31698
-
#5540 én még bepróbálkoznék Johann Pelé-nél is, valamelyik francia csapatban véd, és Wenger többször érdeklődött utána, állítólag nagy tehetség -
#5539 hát ilyet miért nem lehet kapni a delikáteszbe? :_AS:D_AS:D -
#5538 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Micsoda szolis napbarnított bőr... :D
Milyen nyalókát nyal ez baze? :D -
:SAFFAS -
#5536 UEFA kupa döntőbe is királyuk nyomta. De sztem tapasztalt kapust fog igazolni Wenger, azokat szereti... :P -
#5535 akinfeev!!!4
néztem egy két bl meccset ahol játszott,naggyon durva a gyerek (pedig aszittem h csak efem csitpléya:D) -
#5534 huhh akinfeev v ustari mekkora igazolás lenne :o -
#5533 Carson, Frey, Akinfeev, Ustari, vagy talán Dudek elérhető igazolások szvsz. -
#5532 fülöp? akkor engem meg belső védőnek -.- -
#5531 Fülöpöt? ugye ez csak vicc volt?!:)
szvsz ő még éretlen erre a feladatra -
#5530 hehh fm-be pont őt vettem meg :D -
#5529 Szerintem az arsenal nagyon jól járna Carsonnal én örülnék neki ha össze jönne.(De mondjuk fülöpöt is leigazolhatnák):D -
#5528 hát szvsz mindenki mást mond Wenger bátyó ötleteiről...van aki holland kapust gondol van aki meg Carsont de egyetlen megoldás ha megvárjuk az új szezont:) -
#5527 Jens Lehmann, az ágyúsok jelenlegi hálóőrének a szezon végén, idén nyáron fog lejárni a szerződése.
A francia mágus, Arséne Wenger ugyan szeretné, ha a német maradna, de Lehmann már 38 éves lenne a 2007/08-as szezon kezdetére, s így mindössze maximum egy éves szerződést ajánlana Jensnek.
Lehmann ugyanakkor két éves szerződést szeretne aláírni. Bár jelenleg még nem biztos a jövője, de valószínűleg a tapasztalt kapus el fog igazolni Észak-Londonból a szezon végeztével.
Wenger jelenleg lehetséges alternatívákat keres, s szerinte az egyik legmegfelelőbb pótlása Lehmannak, a Liverpool 21 esztendős kapusa, Scott Carson lenne, aki jelenleg a Charlton Athleticben szerepel kölcsönjátékosként.
(Az ágyúsok a nyáron egy 5 millió fontos ajánlattal fognak előállni az angol hálóőr megszerzése érdekében)
nagyon örülnék, ha nyáron összejönne a transzfer, nagyon jó kapusnak tartom -
#5526 aztán meccs után megyek hollandokat verni:D -
#5525 nem kicsibe nyomja a srác.. :D -
#5524 -
#5523 megvannak a jegyek az Arsenal - PSV-re!!!:D -
#5522 kurvajo meccsvot ezis...
de komment eléggé trágya volt, befoghatta volna inkább, rosicky meg végre goltrugott megin (Y) -
#5521 omg mekkora fordítás oO
szép nagyot üvöltöttem :D -
#5520 huhh nemgyenge meccs volt gecc:D
végén aszittem befosok:P rosicky mijo(H) -
#5519 na fiúk ismét szép meccset láthattunk thx guys, enyhe bírói ellenfújással...nembaj ígyis nyertünk:)
Arsenal - Wigan Athletic
0-1 '35 Landzaat
1-1 '81 E. Boyce (öngól)
2-1 '84 Rosicky
végre ő is betalált, már cask walcottnak kéne:L:S -
#5518 vááááááááááááááááááááááááááá
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLL!!!!!!!
ROSICKY!!!!!!! -
#5517 2:1 -
#5516 2:1 -
#5515 goooooooooooool :D:D:D:D
rosicky :D:D:D -
#5514 öngól volt. -
#5513 am öngól:|:D -
#5512 GÓóÓóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLL
és kimás mind HENRY -
#5511 JEEEEEEEE -
#5510 1:1 -
#5509 HENRYYY -