12867
-
#2184 Nem tudom, nekem bejönnek az utcai futamok (Porto, Macau, Pau) Race07-ben is ezeken szeretek menni.
Nehéz előzni, viszont rohadt precízen kell vezetni.
-
#2183 Hernandez-t sajnálom. Mondjuk szerintem ez sima rajtbaleset volt, nem okolható érte senki.
Amúgy ritka unalmas egy futam volt a rajtot leszámítva. Nem is értem ilyen helyen hogy lehet versenyt rendezni. Épphogy elférnek az autók, előzési helyről nem nagyon beszélhetünk... -
#2182 BTCC-ben egy ilyenért 4 mp-s büntit kapott a Bömös így második lett, ...na ez egy fair ítélet.
-
#2181 Jó,ez igaz,meg Tarquini is szépen levágta azt a kanyart. -
#2180 Szerintem semmi szánalmas nincs benne. Miért kellett Farfus-t box utca áthajtásra büntetni, azért a kis koccért pff.
Bezzeg mikor J. Müller-t az elő két futamon letolták a pályáról mit kaptak a Seat-ok, egy nagy lóf*szt. -
#2179 Ha Priaolux direkt várta be Farfust,akkor ez kurva szánalmas:S -
#2178 Miért büntetik őket? -
#2177 Hernandez-nek eltört a lába :( -
#2176 "Miért" :) -
#2175 Mért, jó ez :D -
#2174 Na,jól kezdődik:D -
#2173 Atyaviláág,ez csúnya volt.. -
#2172 Jaja.. ezért jó Porto -
#2171 Ez jó rajt volt:D -
#2170 Hát mi van itt? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHH
-
#2169 Kezdődik: Eurosport 1 !!!!!!!!! -
#2168 -
#2167 Nem de magyarul igen :
lefordított hír -
#2166 Tudsz oroszul? -
#2165 "A Ladánál csak a kaszni változott vagy a motort is más?"
Közben ITT írták hogy a Priorában új lesz a motor, és a felfüggesztése is újabb konsrtukció mint a 110-esben volt. -
#2164 Nahh becsatlakozom:D
-
#2163 A RaceDay-t most 6 helyen is adja, kettőn egész tűrhetően megy. -
#2162 Hátha jo lesz a közvetítés igen.. De sajna az utobbi időben nekem nagyon szaggat. -
#2161 Nézed a NASCAR-t is, mert akkor fenn maradok. -
#2160 Jaja! Jol ment a 2-dik versenyen! Én meg itthon punnyadok wazz..
Már megnézetem a sbk vb-t, 2 stcc versenyt, a DTC-t, hála égnek lesz este NASCAR:D
Ennyire szar időt wazz, pedig ugy volt megyünk bringáznbi.. -
#2159 Wazz most értem haza, erre Thompson nyer a fax kivan. -
#2158 ÉS most kezdődik a második futam mindjárt!..
Gyorsba nézd!:D #2142-es hsz katt! -
#2157 Nem wtcc volt ez! -
#2156 Vááá,már megint nem láttam:D -
#2155 Ez gyó volt.. Sok a safety car.. És Thompson csak a 3-dik de tetszett:D -
#2154 Jaja 400... körül mozog egy komolyabb darab.
Mondjuk azt írják hogy ezt a szerkentyűt 150-200 dodoért fogják dobálni, bár kétlem hogy ezt projektorral együtt értik. -
#2153 Jaja.. Csakhát egy olyan prokejtor hát hogyis mondjam, nem igazán olcsó vagy kurva drága?:D -
#2152 Egyébként nem nagy kunszt, egy kupola vászon + projektor oszt annyi. -
#2151 Ezekbe a videokba mindig azt birom, hogy egy full tehetségtelen barom mutatja be:DD Különban nagyon faja lehet az a bigyó.. -
#2150 Ez milyen állat lehet :D
-
#2149 Stcc-t Steamen meg tudod venni.. Nincs magyarországon dobozos.
De a Race onnal elvileg adják majd ingyen.. Csak az szeptember körül jön ki.. Sajna.. -
#2148 Szívesen!
Nincs sajna, de ez csak a lustaság meg az idő hiánya miatt van, be kéne menni a BOT-ba és megvenni.
A másik gond hogy beszart a kormányom és egy G25-ös az új jelölt, de talán szeptemberre meg lesz. -
#2147 Jaja.. De hát elvileg Knustorp tegnap volt.. Ha nézed a dátumokat, 3-4 nap amire felrakja, azzal a dátummal is vannak fent ahogy nézem...
Gondolom kedd környékén lesz fent..
De kösszi a linket megmondom a frankot én lemondtam már arról hogy látom idén az stcc-t.. Amióta új ez az oldal nem találtam rajta..
Szóval köszi!
(neked Race07-hez megvan az eredeti stcc?, rendezünk bajnokságot szeptembertől VSR-en... STCC WTCC06-07, Vectra és TDI leon autokkal. Szóval hy van kedved és tura autóznál gyere!) -
#2146 Igen, azt nem tudom hogy élőben nyomják e, majd 2 hét múlva kiderűl, de visszamenőleg felrakják a futamokat.
Mondjuk a Ring Knutstorp-i futam még nincs fenn. -
#2145 Régen, én is ezen néztem, de visszemenőleg most is müködik?? Minden futam rajta van mint régebben?