12867
-
#2224 Azt tudjátok hogy Norbi a pole után rajt-cél győzelmet aratott ez Eurocup első futamán.
Ez a hétvége egyenlőre marha jól alakul, már csak be kéne húzni a másodikat is 1-2 WTCC pont :) de szép is lenne. -
#2223 Ne szekálj, így is tiszta ideg vagyok, már a juro is kezdi ezt az m1 féle szarságot, mi volt olyan fontos hogy nem lehetett élőben nyomni, a "strandfoci", vicc az egész. -
#2222 Nem írta h nézte. Csak beírta h Norbi jól ment :) -
#2221 eurosport most adja. -
#2220 Hol nézted az időmérőt? -
Debilon #2219 reméljük a versenyen is tud valamit villantani :) -
#2218 Norbi bejutott a Q2be a 8. helyen, de végül a 10. helyről fog rajtolni és ugye nem kell mondani hogy torony magsan a legjobb privát:) -
#2217 oh, sorry, csak rohanvást beírtam a jó hírt és nem olvastam vissza... mostanság kicsit kapkodva élek... -
#2216 Felkerültek a hétvégi STCC futamok a svtplay.se-re, ha érdekel itt jó minőségben megnézheted. -
#2215 #2204
:D -
#2214 Brands Hatch-be jön az STCC-ből a Polestar csapat 2 Volvoval. Rájuk férne egy jó eredmény, hátha kedvet (és szponzort) kapnak egy valamikori teljes szezonra...
-
#2213 http://www.fiawtcc.com/Read_News.asp?idnews=264
Itt a link helyesen :) -
#2212 Közbe ma válaszolt is a hivatalos honlap
http://www.fiawtcc.com/Read_News.asp?idnews=264
Ezek szerint +40-el kellett volna mennie Angliában is de levontak 60kg-ot és -20-al mehet. (úgy mint a 110-esek) -
#2211 Ez így van nem lesz plusz súly. -
#2210 Nem tudja valaki h a Priorából kiveszik a +60kg-ot a következő futamnál? Gondolom (remélem) az csak a bemutatkozó futamon van ilyenkor. -
Rainbow15 #2209 ja értem. még csak pau óta nézem a wtcc-t, de jobban bejön mint az f1. -
#2208 "Kérdés" :) -
#2207 Ohh,hülye vagyok.Ottvan a fiawtcc.com-on... -
#2206 Mikor lesz a következő race? -
#2205 Ez egyenlőre csak Brands Hatch, a Volvo máskor is csinált ilyet, Anglia fontos piac és a Volvonak ez jó reklám.
Kérés hogy szerepelnek. -
Rainbow15 #2204 belép a volvo? -
#2203 -
spect16 #2202 Ez jobb mint Patrese neje. Pedig az se volt kutya a rémüldözésben:) -
Engem is elvihetett volna egy körre:D -
#2200 Jordi Gené és nagymamája:D -
#2199 Azért elég sokat ment az élen a Lada Priora
-
#2198 Hol lehetne megnézni a 2. futamot utólag? Mert a hivatalos honlapon meg az EuroSoprtén fent van már de qrvára nem indul el semmilyen böngészőben -
#2197 A két lökött bímeres addig harcolt egymással amíg elment nekik a két Seat..:)) link
De Y. Muller 'pozíciószerzései' sem voltak gyengék a második futamon..Jó versenyző ezért rá nem szólok egy büdös szót sem, de azért nem jó látni.
Sajnos a Seat-n belül egyedül Tarquini-ben bízhatok, de ő meg keményen elbaltázta a sanszát (ahogy egyébként Farfus is pl. Brno-ban).
De egyedül rajta érzem azt hogy kilép az Y. Muller Seat sorból.
...és ha harcban áll a VB-ért akkor senki nem is szólhat érte...de most kicsit összekuszálta a saját dolgát. -
#2196 Brno-t sajna nem láttam. -
#2195 Sztem Brno után elbeszélgettek a Bímeresek..mert ott elég nagy répaságot csináltak.
...A Seat már elég régóta él ezzel a fegyverrel...sőt ahogy néha ki ki esnek az egyébként VB sanszos Bímeresek egyik másik Seat által az már rezgeti a lécet is. -
#2194 megy itt a zúzás rendesen:), ugytünik a versenybíráknak is tetszek, még egy pár kört engednek -
#2193 Indul a második !!!!!!!!!!!!
-
#2192 Egyáltalán indult qvalin? -
#2191 A kis Volvok nagyon mennek ám, csak nekem nem tetszik.
Szerintem a másik svéd jobban néz ki, kár hogy futamon még nem indul:
-
#2190 Ahhoz képest eléggé lassú volt...Több van abban a Ladában szerintem. -
#2189 Igen, csak ő. -
#2188 Kis Volvonak milyen kerékdőlése van már:D Meg a csávó H-váltóval nyomja:O -
#2187 A múlt hétvégi STCC futamok belsőkamerából, állatok a svédek :D
Knutstorp:
-
#2186 Azét telt ház van Portoban.
Más: Csak Thompson megy új Ladával? -
#2185 Hát igen, de a nézőknek nem kicsit unalmas. :(