12867
-
Debilon #2264 live timing szerint Norbi visszament a pályára +10 körrel :( -
Debilon #2263 igaz, hogy hátul, de thompson jól nyomja a priorában :) -
Debilon #2262 ott volt, volt egy kis pitty-putty valakivel, a bal első kerék kitörött :( ahogy ment ki a pitbe akkor mutatták -
#2261 szerintem azt az autót nem tudták rendesen összerakni a szünetben... -
Debilon #2260 Norbi sajnos megint megszívta :( -1 kerékkel döcögött be a boxba -
#2259 nem.
Tom Pryce ütött el egy pályamunkást és annak a tűzoltókészüléke ütötte fejbe, így halt meg a walesi 1977-ben. -
Laceee #2258 ez jó kérdés -
#2257 Miért van SC? -
#2256 nem ígyhalt meg gilles villeneuve is? jacques apja? -
Debilon #2255 azthiszem csak a fizetős "player" van a jurosporton..
vagy a hivatalos live timing ami ingyenes
live timing -
Debilon #2254 Norbi a rajtrácson a 23. helyen sorolva -
#2253 ez gáz... nem tudok netes közvetítésről, pár éve még az eurosport oldalán nyomták élőben, de azt hiszem már ott sincs... -
PacsutaTibi #2252 Most az f2 alatt 2szer ment ki az adás, 1 illetve 10 mp-re, de amugy meg tökéletes. Ahogy most vége lett megint elkezdett baszkodni azóta már vagy 3 szor 2-5 mpre nem volt adás.... -
#2251 az indiai gyerek nekiment a falnak, a leszakadó kereket meg pont telibe kapta Surtees a fejével... nagyon durva baleset volt, nem tudom hogy van a srác, arról nincs semmi info még... közben volt egy esőszünet is, szóval ezért csúszik a wtcc futam is egy kicsit... -
#2250 most kapcsolódtam énis f2re, mi történt hogy Race Suspended van? -
#2249 Nem tudom Norbi autóját össze lehet-e még rakni a második futamra, azért még jó lenne látni versenyezni... -
#2248 te jó ég... f2-ben Henry Surtees mekkorát kapott... egy leszakadt kerék menet közben fejen találta... -
#2247 Brads Hatch jó, mindig jó, ahogy Donington, Thruxton, Knutstorp, Mantorp, Brno, Valencia, Oschersleben, ezek mind kimondott túraautó pályák, néző is van bőven, mi a francnak kell elmenni Marrakechbe, Macauba. -
Laceee #2246 Újra kalibrálás (jelszint/erősség, minőség)? -
PacsutaTibi #2245 Valaki nem tud Eurosport1 stream-et? mindegy milyen nyelvű.
A parabolám baszakszik hol van adás hol nincs 1-2percre :S -
#2244 egyébként mindent összevetve az idény eddigi legjobb futama volt, és ez nagyban köszönhető a pályának - szerintem legalábbis...
egyszerűen nem értem miért erőltetik az unalmas városi pályákat, amikor ilyen helyszíneken ilyen látványos futamokat lehet rendezni...
Menu győzelmének nagyon örülök, szépen dolgozott a csapata, a védőjátékosáról nem is beszélve! Gratula a kékeknek! -
#2243 Farfus meg egy idióta, ez tény... Neki és Tarquininek kellene egy külön kategóriát rendezni, ahol kedvükre szórakozhatnak... -
#2242 jaja, Coronel biztosan nem így akarta (bár gondolom nem ejt könnyeket Norbiért), ugyanakkor áttételesen Yvan Mullert is sikerült kitennie, amit minden bizonnyal kivizsgálnak majd a seatosok...
a másik meg az, hogy nem biztos, hogy Coronelt nem lökték meg hátulról, ezt nem láthattuk jól, szerintem addig ne ítélkezzünk senki felett...
mindenesetre nagy kár a futamért, ez nagy csalódás... -
#2241 Ne őt szid hanem Farfus-t, az idióta Brazilja már megint hozza a szokásos török-zúzok formáját. -
#2240 FASZOM SIMÁN PONTOT SZEREZNE MICHELISZ -
#2239 KURVA ANYJÁT TIM CORONEL-NEK HÜLYE BUZI FASZSZOPÓ KIS BUZI KIVÁNOM, HOGY MINDEN VERSENY TÖRJÖN ÖSSZE AZ A SZAR KOCSIJA. BAROM GECI................. -
#2238 :(( sejtettem hogy elintézik... -
#2237 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Norbiiiiiiiiiii hát miért, miért kellett ez csinálni vele. -
#2236 alaposan hátraküldték még Poulsent is, illetve Dahlgrent és Genét is, úgyhogy velük biztosan nem lesz problémája Norbinak. -
#2235 remélem a dobogón fogjuk látni mint a legjobb privát:) -
Laceee #2234 Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport kiválósága száguld a túrakocsi-vb (WTCC) brands hatch-i fordulójának időmérő edzésén a Sunred Engineering Seat Leonjával. A magyar versenyző – aki a Seat Leon Eurocup portói fordulójának legeredményesebb szereplőjeként kapott meghívást a viadalra - óriási meglepetésre a függetlenek legjobbjaként a 10. helyen zárta a kvalifikációt, ráadásul a rajtrácson egy helyet előrelépve a 9. helyről startolhat, mert a tréning után a8. helyen végző BMW-s Jörg Müllert 5 rajtpozíciós büntetéssel sújtották. -
#2233 2 gyári BMW ill. 2 Seat, pusz a 2 Volvo, meg az összes privát Norbi mögött, azért az nem gyenge:
Q2 véeredmény -
#2232 én megnéztem az edzést... akkor annyit hozzátennék, hogy a Q1-ben valamikor az edzés közepe tájékán volt Norbinak már jó részideje, de kisodródott a sóderbe, de szerencsére nem törte meg a gépet és nem is ült le, így folytatni tudta...
ebből is látszik, hogy mennyire bevállalósan ment és ez is csak növeli annak az értékét, hogy az utolsó körében ekkora időt tudott futni... -
#2231 A próféta szóljon belőle és legyen meg az a 8. hely. ...Amen :D -
#2230 Norbi Eurocup-s kocsija:
és a WTCC-s:
-
#2229 pontosan, halandó lévén én is csak az eredményekről értesültem a wtcc oldalán:) Euro2őn asszem ment az edzés, de az neknk sincs -
#2228 Norbert MICHELISZ
“I am so happy. It was great to have a chance to race in the WTCC at Brands Hatch because it is one of my favourite tracks. I tested with the team in Barcelona on Monday and from then on it has been a dream. I thought that 15th was possible in qualifying and maybe I could make the top ten. In the first race I am going to focus on making it through the first corner but I think the car is capable of an eighth place finish.” -
#2227 ja, és a nagy lelkesedésemben el is felejtettem a másik lényeges dolgot, hogy nagyon jók a volvók, legalábbis én kevesebbre számítottam, de ez nagyon nem rossz egyelőre... -
#2226 teljesen egyetértek veled... én követtem élőben a live timing-on, és nem hittem a szememnek, amikor az utolsó perben felugrott a neve a hatodik helyre... félelmetesen nagyon durvát ment a srác!!! már az első szabadedzésen is durvát alkotott és féltem, hogy az időmérőn benne marad ez az eredmény, mert elgörcsöli, erre még javított is rajta vagy 2 tizedet...
óriási dolog ez... a magyar autósport eddigi egyik, ha nem a legnagyobb sikere!!! (az én szememben mindenképpen ez a legnagyobb!!!)
-
#2225 edzés sose volt fontos Euro-nak, de futamot adják élőben az a lényeg.
Norbinak meg hatalmas gratula