22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • akyyy
    jah, most találtam én is, dúrva:D szedem lefele
  • sweech
    csak ilyet találtam, de ez is poén :)
  • akyyy
    Kedves Lostosok, keresek olyan képernyővédőt( vagy vmi programot), ami a lost 2. évadjában lévő visszaszámlálós darmaizét teszi a gépre:D

Szal mikor bejön aképernyő védő, elkezd visszaszámolni, akár az elejétől, akár a vége felé, és a gép még sípol is, remélme értitek, és hogy van ilyen a neten:)
  • Daveee
    akkor te faket láttál :D
    az elözetes arrol szol hogy kéjt meg a másik hapek menekül otta s zigeten, közbe tartják jackel akapcsolatot rádiova, de sunyiba a többiek üldözik kéjt éket
  • soma62
    Halihooooo gyerekek olyan elözetest láttam beszartok mindenki meghal looooool !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Rio81
    Attól mert ki van írva hogy vigyázz spoiler, egy kics.szett taget még használhatnál...
  • SötétBarom
    Ööö... Egyszer beszéltük, hogy az olyan spoilereket, amiket ilyen spoilerfix szerű szenny oldalakról szednek arcok, azokat ha lehet rakjuk spoilerbe, mert előrebb mutatnak mint az aktuális az epizód.. -.-
  • gnom
    /OFF
    megtanultad mar hasznalni a google-t? :)
  • macselek #9225
    Na már megint a gnóóm...
  • sweech
    !! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!
  • gnom
    na, ez volt a spoiler LOL!
  • raymond01
    Láttátok az abc.com- on a rövid videókat a következő részekről?
    Nagyon kemények sztem! Jacknek összejön vmi ázsiai csaj, Katek menekülnek vmi csónakon, Lockéknál is van pörgés!
  • Rio81
    nem irtam hogy az. egyébként szerintem határeset :)
  • Slash89
    Eko halála már elég régen volt és amúgy is ki van írva fent hogy spoileres a topik ugyhogy nincs szükség a spoiler makróra.
  • winnie
    mr. eko halála nem spoiler. az lenne a spoiler, ha valaki leírná, hogy ki lesz a következő, nem?
  • macselek #9218
    de aki a miami viceban volt az néger...
  • Banano007
    Spoiler?:/
  • SötétBarom
    "!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!"

topik tetjéről idéztem..
  • Rio81
    dejo, dejo, ooo spoilerezni joo...
  • kill3r21
    Hi! ha jol láttam az egyik lost trailert február 7.én kétórás résszel kezdenek???
  • Banano007
    Kár hogy meghalt Mr.Eko:-(..amúgy a tv-ben mikor lesz a 3.évad?
  • Challanger
    A Miami Vice-ban az nem Sayid volt akire gondolsz, hanem Justin Theroux. Bár ebben a filmben tényleg hasonlított rá, de amugy teljesen másképp néz ki.
  • stargatelost
    figyelj...
    annyi az egész, hogy lement három évad, és most előlről elkezdték...
    de legalább hamarabb lesz vége, mert hetente két részt adnak :)
    nah, OFF vége
  • kirol
    Fogalmam nincs, ami megy én az felveszem videóra, ha van időm, akor megnézem. Nem vagyok egy elvakult Holtsáv fanatista. De én emlékszek, hogy 32/x -re mentek, ahol az x>32 volt. Tegnapira azt írták 32/3.
    Aztán azt láttam, hogy az utolsó 2-3 részben már más volt a szinkron.

Akkor azt mondod simán leadták a 3. évadot, és kész, azt ismétlik?
    Az a baj, nem emlékszek, mit láttam legutóbb, mert akkor kiderülne, melyik rész volt az.
  • stargatelost
    te most milyen három részről beszélsz?
    a harmadik évad 12 részes, és ebben változott meg Johnny szinkronhangja Viczián Ottóról Holl Nándorra. Az már mellékes hogy a viasat "sikeresen" kihagyott egy részt (a 3x08-at)
    És most előlről elkezdték....
  • lele
    ezt a sok agyalást :D
  • kirol
    Hát az újság szerinte elértek 32/32-ig (ez most csak példa szám ,nem tudom mennyi volt :)) aztán jött a 32/33, 32/34, ebben már más volt a csávó szinkronhangja is. Azért gondoltam új évad, mert már azt a 3 rész cska kibírta volna, nem?
  • stargatelost
    leadták a harmadik évadot, majd előlről elkezdték megint :S
  • sweech
    hm
  • kirol
    Mondassz valamit.

OFF:
    A Viasat 3-on nemrég elkezdtek egy új évadot a Holtsávból, most meg megint ismétlés van csütörtökön, és vasárnap is.
    Ott is szünetelnek? De akkor mi a francnak adtak le 2-3 rész az új évadból?

Bocsi, hogy ide írtam, de csak ezért nem akartam új topikot nyitni.
  • macselek #9203
    Jin az apa, mert ha a kopasz lenne akkor már látszana. Már legalább 2 hónapja vannak ott nem?
  • Reyes
    Vagy a jegesmedve...
  • kirol
    Vagy a füst, esetleg a kutya, nem?
  • zaki
    :DDDDD
  • ZsirosKenyer
    sayid az apa
  • PiszkosFred
    Ezt nem lehet tudni ;] Van olyan trukkos sorozat a Lost, hogy en mernem ezt igy kijelenteni...
  • kirol
    Én meg anno azt hittem, hogy valahogy mégis Jin az apa. :(
  • sweech
    igen
  • kirol
    Köszi. Akkor most az lenne az apa?
  • sweech
    3. évad 2. rész