tudom h BTCC-be is fog-e menni, végül is csak 1 futamnál van ütközés, szóval azon az egyen kívül tudna menni ott is. -
és Thompson most párhuzamosan nyomja majd BTCC-vel? tudom 1 hónap szünet van most, de utána lesz még futam.
gondoltam is, hogy beugorhatna a BTCC szünetben -
#2123 Igen. nem sokat változott kívülről mivel a Priora is a 110 alapjain nyugszik. Mindenesetre azt mondják ennek jobb a súlyelosztása meg a légellenállása is kisebb. (mondjuk a 110-esé se volt nagy...) -
#2122 remélem villant valamit! ez már az új autó? -
#2121 James Thompson ül be az új Lada Priorába Viktor Shapovalov helyére!
Zsíííír! Nekem tetszik az új felállás :)
-
#2120 WTCC 2009 Presentation Clip -
#2119 Úgy egészében nincs gond, de ez a front hajtás szerintem is marhaság.
Kíváncsi leszek hogy a BMW-s csapatok mit csinálnak, átépítik a kocsikat vagy másik márkát választanak.
Az is elképzelhető hogy új gyártó érkezik jövőre, akinek ilyen igényei vannak. A Vauxhall kivonulásával jövőre csak privát csapatok lennének, és egy új márka belépése több pénzt jelentene a sorozatnak.
-
Debilon #2118 mintha minden bajnokság vezetése meglenne zavarodva..
V8-ban is a gumikkal való szarozás, most meg ez..
a RAC és az Airwaves BMW-sek értetlennek tűntek..
holnap megnézem rendesen a közvetítést amiben nyilatkoztak a csapatok..
amúgy tényleg lolság ez a fwd only dolog.. ettől nem lesz olcsóbb egy bajnokság..csak egyhangúbb szerintem -
#2117 "Front wheel drive only"
Ez meg mi a rák?Most versenyautókat akarnak,vagy mit? -
Debilon #2116 ehh.. BTCC is változás előtt...
-
#2115 Két ekkora répát mint J. Muller meg Priaulx vazz jól kiharcolták maguknak a hátraesést :)
Mindkettőt kedvelem szal a répa a pillanatnyi szitunak szól. :))
Vazz felkűzdik magukat jó helyre, lehetne szépen menni felfele, erre leülnek vagdalkozni, Tarquini és Rydell meg köszöni szépen.
Igazából J. Muller-t nem értettem jobban, hisz Priaulx gyorsabb volt, az elöző futáson is neki volt a leggyorsabb köre....simán beálhatott volna és amikor Priaulx csinálja a necces pozíciószerzéseket megpróbálja utána kihasználni a kialakult helyzeteket.
Az még oké volt hogy Zanardit pöckölte, hisz Alex lassabb volt, és megfogta...de legfőképpen nem feltételezem Jörg-ről hogy azt úgy tervezte.
De ez a csata...pff -
#2114 Szép volt Traquini, hogy kapnál defektet mind a 4 ketekeden egyszerre és rongyolnál a falba... -
#2113 És pont most nem néztem:( -
#2112 szép volt Zanardi -
#2111 BMWsek sikeresen dolgoznak a Seatok alá mostanában, ha nem megy nekik, majd ők elintézik hogy egyből az elején legyenek... -
Debilon #2110 hát...Farfus ilyen amatőr hibát csinálni banyek...elintézte a versenyt a seatoknak :( -
#2109 A Lada 2170 Priora WTCC nemzetközi homologizációját elfogadta az FIA.
Holnaptól (2009. jún. 1.) lép érvénybe a homologizáció.
-
#2108 BTCC Race2: J. Plato -
#2107 BTCC: Oulton park race2 most. -
#2106 és ez volt az idény első futama amit megnéztem :) -
#2105 Ja utolsó körben. :(
Ez volt idén az első futam ahol nem volt "crash" :D