12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Black Ghost
    Ez jó lesz?
  • gordon 24
    Stcc-ről nem tudsz valami közvetítésoi modot?? Nem találok sehol olyan oldalt ahol nyomják..
  • Black Ghost
    Ha érdekel valakit 15.30-kor DTC futam lesz itt.
  • ladarevolution
    Ezeken megy: Porto, Brands Hatch, Okayama, Makaó és Oschersleben-t és Imolát kihagyja ha minden igaz.
  • ladarevolution
    Szerintem akkor úgy lesz hogy ha DTC vagy BTCC futam lesz akkor ott megy, ha a WTCC-vel egy hétvégére esik.
  • Black Ghost

DTC-ben lista vezető :D

01 James Thompson 97 points
    02 Michel Nykjær 96 points
    03 Henrik Lundgaard 90 points
    04 Jan Magnussen 85 points
    05 Jason Watt 77 points
    06 John Nielsen 53 points
    07 Per Poulsen 52 points
    08 Jens Møller 42 points
    09 Michael Carlsen 41 points
    10 Martin Jensen 38 point
    11 Joachim Stephansen 28 points
    12 Kasper Jensen 24 point
    13 Casper Elgaard 15 point
    14 Kim Morgan Jensen 8 points
  • Black Ghost
    Itt azt írják hogy csak egy futamon indul.
  • Black Ghost
    Tudsz valamit Thompson-ról, egy futamra jött vagy végig viszi a szezont?
  • ladarevolution

• ladarevolution
    Igen, de elvileg az év elején a Swindon cég csinálta nekik a motorokat. Két futammal ezelött váltottak a francia Snobeck cégre ha minden igaz. És még idén átállnak a szintén francia Oreca-ra. Aki jelenleg a Seatnak is csinálja, mellesleg régebben is dolgozott már együtt a Ladával ez a cég. (lásd. honlap intro video)
  • bardocz
    Motort azt nemrég raktak bele újat,nem?Ami valamivel erősebb,mint a régi volt.Még szerintem írtam is,hogy a Lada dobogón lesz vele :-)
  • ladarevolution
    A motort azt nem tudom változott-e. Az biztos h idén még egyszer lesz új motor (pontosabban tuningcég váltás, a motor ugyan az lesz), de nem tudom h az most debütál, vagy 1-2 futammal késöbb...

Mindenesetre Thompsonra kiváncsi vagyok, alig várom a jövő hét végét
  • Black Ghost
    Így van a DTC-is is megy, és már nyert is futamot, BTCC-ben is jól áll pedig a CIVIC-je nem a legerősebb a mezőnyben, szerintem végig viszi a szezont. Kár is lenne ha lelépne nagy rajongó tábora van ott, nekem is ő az egyik kedvencem.

A Ladánál csak a kaszni változott vagy a motort is más?

• Debilon
    elvileg a DTC-ben is megy/ment, ha jól tudom..
  • gordon 24
    Elég butus lenne ha nem menne BTCC-be végig.. Nagyon jol megy a pontversenyben is jól áll akár bajnok is lehet év végén..
  • Istencsászár
    annyira nem imserem a lada anatómiai felépítését, sajnos elég keveset látni a közvetítésekkor is, azt láttam a képen hogy kicsit más, csak nem voltam benne biztos
  • bardocz
    Nekem inkább valamelyik Hyundai ugrik be róla.
  • Rainbow15
    imprezás :)
  • bardocz
    Tán nem látod az új lámpákon?!:)
  • ladarevolution
    Nem tudom h BTCC-be is fog-e menni, végül is csak 1 futamnál van ütközés, szóval azon az egyen kívül tudna menni ott is.
  • Minstrel

és Thompson most párhuzamosan nyomja majd BTCC-vel? tudom 1 hónap szünet van most, de utána lesz még futam.

gondoltam is, hogy beugorhatna a BTCC szünetben
  • ladarevolution
    Igen. nem sokat változott kívülről mivel a Priora is a 110 alapjain nyugszik. Mindenesetre azt mondják ennek jobb a súlyelosztása meg a légellenállása is kisebb. (mondjuk a 110-esé se volt nagy...)
  • Istencsászár
    remélem villant valamit! ez már az új autó?
  • ladarevolution
    James Thompson ül be az új Lada Priorába Viktor Shapovalov helyére!

Zsíííír! Nekem tetszik az új felállás :)

• ladarevolution
    WTCC 2009 Presentation Clip
  • Black Ghost
    Úgy egészében nincs gond, de ez a front hajtás szerintem is marhaság.
    Kíváncsi leszek hogy a BMW-s csapatok mit csinálnak, átépítik a kocsikat vagy másik márkát választanak.
    Az is elképzelhető hogy új gyártó érkezik jövőre, akinek ilyen igényei vannak. A Vauxhall kivonulásával jövőre csak privát csapatok lennének, és egy új márka belépése több pénzt jelentene a sorozatnak.

• Debilon
    mintha minden bajnokság vezetése meglenne zavarodva..
    V8-ban is a gumikkal való szarozás, most meg ez..

a RAC és az Airwaves BMW-sek értetlennek tűntek..
    holnap megnézem rendesen a közvetítést amiben nyilatkoztak a csapatok..

amúgy tényleg lolság ez a fwd only dolog.. ettől nem lesz olcsóbb egy bajnokság..csak egyhangúbb szerintem
  • bardocz
    "Front wheel drive only"

Ez meg mi a rák?Most versenyautókat akarnak,vagy mit?
  • Debilon
    ehh.. BTCC is változás előtt...

• b-type
    Két ekkora répát mint J. Muller meg Priaulx vazz jól kiharcolták maguknak a hátraesést :)
    Mindkettőt kedvelem szal a répa a pillanatnyi szitunak szól. :))
    Vazz felkűzdik magukat jó helyre, lehetne szépen menni felfele, erre leülnek vagdalkozni, Tarquini és Rydell meg köszöni szépen.

Igazából J. Muller-t nem értettem jobban, hisz Priaulx gyorsabb volt, az elöző futáson is neki volt a leggyorsabb köre....simán beálhatott volna és amikor Priaulx csinálja a necces pozíciószerzéseket megpróbálja utána kihasználni a kialakult helyzeteket.
    Az még oké volt hogy Zanardit pöckölte, hisz Alex lassabb volt, és megfogta...de legfőképpen nem feltételezem Jörg-ről hogy azt úgy tervezte.
    De ez a csata...pff
  • Istencsászár
    Szép volt Traquini, hogy kapnál defektet mind a 4 ketekeden egyszerre és rongyolnál a falba...
  • bardocz
    És pont most nem néztem:(
  • Istencsászár
    szép volt Zanardi
  • Istencsászár
    BMWsek sikeresen dolgoznak a Seatok alá mostanában, ha nem megy nekik, majd ők elintézik hogy egyből az elején legyenek...
  • Debilon
    hát...Farfus ilyen amatőr hibát csinálni banyek...elintézte a versenyt a seatoknak :(
  • ladarevolution
    A Lada 2170 Priora WTCC nemzetközi homologizációját elfogadta az FIA.

Holnaptól (2009. jún. 1.) lép érvénybe a homologizáció.

• Black Ghost
    BTCC Race2: J. Plato
  • Black Ghost
    BTCC: Oulton park race2 most.
  • Freedom88
    és ez volt az idény első futama amit megnéztem :)
  • Black Ghost
    Ja utolsó körben. :(

Ez volt idén az első futam ahol nem volt "crash" :D