50202
-
Zemanov #19029 Igencsak eltúloztad.az viszont tényleg baromság ha 5 engi konzolhelyre felteszek 5 engi konzolt.1-2 viszont nem.
Ja és azt már észre vettem hogy te milyen kommunikációs színvonalat képviselsz.:D
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2016.02.24. 12:59:17 -
Plata #19028 Mind a ketten rosszul tudjátok,az engi alloy konzol passzívan növeli a subidubi skillt,amitől a bím hamarabb feláll,és így több lesz a dps-ed.
-
lammaer #19027 A kis rigó örömmel veszi az alacsonyabb lóról való kommunikációt :D
A kimondottan károst lehet eltúloztam, a lényeg hogy a DPs szempontjából magyarázta az illető hogy a sok konzol csak a helyet foglalja miközben értékelhető bónuszt már nem ad.
Mondjuk bedobhatnám ilyenkor raul szövegét is, hogy ugyan az über DPses emberek miért nem hasznáknak ilyen engi konzolokat - de nem teszem :D Ők biztos halálukban is tolják a DPSt, tehát nem kell reziszt :P
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.24. 12:41:46 -
lammaer #19026 Úgy működik az ahogy le van írva. Az elméleted amúgy jó, a probléma ott van hogy a CRTH nagyon kevés %-ot ad, a 2% CRTH globálisan kevesebbet jelent DPSben mint a 20% CRTD.
Ez itten egy remek topik, még egy grafikont is betettek annak ilusztrálására hoy állnak egymáshoz a különböző kombók.
Ha megfelelően lenne belőve a CRTH bónusz értéke (nem 2% hanem több) akkor lenne értelme neki, de ez itt nincs rendesen kibalancolva.
(amúgy én megértelek azon amit sérelmezel, még ha a passwordjét hirtelen megtaláló kolléga nem is értette meg miről írtál :D )
-
Zemanov #19025 Még kimondottan károsnak XD.
Kicsi rigó igenis számít hogy van fent vagy nincs fent engi konzol.legalább 1-2 de egynek lenni kell fent ha nem akarsz rekord idő alatt megdögleni. -
lammaer #19024 Legutóbb láttam vhol videjót, ahol kimondottan károsnak magyarázta a csávó az engi konzolokat, mert %ban az általuk adott rezisztek nem jelentenek túl sokat, ráadásul rajtuk nagyon előjön az hogy minél többet teszel fel annál kevesebb bónuszt adnak.
Igy az volt a mondás, hogy ezek az engi reziszt konzolok felejtősek, inkább pakoljunk oda más (pl univerzális) konzolokat.
Eddig vmilyen megszokásból én is armor konzolokkal raktam tele az eng slotokatm aztán szép lassan leszoktam róluk és alapvetően nem lett olyan érzésem hogy nagyon meggyengültem volna... -
Plata #19023 Jah buffolják a konzolos peteket.
Katt -
Plata #19022 Klingon oldalon is van 4 sci karim,de azok már tényleg vadak.
Van 1 klingon lopós karfiolos harci sci,1alien support sci,1 joined trill fun sci,voth hajóval,voth doffal,és a csúcs a romulán klingon ami thlaronos sci.
-
Plata #19021 Na behalt a fórum nem tudtam befejezni.
Szóval nekem van 4 fedes sci karim,1 gw-s ökörködős,1 tarantulás törpe terrorista,1 dyson destroyeres izé hozé és végül van 1 support sci,command cruiserrel,command szettel,satubbi,hílelésre.
A Gw-s ökörködős kb ilyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tarantulás füles törpe felszerelését láttad,csak a skilleket mutatom.
Dyson csata cickányos meg ilyen.
Egyik sincs túlságosan felöltöztetve,sci karinál a fegyverekre kb szarok hogy milyen,az csak díszítés.Kivéve a tarantulát,neki a fegyverei uppoltak,mivel az a fegyver az egyik kedvencem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.24. 10:02:21 -
Plata #19020 Hát nekem fed oldalon nincs hagyományos és normális sci karim,csupa agyament karim van csak.De megtudom mutatni milyenek. -
GaborST #19019 Na fasza pofásodik a kis hajóm :D -
GaborST #19018 Ok kipróbálom!
Igazából nincs túl nagy célom egyelőre csak annyi hogy simán non-stop halál nélkül letudjam az Advanced PVE Queuesteket :D -
Plata #19017 Beam overloadot cseréld FAW-ra.Ha torpedózni szeretnél hy-ed spread-re.
Engi boff skilleknél inkább másodiknak tegyél reverse shield polarity-t,harmadiknak meg aux to structural integrityt.
Sci skilleknél első legyen a science tem második hazard emitters. -
GaborST #19016 Na kicseréltem pár doffot az ajánlatod alapján és máris látványos a javulás (igaz ebből még csak 2 lila van de idővel a többi is az lesz
)
Köcke :) -
GaborST #19015 Akkor gondolom erre gondolsz (bocsi csak kb egy éve nem nagyon voltam és sok minden kiesett
)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GaborST #19014 Sorry elnéztem ezeket mindig keverem :D -
GaborST #19013 Hm oksa de szerintem még arra gyűjtenem kel creditet majd bár nem tudom hogy megy az áruk
de megnézem és kipróbálom :) -
Plata #19012 De ezek a doffok,a boff képességek hogy vannak elosztva?
Használj 3 lila deflector officert 1 lila gw officert,meg 2 olyat ami tetszik. -
GaborST #19011 2 tac 2 eng meg 1 sci helyem van az
kb így tudtam kiszedni képbe :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GaborST #19010 Hát azokból vannak berakva amik voltak meg egy-kettő amit vettem! -
Plata #19009 Hiába van közel 100k-d.nekem az 50k hullos hajómat sem lövik le.
Boff skilleket kéne tudni milyenek.
Nekem 1 vagy 0 engi konzollal is túlél a hajóm.Nézd meg azt a két hajót amit ma raktam be,az egyiknek 1 flottás neutronium a másiknak 1 sima neutronium.Még is simán tankolok velük. -
GaborST #19008 Na majd az új skill fával hátha szerencsém lesz és kitudok valami értelmet hozni belőle :D -
Zemanov #19007 Igen az.de az sci hajó.nem csak rá mondják.de ne aggódj a jelenlegi hajódnak legalább a traitje használható. -
GaborST #19006 Az jó mert tetszik a gravity képesség, ezért is gyúrtam rá sőt az sci konzoljaim is mind arra adnak pluszt csak nagyon meg van így kötve az ember keze, hogy tetszik egy hajó megveszi és szart se tud vele kezdeni (bocs a kifejezésért csak ez megint a tipikus lehúzós téma na mindegy) mert amit szeretne azt nem tudja kihozni belőle de ha csak a hajót veszi alapul se tud vele nitt kezdeni mert ahogy írtan engien konzol hely van benne rahedli (amúgy egy csomó fedes hajó ilyen nem is értem) oda max. az univerzális konzolok vagy ahogy nálam van flottás, védelemre adó konzol
Így most közel 100K a HP-ja a hajómnak amit röhögve leszednek egy pillanat alatt (ennyit a flottás konzolokról) míg én szenvedek mire leszedem a pajzsát Hiába írja hogy a beam mindennel együtt 1082 sebez én még soha nem láttam volna, hogy valaha is lett volna ilyen jellegű találatom (pajzs nélküli enemin túltöltött bemel 8-9 ezer vot de az más) -
vadkandiszno #19005 Gabor az már egy jobb cél, hogy ez a hajó tetszik Neked, megnézted az összeset és ezzel akarsz játszani. Ebben az esetben nincs vita, segítünk.
Azonban én javasolnék egy másik célt neked a millió lehetőség közül, olcsó, szórakoztató és hasznos. Legyél Te a gravity well mestere, nagy grav gen, megfelelő doffok, sok sci console slot. Az új skill fával nem elég, hogy összerántod az enemyt még csökkented a resistjüket is.
Itt megtudod nézni mi kell hozzá:
http://sto.gamepedia.com/Ability:_Gravity_Well
Fontos megjegyezni ami valóban kis hibaként felróható az sto-nak ,hogy véleményem szerintem nincsenek egyensúlyban a consol slotok. Úgy értem, hogy pont az engi consol slot a legértéktelenebb. Én speciel bármikor elcserélném az összes engi slotot science-re vagy tactical-ra. Az Engi consolok a másik kettőhöz képest haszontalan dolgokat adnak.
http://sto.gamepedia.com/Tactical_Consoles
http://sto.gamepedia.com/Science_Consoles
http://sto.gamepedia.com/Engineering_Consoles -
GaborST #19004 Melyik az a randa amit Q ad? :) -
Zemanov #19003 De van értelme csak nem ezzel a hajóval.vegyél Scryer-t vagy Pathfinder-t.utána pedig vedd ki a fleet változatot.ja és szerintem az eventes hajóval is jól jártál volna. -
GaborST #19002 Király akkor lévén nem sok értelme van a fedes sci kariknak :P
Bár van kifejezetten sci hajóm de nem T6-s sajna :( -
Plata #19001 Nincs el cseszve,a fedes inkább tank és híler engineer hajó,csak 3 féle kiszerelésben.A klingon hajók inkább engi-tac hajók főleg sebzésre,a romulánok meg univerzálisak. -
GaborST #19000 Akkor már csak az a kérdés hogy miért cseszik így el a fedes hajókat :P -
Plata #18999 Tudom hogy Yorktown,de ez T6 ody,megvan nekem is,mivel egyben megvettem az egész flagship pack-ot,amiben ez is volt.
A 18972-es hsz-ben ott láthatod a romulán társát.Csak mint látod a romulán fasza a fedes nem mondanám hogy fasza.A romulán változatnak 5 sci konzolja van,ami egy sci hajónak alap. -
GaborST #18998 ez a Yorktown Class :)
azért kérdezgettem mert ez az a hajó ami nagyon tetszik és hogy mi a max ami kihozható belőle -
Raulblanco7 #18997 dmg3 pen és crtd3 pen kb ugyan az, tacnak az egyik egy icipicit jobb, a scinak és enginek a másik, de kb egyforma, dmg3 pen vagy crtd3 pen, tökmindegy. ha erre nincs pénz, akkor meg valami kombó crtd és dmg-vel. acc és crth nem kell bele. -
Plata #18996 Ne haragudj meg,de ez egy totál elcseszett skill fa.
Sci karinak nem kell cruiser a túléléshez,mivel sci így bármiben túléli a harcot.
Az Ody sci cruiser jó,kiveszed a traitjét és eldobod,arra jó.
Nekem megvan az összes Ody de nem akarom használni,se engi se sci karival,mert harmatgyenge.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.23. 16:11:20 -
GaborST #18995 Ok meglesek párat :) -
vadkandiszno #18994 Szia Gabor. Rossz a cél amit meghatározol. A játékban PVE-n a túlélés nem kitűzendő cél és főleg nem 4 engi consollal kell megvalósítani.
Javaslom nézegess buildeket és videókat a neten. Nagyon sok célt lehet kitűzni, amit Te meghatározol az olyan mintha azt mondanád repüljön. -
Zemanov #18993 Ezen is lesz mit javítani.de már ne nyúlj hozzá,úgyis nemsokára skill revamp aztán ingyen átskillezheted majd. -
GaborST #18992 ja a az a két másik fegyó csak próba volt hogy milyen csak még nem cseréltem vissza bár az AP-n gondolkodok az tetszik ;) -
GaborST #18991 Hát nem tudom igazából egy túlélő sci karit aki azért sebez is mert ne csak egy plusz ember legyek az öt fős csapatba ha bemegyünk valahova :)
Itta skill fa is -
Zemanov #18990 Elég érdekes build van itt fézer,ap,polaron.fegyverekből csak egy fajtát használj.meg én helyedben ha már sci karit használsz a hajót is lecserélném.