31698

• grebber
    0-3 :(
  • zaki
    Bye Lauren... :P

Tippem? :D

Sztem 1-2.
  • 5w0rdf15h
    erről Zakit kell kérdezni ő a nagy jós :D
  • vmvr
    Lauren a Pourtsmouthban
    Lauren, aki pénteken lesz 30 éves, 2000 májusában a spanyol Real Mallorca együttesétől igazolt át a klubhoz. Az itt töltött idő alatt 241 mérkőzésen lépett pályára az Arsenal szineiben. Központi szerepet játszott az Ágyúsok 2 bajnoki győzelmének elérésében, 3 FA-Kupa cím megszerzésében és a felejthetetlen 2003/2004-es veretlenségi sorozatban.

Az eredetileg középső középpályás (teljes nevén: Laureno Bisan-Etame Mayer) egyike volt a legszilárdabb jobb-hátvédeknek ezen időszak alatt.

Lauren, akit PFA év csapatába választottak 2003/2004-es évben, 22 alkalommal szerepelt a kameruni válogatott színeiben mielőtt 2002-ben visszavonult a válogatotti szerepléstől, miután 2 Afrika Kupát nyert és szerepelt csapatával a 2002-es Világbajnokságon.

Lauren utolsó szereplésére az Arsenalban 2006 január 21-én, a Liga Kupában került sor a Wigan csapata ellen térdsérülése előtt. Az operációt követően szinte egy egész évet kellett kihagynia a kameruni játékosnak.

Soha sem fogjuk elfelejteni amikor 2002-ben a 86. percben szerzett fontos góljával legyőzte a csapat 2-1-re a Tottenham együttesét a Highburyben.

Arsene Wenger is megszólalt Lauren távozásával kapcsolatban: "Lauren 2000-es csatlakozása óta abszolút kivette a részét a csapat sikereiből. Központi figurája volt a két bajnokságot és FA-Kupát elnyerő csapatnak. Magas szintű teljesítménye biztosítéka annak, hogy mindig lesz helye az Arsenal történelmében. Jómagam és az egész csapat nevében sok sikert kívánunk Laurennek a Portsmouth csapatában."

Lauren: "Sok kedves barátot szereztem az Arsenalnál és számos felejthetetlen élménnyel gazdagodtam itt töltött éveim alatt. Élveztem a csapattal elért óriási sikereket és nagyon hálás vagyok Arsene Wengernek, a csapattársaimnak és az összes fantasztikus Arsenal szurkolónak a támogatásukért. A szurkolók brilliánsak voltak. Természetesen szomorú vagyok, hogy elhagyom a csapatot, de új kihívásokkal nézhetek szembe leendő csapatomnál."

A másik dolog pedig, mit tippeltek a múúúúú ellen? marad a veretlenség az Emiratesben?

én 2-1-et
  • vmvr
    most már mehet, van a posztjára két fiatal

de hatalmas hálával tartozunk neki, nagy játékos
  • Anthony001
    Lauren távozik a Portsmouth-hoz. Írja az Arsenal.com
  • dotkom
    hat jo :D csak kicsit gyorsabb az atlagnal..
  • zaki
    Köszike!

jbal, azért mert olyan rendesek vagytok...
  • Kaplan
    HBD!
  • jbal
    Boldog Szülinapot Zsóti!
    há mér hatódol meg?:DDDDDDD
  • zaki
    Thx.

Milyen logód van neked? :DDDDD
  • dotkom
    BSZ :D:D
  • zaki
    Köszönöm!

[mekhatódott]
  • báttyó02
    BSZ zakáj
  • 5w0rdf15h
    HBD Zaki májszter
  • vmvr
    BSZ Zaki!
  • Gunnersboy
    hát akkor klubtagnak kellene lennem....:D
  • hunbasser
    összesen hány tag lehet?
    amennyit győzni tud a csapat,jelenleg a barcának van a legtöbb socioja,azt hiszem 350 k,Arsenalnak olyan 150 k lehet
  • Zizou5
    kapja, a tagsági mellé ajándékba :)
  • zaki
    Összesen hány lehet?
  • banok
    Arsenal klub tag.
  • Gunnersboy
    de ezt hogy kaptad, rendelted vagy mi? :O
  • vmvr
    igazad van, leírom:)

Én egy junior gunner packet kaptam, adták ugye a gyönyörű tagsági kártyát
    meg adtak egy ilyen nagy füzettartó féleséget, vagy nem tudom mi, de jó, mert rajta van egy Gunnersaurus

adtak Arsenalos tollakat( van köztük egy nagy fasza toll, ha megnyomsz rajta egy gombot, akkor egy Arsenal címert vetít ki neked, oda amerre tartod:)), ceruzák,tolltartó, Arsenal füzet, hazai mez mintázatú tornazsák vagy cipő tartó, Arsenalos dvd(ez nagyon fasza, jó dolgok vannak rajta a csapatról, pl. kérdeznek a játékosoktól 12kérdést a csapatról, itt négy játékost kérdeztek, az nyer aki a legtöbbet tudja, senderos nyert:D, nagyon örült:),ezen kívűl még sok érdekesség. alárt kártya(félreértés ne essék, nem valódi aláriás, hanem oda nyomtatott kézírás), fejből ennyi, de majd akkor lesznek képek.
  • 5w0rdf15h
    oké de leírni letudod h mi volt benne? :D
  • vmvr
    istenkirály dolgok:), majd nyomok fotókat vmelyik nap, csak mostanság nem érek rá:)
  • 5w0rdf15h
    és mi volt benne? :P
  • jbal
    ja.igen nem jutott eszembe a neve.tudtam h vmi Ian.
  • vmvr
    igen, nálam ő lenne bergkamp cseréje, dehát kedvenc csatáram bergkamp

mellesleg megjött az Arsenaltól a csomagom:D, majd nyomok képeket, csak mostanság nem érek rá:)
  • 5w0rdf15h
    igen csak szinte mindenki elfelejtette Ian Wrightot aki nem is olyan rég még kb akkora sztár volt mind Henry v Bergkamp, gólrekorder stb..
  • báttyó02
    :)
    amúgy cole-val kapcsolatban: iszonyatosan nagyot csalódtam benne,de az tény hogy nálunk világklasszis szinten nyomta

majd pár év mulva esetleg clichy lehet méltó utód :)
  • hunbasser
    látom,h mindenkinél kapusposzton Seaman,balhátvéd posztján pedig Cole a favorit
    meg azért Henry és Bergkamp is befigyel sokaknál
  • 5w0rdf15h
    -------------------------David Seamen(Jens Lehmann)----------------------------

Lee Dixon(Lauren)--Tony Adams(David O'Leary)--Kolo Touré(Sol Campbell)--Ashley Cole

David Platt(Pires)--Patrick Viera--Liam Brady(Ray Parlour)--Freddie Ljunberg(Marc Overmars)

----------Thiery Henry(Dennis Bergkamp)--Ian Wright(Ted Drake)---------
  • báttyó02
    te nem vágod miről beszélek
    1.nem senki,csak egyszerüen nem láttam játszani a régi pléyákat úgy mint a mostaniakat,csak nagyapám vagy hírből akármi ismerem....attól még elismerem hogy nagy játékosok lehettek anno,de ennyi és nem több

2.nem akarsz flémelni,akkor jó,úgyhogy jobb lesz ha hanyagolod ezt a topikot(is) mert szvsz nagyon irritáló a szöveged,és rohadtul nem kiváncsi rád senki,köszi
  • Zizou5
    tehát puskás, di stefano számomra senki, ha ilyet kéreznek.. :) érdekes. na nem akarok flémelni :)
  • báttyó02
    jajj haggyadmármagad
    köbö 2000től LÁTTAM játszani először az Arsenalt,nem fogok csak azért írkálni 70es évekbeli játékosokat mert azt mondják hogy xy volt a legjobb Arsenal játékos aki 30évvel ezelőtt játszott....én nem láttam meccsen ezeket a játékosokat,csak névből ismerem esetleg de az semmi,ezért is nem írok ilyen játékosokat
  • vmvr
    könyvekből, és videokról ismerem őket, hatalmas játékosok voltak.
  • hunbasser
    ő is csak könyvekből ismeri,sosem látta őket játszani,esetleg egy-két mozzanatot láthatott youtube-on
  • zaki
    Ez csak a közelmúlt csapata... :)
  • Zizou5
    azért megláccódik a felállásokon, hogy valaki ismeri a régi játékosokat. mint pl. vmvr. valaki meg aligalig, valaki meg nem ismeri őket.
  • jbal
    --------------Seaman/Lehmann---------------
    ---Dixon-----Campbell--------Adams-----A.Cole
    ---Ljungberg----Platt-----Vieira----Pires
    ---------Henry----------Bergkamp-------