31698

• 5w0rdf15h
    nah még 15 perc GOGO GUNNERS! :)

tippek? megint olyan sima lesz? :D
  • 5w0rdf15h
    Adebayor felépült és már játszhat a Blackburn elleni holnapi meccsen.

Sajnos Gallas rásérült a régi sérülésére így még 3-4 hetet kell kihagynia :(

Ljunberg még mindig sérült így ő sem fog játszani.

Eboué sincs még 100%os állapotban így nem biztos h játszik majd szombaton.

Többiek egézségesek és készek pályára lépni :)

link
  • vmvr
    bsz grebber!
  • dotkom
    Boldog szülinapot Grebber!
  • grebber
    Köszönöm szépen! És elnézést a bocsánatért
  • báttyó02
    BSZ grebber
  • jbal
    Igen.Boldog Szülinapot Grebber!!!
  • 5w0rdf15h
    Wenger nem akarja eladni Ljunberget.
  • vmvr
    Nagy csereügylet készülőben

Az Arsenaltól Lauren és Ljungberg költözne az Upton Parkba, míg cserébe az ágyúsok megkapnák Nigel Reo-Cokert. Egyes információk szerint Lauren és Wenger között megromlott a viszony, melyre bizonyíték, hogy a Lauren otthagyta az edzést miután kiderült nem játszik a Liverpool elleni Ligakupa mérkőzésen.

Napok óta találgatják, hogy Ljungberg valóban elhagyja-e az Arsenalt, miután olyan pletykák keringtek róla, hogy a klubtól eltanácsolták. De nézzük mit nyilatkozik az edzője Arséne Wenger az üggyel kapcsolatban:

"Napok óta kering több pletyka is Freddie jövőjéről. Én csak azt tudom mondani, hogy rengeteget tett ezért a klubbért mióta ideigazolt, s a csapat meghatározó játékosává nőtte ki magát, s most is fontos szerepet tölt be."

"Ennek ellenére nem tudom a jövőt megjósolni, mindenesetre Ljungberg nyerő típusú játékos, akiből még van mit kihozni."
  • zaki
    Jah, boldog szülinapot!
  • hunbasser
    bsz grebber!

grat vmvr!mutasd! :)
  • zaki
    Muti! :)
  • vmvr
    megérkezett Londonból a klubtagságim:)
  • Cubemaniac
    Hali!
    Kimit tud az átigazolásokról???
    RIBERY????
  • 5w0rdf15h
    de nem :D bakker

a Cardiff city az FA kupába ellenfele a Tottenhamnek és mivel újra kell játszaniuk azt a meccsüket január 17.én így nem akkor lesz velünk a LIGAKUPÁBAN az első meccs hanem rá egy hétre 24.én lesz az Emiratesben az első meccs és rá 1 hétre 31.én meg idegenben

remélem mostmár tiszta :D
  • Gunnersboy
    nemazhogy bonyolult csupán ha ujrajáccák a tottenham meccset s a cardif nyer akkor velük jáccunk nem? :) erre akartam rávilágitani :D
  • BIZ0906
    Grt Arsenal KING TEAM !
  • jbal
    :DDDD
    nem vótam gépnél
  • banok
    nem
  • drowns41
    De írtam :P Olvass lejjebb
  • hunbasser
    ezeket te töltötted fel?
  • banok
    aki nem látta és szeretné megnézni.

Teljes meccs:
    1. félidő
    2. félidő

537MB (First Half) 373MB (Second Half)
    950kbps Divx
    320x240
    Sky Sports Coverage
  • 5w0rdf15h
    ezaz hétvégén megin adják a meccsünket

18:30 Labdarúgás
    Angol bajnokság, 23. forduló, Blackburn-ARSENAL (élő)
  • zaki
    Na, ez zsír, thx.
  • 5w0rdf15h
    hát ha lejár a szerződése akkor ingyé megy :-/
  • 5w0rdf15h
    Tegnapi meccs GÓLJAI
  • báttyó02
    ez szvsz azért várható volt....a két fiatal már tényleg jobb nála

bár sajnálnám,de jó pénzér menjen...
  • vmvr
    Lauren a West Hamben?
    Az ágyúsok kameruni védőjének Arséne Wenger megengedte, hogy ha akar, távozhat az Emirates Stadiumból.

Lauren szerződése idén nyáron fog lejárni, s nagyon úgy látszik, hogy a piros-fehérek nem fogják meghosszabbítani, hiszen a jobb hátvéd poszton Emmanuel Eboue és Justin Hoyte is előrébb van a "szamárlétrán".

A kameruni rutinos játékost már többször szóbahozták spanyol klubcsapatokkal, ugyanakkor a skysports.com egyes forrásai szerint a 29 éves védő a West Hamben fogja folytatni a karrierjét.

A kalapácsosok menedzsere, Alan Curbishley szerint csapatának óriási hasznára válna egy rutinus, Premership tapasztalattal rendelkező játékos megszerzése.

Lauren 1 hónapja folytat edzésmunkát jelenlegi kenyéradójánál, az Arsenalnál, hiszen egy hosszú (kb. 1 éves) térdsérülésből próbál felépülni.
  • 5w0rdf15h
    pfff az FA kupa ez Ligakupa volt :D nemigaz h ilyen bonyolult
  • zaki
    Kicsit le vagy maradva... :D
  • jbal
  • hunbasser
    bazz,lehetett volna 3-7 is,Baptista 5 góllal már túl durva lett volna,így is az :DDD
  • Gunnersboy
    mm elődöntőben
  • Gunnersboy
    akkor azislehet hogy a Cardiffal jáccunk? (Y)
  • Monoton
    lol :O
  • 5w0rdf15h
    :D azt télleg nem
  • zaki
    Azt nem írta senki, hogy Baptista kihagyott egy 11est is... :D
  • 5w0rdf15h
    Szal félreértéseket tisztázva a mostani Liverpool 3-6 ARSENAL Ligakupa NEGYEDDÖNTŐ volt amin nyertünk és továbbjutottunk. A Wycombe W.-Chelsea meccs ami holnap lesz az már Ligakupa ELŐDÖNTŐ lesz aminek lesz visszavágója is :) Mi a Tottenham ellen játszunk majd az elődöntő első meccsét 17.-én idegenben és 24.-én otthon a 2. meccset :)

Szal ez a helyzet :D

szerk.: nem január 17.én lesz az első meccse az elődöntőnek mivel a Tottenhamnek újra kell játszani az FA kupa meccsét a Cardiff ellen mivel 0-0át játszottak, szal még nem tudni pontosan h mikor lesz az első meccs :D
  • Anthony001
    Hát most már egyik ellenfél sem lesz könnyű.
    Lehet ha átmegyünk a tottenhamon, a döntőben wenger az első csapatot állítja össze
  • Kaplan
    Ja télleg, a nagy ködben elmaradt meccs volt ez :)
    Na akkor no para, Pool haza.