31698
-
#5137 nah még 15 perc GOGO GUNNERS! :)
tippek? megint olyan sima lesz? :D -
#5136 Adebayor felépült és már játszhat a Blackburn elleni holnapi meccsen.
Sajnos Gallas rásérült a régi sérülésére így még 3-4 hetet kell kihagynia :(
Ljunberg még mindig sérült így ő sem fog játszani.
Eboué sincs még 100%os állapotban így nem biztos h játszik majd szombaton.
Többiek egézségesek és készek pályára lépni :)
link -
#5135 bsz grebber! -
#5134 Boldog szülinapot Grebber! -
#5133 Köszönöm szépen! És elnézést a bocsánatért -
#5132 BSZ grebber -
#5131 Igen.Boldog Szülinapot Grebber!!! -
#5130 Wenger nem akarja eladni Ljunberget. -
#5129 Nagy csereügylet készülőben
Az Arsenaltól Lauren és Ljungberg költözne az Upton Parkba, míg cserébe az ágyúsok megkapnák Nigel Reo-Cokert. Egyes információk szerint Lauren és Wenger között megromlott a viszony, melyre bizonyíték, hogy a Lauren otthagyta az edzést miután kiderült nem játszik a Liverpool elleni Ligakupa mérkőzésen.
Napok óta találgatják, hogy Ljungberg valóban elhagyja-e az Arsenalt, miután olyan pletykák keringtek róla, hogy a klubtól eltanácsolták. De nézzük mit nyilatkozik az edzője Arséne Wenger az üggyel kapcsolatban:
"Napok óta kering több pletyka is Freddie jövőjéről. Én csak azt tudom mondani, hogy rengeteget tett ezért a klubbért mióta ideigazolt, s a csapat meghatározó játékosává nőtte ki magát, s most is fontos szerepet tölt be."
"Ennek ellenére nem tudom a jövőt megjósolni, mindenesetre Ljungberg nyerő típusú játékos, akiből még van mit kihozni." -
#5128 Jah, boldog szülinapot! -
#5127 bsz grebber!
grat vmvr!mutasd! :) -
#5126 Muti! :) -
#5125 megérkezett Londonból a klubtagságim:) -
Cubemaniac #5124 Hali!
Kimit tud az átigazolásokról???
RIBERY????
-
#5123 de nem :D bakker
a Cardiff city az FA kupába ellenfele a Tottenhamnek és mivel újra kell játszaniuk azt a meccsüket január 17.én így nem akkor lesz velünk a LIGAKUPÁBAN az első meccs hanem rá egy hétre 24.én lesz az Emiratesben az első meccs és rá 1 hétre 31.én meg idegenben
remélem mostmár tiszta :D -
#5122 nemazhogy bonyolult csupán ha ujrajáccák a tottenham meccset s a cardif nyer akkor velük jáccunk nem? :) erre akartam rávilágitani :D -
BIZ0906 #5121 Grt Arsenal KING TEAM ! -
#5120 :DDDD
nem vótam gépnél -
#5119 nem -
#5118 De írtam :P Olvass lejjebb -
#5117 ezeket te töltötted fel? -
#5116 aki nem látta és szeretné megnézni.
Teljes meccs:
1. félidő
2. félidő
537MB (First Half) 373MB (Second Half)
950kbps Divx
320x240
Sky Sports Coverage -
#5115 ezaz hétvégén megin adják a meccsünket
18:30 Labdarúgás
Angol bajnokság, 23. forduló, Blackburn-ARSENAL (élő) -
#5114 Na, ez zsír, thx. -
#5113 hát ha lejár a szerződése akkor ingyé megy :-/ -
#5112 Tegnapi meccs GÓLJAI -
#5111 ez szvsz azért várható volt....a két fiatal már tényleg jobb nála
bár sajnálnám,de jó pénzér menjen... -
#5110 Lauren a West Hamben?
Az ágyúsok kameruni védőjének Arséne Wenger megengedte, hogy ha akar, távozhat az Emirates Stadiumból.
Lauren szerződése idén nyáron fog lejárni, s nagyon úgy látszik, hogy a piros-fehérek nem fogják meghosszabbítani, hiszen a jobb hátvéd poszton Emmanuel Eboue és Justin Hoyte is előrébb van a "szamárlétrán".
A kameruni rutinos játékost már többször szóbahozták spanyol klubcsapatokkal, ugyanakkor a skysports.com egyes forrásai szerint a 29 éves védő a West Hamben fogja folytatni a karrierjét.
A kalapácsosok menedzsere, Alan Curbishley szerint csapatának óriási hasznára válna egy rutinus, Premership tapasztalattal rendelkező játékos megszerzése.
Lauren 1 hónapja folytat edzésmunkát jelenlegi kenyéradójánál, az Arsenalnál, hiszen egy hosszú (kb. 1 éves) térdsérülésből próbál felépülni.
-
#5109 pfff az FA kupa ez Ligakupa volt :D nemigaz h ilyen bonyolult -
#5108 Kicsit le vagy maradva... :D -
#5107 -
#5106 bazz,lehetett volna 3-7 is,Baptista 5 góllal már túl durva lett volna,így is az :DDD -
#5105 mm elődöntőben
-
#5104 akkor azislehet hogy a Cardiffal jáccunk? (Y) -
Monoton #5103 lol :O -
#5102 :D azt télleg nem -
#5101 Azt nem írta senki, hogy Baptista kihagyott egy 11est is... :D -
#5100 Szal félreértéseket tisztázva a mostani Liverpool 3-6 ARSENAL Ligakupa NEGYEDDÖNTŐ volt amin nyertünk és továbbjutottunk. A Wycombe W.-Chelsea meccs ami holnap lesz az már Ligakupa ELŐDÖNTŐ lesz aminek lesz visszavágója is :) Mi a Tottenham ellen játszunk majd az elődöntő első meccsét 17.-én idegenben és 24.-én otthon a 2. meccset :)
Szal ez a helyzet :D
szerk.: nem január 17.én lesz az első meccse az elődöntőnek mivel a Tottenhamnek újra kell játszani az FA kupa meccsét a Cardiff ellen mivel 0-0át játszottak, szal még nem tudni pontosan h mikor lesz az első meccs :D -
#5099 Hát most már egyik ellenfél sem lesz könnyű.
Lehet ha átmegyünk a tottenhamon, a döntőben wenger az első csapatot állítja össze -
#5098 Ja télleg, a nagy ködben elmaradt meccs volt ez :)
Na akkor no para, Pool haza.