31698
-
#5420 De amikor 2-2 lett Tottenhamnél akkor mondta a riporter hogy legalább az idegenbeli előny megvan -
#5419 EuroSport meg LiveScore is azt írja -
#5418 Liga kupában nincs idegenben lőtt több gól. Asszem... :o FM-ben is így rémlik. -
#5417 Most vagy a Bwin kavar, vagy tényleg hosszabítás van :/ -
#5416 Elkezdődött az Extra Time
De nem nekünk kellett volna tovább jutni? Mi kettőt lőttünk idegenbe -
#5415 meglesz a továbbjutás, mindjárt vége -
#5414 1-1 Mido. -
#5413 Adebayor! Most néztem én is! :D -
#5412 Vezetünk!
Adebayor 1-0 :D -
#5411 Félidő: 0-0 -
#5410 Hamarosan félidő, eddig 0-0 -
Jose870318 #5409 Mondjuk jó az a keret.Van mikor a tartalékok jobbak az első csapatnál.
Ma nyerünk. -
#5408 http://www.eurosport.com/football/english-league-cup/2006-2007/livefullpage_mtc173121.shtml
mondjuk én most pufferelem a sopcaston:) -
#5407 Wenger a liga kupában általában lehetőséget ad a fiatal, vagy tartalák játékosoknak is, most viszont ahogy elnézem vannak az első csapatból is jó néhányan -
#5406 nah Wenger "kicsit" komolyabban veszi a dolgot ezek szerint :D -
#5405 nem vmi acélos :D -
#5404 nem hinném, hogy elmaradna, egy tottenham verést semmi képpen sem szabad elhalasztani:)
a ma esti keret:
2. Abou Diaby
4. Francesc Fabregas
5. Kolo Toure
6. Philippe Senderos
7. Tomas Rosicky
15. Denilson
16. Mathieu Flamini
19. Gilberto
21. Mart Poom
22. Gael Clichy
24. Manuel Almunia
25. Emmanuel Adebayor
30. Jeremie Aliadiere
31. Justin Hoyte
32. Theo Walcott
45. Armand Traore -
Jose870318 #5403 hú gyerekek,nem marad el hála az égnek. -
Jose870318 #5402 húúúha
ez kemény frissiteni kéne az infot mert a köv meccs az éppen ma lessz.Arsenal-Tottenham
De tuti ma lessz? nem marad el,mert a livescore-on az van irva hogy elmarad,de remélem nem -
#5401 remélem ott játszani fog sokat, jó kis szűrő lesz belőle! -
#5400 Kölcsönadta a csapat Alexandre Songot a Charltonnak fél évig. -
Jose870318 #5399 sziasztok!!!
valaki nemtudja honnan lehetne leszedni 3Ds arsenal logót????
Nem ezt ami itt van az oldalon hanem másmilyeneket is. -
#5398 dejól tud ködösíteni :D nem árult el semmit, jó lesz sietni mer már csak 2 nap van :) -
#5397 Wenger:"Lehet, hogy igazolnom kell"
A tegnapi meccsen Julio Baptista sérülést szenvedett igaz egyelőre nem tudni, mennyire súlyos, s mennyi időre dől ki, de így könnyenlehet, hogy Wenger egy játékost hozhat a klubhoz, amennyiben a brazilra hosszabb időre nem számíthat.
A szakvezető korábban többször is kijelentette, hogy mennyire meg van elégedve a jelenlegi kerettel, s nem tervez újabb igazolást, de az utóbbi időben a csapatot érintő sérüléshullám miatt könnyen lehet, hogy valakit az Arsenalhoz csábít.
A tegnapi meccs után megkérdezték a francia mestert, hogy tervez-e az elkövetkező napokban valakit leigazolni ezt a választ kapták az újságírók:
"Ez egy nagyon jó kérdés, de nem tudok jelenleg válaszolni rá."
"Azt mondanám, hogy nem tervezünk senkitse leigazolni,de most van Persie sérült, s még nem tudunk sokat Baptista sérüléséről se."
"Ez egy pánik igazolás lenne, mert nem nagyon akartunk megvenni egy játékost sem a mostani átigazolási időszakban."
-
#5396 Én nem, mert ha az Emirates-ban így megszorongattak, akkor jajj nekünk Boltonban. Lesz egy kis pszichikai hátrányunk. -
#5395 a nagy mumus bolton ellen szvsz egyáltalán nem csalódás, én örülök a döntetlennek -
#5394 Hazai pályán kifejezetten csalódás, de legalább még mindig nem kaptunk ki. -
#5393 azért nem rossz ez a döntetlen.igaz hogy nem kéne ez a plusz meccs -
#5392 jó persze beállt vaz te,de én pölö csak anelkát láttam elől,a többi játékos mind a 16osnál állt mikor mi támadtunk...:S -
#5391 azt nem mondanám, hogy beálltak teljesen védekezni.
igen, védekezőbb felfogásban játszottak 0-1 után, de nem teljesen, hisz pl. vaz te állt be, már nem tudom ki helyére.
jó eredmény ez az 1-1 a mumus ellen, majd a visszavágón kéne nagyot alkotni. -
#5390 Gáz, hogy újrajátszunk...:S Boltonban nagyon nehéz lesz -
#5389 1:1 maradt,szokás szerint a bolton beállt védekezni teljesen....na majd a visszavágón :S -
#5388 TOURÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1-1!!!!! -
#5387 basszus, vezet a bolton, nolan...:S -
#5386 nincs valamilyen kapcsolatod a francia válogatott topikban lévő Dj László-val? -
#5385 azaz, pótóld csak be ami lemaradt.. :D -
#5384 NAGYON SZERESSSSSUK AZT A FRANCIA FIUT OLE
-
#5383 na, még nem nyugodtam meg, hisz még mindig bármi lehet, remélem, hogy találunk egy gólt.
titi sarkazása meg ha beakad, uhhhúúú:) -
#5382 NAGYON SZERESSSSSUK AZT A FRANCIA FIUT OLE
-
#5381 meg mondta Fabregas is hogy europaban a legszebb futbalt az ARSENAL
jatsza!!!!!! u.i. nincs tobb hozza fuzni valom