31698
-
#5016 Liverpool
01 Dudek
37 Peltier
04 Hyypia
29 Paletta
28 Warnock
35 Guthrie
08 Gerrard
12 Aurelio
11 Gonzalez
09 Fowler
17 Bellamy
cserék: 25 Reina, 10 Luis Garcia, 14 Alonso, 15 Crouch, 23 Carragher
Arsenal
24 Almunia
31 Hoyte
05 Toure
20 Djourou
45 Traore
32 Walcott
04 Fabregas
17 Song Billong
15 Denilson
09 Julio Baptista
30 Aliadiere
cserék: 21 Poom, 02 Diaby, 33 Connolly, 40 Lansbury, 43 Randall -
#5015 Sopcast link az Arsenal-Liverpool meccshez. -
#5014 Ok -
#5013 ott sehol. -
#5012 átigazolái szezon után megmondom:) -
#5011 Mi fogunk most a télen igazolni vlkit? Vagy csak eladni fogunk! -
#5010 Caifu Sports -
#5009 TVU playeren meik csatornán tunnám nézni meccset? :O -
#5008 szép ték!!!:DDD -
#5007 sok tehetség van még mellette :) ő csak egyike a nagy tehetségeknek
sajnálom azért h elment :( -
#5006 Stokes átigazolt a Sunderland-hez:(
Anthony Stokes a Sunderland csapatába igazolt 3 millió euroért(€). Az egykori Arsenal játékos 3 és fél éves szerződést írt alá új klubcsapatához.
A 18 éves fiatal ír támadót többször szóbahozták előtte a Celtic-kel és a Charlton Athletic-kel is,de végül a Sunderlandet választotta.
Stokes jelenleg a Skót Premier League gólkirálya annak ellenére, hogy a Falkirk együttesében csak kölcsönjátékosként szerepelt.
Furcsamód, Stokes elutasította a Bajnokok Ligája szereplést is, és inkább az egyik bálványa csapatába a Sunderlandbe igazolt.
"Mindent megbeszéltem Roy Keane-nel, beszéltünk a klub reményeiről, és ez döntésre bírt." nyilatkozta Stokes, aki már most hétvégén debütálhat az Ipswich Town ellen.
"Nagyon izgatott vagyok, hogy ideigazoltam, s felemelő érzés az, hogy ennek a klubnak a futballistájának mondhatok magamat. Valószínűleg néhány mozgalmas nap előtt állok (átköltözés). De már most nagyon várom, hogy edzhessek és játszhassak a klub színeiben"
"Szép időket éltem át Falkirkban, de most csak a Sunderlandre koncentrálok, és mindent meg fogok tenni az elkövetkező 3 vagy 4 évben."
"Bízok abban, hogy sikerül majd kiharcolni a feljutást a Premier Leagube. Erről is beszéltem a menedzserrel (Keane-nel), s tudjuk, hogy ennek nagy az esélye, hiszen mindössze 3 pontra vagyunk a rájátszást érő helyezéstől."
"Már nagyon várom a hétközi edzéseket, s reménykedek abban, hogy néhány percre pályára fogok lépni szombaton az Ipswich Town ellen."
"Az Arsenal egy kíváló klub, s csak jó dolgokat tudok róla mondani. Számtalanszor edzhettem és játszhattam nagy játékosokkal, s ez sokat jelentett számomra."
Stokes a Sunderland hivatalos honlapjának a következőket mondta: "Az a tény befolyásolta főleg a döntésemet, hogy a klubnak ír kapcsolatai vannak."
"Ez meg fogja könnyíteni a beilleszkedésemet. Néhány játékost már ismerek innen." -
#5005 Ma már Sol Campbell nagy kedvenc lehet a Spursnél... -
#5004 pontosan:) -
#5003 tudom :D legnagyobb merda a tottenham egész angliában -
#5002 nem csak a Hill-Wood miatt vannak ellentétek a két klub között. -
#5001 logikus h ha az elnök utálja őket akkor mindenki a klubnál :D -
#5000 nem csak az elnök:) pont a legnagyobb riválisnak adnánk, kacsa, de azért van ott még egy sevilla, és egy valencia -
#4999 áh ez kacsa pont a tottenhamnek nem fogják eladni főleg h az elnök úgy utálja őket mind a szart -
#4998 én is ezen gondolkodtam, de a keciphasz tottenham-nak ne adjuk már el. -
#4997 És hol fog játszani? Lennon helyén? -
#4996 Tottenham bejelentkezett Ljungbergért
Az Arsenal legnagyobb riválisa a Tottenham tett le konkrét ajánlatot az ágyúsok asztalára, miután a hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne megválni a játékostól. Igaz nem túl valószínű, hogy éppen az legősibb riválishoz fogják elengedni Ljungberget.
Jelenleg 70 ezer fontot keres a svéd játékos, akinek minden bizonnyal be kéne érnie kevesebb keresettel, ha a Tottenhamhez igazolna.
Két spanyol élcsapat a Sevilla és a Valencia is érdeklődik a 30 éves játékosért.
-
#4995 alap, hogy rárakom ^^ -
#4994 thx 5* ^^ -
#4993 semprepalermo nevű feltöltőtől mit vársz?:) -
#4992 nem rossz alul a rózsaszín csík :D
-
#4991 http://www.youtube.com/watch?v=D_QziwDWrJ4
Rosicky gól -
#4990 azt sajnos nem nézik, hogy a kedvenced, és még igazából nem is kell ebből nagy ügyet csinálni. ilyenkor átigazolási szezonnál sok pletyka felrebben. -
#4989 NEm fogják eladni Ljungberget :)
Ő a kedvencem és szerintem azért mert sérül és emiatt keveset játszik, nem fogják eladni az egyik legtapasztaltabb embert a csapatból. A fiataloknak szükségük van rá, hogy megtanulják tőle, hogyan kell küzdeni :) -
#4988 nem minden egy kapus, a Dudek szerintem egy nagyon jó kapus. lásd. BL döntő 2005
Valószínűleg Benitez berakja megint a kezdőbe Dudek-et,és pihenteti Reinát.
Nálunk is sztem ez lesz a helyzet, Manu véd, Jens pihen -
#4987 sztem attol fugg, hogy ki fog vedeni a liverpoolnal. ha a multkori kapusuk akkor szinten 3:1, egyebkent olyan 1:1. -
#4986 jó lenne most szert tenni egy nagyobb előnyre, hogy az Emiratesban tulajdonképpen csak formalitás legyen a második találkozó.
tippem: nem tudok erre a meccsre tippelni, de ha mégis kéne, akkor 2-2, vahy talán 1-2 -
#4985 holnap újabb meccs liverpoolban, csak ezúttal Ligakupa elődöntő első meccs, sajnos egyik csatorna se közvetíti így marad a stream :)
tippek? -
#4984 azta rohadt élet tavaly is őket kaptuk és kivertek :(
ráadásul pont a bolton a mumusunk :( de legalább pozitívum h az Emiratesben lesz a meccs -
#4983 sorsoltak az FA-cup-ban... sajnos a Boltont kaptuk:S
Arsenal v Bolton Wanderers
West Ham United v Watford
Bristol City vagy Coventry City v Hull City vagy Middlesbrough
Chester City vagy Ipswich Town v Swansea City
Cardiff City vagy Tottenham Hotspur v Southend United vagy Barnsley
Barnet or Colchester United v Peterborough United vagy Plymouth Argyle
Birmingham City vagy Newcastle United v Reading vagy Burnley
Derby County v Bristol Rovers
Sheffield Wednesday vagy Manchester City v Southampton
Crystal Palace v Preston North End
Manchester United v Portsmouth
Blackpool v Norwich City
Queens Park Rangers or Luton Town v Blackburn Rovers
Wolverhampton Wanderers vagy Oldham Athletic v West Bromwich Albion
Leicester City or Fulham v Stoke City
Chelsea v Nottingham Forest -
#4982 pletyka szvsz -
#4981 hát nem tudom énse, nekem is ez bűzlött a dologban.
ilyenkor átig. szezonban sok pletyka szárnyra kap. -
#4980 nézd.ha az említett klubok keresték volna meg az arsenalt,h ők mindenképpen meg akarják venni,és jó sokat felajánlottak,akkor oké,de így,h felajánlják...ez nekem kicsit fura,rőleg ljungberg esetében -
#4979 ebben azért már nem vagyok biztos, hleb sokkal jobban játszik, bár egy ljungberg sosem kár. -
#4978 a legnagyobb hülyeség lenne őt eladni -
#4977 sajnálnám ha elmenne Freddie mer ő az egyik nagy alakja a mostani csapatnak :(