12867
-
#2304 faszán néz ki,már csak jó pilóta kéne hozzá :D -
#2303 Tökéletes hétvége, a brit túraautózás még mindig etalon, fantasztikus volt. :D
Grat Giovanardi-nak és Nash-nek, szép volt. -
#2302 Thompson-k a váltója ment tönkre. -
#2301 Paul Onil menti meg a hondát, végre mutat valamit. -
#2300 Nagyon mennek a Laccik. -
#2299 BTCC:
Snetterton: most kezdődik!!!!!!!!!!!
első play -
#2298 Laguna tényleg jó lenne, jó versenyek vannak/voltak ott szinte minden kategóriában -
#2297 Igy van! Az elsőről beszéltem! Azon megy a NASCAR Sprint cup..
Miami ugyan ilyen Homsted miami speedway belsejében is van road pálya.
Szóval azért mondom, oda ne vigyek őket. Puebla is elég szar helyszin..
Nascart imádom, de ezek az oval pályák csak ovalozásra jók! -
#2296 Jézusom,első de fos. -
#2295 Nem biztos hogy a városi pályán mennének, van ott más is: :D
bár jó ez is:
-
#2294 Phoenix városi pálya...Élvezetes a vonalvezetése,van benne hosszú egyenes,de inkább mókának jó,mint komoly versenyre szerintem.De Macau-nál,Portonál mindenképpen jobb szerintem. -
#2293 Nem kéne már egy új bráner! -
#2292 Így van, Laguna Seca kimondottan túraautós pálya, lejtők, emelkedők, egy fantasztikus célegyenes, és a világ egyik leghíresebb kanyarkombinációja a "The Corkscrew".
Nincs pilóta aki ne imádná ezt a vonalvezetést, olyan lenne ez a WTCC-nek, mint Bathurst a V8SC-nek. -
#2291 Én meg reemélem nem vicc!..
Az egy hihetetlen jo versenypálya. Nem ez a sok unalmas falon belül kinlódok FIA szar.
Nézd meg, hogy Brands Hatchban mit küzdöttek, nézd meg Brnoban mit küzdöttek tavaly, és idén is.
Laguna Seca szintén egy ilyen stilusú pálya, nehéz ugyan akkor dimbes dombos és gyors!.
Szóval inkább Laguna Seca, mint Marakesh, Pau, Porto, vagy Macau.
Persze egy egy ilyen is lehet a naptárban!
Szóval remélem lesz amerikai futam és ha a 3 ből kell választani Laguna a legjobb erre.
Phoenix, és Homstead, azért nem lenne jo mert mind2 helyszinen van NASCAR. Valószinüleg az oval belsejében kialakitott pályára vinnék őket, ami Pueblából kiindulva elég szar ötlet. Egyetlen ilyen pálya van ami jo is Lausitzring.. -
#2290 Nem is olyan csúnya ez a priora -
#2289 Jó lenne ha 1-2 hétvégével több lenne, most is ez az 1 hónap kihagyás, ki se bírom :)
Találtam pár képet a Priora bemutatójáról:
-
#2288 Remélem a Laguna Seca csak vicc...rühellem azt a pályát. -
#2287 2011-ben elképzelhető hogy lesz futam az USA-ban.
A heszín még nem fix, de itt vannak a jelöltek:
-Laguna Seca
-Phoenix
-Homestead Miami Speedway.
Link -
#2286 Kell STCC igen! De megéri fasza lesz! -
#2285 stcc kell hozzá? vagy megtöritek? -
#2284 Srácok!
Nem tudom ki szimezik innen!
De! 2009 szeptemberében a VSR szineiben lesz egy kutyulék Tura autos sorozat amit VSR HTCC-nek neveztünk el..
Azért kutyulék, mert a Race 07 és kiegészitése az STCC lesz a bajnokságban.
Tehát:
BMW 320 e90
BMW 320
Seat Leon
Seat Leon TDI
Seat Toledo Cupra
Vauxhall Vectra
Chevrolet Lacceti
Honda Accord
Alfa Romeo 156
Aéfa Romeo 156 GTA
Audi A4
Peugeot 407
Peugeot 308
BMS inkognito (sajna a Mercedes nem adott jogot. Egyébként egy C220-ra hasonlit)
Volvo c30
Volvo s60
Kb ennyi:D Lehet valami kimardt
Szóval ezekkel az autokkal fut. 12 futam lesz (full WTCC rendszer) kivéve a qual! Az Superpole rendszerű lesz.
12 ismert és kevésbé ismert pályán..
VSR lincesz szükséges, kb 2000ft/év.
Ha kell infó irjatok, és adok linket meg mindent..
üdv.
-
#2283 Ááááááá!!!Pont olyankor nincs Eurosportom amikor egy csomó akció van:@@@@@ -
#2282 ...illetve annyi azért látszik belső kamerából, hogy a holland két kerékre állította Porteiro BMW-jét, így törte össze a SEAT bal oldalát, Norbi viszont jobbról jött és akkor már csúszott keresztbe, Coronel akkor már nem tehetett róla, hogy ott volt és "visszapattant" róla, ott egyszerűen nem volt már hely...
én csak azt nem értem Porteiro hogy tudott így két kerékre állni... -
#2281 ja és a lényeg lemaradt, mármint hogy Coronel akkor már előtte volt Norbinak, amikor ez történt... sajnos az előzményekről meg nincs kép... -
#2280 nem akarlak sokkolni, de úgy látom Coronel vétlen volt Norbi balesetében... kockázd ki az alábbi videó 29-30. másodpercét, jól látszik, hogy Coronel szabályos íven van, nincs mögötte senki, ugyanakkor a magyar srác autója már sodródik keresztbe a pályán egyenesen neki a narancsszínű seatnak... -
#2279 azóta már van összefoglaló a jutyubon
wtcc brands hatch 2009 -
#2278 úgytűnik jólvan, a GPupdate legalábbis ígyír:
" The race was immediately red flagged, whilst Surtees was extricated from the car and taken to the circuit's medical centre where he was stabilised before being transferred to hospital."
Ebből én azt veszem ki, hogy már jobb állapotban van. -
#2277 Háát, szomorúan olvasom, hogy Norbi hihetetlen pechsorozata folytatódott. Nincs Eurosportom, összefoglalót meg sehol nem találtam még a versenyről. Most az első versenyen mi történt: el kellett engednie valakit, vagy megint nekimentek? -
#2276 néha nekem is az az érzésem, hogy ennek a két faszinak keresztezték a DNS-ét 1-1 gorillával, azok törnek utat maguknak így a dzsungelben... -
#2275 sajnos a két Volvo is jól megszívta a hétvégét... jó lenne ha valamikor el tudnának indulni még a sorozatban, érdekelne mit tudnak az extra kilók nélküli kocsikkal... -
Debilon #2274 igen, csodálkoztam is erősen.. a BMW nem nagyon játssza ezt..amúgy a seat előnye az is, hogy van egy tarquinije, meg hogy a BMW-nek van egy farfusa :D sokszor nem tudom melyik a nagyobb nyeremény nekik :D -
Laceee #2273 Az előző versenypályán meg a BMW-nél volt ilyen eksön. -
PacsutaTibi #2272 4. legjobb idöt ment Michelisz tákolt vassal igaz üres pályán -
#2271 Seatoknál igen, valamit jó lenne lépni ezek ellen, már nem az első eset hogy okosba megoldják a dolgokat, a gond az hogy az egész egy csapat, egy a vezető egy a csapatutasítás... -
#2270 szerintem akart futni legalább egy leggyorsabb kort, hátha sikerül... hát majdnem össze is jött, csak hárman voltak nála gyorsabbak... Farfus, JMuller, Tarquini -
Debilon #2269 seat powa' :D -
Laceee #2268 Ez a WTCC elengedős versenysorozat ? -
#2267 nálam a hét taplója farfus...
elintézi az első versenyt egy csomó embernek, aztán nyeri a második versenyt... nincs igazság... -
Debilon #2266 :D
Norbi a 25. utolsó köre 1:35,093 volt.. ami nem egy rossz idő az összekalapált autóval :) -
#2265 Priól elegánsan küzd, de amint alkalma volt Tarkini megmutatta hogy egy tapló.