12867
-
#2344 Nagyon jó verseny. Mostantól lehet nézni fogom, csak mindig linkeljétek :-D -
#2343 Köszike:P
Már rég néztem BTCC-t:S -
#2342 BTCC Silverstone Race1 most kezdődik. :)
első play -
#2341 A 240 lovasról most hallok először :O
Eleve a gyengébbikből nem tudtak volna 400 legyártani Vilniusban a FIA-nak, és ehhez más üzemeket is fel kellett használniuk, szóval nem is minden VFTS volt valódi VFTS. Ami itthon van egy darab, az viszont Vilniusból származik. -
#2340 Először is Group B-ben 2105-s ment, és csak az 1,6-os verzió volt 160 ló, igaz a legtöbb versenyen ezzel indultak. Utána csinálták az "1.8 (evo) turbo 2105 VFTS", ez már 16 szelepes volt és 240 ló, erről a motorról alig tudni valamit, nekem is csak ősrégi újságokból van pár infóm róla. Lényeg az hogy egy megbízhatatlan konstrukció volt, sose akart nekik összeállni, ráadásul a fejlesztésekre is kevés idő jutott, mert a cég úgy döntött hogy indul a Group S-ben és oda már a "Lada Samara EVA (300le)"-t szánták.
Itt egy kép a motorról.
Ettől függetlenül igazad van, a nyomába nem ért agy Lancianak, Audinak. -
#2339 Audi, Lancia, Renault, Peugeot között nem ért volna semmit sem. 160 ló volt a VFTS-ben, ráadásul hátsókerekes, már 78-ban a Stratos elverte volna, csakhát nyugaton nem véletlenül nem használta senki. Látványautózásra jó volt,és jó is lesz, meg imádom én is, de egy nemzetközi versenyen pont bármelyik versenypályán kikapott volna. -
#2338 Hát hol? Rallyba. -
#2337 2107 hol állta meg a helyét versenypályán? -
#2336 Ez van, van akinek ez a véleménye.
Szerintem meg nem néz ki rosszul, másrészt egy versenyautónak nem jól kell kinézni hanem gyorsnak kell lenni, és ez előbb-utóbb gyors lesz -
#2335 Nem ezzel van a bajom, hanem azt hogy élőben oda megyek egy ilyen Lada mellé és valahogy az az érzés fog el, mintha egy swiftet, vagy egy dacia logant néznék:D
Szóval gagyi szerintem.. És a Versenyautó is ahogy kinéz hát az is nagyon gagyi a többihez képest.
Természetesen technikailag a versenyautó nem lehet rossz, meg a seggemet verném a földhöz ha beleülhetnék egyátalán, de ettől függetlenül nem tudom na:D
Szóval nem értem.. Szerintem ez az autó nem való egy ilyen mezőnybe..
A ladának az egyetlen komoly, találmánya a 2107 es gép volt és az a verseny pályán is megállja a helyét, de ez áá..
Remélem nem fog besértődni senki, de el akartam mondani:D -
#2334 A minőséget a versenyautóra érted akkor nem hinném hogy rosszabb lenne mint a másik három márka, simán ugyan az a szint.
Az meg h most megverik, az nem jelenti azt h jövőre is megfogják. Amíg van pénz és tudás addig csak idő kérdése h hány verseny alatt fejlődnek fel a többi, több éve versenyző csapathoz.
De majd az idő eldönti :) -
#2333 BMW Power, a többi talicska:D -
#2332 Azt nem értem, hogy miért vagytok ezekért a Ladákért ugy oda:D
Láttatok már ilyet élőben? Sőt egyátalán magát a versenyeutót élőben?
Nem tudom a mezőnyben van 3 olyan márka ami kenterbe veri mindenhonnan. Mind szépségben mind minőségben..
Nem értem én ezt:D -
#2331 ok
-
#2330 tedd fel egy tárhelyre és írj a modiknak, hogy tegyék be, mert eddig az én tvn-es helyemen volt, de egy ideje nem enged belépni -
#2329 Úgy néz ki Tom Coronel nem indul az utolsó két futamon (Okayama, Macau), ugyanis főszponzora a holland Pon Car's öt év után elhagyja a csapatot.
-
#2328 Tetszene egy ilyen befutó mi? :)
amúgy nekem tetszik. -
#2327 Esetleg nem tudna valaki bannert frissíteni? Kicsit el van maradva a mostani :)
Csináltam egyet:
http://iaro.3dmax.hu/kep/germany_wtcc.jpg -
#2326 Augusztus 22-én a Lada is tesztelt Magny-Cours-ban bár ezt a fiawtcc.com nem írta, nem tudom miért csak az Aug. 9-ei Zoldert említették.
A Magny-Cours-i teszten ahol ott volt a BMW és a Chevi is új műszaki beállításokat és fejlesztéseket tesztelt a Lada. És ezeknek köszönhetően jó köridőket értek el a szintén ott tesztelő két csapathoz képest.
Viktor Shapovalov azt nyilatkozta hogy a Zolder-ben végzett tesztek során James Thompson és versenymérnöke Kalovolo Mark segítségével nagyon sok hasznos információhoz jutott a csapat.
Ezeken felül a francia pályán már új fejlesztéseket is teszteltek, többek között az ismét módosított motort, felfüggesztést és lengéscsillapítókat. Ezen módosításokról sok információt tudtak gyűjteni. A módosított autó időeredményei javuló tendenciát mutatnak, a teszteken közel voltak a legjobb köridők a másik két tesztelő csapatéhoz.
A téli szünetben tervez a csapat egy átfogó motorfejlesztést, így a jelenlegi fejlesztésekkel és az új erősebb motorral a TOP10-be való bekerülés lesz a csapat célja. (gondolom ezt a jövő év elejére értik) -
#2325 Csak egyet hagy ki Imolában már ott lesz. -
#2324 Igen, a következő 2 futamot kihagyja Thompson, csak az uccsó kettőn indul WTCC-ben. (meg remélem jövőre egész évben:)
-
#2323 Ez nekem is új, megnéztem a V8 honlapját de a nevét nem láttam sehol, lehet hogy most debütál. -
#2322 Most már érzem, hogy tényleg Ladások lesznek a dobogón. Így lesz, meglátjátok ;-D -
#2321 Mit keres V8-ba? :D
Ez meglepetés. -
#2320 Három Lada Priora lesz Oschersleben.
Viszont Thompson nem indul, ő ugyan is Ausztráliában a V8 SuperCar-ban áll rajthoz, helyére a csapatfőnök Viktor Shapovalov ül. -
#2319 igaz, ez így helyes.
WTCC?...az mekkora lenne.:) -
PacsutaTibi #2318 A Seat Eurocup győztese indulhat. De mivel addigra véget ér a sorozat a győztes lesz a listavezető. :D
Reméljük összejön neki.
Múltkoriban nyilatkozta a TV-be(dunatv, m1), hogy azon dolgoznak hogy jövőre Zengőékkel a WTCC-n menjenek privát csapatként. De még egy gyári szerződés sem elképzelhetetlen. -
#2317 Egyszerű, a Seat Eurocup-ban listavezető így indulhat. -
#2316 Hova van írva, hogy indul Michelisz is? -
#2315 Biztos hogy Seat. -
#2314 és milyen autóval megy Michelisz? -
#2313 Thompsont sajnálom hogy nem indulhat. -
#2312 A hétvégén volt STCC futam.
Karlskoga -
#2311 én tisztelem becsülöm Michelisz-t de egy magnussen, vagy giovanardi nem kispiskóta emberek. fog ő küzdeni rendesen. -
Akey #2310 Az FIA megnevezte az ETCC idei helyszínét, ami pedig nem más mint Braga. Nagyon szégyellheti magát az FIA, ha ennyi "kedvességgel" halmozza el a "kelet-ibéreket". Semmi gond, idén a Michelisz Norbi már behúzott két győzelmet két különböző pályán a portugáloknál, szóval neki nem lesz gond legyürni a dán (Nykjær, Magnussen), svéd (Engström, Göransson), olasz (Colciago, Gabbiani) és britt (Giovanardi, Turkington) bajnokságokból érkező versenyzőket egy harmadik aszfaltkarikán se. Ja, és ezt mindet október 25-én. -
#2309 Azért az ausztrál V8 Supercars se semmi :)
De ez a Plato egy állat :D -
#2308 A Knockhill 3. futamát ajánlom mindenkinek, ez valami eszelősen jó volt.
Túraautózásban továbbra is BTCC az etalon.
A mai nap ahogy Palik mondaná, " az autósport ünnepe". -
#2307 BTCC 19-20-21 futam, Knockhill most kezdődik. :)
Link-első play! -
#2306 Szeptemberi bajnokság versenykiírása!.. Valszeg ingyenes lesz!
Szóval csak egy stcc kell a GTR evohoz..
Nézzetek be:
HTCC -
#2305 jah am. magyar WTCC-s oldalt tudtok?Ahol minden nap vannak hírek.......pl. oylan mint a formula.hu vagy az f1-live.hu.......hasonló oldalakat keresek,csak WTCC-sbe :)
Előre is köszönöm!
De ha nincs az se baj