31698

• jbal
    mióta?
  • vmvr
    nem volt egészséges tegnap sem, sérült.
  • jbal
    Ljungbergben én bízom nem tudom mostanában mér nem játszik.tegnap egészséges volt?
  • báttyó02
    azt nem vágom h mivan vele,a többiek közül biztos tudja vki :)
    amúgy ja,meglepően jól teljesít,meg amin néha elcsodálkozok hogy milyen figurákat vág be,én tuti nem nézném ki egy iylen 190es bengából :D
  • vmvr
    Adebayor most például, azért nem játszott, mert még a Watford meccsen összeszedett vmi sérültést, akárcsak Djourou.

És volt most egy vírusos megfázásos járvány a csapaton belül. Páran elkapták, de már jól vannak, sőt Fabregas, Baptista játszott is tegnap.
  • hunbasser
    azt hittem,h már összeveszett Wengerrel,mert amúgy mostanában mindig ő húzza ki a szarból az Arsenalt
  • báttyó02
    hát adebayor ő mostanában mindig kezdő
    csak most ő is lesérült erre a meccsre gondolom,mert még a cserék közt se volt
  • báttyó02
    nekem mindig is szimpi volt ljunberg :) hleb sem rossz persze,de ljunbergen minden meccsen látom hogy ha nem is megy neki túl jól,hajt mint az állat

de a lényeg az hogy mostmár égető szükség lesz a kulcsjátékosainkra

az meg hogy kihagyunk 5-6helyzetet simán,az megint egyértelmü hogy a tapasztalatlan játékosok miatt van....én a mostani meccsen mikor megláttam elől aliadiere-t,abban már biztos voltam hogy ha ennek lesz is helyzete azt tuti hogy kihagyja
  • hunbasser
    meg szvsz Adebayort kellene többet játszani
  • vmvr
    Ezzel egyet értek, fiatal nagyon a csapat, idő kell míg beérnek. Pont ezért kell henry, gallas, ljnugberg(?)mondjuk benne már nem nagyon bízom. Mostanában inkább Hleb.
  • 5w0rdf15h
    hát első 10 percbe akár 3 vagy 4-0 is lehetett volna...
  • báttyó02
    mostmár tényleg nagyon nagy szükség lenne henry,ljunberg,gallas-ra,hogy minden poszton legyen egy magabiztos pont

védelem még nagyon instabil,hoyte srác is igaz nagyon nagy tehetség de még rengeteg hibája van....clichy már aránylag magabiztos,méltó utódja lesz cole-nak

viszont a középpályán flamini játéka nekem vhogy nem tetszik,van sokszor amikor 10-15perc után látom hogy jéé ez még pályán van? :|
    szal szerintem a fő oka hogy kikaptunk a tapasztalatlanság,rengeteg a fiatal tehetség,de nem mindig tudják a terheket ami rajtuk van ledolgozni

ja meg aliadiere akinek semmi keresnivalója nincs az arsenalban szvsz..

ez a kezdő 11még egy FA kupa meccsre is lehet hogy kevés lenne,nemhogy egy bajnoki meccsre,amikor egy felszívódott kiscsapat ellen játsszunk
  • jbal
    minden kimaradt?szinte nem is volt helyzetünk
  • 5w0rdf15h
    nem a talajra kell fogni egyszerűen minden kimaradt semmi se jött össze :( megaztán ez a kezdő 11 is vicc volt...
  • jbal
    de egyszerűen látszott h mindig elpattan a labda pl. Baptista is lőtte volna kapásból de felpattan.
  • Kaplan
    Nyílván a talaj miatt kaptunk gólt, és voltunk mi képtelenek lőni egyet is. Jbal ez itt nem az NB1...
  • vmvr
    az rendben is van, de akkor is nyerni kellett volna így is
  • jbal
    hát öcsém.láttam én is.ez a Jagielka is miket védett már.ezen a szar talajon nem lehetett passzolni csak szar "focit" játszani
  • báttyó02
    fúdegecivagy :DS:SD:DSA
  • gabber_saviola
    SheffU.-Arsenal 1-0 gól LINK ITT

/valami semprepalermo nevü srác rakta fel /
  • zaki
    Thx... :DDDD

A vicceset idézőjelben értettem...
  • báttyó02
    bazz az a logó :DDDDDDDDDDDDD
    amugy én inkább sírtam mint nevettem a meccsen :S
  • zaki
    Nem láttam a meccset, de vicces lehetett... :o
  • Zizou5
    nem válaszoltam cinikusan, ott a smile, és ott van h csak 1 mosolyt akartam szerezni, ami nem cinikus, hanem jolelkű manapság de mind1.
  • vmvr
    nem tudom minek kell ilyen cinikusan válaszolni-.-
  • Zizou5
    nem szoktam arsenal híreket olvasni, nem vok arsenalos, elnézést h élek. :) csak 1 mosolyt akartam szerezni :)
  • vmvr
    Ez tudod milyen régi "hír"?
  • Zizou5
    Wenger betiltotta a csokit :D

Arsene Wenger 10 éve irányítja az Arsenal együttesét, ezen időszak alatt a gárda 3 bajnoki címet (1998, 2002, 2004) és 4 FA Kupát (1998, 2002, 2003, 2005) nyert, egy alkalommal pedig a Bajnokok Ligája döntőjéig is eljutott. Hogy mi a titok? Egyszerű: a francia mester érkezése előtt a játékosok csokival tömték magukat, ennek azonban vége lett...
    - Megtiltottam a csokoládéfogyasztást. Az első mérkőzésre menet, a Blackburnbe vezető úton a játékosok azt skandálták: Vissza a csokikat! - elevenítette fel a történteket Wenger, aki egyúttal azt is elárulta, földrajzilag nem képezte magát a tíz év alatt. - Nem lettem angol, francia vagyok, néha úgy érzem, egy szigeten élek, amit Arsenalnak hívnak. Ha valaki Londonban városnéző túrára szeretne menni, ne engem kérjen fel idegenvezetőnek, mert eltévedne
  • vmvr
    hopp, ezt elírtam, köszi a helyesbítést:D
  • Zizou5
    akinek mezőnyjátékos védte a kapuját, helyesebben (A)
  • Shep
    Na sebaj majd legközelebb lesz egy nagy x a Charlton ellen.
  • vmvr
    Vicc volt az egész, hihetetlen, hogy nem tudunk gólt lőni egy újonc csapatnak, akinek nem mezőnyjátékos védi a kapuját... ettől függetlenül, minden elismerésem a Sheffield United-é.
  • báttyó02
    beszarás,de iszonyat szarul játszottunk már az elejétől kezdve....egyértelmüen lejött hogy semmi elképzelés nem volt a játékunkban,passzok se jöttek össze...hát ez van tényleg nem érdemeltünk győzelmet :\
  • Golyo69
    1-0 :D lol hát sorry de tényleg megérdemelte a sheffild..amért így küzdött :D
  • Anthony001
    és...attól még kikapunk
  • Golyo69
    labdabirtoklás 85-15 :D az arsenalnak :D lol
  • Golyo69
    bazz mit védett :D:D
  • Golyo69
    Phil Jagielka
    Bazzg milyeneket véd már :D BEadásokat hogy kiüti :D:D LOL :D
  • Anthony001
    Jah most az egyszer az életben egyetértek veled:D
    Bár azért egy X jó lenne