12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bardocz
    Nagyon jó verseny. Mostantól lehet nézni fogom, csak mindig linkeljétek :-D
  • milk4
    Köszike:P

Már rég néztem BTCC-t:S
  • Black Ghost
    BTCC Silverstone Race1 most kezdődik. :)

első play
  • bardocz
    A 240 lovasról most hallok először :O
    Eleve a gyengébbikből nem tudtak volna 400 legyártani Vilniusban a FIA-nak, és ehhez más üzemeket is fel kellett használniuk, szóval nem is minden VFTS volt valódi VFTS. Ami itthon van egy darab, az viszont Vilniusból származik.
  • Black Ghost
    Először is Group B-ben 2105-s ment, és csak az 1,6-os verzió volt 160 ló, igaz a legtöbb versenyen ezzel indultak. Utána csinálták az "1.8 (evo) turbo 2105 VFTS", ez már 16 szelepes volt és 240 ló, erről a motorról alig tudni valamit, nekem is csak ősrégi újságokból van pár infóm róla. Lényeg az hogy egy megbízhatatlan konstrukció volt, sose akart nekik összeállni, ráadásul a fejlesztésekre is kevés idő jutott, mert a cég úgy döntött hogy indul a Group S-ben és oda már a "Lada Samara EVA (300le)"-t szánták.
    Itt egy kép a motorról.

Ettől függetlenül igazad van, a nyomába nem ért agy Lancianak, Audinak.
  • bardocz
    Audi, Lancia, Renault, Peugeot között nem ért volna semmit sem. 160 ló volt a VFTS-ben, ráadásul hátsókerekes, már 78-ban a Stratos elverte volna, csakhát nyugaton nem véletlenül nem használta senki. Látványautózásra jó volt,és jó is lesz, meg imádom én is, de egy nemzetközi versenyen pont bármelyik versenypályán kikapott volna.
  • gordon 24
    Hát hol? Rallyba.
  • bardocz
    2107 hol állta meg a helyét versenypályán?
  • ladarevolution
    Ez van, van akinek ez a véleménye.

Szerintem meg nem néz ki rosszul, másrészt egy versenyautónak nem jól kell kinézni hanem gyorsnak kell lenni, és ez előbb-utóbb gyors lesz
  • gordon 24
    Nem ezzel van a bajom, hanem azt hogy élőben oda megyek egy ilyen Lada mellé és valahogy az az érzés fog el, mintha egy swiftet, vagy egy dacia logant néznék:D

Szóval gagyi szerintem.. És a Versenyautó is ahogy kinéz hát az is nagyon gagyi a többihez képest.

Természetesen technikailag a versenyautó nem lehet rossz, meg a seggemet verném a földhöz ha beleülhetnék egyátalán, de ettől függetlenül nem tudom na:D

Szóval nem értem.. Szerintem ez az autó nem való egy ilyen mezőnybe..

A ladának az egyetlen komoly, találmánya a 2107 es gép volt és az a verseny pályán is megállja a helyét, de ez áá..

Remélem nem fog besértődni senki, de el akartam mondani:D
  • ladarevolution
    A minőséget a versenyautóra érted akkor nem hinném hogy rosszabb lenne mint a másik három márka, simán ugyan az a szint.

Az meg h most megverik, az nem jelenti azt h jövőre is megfogják. Amíg van pénz és tudás addig csak idő kérdése h hány verseny alatt fejlődnek fel a többi, több éve versenyző csapathoz.

De majd az idő eldönti :)
  • Totti5
    BMW Power, a többi talicska:D
  • gordon 24
    Azt nem értem, hogy miért vagytok ezekért a Ladákért ugy oda:D

Láttatok már ilyet élőben? Sőt egyátalán magát a versenyeutót élőben?

Nem tudom a mezőnyben van 3 olyan márka ami kenterbe veri mindenhonnan. Mind szépségben mind minőségben..

Nem értem én ezt:D
  • ladarevolution
    ok
  • Minstrel
    tedd fel egy tárhelyre és írj a modiknak, hogy tegyék be, mert eddig az én tvn-es helyemen volt, de egy ideje nem enged belépni
  • Black Ghost
    Úgy néz ki Tom Coronel nem indul az utolsó két futamon (Okayama, Macau), ugyanis főszponzora a holland Pon Car's öt év után elhagyja a csapatot.

• Black Ghost
    Tetszene egy ilyen befutó mi? :)

amúgy nekem tetszik.
  • ladarevolution
    Esetleg nem tudna valaki bannert frissíteni? Kicsit el van maradva a mostani :)

Csináltam egyet:
    http://iaro.3dmax.hu/kep/germany_wtcc.jpg
  • ladarevolution
    Augusztus 22-én a Lada is tesztelt Magny-Cours-ban bár ezt a fiawtcc.com nem írta, nem tudom miért csak az Aug. 9-ei Zoldert említették.

A Magny-Cours-i teszten ahol ott volt a BMW és a Chevi is új műszaki beállításokat és fejlesztéseket tesztelt a Lada. És ezeknek köszönhetően jó köridőket értek el a szintén ott tesztelő két csapathoz képest.

Viktor Shapovalov azt nyilatkozta hogy a Zolder-ben végzett tesztek során James Thompson és versenymérnöke Kalovolo Mark segítségével nagyon sok hasznos információhoz jutott a csapat.
    Ezeken felül a francia pályán már új fejlesztéseket is teszteltek, többek között az ismét módosított motort, felfüggesztést és lengéscsillapítókat. Ezen módosításokról sok információt tudtak gyűjteni. A módosított autó időeredményei javuló tendenciát mutatnak, a teszteken közel voltak a legjobb köridők a másik két tesztelő csapatéhoz.

A téli szünetben tervez a csapat egy átfogó motorfejlesztést, így a jelenlegi fejlesztésekkel és az új erősebb motorral a TOP10-be való bekerülés lesz a csapat célja. (gondolom ezt a jövő év elejére értik)
  • Black Ghost
    Csak egyet hagy ki Imolában már ott lesz.
  • ladarevolution
    Igen, a következő 2 futamot kihagyja Thompson, csak az uccsó kettőn indul WTCC-ben. (meg remélem jövőre egész évben:)

• Black Ghost
    Ez nekem is új, megnéztem a V8 honlapját de a nevét nem láttam sehol, lehet hogy most debütál.
  • bardocz
    Most már érzem, hogy tényleg Ladások lesznek a dobogón. Így lesz, meglátjátok ;-D
  • Norbi1990
    Mit keres V8-ba? :D
    Ez meglepetés.
  • Black Ghost
    Három Lada Priora lesz Oschersleben.

Viszont Thompson nem indul, ő ugyan is Ausztráliában a V8 SuperCar-ban áll rajthoz, helyére a csapatfőnök Viktor Shapovalov ül.
  • Black Ghost
    igaz, ez így helyes.

WTCC?...az mekkora lenne.:)
  • PacsutaTibi
    A Seat Eurocup győztese indulhat. De mivel addigra véget ér a sorozat a győztes lesz a listavezető. :D

Reméljük összejön neki.
    Múltkoriban nyilatkozta a TV-be(dunatv, m1), hogy azon dolgoznak hogy jövőre Zengőékkel a WTCC-n menjenek privát csapatként. De még egy gyári szerződés sem elképzelhetetlen.
  • Black Ghost
    Egyszerű, a Seat Eurocup-ban listavezető így indulhat.
  • Norbi1990
    Hova van írva, hogy indul Michelisz is?
  • Black Ghost
    Biztos hogy Seat.
  • Minstrel
    és milyen autóval megy Michelisz?
  • Black Ghost
    Thompsont sajnálom hogy nem indulhat.
  • Black Ghost
    A hétvégén volt STCC futam.
    Karlskoga
  • LaszloLedzenyi
    én tisztelem becsülöm Michelisz-t de egy magnussen, vagy giovanardi nem kispiskóta emberek. fog ő küzdeni rendesen.
  • Akey
    Az FIA megnevezte az ETCC idei helyszínét, ami pedig nem más mint Braga. Nagyon szégyellheti magát az FIA, ha ennyi "kedvességgel" halmozza el a "kelet-ibéreket". Semmi gond, idén a Michelisz Norbi már behúzott két győzelmet két különböző pályán a portugáloknál, szóval neki nem lesz gond legyürni a dán (Nykjær, Magnussen), svéd (Engström, Göransson), olasz (Colciago, Gabbiani) és britt (Giovanardi, Turkington) bajnokságokból érkező versenyzőket egy harmadik aszfaltkarikán se. Ja, és ezt mindet október 25-én.
  • Norbi1990
    Azért az ausztrál V8 Supercars se semmi :)
    De ez a Plato egy állat :D
  • Black Ghost
    A Knockhill 3. futamát ajánlom mindenkinek, ez valami eszelősen jó volt.
    Túraautózásban továbbra is BTCC az etalon.

A mai nap ahogy Palik mondaná, " az autósport ünnepe".
  • Black Ghost
    BTCC 19-20-21 futam, Knockhill most kezdődik. :)

Link-első play!
  • gordon 24
    Szeptemberi bajnokság versenykiírása!.. Valszeg ingyenes lesz!

Szóval csak egy stcc kell a GTR evohoz..

Nézzetek be:

HTCC
  • PepsiMax
    jah am. magyar WTCC-s oldalt tudtok?Ahol minden nap vannak hírek.......pl. oylan mint a formula.hu vagy az f1-live.hu.......hasonló oldalakat keresek,csak WTCC-sbe :)
    Előre is köszönöm!
    De ha nincs az se baj