50202
-
Plata #36386 Jön az új T6 ferengi hajó.
Link.
Ferengi Quark Marauder.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.31. 18:11:29 -
Chak #36385 Jaja -
gunji #36384 Na igen, ez a másik: ha tiltják majd az afk-t, akkor hol lesz a határ? Sokaknak ilyen gyenge a build-jük, őket is tiltani fogják? Vagy számolják majd a lelőtt hajókat? Vagy a sebzést? Egy lassabb cruiserrel ebben sokan vannak hátrányban.
Az afk-nál persze úgy értettem, hogy nem a rendes futást trollkodják szét afk-val, mert annak tényleg semmi keresnivalója. De ha saját privát csapatot szerveznek, az miért baj. A többség elvileg úgy sem értesülne róla.
Ha meg az a baj, hogy teljesítmény nélkül szerzi meg a jutalmat, akkor a pénzes vásárlás miért nem baj.
Szerintem. -
Chak #36383 Picard évandzárót ki látta?
Szerintem nem volt rossz, de azért pár dologba beletudnék kötni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például abba h jött egy flottányi romulan olyan hajókkal ami nehezen ráfogható h romulan, plusz mind copy paste volt. De ez még elhanyagolható ha ráfogjuk h tal shiar sorozatgyártotta őket. Ami igazán szúrja a szemem az a warp effekt, és a föderációs copy paste flotta. Warpból kilépő effekt DSC-ben is egy generic scifi-t idéz, itt pedig majdnem ugyanaz csak az bummszerű hangja nem volt. Nagyon generic, és semmi Star Trek egyedisége nincs meg számomra. A Starcraft játékokban a battlecruiserek is kb ugyanígy lépnek ki térváltásból mint az említett ST sorikban. Nem is értem. Kár. Persze ez csak vizuális dolgok, de valahogy zavar. A másik a fed fleet. Az még elmegy h a romulan mind egy kaptafa, de h itt beraktak egy avengerre hajazó hajó modelt, és rányomták a copy paste-t 100x. Ennyire low a budget? Bármelyik ST sorit nézem ha ilyen flottás megmozdulások voltak akkor nem egy hajóból volt 100 hanem változatosan mindenféle hajó tipusból. Ezt még a DSC is tudta hozni a dupla évadnyitójában. Itt meg semmi. Néztem forumokban meg fb csoportban h más szemét is szúrta. Plusz elég lownak tűnt a hajók renderelése is. Kivéve la sirena vagy mi a neve Rios verdájának. Űrharc sem volt. Tutira nem nem volt rá pénz lol.
Másik érdekesség h Data-t végleg shift+f4-elték(STOhoz képest ez nagy változás). Picard is meghalt, aztán felébredt egy új testben mintha mi sem történt volna XD(lol milyen fejet vág mikor rájön h nemkapott szuperképességeket)
kissé Altered Carbon sorozatszaga volt itt. Picard meghal, és Q sehol. Micsoda szentségtörés haha. Összeségében tetszett, kár h a folytatás a korona miatt távoli lesz.
Ja meg a borg kocka sem csinált sokat a végén. Talán a folytatásban lesz még szerepe.
-
Chak #36382 Szerintem is kúl. Mondjuk eltudnám groundon is viselni ha számolná. Pl Home küldibe járok a ground sebzéseket nyomogatni, és a story npc-k sebzését sosem számolja bele. a boffjaimét igen, de ez nem vigasztal. Tudom nem nagy dolog, de kis észrevétel. :D
-
Plata #36381 Klassz hogy megidézett hajók sebzését is beszámítja.
Így nem kellett mennem még egy stf-et másik karival. -
Chak #36380 Így megy ez sto földén :DD
-
Chak #36379 Van baj a fejekben, csak ennyit tudok hozzászolni. Amit Mr. Plata is ír h 1-3k dps isa-n, az is kemény főleg prémium verdákkal. Nem is értem manapság ha valami hangárral vagy, és ha csak azt kiengeded az kell h csináljon min 10k-t. Szal' tényleg nem vágom.
Hozzáteszem a hajóim kormányzásában nagyon béna vagyok, sokszor úgy járok h mire odaérek a mobokhoz már minden pukkant. Így a dps-em tuti ilyen 1k alatt lehet lol. A másik véglet mikor én vagyok aki öl a mapon.. ehh.
-
Plata #36378 Ma sikerült antiproton fegyveres hajóval megcsinálni az 500k phaser sebzős endevort. 
Universal endevor volt khitomer vortex stf,50k pajzs híl,10 tholian hajó meg 500k phaser sebzés.
Gondoltam hármat letolom sci karival utolsót meg majd valami másikkal,de a fleet supportal megidézett hajók megcsinálták nekem az 500k sebzést is.
-
Plata #36377 Na igen,ISA-n is még mindig van olyan akinek alig van pár ezer dps-e és alig csinál valamit.
CLR—Infected Space[4:32]— Dmg(DPS) —T'Por 20 176 710(74 179) Dominatix 8 454 564(31 784) Malcolm Re 6 401 068(23 533) Danielle Z 3 504 171(13 582) Utola 890 731(3 311)
Nem akarok bunkó lenni,de ez a gyökér egy legendary hajóval csinált 3k dps-t.
Szal pénze volt hajóra,de esze hogy használja nem.
Mellesleg tac kari volt. -
Kotomicuki #36376 Az nem szokta zavarni őket, hogy a "hajtós-összedolgozós" TFO-knál egyesek mintha ott se lennének, hiába is aktívak: azonnali és folyamatos elhalálozás, vagy csakazértis a másik oldalon tevékenykedik - semmit sem hozzátéve ezzel a közöshöz/célhoz - , mint az összes többi...?!
Ha nem okoz kárt az AFK-zás, akkor engem nem érdekel, ha akár az összes "társ" se csinál semmit! Viszont, ha van tétje az összecsapásnak, akkor a szándékosan anarchistákat ki nem állhatom! Emiatt inkább kerülöm az ilyen TFO-kat. -
Chak #36375 Előző eventnél is volt hasonló. Ép h bevitt a tfoba, és el kellett rohanom wc-re(:D). Mire visszajöttem már ott írogatott a chatban az egyik nyomorék h miért nem csinálok semmit.
Kinevettem.
Pont egy olyan tfo-nál drámáznak ahol ha semmit nem csinálsz akkor is kész.
-
gunji #36374 Közben örömtüzek gyúltak a twitteren, amikor megjelent a hír, hogy a rakétaépítésnél új módszert vetnek be az afk-zás ellen és már sokan vizionálják, hogy milyen jó lesz, ha más TFO-kba is bekerül.
Nem értem, egyeseket miért zavar, hogy egy privát queue-ban mit csinálnak mások? -
gunji #36373 Na, ez most nagyon várós. A rakétaszerelést szeretem, nagyon szép a hely, az új küldetés jónak néz ki így leírás alapján.
Remélem nem csalódok, mint az évfordulón
Amúgy meg Grind is Life
-
Plata #36372 First contact day event jön.
Link. -
gunji #36371 Azaz már a tizedet is nerfelték 9%-ra
-
gunji #36370 Igen-igen, a hiányzó két százaléknyi rabot ette meg a gorn, ezért mutat 18%-t 10-ből 2 rab bekaszlizása után (és 54%-t ha hatot, 72%-ot ha nyolcat vittem be). Érdekesen számol
-
Plata #36369 Nem egészen értem,ha gorn rabod van megeszi a többit? Vagy mi? -
gunji #36368 Soha ne tegyetek gornt valaki mellé a cellába: (forrás: reddit). Igaz, én is 54%-nál járok három kör után
-
Plata #36367 CLR—Infected Space[4:22]— Dmg(DPS) —T'Por 20 088 122(76 672) Vrivok 9 993 695(39 501) Lil'Invitr 5 488 015(21 108) Tarin 5 023 248(19 173) sir smile 3 572 469(13 847)
Az volt az érdekes hogy ez a lil'invitir igen nagy pofájú volt stf közben,nagyon nagy szája volt,de érdekes hogy tac kari létére igen kicsi volt a dps-e,T6 elacsi hajóval volt,full elacsi hajó konzol szettel. -
Chak #36366 Gyors meghalok azán a többi user lever mindent.. xD -
Chak #36365 Indeed. -
Orbancapitan #36364 Igen akkor ezekszerint 15-20 ember dolgozik náluk már és egyik se programozó ... -
Orbancapitan #36363 jó de neked mi a god mód a builded? neki egy parancssor és szar build :DDDD -
Plata #36362 Nekem meg van mindegyik,azt hiszem,de nekem is T1-4 reclaim fül van csak. -
DrSoong #36361 Nekem csak azok vannak bent a régi t1-4 hajókból amivel rendelkezem (reclaim tier 1-4), a többi eltünt. -
Plata #36360 Nektek bent vannak a hajók store-ban?
Nekem Tier 1-4 reclaim fülön vannak. -
Plata #36359 Igen,ha sikerül nekik be állítani.
Nem tudom már vissza tették-e a hajókat. -
lammaer #36358 Ez a dilithiumos hajóár csökkentés permanens? -
lammaer #36357 Hát, pedig ha valaki, akkor a szoftverfejlesztők/teszteerek azok akiket legkevésbé kéne hogy érintsen a mostani helyzet, mert pikk-pakk át lehet váltani homeofficeba, azt mindem megy tovább mintha mi se történt volna. -
gunji #36356 Vagy Archon-t ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De az is lehet, hogy csak egy hajó volt, a többi hologramm. xD Hasonlóan ahhoz, amit a Voyagerben az egyik részben csináltak a kazon támadás ellen.
Azt viszont sajnálom, hogy DSC-s warp effectet használtak már.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.27. 22:45:52 -
Plata #36355 Na igen április 5 a First contact day.Elvileg akkor kéne kezdődnie az eventnek.
De ötödike vasárnap. -
gunji #36354 Viszont van 3 hetes bonus mark weekend, jövő hétre meg elvileg várható (lenne normál esetben) az első kapcsolat hete, különös tekintettel az április 1-i vicces hangeffektekre. Azt viszont már nagyon várom :) -
Plata #36353 Úgy nézem nem nagyon lesz legendary klingon/roma hajó pack. -
Chak #36352 Mert nyomik. :D -
gunji #36351 Jó, de miért nem tolták el egy héttel? Nem Kaelt fúrom, ő is csak egy gyalog, a fejétől bűzlik a hal. Egy tíz éves játéknál már nem kell hozni a határidőket. ;) -
Chak #36350 A védelmében mondva, én sem xD
Most h mind otthon retteg a világvégét várva, csoda h pecs log van nemhogy valami egyéb. Eddig sem voltak bug mentesek most már még rosszabb.
Idén nem sok jóra számítok.
-
Orbancapitan #36349 ugyan már kael egy majom egy stf-et se tud lenyomni god mode nélkül -
gunji #36348 A twitteren láttam egy érdekes párbeszédrészletet. Beteszem, hátha hamar törlik onnan:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A lényeg az, hogy megkérdezte valaki, hogy miért nem hagyják benn a T1-T4 hajókat a c-storeban addig, amíg a dilis bugot megjavítják. A válasz ez volt: 'megtennénk, ha tudnánk'. (Nem tudták, a hajókat kivették.)
Bennem felmerül a kérdés: ha nem ők (=Cryptic), akkor mégis ki? Kiszervezték már a kódolást is? Ki dönt náluk? És így minden korábbinál időszerűbbnek tűnik az aláírásom
RIP STO.
-
Kotomicuki #36347 Anno a Tanius is egy 14 napos event jutalma volt, ha jól emlékszem: The Breach Event (March 2016) Reward - V.S.S. Tanius. (ezt én kihagytam akkor, így örültem, mint majom a farkának, hogy már a kezdésnél beletették a főnixbe
)
A két "hajó" - mer'hogy "ADMIRALTY-KÁRTYÁKRÓL" beszélünk! - így már - együttesen - 2x14, azaz - egybeszámolva a kettőt - 28 napos szenvedés ellentételezése volt, ekkoriban - uú, mint most a főnixben - csak az event-et végigcsináló karakter kapta meg a jutalmat -> az event után indított karakterek mind kimaradtak a jóból.
Namármost, ha szerencséd van, akkor a 40k dili'-be kerülő, 10 db főnix-ládát adó csomagból nyitsz 2 db kéket (2. szintűt) és így 5 napi finomításból megvan mindkét hajó, amiért anno 2x 14 napig kínlódtál - igaz, járt hozzá (2x) napi kb. 100 repu' - ahogy a csapat éppen teljesített - és a végén 50k dili' is (/karakter).
A repu'-utánpótlást a spaciális karakterhúzások (TOS, Jem', meg a 3., ami az első vó't) meg a mostani event-ek és az admiralty-endeavor jutalmaiból meg tudom oldani - amit gyorsan lehet szerezni, azt TFO-ból (kristály, infected, stb.), küldetésből (dyson), netán patrol-ból (delta) veszem ki, a többire meg elegek a ládák és a téli-/nyári-event-nevelések.
De ez is csak 2-3, most még fejlődő karakteremet érinti, az összes többinek már mind megvan - vagy ott a zsákjában az erre való mennyiség -> nem kell remegnem a repu'-ért/miatt...
Dili' meg van annyi, amennyi éppen kell - ilyen árfolyam mellett nem fogok több 10k-s csomagokra gyűjteni!
Sz'al, az akkoron hozzáadott kiegészítők sem hiányoznak - jó, az 50k "ingyen" dili'-re nem mondanék nemet...
- , így meg már tényleg egyszerűbb most, finomításból megszerezni azt a (két) hajót, mint anno...!

(forrás: