31698
-
#5580 Nagyon megszórhattuk volna a Boltont... -
#5579 nah csak összehozták a 3. gólt :DDDD -
#5578 Jól van legalább belőtte Adebayor :) -
#5577 bazzeg mosmá, há mi van itt?:D -
#5576 hihetetlen ezt a tizit is kihagyták :D -
#5575 hat sztem egy kicsit meg gyakorolni kene azt a 11-es lovest... -
#5574 -
#5573 LJUNGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5572 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
GÓL
GÓL
GÓL
LJUNBERG!!!!!!! köszi :) -
#5571 gogogogooooool ljunberg :D:D:D -
#5570 LJUNBERG!!! -
#5569 Igen, várható volt. Nem akarok nagyzolni, de talán én belőttem volna amit Adebayor nem tett :/ -
#5568 rohadt sz@rmákos gecikmá hihetetlen h minden helyzetet kihagytak a büntetőt is adebayor meg kapufára lövi üres kapunál há LOL éreztem h kiegyenlítenek :( -
#5567 Nebasz 1-1 :( -
#5566 eh LOOL mi maradt már ki úristen -
#5565 marmint a 11-est. -
#5564 hat ezt gilberto csunyan melle lotte. -
#5563 azta a rohadt mennyi helyzet és most a tizi is kimaradt :( :( -
#5562 akkor livescore.com :) -
#5561 huhh Baptista mekkora helyzetet puskázott el :( -
#5560 Kösz.Dolgozom... :) -
#5559 Ott is van. :) -
#5558 ADE!!!! EZAZZ! -
#5557 ADEBAYOR!!!!!!!!!! -
#5556 szerk ADEBAYOR megszerezte a vezetést!!!4 -
#5555 0-0 amúgy meg sport1en megy a meccs -
#5554 Na mi az állás? -
#5553 Nyerünk ma 1-0 ra -
#5552 remélem hogy az:)
#5549: jééé, ezt nem is tudtam, akkor nincs gáz -
#5551 hát Henry-t köti a szerződés még 3 évre...amúgy meg sztem amint th14 nem jáccik jól egy meccsen v nem lő gólt, nincsjó helyzetkihasználása, akkor már rögtön "elvágyik a klubtól" v "elszerződik"...nem hinném hogy itthagyja cask úgy "élete klubját" mert ő annak tartja (henry books^^) ja a legjobb:D //pár idióta livpool elleni diadalmenet után (3-0, 3-1, 6-3) aszonta hogy henry meg a liverpoolhoz..
hát mit is mondjak...kamu?:) -
#5550 Arsene Wenger has confirmed that he will rest Thierry Henry for Wednesday’s FA Cup fourth round replay with Bolton at the Reebok Stadium.
Jens Lehmann will also be rested for the match, but Freddie Ljungberg and Alex Hleb return to the squad.
Mathieu Flamini will miss the game with an ankle injury, while Emmanuel Eboue and William Gallas are still out, but Johan Djourou is fit despite picking up a knock on his nose against Wigan at the weekend.
Arsenal are looking to end a terrible run at the Reebok where they have lost three times in the last 18 months.
Szal Henry, Lehmann pihen, de Gallas, Eboué és Flamini sérült, viszont Hleb és Ljunberg újra játszik majd végre
viszont elég nehéz meccs lesz mivel a bolton ellen utolsó 5 idegenbeli meccsből 4et elveszettünk :S -
#5549 FA kupaban nem számít az idegenben lőtt gól ha minden igaz -
#5548 Mint köztudott a játékos nem volt hajlandó pályára lépni csereként a Racing Santander elleni mérkőzésen, majd később kritizálta edzőjét, Frank Rijkaardot és csapattársát, Ronaldinhot. Mostani nyilatkozatában már arról beszélt, hogy mennyire kedveli az Arsenalt.
"Nagyon kedvelem Wengert, a világ egyik legjobb edzője."-mondta a kameruni válogatott.
"Korábban már játszhattam volna az Arsenalban, de akkor sajnos nem valósult meg az üzlet. Nagyon szerettem volna Wenger kezei alatt dolgozni."
A hírek szerint a játékos nem vett részt a Barcelona hétfői edzésén, míg a keddi sajtótájékoztatón tagadta azokat a pletykákat, hogy nem akart volna pályára lépni.
"Bárki is mondta azt, hogy nem akartam játszani, nagyot hazudott."
"Számonra mindig a csapat az első, mivel egy csapatban játszom, s velük is tréningezem. Ha bárkinek problémája van velem, akkor legyen elég tökös és mondja meg szemtől-szembe."
Nem csak Rijkaardra tért ki a csatár, hanem Ronaldinho nyilatkozára is reagált:
"Ha úgy gondolja, hogy a csapat az első, akkor ő is ezt tartsa szem előtt."
"Ha bárkinek problémája van velem, akkor mondja a szemembe. Nem én voltam az, aki megszegte az öltöző íratlan szabályát, s a médián keresztül konfrontálódok. Ha nekem valakivel nézeteltérésem van, azt az öltözőben elmondom neki."
Mindez azt jelentheti, hogy Arséne Wenger lassan el kezdheti becserkészni a támadót, főleg amiatt is, mert Henry a hírek szerint ismét elvágyódik a klubtól.
Ne menj el Titi!
a másik meg, hogy eto jó csatár meg minden, de kösz nem kérek belőle -
#5547 szerintem meg rohadtul félek a mai meccstől:D
nem lepődnék meg egy vereségen sem, a bolton nagy mumus, és ráadásul gólt kell rúgnunk, hisz az első meccs 1-1 lett -
#5546 Az esti meccsre mit tippeltek? Sztem 11esekkel jutunk tovább -
#5545 az a helyzet, hogy nem sírnék akkor sem, remek kapusnak tartom! -
#5544 Végén az lesz, hogy majd Almunia fog kezdeni... :D -
#5543 jaja azj ócsávó
am le mans-ban véd -
#5542 én is csak olvastam róla itt-ott, és állítólag nagyon nagy tehetség -
#5541 Életben nem hallottam még róla... :D