31698
-
#5460 hülye spori elmehet a francba, a Senderos-t nem kellett volna kiállítania azért. összeségében igazságos eredmény született -
#5459 FT Middlesbrough [1 - 1] Arsenal
42' M. Viduka
61' P. Senderos
62' J. Lehmann
63' [1 - 0] A. Yakubu (pen.)
77' [1 - 1] T. Henry
89' J. Arca -
#5458 1-1, Henry. -
#5457 gogogogogoooool henry :D -
#5456 1-1, Henry. -
DJ BP #5455 -
#5454 1:0 boronak. -
#5453 1-0, Yakubu. -
#5452 remelem kihagyjak.. -
#5451 Senderost kiállították, 11-es a Boronak. -
#5450 mit is szűrtem le az első félidő alapján? hogy nehéz lesz a második:) -
#5449 nemsokára kezdődik a meccs a Riverside stadionban! GO GUNNERS! -
#5448 Lehmann lehet, hogy távozik
Wenger reméli, hogy a 37 éves hálóőr sorsa hamarosan eldől, de ragaszkodik azon elvéhez is, miszerint a 30 évnél idősebb játékosoknak egy éves szerződéshosszabbítást ajánl.
A német válogatott kapus, így jelenleg más csapatokkal is egyeztethet, mivel ezt semmiféle szabály nem tiltja.
"Nem tudom, hogy megy-e vagy marad."-mondta Wenger
"Egyeztettünk már vele erről egyszer, de még át kell beszélnünk ezt a dolgot párszor. Jó lenne ha maradna, de nem fogunk egy évnél többet hosszabbítani vele. Ehhez az elvhez akkor is fogom tartani magam, ha esetleg más három évre szóló szerződést kínál Jensnek."
Lehmann eddig négy sikeres szezont játszott az ágyúsoknál, de Wenger nem fél attól, hogy esetleg más leigazolja.
"Amiről négyszemközt beszélgettünk az csak rám és Jensre tartozik. Néhány héten belül ismét leülünk egyeztetni. Máshova is eligazolhat, s vállalom ezt a rizikót. Jelenleg három kíváló kapusunk van, s azt szeretném, hogy a következő idénynek is így vágnánk neki."
"Ha azt mondja, hogy távozni szeretne, akkor is játszatni fogom." -
#5447 GOGO GUNNERS
18:15 Labdarúgás Angol bajnokság, 26. forduló, Middlesbrough-ARSENAL (élő) -
#5446 1-5 mer megérdemeljük -
#5445 mit tippeltek a mai Boro elleni idegenbeli meccsre? legutóbb ikszeltün velük.
0-2 -
#5444 Arsenal A-ra meg Arsenal B-re gondoltál :D ????? -
#5443 hazai pálya vagy idegenben? :D -
#5442 :DDDDddddddddddddddddd -
#5441 Az Arsenal február 25-én játssza a Carling-kupa döntőjét, az ellenfél az Arsenal lesz.
Akkor tuti mi nyerünk :D -
#5440 hát ez a minimum azok után h kiverték a W.B.A-t, az evertont, a púlt és most meg a totyenthámot -
#5439 Pontosan ha már elérték akkor próbálják befejezni is! -
#5438 osztom! -
#5437 jóez így ők küzdöttek meg a döntőért megérdemlik h pályára lépjenek Cardiffban :) -
#5436 A Chelsea teljesen biztos, hogy az első csapatál fog kiállni, úgyhogy szerintem nem lenne hülyeség berakni Titi-t a kezdőbe, de emelett. Tényleg jó ez a fiatal csapat. -
#5435 -
#5434 Wenger: Még soha nem volt ilyen jó fiatal csapatom!
Az Arsenal február 25-én játssza a Carling-kupa döntőjét, az ellenfél az Arsenal lesz.
"Nem kap helyet a csapatban olyan játékos, aki a versenysorozatban nem szerepelt" mondta határozottan Wenger, utalva arra, hogy Thierry Henry szinte teljes egészében kihagyta a Carling-kupa mérkőzéseit, így a cardiffi döntőn sem lép majd pályára.
A Tottenham elleni kupaelődöntő első mérkőzése 2-2-vel zárult, majd 1-1 lett a végeredmény a tegnapi mérkőzésen, ezért volt szükség a hosszabbításra. A Spurs találatát Mido szerezte a 85. percben, ami hosszabbítást ért, ugyanis már korábban betalált az Arsenal részéről Adebayor. A folytatásban Aliadiere volt eredménye a 105. percben, Chimbonda öngólja már csak ráadás volt, így végződött a találkozó 3-1-re.
"Ez a legjobb fiatal csapat, amellyel valaha dolgoztam -lelkendezett Wenger. "Öt év munka van bennük, de most végre meglátszik a sok edzés, odafigyelés eredménye. Ebben a fiatal korban is bírják a nyomást, ráadásul szívüket, a játékstílusukat és a mentális erejüket is csak dicsérni tudom. A Carling-kupa első, WBA elleni meccsétől kezdve remekelnek, egy unalmas meccset sem produkáltak.
Az olyan tinikkel kiálló csapat, mint Armand Traore (17), Theo Walcott (17) és Denilson (18) meghozta Arsene Wenger szerencséjét, hiszen korábban három kupaelődöntőt bukott el a Middlesbrough, a Wigan és a Chelsea ellen.
"Fantasztikus látni, hogy a fiatal tehetségeid bejutnak a döntőbe- folytatta a francia edző. "A 18-19 éves futballisták sokszor még nem tudják magukról, hogy igazán mire képesek, de már bízhatnak magukban, hiszen megint megmutatták, hogy fantasztikusak.
Az Arsenal egyébként a következő összeállításban lépett pályára: Almunia - Hoyte, Toure, Senderos, Traore (Clichy 63) - Walcott (Rosicky 63), Denilson, Silva, Diaby (Fabregas 79) - Aliadiere, Adebayor. -
#5433 kijött végülis a különbség a végén, egy győzelem mindig jót tesz a srácoknak a nagyrivális ellen -
#5432 ennyi maradt :P 5-3al léptük le őket -.- -
#5431 szóval lesz egy ligakupadöntő meccsünk cselszar ellen február 25.-én :) -
#5430 Na királyos :D -
#5429 ET Arsenal [3 - 1] Tottenham H.
78' [1 - 0] E.S. Adebayor
85' [1 - 1] Mido
104' [2 - 1] J. Aliadiere
112' [3 - 1] T. Rosicky
ez megvan :P -
#5428 ET Arsenal [2 - 1] Tottenham H.
78' [1 - 0] E.S. Adebayor
85' [1 - 1] Mido
104' [2 - 1] J. Aliadiere
jómeccs :) -
#5427 J. Aliadiere. -
#5426 2-1 jól van fiúk! -
#5425 Nem értem ezt a szabályt -
#5424 Hát, szerintem akkor tizik lesznek, ha X marad... De már fogalmam sincs... :D -
#5423 Ezt írja a Eurosport:
We are headed into extra-time. If the score stays the same after the additional 30 minutes then Arsenal will progress courtesy of away goals.
Tehát hogyha az Extra Time után is marad 1-1 akkor mi jutunk tovább idegenbeli góllal. De nem értem, hogy akkor ez miért nem 90 perc után van? :S
Attól félek, ki fogunk kapni. Sok a fiatal a csapatban, elfáradhatnak...
Ne legyen igazam -
#5422 Valamelyik TVU Player-es csatorna nyomja a meccset? Jó lenne nézni. -
#5421 Akkor ő is rosszul tudta... :D