31698

• banok
    Liverpool
    01 Dudek
    37 Peltier
    04 Hyypia
    29 Paletta
    28 Warnock
    35 Guthrie
    08 Gerrard
    12 Aurelio
    11 Gonzalez
    09 Fowler
    17 Bellamy

cserék: 25 Reina, 10 Luis Garcia, 14 Alonso, 15 Crouch, 23 Carragher

Arsenal
    24 Almunia
    31 Hoyte
    05 Toure
    20 Djourou
    45 Traore
    32 Walcott
    04 Fabregas
    17 Song Billong
    15 Denilson
    09 Julio Baptista
    30 Aliadiere

cserék: 21 Poom, 02 Diaby, 33 Connolly, 40 Lansbury, 43 Randall
  • banok
    Sopcast link az Arsenal-Liverpool meccshez.
  • Rolka
    Ok
  • banok
    ott sehol.
  • vmvr
    átigazolái szezon után megmondom:)
  • Rolka
    Mi fogunk most a télen igazolni vlkit? Vagy csak eladni fogunk!
  • jbal
    Caifu Sports
  • Gunnersboy
    TVU playeren meik csatornán tunnám nézni meccset? :O
  • jbal
    szép ték!!!:DDD
  • 5w0rdf15h
    sok tehetség van még mellette :) ő csak egyike a nagy tehetségeknek
    sajnálom azért h elment :(
  • vmvr
    Stokes átigazolt a Sunderland-hez:(

Anthony Stokes a Sunderland csapatába igazolt 3 millió euroért(€). Az egykori Arsenal játékos 3 és fél éves szerződést írt alá új klubcsapatához.

A 18 éves fiatal ír támadót többször szóbahozták előtte a Celtic-kel és a Charlton Athletic-kel is,de végül a Sunderlandet választotta.

Stokes jelenleg a Skót Premier League gólkirálya annak ellenére, hogy a Falkirk együttesében csak kölcsönjátékosként szerepelt.

Furcsamód, Stokes elutasította a Bajnokok Ligája szereplést is, és inkább az egyik bálványa csapatába a Sunderlandbe igazolt.

"Mindent megbeszéltem Roy Keane-nel, beszéltünk a klub reményeiről, és ez döntésre bírt." nyilatkozta Stokes, aki már most hétvégén debütálhat az Ipswich Town ellen.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy ideigazoltam, s felemelő érzés az, hogy ennek a klubnak a futballistájának mondhatok magamat. Valószínűleg néhány mozgalmas nap előtt állok (átköltözés). De már most nagyon várom, hogy edzhessek és játszhassak a klub színeiben"

"Szép időket éltem át Falkirkban, de most csak a Sunderlandre koncentrálok, és mindent meg fogok tenni az elkövetkező 3 vagy 4 évben."

"Bízok abban, hogy sikerül majd kiharcolni a feljutást a Premier Leagube. Erről is beszéltem a menedzserrel (Keane-nel), s tudjuk, hogy ennek nagy az esélye, hiszen mindössze 3 pontra vagyunk a rájátszást érő helyezéstől."

"Már nagyon várom a hétközi edzéseket, s reménykedek abban, hogy néhány percre pályára fogok lépni szombaton az Ipswich Town ellen."

"Az Arsenal egy kíváló klub, s csak jó dolgokat tudok róla mondani. Számtalanszor edzhettem és játszhattam nagy játékosokkal, s ez sokat jelentett számomra."
    Stokes a Sunderland hivatalos honlapjának a következőket mondta: "Az a tény befolyásolta főleg a döntésemet, hogy a klubnak ír kapcsolatai vannak."

"Ez meg fogja könnyíteni a beilleszkedésemet. Néhány játékost már ismerek innen."
  • zaki
    Ma már Sol Campbell nagy kedvenc lehet a Spursnél...
  • vmvr
    pontosan:)
  • 5w0rdf15h
    tudom :D legnagyobb merda a tottenham egész angliában
  • vmvr
    nem csak a Hill-Wood miatt vannak ellentétek a két klub között.
  • 5w0rdf15h
    logikus h ha az elnök utálja őket akkor mindenki a klubnál :D
  • vmvr
    nem csak az elnök:) pont a legnagyobb riválisnak adnánk, kacsa, de azért van ott még egy sevilla, és egy valencia
  • 5w0rdf15h
    áh ez kacsa pont a tottenhamnek nem fogják eladni főleg h az elnök úgy utálja őket mind a szart
  • vmvr
    én is ezen gondolkodtam, de a keciphasz tottenham-nak ne adjuk már el.
  • zaki
    És hol fog játszani? Lennon helyén?
  • vmvr
    Tottenham bejelentkezett Ljungbergért

Az Arsenal legnagyobb riválisa a Tottenham tett le konkrét ajánlatot az ágyúsok asztalára, miután a hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne megválni a játékostól. Igaz nem túl valószínű, hogy éppen az legősibb riválishoz fogják elengedni Ljungberget.

Jelenleg 70 ezer fontot keres a svéd játékos, akinek minden bizonnyal be kéne érnie kevesebb keresettel, ha a Tottenhamhez igazolna.

Két spanyol élcsapat a Sevilla és a Valencia is érdeklődik a 30 éves játékosért.
  • gabber_saviola
    alap, hogy rárakom ^^
  • 5w0rdf15h
    thx 5* ^^
  • vmvr
    semprepalermo nevű feltöltőtől mit vársz?:)
  • dotkom
    nem rossz alul a rózsaszín csík :D
  • gabber_saviola
    http://www.youtube.com/watch?v=D_QziwDWrJ4

Rosicky gól
  • vmvr
    azt sajnos nem nézik, hogy a kedvenced, és még igazából nem is kell ebből nagy ügyet csinálni. ilyenkor átigazolási szezonnál sok pletyka felrebben.
  • drowns41
    NEm fogják eladni Ljungberget :)
    Ő a kedvencem és szerintem azért mert sérül és emiatt keveset játszik, nem fogják eladni az egyik legtapasztaltabb embert a csapatból. A fiataloknak szükségük van rá, hogy megtanulják tőle, hogyan kell küzdeni :)
  • vmvr
    nem minden egy kapus, a Dudek szerintem egy nagyon jó kapus. lásd. BL döntő 2005

Valószínűleg Benitez berakja megint a kezdőbe Dudek-et,és pihenteti Reinát.

Nálunk is sztem ez lesz a helyzet, Manu véd, Jens pihen
  • dotkom
    sztem attol fugg, hogy ki fog vedeni a liverpoolnal. ha a multkori kapusuk akkor szinten 3:1, egyebkent olyan 1:1.
  • vmvr
    jó lenne most szert tenni egy nagyobb előnyre, hogy az Emiratesban tulajdonképpen csak formalitás legyen a második találkozó.

tippem: nem tudok erre a meccsre tippelni, de ha mégis kéne, akkor 2-2, vahy talán 1-2
  • 5w0rdf15h
    holnap újabb meccs liverpoolban, csak ezúttal Ligakupa elődöntő első meccs, sajnos egyik csatorna se közvetíti így marad a stream :)

tippek?
  • 5w0rdf15h
    azta rohadt élet tavaly is őket kaptuk és kivertek :(

ráadásul pont a bolton a mumusunk :( de legalább pozitívum h az Emiratesben lesz a meccs
  • vmvr
    sorsoltak az FA-cup-ban... sajnos a Boltont kaptuk:S

Arsenal v Bolton Wanderers
    West Ham United v Watford
    Bristol City vagy Coventry City v Hull City vagy Middlesbrough
    Chester City vagy Ipswich Town v Swansea City
    Cardiff City vagy Tottenham Hotspur v Southend United vagy Barnsley
    Barnet or Colchester United v Peterborough United vagy Plymouth Argyle
    Birmingham City vagy Newcastle United v Reading vagy Burnley
    Derby County v Bristol Rovers
    Sheffield Wednesday vagy Manchester City v Southampton
    Crystal Palace v Preston North End
    Manchester United v Portsmouth
    Blackpool v Norwich City
    Queens Park Rangers or Luton Town v Blackburn Rovers
    Wolverhampton Wanderers vagy Oldham Athletic v West Bromwich Albion
    Leicester City or Fulham v Stoke City
    Chelsea v Nottingham Forest
  • 5w0rdf15h
    pletyka szvsz
  • vmvr
    hát nem tudom énse, nekem is ez bűzlött a dologban.

ilyenkor átig. szezonban sok pletyka szárnyra kap.
  • hunbasser
    nézd.ha az említett klubok keresték volna meg az arsenalt,h ők mindenképpen meg akarják venni,és jó sokat felajánlottak,akkor oké,de így,h felajánlják...ez nekem kicsit fura,rőleg ljungberg esetében
  • vmvr
    ebben azért már nem vagyok biztos, hleb sokkal jobban játszik, bár egy ljungberg sosem kár.
  • hunbasser
    a legnagyobb hülyeség lenne őt eladni
  • 5w0rdf15h
    sajnálnám ha elmenne Freddie mer ő az egyik nagy alakja a mostani csapatnak :(