22325
-
jah, most találtam én is, dúrva:D szedem lefele -
csak ilyet találtam, de ez is poén :) -
Kedves Lostosok, keresek olyan képernyővédőt( vagy vmi programot), ami a lost 2. évadjában lévő visszaszámlálós darmaizét teszi a gépre:D
Szal mikor bejön aképernyő védő, elkezd visszaszámolni, akár az elejétől, akár a vége felé, és a gép még sípol is, remélme értitek, és hogy van ilyen a neten:) -
Daveee #9230 akkor te faket láttál :D
az elözetes arrol szol hogy kéjt meg a másik hapek menekül otta s zigeten, közbe tartják jackel akapcsolatot rádiova, de sunyiba a többiek üldözik kéjt éket -
Halihooooo gyerekek olyan elözetest láttam beszartok mindenki meghal looooool !!!!!!!!!!!!!!!!! -
Rio81 #9228 Attól mert ki van írva hogy vigyázz spoiler, egy kics.szett taget még használhatnál... -
Ööö... Egyszer beszéltük, hogy az olyan spoilereket, amiket ilyen spoilerfix szerű szenny oldalakról szednek arcok, azokat ha lehet rakjuk spoilerbe, mert előrebb mutatnak mint az aktuális az epizód.. -.- -
gnom #9226 /OFF
megtanultad mar hasznalni a google-t? :) -
Na már megint a gnóóm... -
!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !! -
gnom #9223 na, ez volt a spoiler LOL! -
raymond01 #9222 Láttátok az abc.com- on a rövid videókat a következő részekről?
Nagyon kemények sztem! Jacknek összejön vmi ázsiai csaj, Katek menekülnek vmi csónakon, Lockéknál is van pörgés! -
Rio81 #9221 nem irtam hogy az. egyébként szerintem határeset :) -
Slash89 #9220 Eko halála már elég régen volt és amúgy is ki van írva fent hogy spoileres a topik ugyhogy nincs szükség a spoiler makróra. -
winnie #9219 mr. eko halála nem spoiler. az lenne a spoiler, ha valaki leírná, hogy ki lesz a következő, nem? -
de aki a miami viceban volt az néger...
-
Spoiler?:/ -
"!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!"
topik tetjéről idéztem.. -
Rio81 #9215 dejo, dejo, ooo spoilerezni joo... -
Hi! ha jol láttam az egyik lost trailert február 7.én kétórás résszel kezdenek??? -
Kár hogy meghalt Mr.Eko:-(..amúgy a tv-ben mikor lesz a 3.évad? -
A Miami Vice-ban az nem Sayid volt akire gondolsz, hanem Justin Theroux. Bár ebben a filmben tényleg hasonlított rá, de amugy teljesen másképp néz ki. -
figyelj...
annyi az egész, hogy lement három évad, és most előlről elkezdték...
de legalább hamarabb lesz vége, mert hetente két részt adnak :)
nah, OFF vége -
Fogalmam nincs, ami megy én az felveszem videóra, ha van időm, akor megnézem. Nem vagyok egy elvakult Holtsáv fanatista. De én emlékszek, hogy 32/x -re mentek, ahol az x>32 volt. Tegnapira azt írták 32/3.
Aztán azt láttam, hogy az utolsó 2-3 részben már más volt a szinkron.
Akkor azt mondod simán leadták a 3. évadot, és kész, azt ismétlik?
Az a baj, nem emlékszek, mit láttam legutóbb, mert akkor kiderülne, melyik rész volt az. -
te most milyen három részről beszélsz?
a harmadik évad 12 részes, és ebben változott meg Johnny szinkronhangja Viczián Ottóról Holl Nándorra. Az már mellékes hogy a viasat "sikeresen" kihagyott egy részt (a 3x08-at)
És most előlről elkezdték.... -
ezt a sok agyalást :D -
Hát az újság szerinte elértek 32/32-ig (ez most csak példa szám ,nem tudom mennyi volt :)) aztán jött a 32/33, 32/34, ebben már más volt a csávó szinkronhangja is. Azért gondoltam új évad, mert már azt a 3 rész cska kibírta volna, nem? -
leadták a harmadik évadot, majd előlről elkezdték megint :S -
hm -
Mondassz valamit.
OFF:
A Viasat 3-on nemrég elkezdtek egy új évadot a Holtsávból, most meg megint ismétlés van csütörtökön, és vasárnap is.
Ott is szünetelnek? De akkor mi a francnak adtak le 2-3 rész az új évadból?
Bocsi, hogy ide írtam, de csak ezért nem akartam új topikot nyitni. -
Jin az apa, mert ha a kopasz lenne akkor már látszana. Már legalább 2 hónapja vannak ott nem? -
Reyes #9202 Vagy a jegesmedve...
-
Vagy a füst, esetleg a kutya, nem? -
:DDDDD -
ZsirosKenyer #9199 sayid az apa
-
Ezt nem lehet tudni ;] Van olyan trukkos sorozat a Lost, hogy en mernem ezt igy kijelenteni... -
Én meg anno azt hittem, hogy valahogy mégis Jin az apa. :( -
igen -
Köszi. Akkor most az lenne az apa? -
3. évad 2. rész