31698
-
#4533 0-0 félidő. döntetlennel továbbmentek? -
#4532 na mostmár csak a mi meccsünkön nincs gól igazán vezethetnénk már :-/ -
#4531 Nem igazán, csak meccseket. Esetleg erről a teljes kialakult helyzetről kaphatnék valami info-t vagy linket? -
DJ BP #4530 egy volt KGB-st megsugárfertőztek, nem nézel TV-t? -
#4529 Nem értek szakdolgokhoz, hogy kerűl oda plutónium?
-
#4528 ja, és plutóniumot találtak az emiratesben, de hálisten nem veszélyes mennyiségben -
DJ BP #4527 A szövevényes, egyelőre csak "gyanúsnak" nevezett eseten dolgozó detektívek a The Independent információi szerint meggyőződtek arról, hogy Litvinyenko vagy az Itsu szusiétteremben vagy annak közelében fertőződött meg, mert egyelőre csak ott észleltek radioaktív foltokat, ahol ebéd után fordult meg. Ebédpartnere, az olasz Mario Scaramella a Sky News tegnapi jelentése szerint ugyancsak megfertőződött a polónium- 210-zel.
A Channel 4 televízió hírszolgálata szerint a Millennium Hotelben regisztrálták a legmagasabb, a biztonsági limitet meghaladó sugárfertőzést. Itt találkozott Litvinyenko két volt kémkollégájával, ma üzletemberekkel. A brit rendőrség kiemelt figyelmet fordít arra az öt- vagy többfős futballdrukkercsoportra, amely az ominózus napon, november elsején az Emirates stadionban lejátszott Arsenal-CSZKA Moszkva meccsre érkezett repülővel Londonba, majd visszautazott Moszkvába.
A British Airways érintett 221-es járatán utazott, esetleges sugárveszélynek kitett több mint 33 ezer utas közé prominens politikusok is tartoznak. A 2012-es londoni nyári olimpia ügyében tárgyaló Tessa Jowell kulturális miniszter és az egykori olimpiai aranyérmes Lord (Sebastian) Coe, a szervezőbizottság elnöke Barcelonába repült az egyik leállított gépen. A három gép közül kettőt Londonban sugármentesítettek, majd hamarosan visszaállnak a forgalomba. A Moszkvában rekedt repülőgép tegnap érkezett vissza Heathrowra és kerül nagyító alá.
Érdekes, LOL :DD -
#4526 nem tudom, most éppen mutatja:) -
#4525 Kösz szépen! amugy itt mindig mutatja az arsenal meccseket? -
#4524 parancsolj :) -
#4523 Vmvr a mostani meccsről nem tudsz olyan franko linket küldeni mint amikor a fulhammel jatszottunk? -
#4522 0:1
van persie :) -
#4521 0-0 -
#4520 2-1 :( -
#4519 köszönöm az őszinte véleményt :PPPP énis hasonlóra tippelek :D -
DJ BP #4518 1-1 -
#4517 1-3 -
szerda 22:55 FC Porto - Arsenal FC (felvételről)
sajnos felvételről adják :-/
tippek? :P -
#4515 egyáltalán már a feltételezés,h abbahagyja is mibadarság már -
#4514 szerintem ugyanezt megtudhattad volna a hírből is-.- -
#4513 na köszönöm. korrekt válasz ezt vártam. -
#4512 Nem vonul vissza csak 2007-ig tuti nem lép pályára, vagyis januárban már valószínű játszani fog...A Chelsea elleni rangadót viszont sajnálom hogy kihagyja...Fekete pont:P -
#4511 ne nekem mondd-.- -
#4510 nem vonul vissza. -
#4509 végig olvastam, de a címszú: henry lehet h abbahagyja... -
#4508 hát még nekünk a bajnoki címre!
hajrá! -
#4507 Én azért ennél optimistább vagyok, Henry nékül vertük a múúúúú-t is.
És szerintem egy 4-5.-ik helyre még jók vagyunk, de inkább negyedik, vagy harmadik:) -
#4506 ha ez tényleg igaz,akkor örülhettek ha elcsípitek az uefa kupás helyet,vagy benne lesztek az első 10-ben :\ -
#4505 ember, olvasd már végig a szöveget...-.- -
#4504 mi az h befejezte? ez azt jelenti h benne van a pakliban az, hogy abba hagyja a futballt? -
#4503 Örülnék, ha kamu lenne, szükség van a cselzi ellen egy meglepetésre, mert az nagy erőt adna a fiúknak. -
#4502 ez kamu!
Csak ne legyenek most gondok Nálatok, mert meg kell vernetek Nekünk a cselzit!! -
#4501 na bazm...
Henry befejezte!
Az utóbbi napokban az angol sajtó kiemelten foglalkozott az Arsenalon belüli, válságra utaló jelekkel, elsősorban a Thierry Henry és Arsene Wenger között elmérgesedő viszonnyal. A futballista és a menedzser ma közös közleményben számolnak be az elmúlt napok történéseiről, s igyekeznek megnyugtatni a csapatért aggódó szurkolókat.
Valószínűnek látszik, hogy Henry idén már nem lép pályára az együttesben, nyaksérülése ugyanis nem akar rendbe jönni, az orvosok hétfőn vizsgálják meg a csatár nyakánál becsípődött ideget. Wenger úgy számol, hogy a támadónak még jól is jön a hosszabb pihenő, mert a világbajnokság óta nem tudta fizikálisan utolérni magát, ezért január előtt � így a közelgő, Chelsea elleni rangadón sem - nem tervezi Henry bevetését.
-
#4500 -
#4499 Nem, de ezek tudható dolgok:) -
#4498 mert ugye az a jo arsenal szurkolo aki mindent tud ugye vmvr? -
#4497 mint a szar:) -
#4496 oktat a Mester -.- -
#4495 Igen, onnan is ismerheted őket. De pl. Gary Lewin, az angol válogaott orvosa is, és volt arsenal játékos.
Pat Rice, a pálya edző. ha Arsenal drukker vagy, akkor illik tudni, hogy ő kiemelkedő alakja volt a csapatnak a '70-es években. Mellesleg hátvéd volt. -
#4494 ismerős nevek az FM-ből