31698

• 5w0rdf15h
    de ha középen állt volna eléri mivel nem ott állt hiába vetődött...
  • zaki
    Nem az övé volt, qrvára eltalált lövés volt szvsz.
  • vmvr
    azt ne mondd, hogy az ő gólja volt

erről nem tehetett
  • 5w0rdf15h
    lehmann...nc
  • grebber
    Na szép kikaunk amikor nyerni kéne:(

0-1
  • vmvr
    ez nem kis gól volt:S
  • báttyó02
    walcott és bapstista a kezdőbe o:
  • vmvr
    Kezdődik a meccs

COME ON YOU GUNNERS!
  • vmvr
    ezt nem tudom, szerintem olyan
  • Anthony001
    Ok tHX.

De az sem olyan amilyet a játékosok viselnek nem?
  • vmvr
    Kaplan rendelt Londonból mezt, ha jól emlékszem Rosicky mezt:)

nekem is Londonból van, egyenesen az Emirates shop-ból, édesanyám hozta nyáron Londonból.

rakok majd képet.
  • Anthony001
    te rendeltél Londonból mezt nem?
    Ha igen akkor pls küldj egy pár képet róla :) THX
  • vmvr
    szerintem az ára árulkodó lehet mindenféleképpen, az anyag, és van rajta ilyen cimke szerűség.
  • Anthony001
    Szerintetek, azt honnan lehet megállapítani, hogy egy mez eredeti?
    Pl amiket az ilyen sportboltokban árulnak azok azok?
  • 5w0rdf15h

17:00 Labdarúgás

Angol bajnokság, 27. forduló, ARSENAL-Wigan (élő)
  • 5w0rdf15h
    és 2014ig van élő szerződése :P
  • báttyó02
    "Fabregas az európai labdarúgás egyik ékköve, aki hamarosan klasszis játékossá válik."-mondta Jim Hytner, aki a díjat odaítélő bizottság egyik tagja.

már most az:) grat neki
  • vmvr
    Wenger: Nem leszünk Arsenal Colorado!
    Kroenke a Colorado Rapids tulajdonosa, aki céljául tűzte ki az Arsenal megszerzését.

Wenger azonban elismerte, hogy üzleti lehetőségek után kutatnak a tengerentúlon: " Megpróbáljuk fejleszteni a kapcsolatainkat az USA-ban, megegyezésre jutni, de ez csupán partnerkapcsolatról szól, melyet már több klubbal kötöttünk."

"Ne aggódjanak, nem leszünk Arsenal Colorado."

A Liverpool a héten elfogadta az amerikai duó George Gillett Jnr és Tom Hicks ajánlatát a csapat átvételéről, és a Manchester United is idegen kézben van.

"Soha nem voltam nagy rajongója ennek."-nyilatkozta Wenger. Úgy véli a csapatok elveszíthet angol mivoltukat, identitásukat.

"Minden attól függ, hogy mit ajánl az illető, aki megcélozza a csapatokat- mert az angol futball értékeit meg kell őrizni."
  • 5w0rdf15h
    nah kikapott ma a púl szal egyértelmű h nyerni kell holnap!! :)
  • vmvr
    Fabregas a hónap játékosa

A 19 éves játékos az idei szezonban nőtte ki igazán magát, s több pazar meccsével bizonyította, hogy ő az ágyúsok egyik kulcsjátékosa. A középpályán támadásban és védekezésben is igen hasznosan játszik, ezzel segítve több értékes ponthoz az Arsenalt.

"Fabregas az európai labdarúgás egyik ékköve, aki hamarosan klasszis játékossá válik."-mondta Jim Hytner, aki a díjat odaítélő bizottság egyik tagja.

"Januárba zseniálisan játszott, s Arséne Wenger középpályájának a mozgatórugója volt. Teljesen megérdemelten kapja a Barclays Player of the Month díját."

Grat Cesc!
  • dotkom
    és mi az?D
  • vmvr
    Hát a Reading ellen sajnos nem sikerült:(, 25perc alatt elfogyott az összes.

Kedden próbálok a PSV ellenire, immár taktikával:D
  • 5w0rdf15h
    nah sikerült jegyet szerválni vmelyik meccsre? :)ahogy nézem márciusban csak 2 hazai meccs lesz (Reading és PSV ellen) esetleg áprilisban a West Ham, a Bolton és a Fulham elleni meccs lesz otthon :)
  • Jose870318
    kössz,igy értem csak én a kilot is fontban értettem de mostmár vágom.
  • hunbasser
    a jegy árát mondta fontban,ami úgy cirka 16000 ft,a szállást meg ezeket pedig ft-ban sztem.dehát 200 000 ft két személynek fapados járattal oda-vissza londonba,plusz még olcsó szálloda,kajapénz+költőpénz
  • vmvr
    nem
  • Jose870318
    most 1 font kb 400 ft vagyis ha 2 kilo akkor kb 800 ezer jön ki.Jól számoltam ugye.
  • vmvr
    hát jegyet ugye csak úgy szerezhetsz, ha klubtag vagy. egy jegy ára 40font körül mozog. két embernek mindennel együtt kb. két kiló. persze, legolcsóbb szálloda stb stb
  • Jose870318
    sok sikert hozzá!!!!!
    amugy mennyibe kerül a jegy+ külön az utiköltség
  • vmvr
    nem lakom ott, pesti vagyok:)

de fogok meccsre menni idén, sajnos a Reading meccsre elkapkodták a jegyeket hamar(10.30kor kezdték el árulni, és 11.30-ra már nem is volt)
    így a legközelebbi PSV elleni hazai BL meccsre próbálok jegyet szerezni, remélem több sikerrel
  • Jose870318
    te ott leszel az Arsenal-Reading meccsen?
    Angliában laksz vagy csak kinézel?
    VMVR
  • vmvr
    épp jegyet próbálok venni az Arsenal - Readingre.

hogy bejussak a box office-ba várnom kell, mert egy virtuális sorbaállás van még kb.7-8perc van, azt már csak jegyet kell venni, de az sem lesz könnyű, mert már kevés van:S

majd szólok, ha sikerül:)
  • gabber_saviola
    1-0 Middlesbrough-Arsenal
    http://www.youtube.com/watch?v=h8Xf5shYsEo
    1-1 Middlesbrough-Arsenal
    http://www.youtube.com/watch?v=qkBaFSPyeUo
  • Zizou5
    semmi csak mindenki irogatta, hogy ráadsul, ráadásul, ráadásul... jóvan ugylátom ma csak nekem teccenek ezek a szar viccek _:AS_D:AS_:D
  • drowns41
    mi?
  • Zizou5
    na még vmi ráadás van esetleg? :D:D
  • drowns41
    Ráadásul a Boronak esélye nem volt amíg 11 emberrel voltunk, de még 10 emberrel is mentettünk :)
  • zaki
    RÁadásul nem 11-est kellett volna adni, hanem szabit, mivel szvsz a vonal előtt történt a szabálytalanság, csak Yakubu okosan a 16-oson belül esett el...
  • vmvr
    mert egy csíter:) pedig vidukát lazán leküldhette volna
  • drowns41
    De ha ki is állította akkor Vidukát miért nem