31698
-
#4856 mióta? -
#4855 nem volt egészséges tegnap sem, sérült. -
#4854 Ljungbergben én bízom nem tudom mostanában mér nem játszik.tegnap egészséges volt? -
#4853 azt nem vágom h mivan vele,a többiek közül biztos tudja vki :)
amúgy ja,meglepően jól teljesít,meg amin néha elcsodálkozok hogy milyen figurákat vág be,én tuti nem nézném ki egy iylen 190es bengából :D -
#4852 Adebayor most például, azért nem játszott, mert még a Watford meccsen összeszedett vmi sérültést, akárcsak Djourou.
És volt most egy vírusos megfázásos járvány a csapaton belül. Páran elkapták, de már jól vannak, sőt Fabregas, Baptista játszott is tegnap. -
#4851 azt hittem,h már összeveszett Wengerrel,mert amúgy mostanában mindig ő húzza ki a szarból az Arsenalt -
#4850 hát adebayor ő mostanában mindig kezdő
csak most ő is lesérült erre a meccsre gondolom,mert még a cserék közt se volt -
#4849 nekem mindig is szimpi volt ljunberg :) hleb sem rossz persze,de ljunbergen minden meccsen látom hogy ha nem is megy neki túl jól,hajt mint az állat
de a lényeg az hogy mostmár égető szükség lesz a kulcsjátékosainkra
az meg hogy kihagyunk 5-6helyzetet simán,az megint egyértelmü hogy a tapasztalatlan játékosok miatt van....én a mostani meccsen mikor megláttam elől aliadiere-t,abban már biztos voltam hogy ha ennek lesz is helyzete azt tuti hogy kihagyja -
#4848 meg szvsz Adebayort kellene többet játszani -
#4847 Ezzel egyet értek, fiatal nagyon a csapat, idő kell míg beérnek. Pont ezért kell henry, gallas, ljnugberg(?)mondjuk benne már nem nagyon bízom. Mostanában inkább Hleb.
-
#4846 hát első 10 percbe akár 3 vagy 4-0 is lehetett volna... -
#4845 mostmár tényleg nagyon nagy szükség lenne henry,ljunberg,gallas-ra,hogy minden poszton legyen egy magabiztos pont
védelem még nagyon instabil,hoyte srác is igaz nagyon nagy tehetség de még rengeteg hibája van....clichy már aránylag magabiztos,méltó utódja lesz cole-nak
viszont a középpályán flamini játéka nekem vhogy nem tetszik,van sokszor amikor 10-15perc után látom hogy jéé ez még pályán van? :|
szal szerintem a fő oka hogy kikaptunk a tapasztalatlanság,rengeteg a fiatal tehetség,de nem mindig tudják a terheket ami rajtuk van ledolgozni
ja meg aliadiere akinek semmi keresnivalója nincs az arsenalban szvsz..
ez a kezdő 11még egy FA kupa meccsre is lehet hogy kevés lenne,nemhogy egy bajnoki meccsre,amikor egy felszívódott kiscsapat ellen játsszunk -
#4844 minden kimaradt?szinte nem is volt helyzetünk -
#4843 nem a talajra kell fogni egyszerűen minden kimaradt semmi se jött össze :( megaztán ez a kezdő 11 is vicc volt... -
#4842 de egyszerűen látszott h mindig elpattan a labda pl. Baptista is lőtte volna kapásból de felpattan. -
#4841 Nyílván a talaj miatt kaptunk gólt, és voltunk mi képtelenek lőni egyet is. Jbal ez itt nem az NB1... -
#4840 az rendben is van, de akkor is nyerni kellett volna így is -
#4839 hát öcsém.láttam én is.ez a Jagielka is miket védett már.ezen a szar talajon nem lehetett passzolni csak szar "focit" játszani -
#4838 fúdegecivagy :DS:SD:DSA -
#4837 SheffU.-Arsenal 1-0 gól LINK ITT
/valami semprepalermo nevü srác rakta fel / -
#4836 Thx... :DDDD
A vicceset idézőjelben értettem... -
#4835 bazz az a logó :DDDDDDDDDDDDD
amugy én inkább sírtam mint nevettem a meccsen :S -
#4834 Nem láttam a meccset, de vicces lehetett... :o -
#4833 nem válaszoltam cinikusan, ott a smile, és ott van h csak 1 mosolyt akartam szerezni, ami nem cinikus, hanem jolelkű manapság de mind1. -
#4832 nem tudom minek kell ilyen cinikusan válaszolni-.- -
#4831 nem szoktam arsenal híreket olvasni, nem vok arsenalos, elnézést h élek. :) csak 1 mosolyt akartam szerezni :) -
#4830 Ez tudod milyen régi "hír"? -
#4829 Wenger betiltotta a csokit :D
Arsene Wenger 10 éve irányítja az Arsenal együttesét, ezen időszak alatt a gárda 3 bajnoki címet (1998, 2002, 2004) és 4 FA Kupát (1998, 2002, 2003, 2005) nyert, egy alkalommal pedig a Bajnokok Ligája döntőjéig is eljutott. Hogy mi a titok? Egyszerű: a francia mester érkezése előtt a játékosok csokival tömték magukat, ennek azonban vége lett...
- Megtiltottam a csokoládéfogyasztást. Az első mérkőzésre menet, a Blackburnbe vezető úton a játékosok azt skandálták: Vissza a csokikat! - elevenítette fel a történteket Wenger, aki egyúttal azt is elárulta, földrajzilag nem képezte magát a tíz év alatt. - Nem lettem angol, francia vagyok, néha úgy érzem, egy szigeten élek, amit Arsenalnak hívnak. Ha valaki Londonban városnéző túrára szeretne menni, ne engem kérjen fel idegenvezetőnek, mert eltévedne -
#4828 hopp, ezt elírtam, köszi a helyesbítést:D -
#4827 akinek mezőnyjátékos védte a kapuját, helyesebben (A) -
#4826 Na sebaj majd legközelebb lesz egy nagy x a Charlton ellen. -
#4825 Vicc volt az egész, hihetetlen, hogy nem tudunk gólt lőni egy újonc csapatnak, akinek nem mezőnyjátékos védi a kapuját... ettől függetlenül, minden elismerésem a Sheffield United-é. -
#4824 beszarás,de iszonyat szarul játszottunk már az elejétől kezdve....egyértelmüen lejött hogy semmi elképzelés nem volt a játékunkban,passzok se jöttek össze...hát ez van tényleg nem érdemeltünk győzelmet :\ -
#4823 1-0 :D lol hát sorry de tényleg megérdemelte a sheffild..amért így küzdött :D
-
#4822 és...attól még kikapunk -
#4821 labdabirtoklás 85-15 :D az arsenalnak :D lol -
#4820 bazz mit védett :D:D -
#4819 Phil Jagielka
Bazzg milyeneket véd már :D BEadásokat hogy kiüti :D:D LOL :D
-
#4818 Jah most az egyszer az életben egyetértek veled:D
Bár azért egy X jó lenne -
#4817 LOL milyen győzelemről beszélsz kikapunk így is szánalmas :(