31698

• Kaplan
    Nagyon megszórhattuk volna a Boltont...
  • 5w0rdf15h
    nah csak összehozták a 3. gólt :DDDD
  • Kaplan
    Jól van legalább belőtte Adebayor :)
  • vmvr
    bazzeg mosmá, há mi van itt?:D
  • 5w0rdf15h
    hihetetlen ezt a tizit is kihagyták :D
  • dotkom
    hat sztem egy kicsit meg gyakorolni kene azt a 11-es lovest...
  • báttyó02
  • vmvr
    LJUNGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5w0rdf15h
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
    GÓL
    GÓL
    GÓL

LJUNBERG!!!!!!! köszi :)
  • dotkom
    gogogogooooool ljunberg :D:D:D
  • Kaplan
    LJUNBERG!!!
  • Kaplan
    Igen, várható volt. Nem akarok nagyzolni, de talán én belőttem volna amit Adebayor nem tett :/
  • 5w0rdf15h
    rohadt sz@rmákos gecikmá hihetetlen h minden helyzetet kihagytak a büntetőt is adebayor meg kapufára lövi üres kapunál há LOL éreztem h kiegyenlítenek :(
  • grebber
    Nebasz 1-1 :(
  • 5w0rdf15h
    eh LOOL mi maradt már ki úristen
  • dotkom
    marmint a 11-est.
  • dotkom
    hat ezt gilberto csunyan melle lotte.
  • 5w0rdf15h
    azta a rohadt mennyi helyzet és most a tizi is kimaradt :( :(
  • 5w0rdf15h
    akkor livescore.com :)
  • 5w0rdf15h
    huhh Baptista mekkora helyzetet puskázott el :(
  • Solidus
    Kösz.Dolgozom... :)
  • Kaplan
    Ott is van. :)
  • vmvr
    ADE!!!! EZAZZ!
  • Reyi
    ADEBAYOR!!!!!!!!!!
  • 5w0rdf15h
    szerk ADEBAYOR megszerezte a vezetést!!!4
  • 5w0rdf15h
    0-0 amúgy meg sport1en megy a meccs
  • Solidus
    Na mi az állás?
  • drowns41
    Nyerünk ma 1-0 ra
  • vmvr
    remélem hogy az:)

#5549: jééé, ezt nem is tudtam, akkor nincs gáz
  • Danman
    hát Henry-t köti a szerződés még 3 évre...amúgy meg sztem amint th14 nem jáccik jól egy meccsen v nem lő gólt, nincsjó helyzetkihasználása, akkor már rögtön "elvágyik a klubtól" v "elszerződik"...nem hinném hogy itthagyja cask úgy "élete klubját" mert ő annak tartja (henry books^^) ja a legjobb:D //pár idióta livpool elleni diadalmenet után (3-0, 3-1, 6-3) aszonta hogy henry meg a liverpoolhoz..

hát mit is mondjak...kamu?:)
  • 5w0rdf15h
    Arsene Wenger has confirmed that he will rest Thierry Henry for Wednesday’s FA Cup fourth round replay with Bolton at the Reebok Stadium.

Jens Lehmann will also be rested for the match, but Freddie Ljungberg and Alex Hleb return to the squad.

Mathieu Flamini will miss the game with an ankle injury, while Emmanuel Eboue and William Gallas are still out, but Johan Djourou is fit despite picking up a knock on his nose against Wigan at the weekend.

Arsenal are looking to end a terrible run at the Reebok where they have lost three times in the last 18 months.

Szal Henry, Lehmann pihen, de Gallas, Eboué és Flamini sérült, viszont Hleb és Ljunberg újra játszik majd végre

viszont elég nehéz meccs lesz mivel a bolton ellen utolsó 5 idegenbeli meccsből 4et elveszettünk :S
  • 5w0rdf15h
    FA kupaban nem számít az idegenben lőtt gól ha minden igaz
  • vmvr
    Mint köztudott a játékos nem volt hajlandó pályára lépni csereként a Racing Santander elleni mérkőzésen, majd később kritizálta edzőjét, Frank Rijkaardot és csapattársát, Ronaldinhot. Mostani nyilatkozatában már arról beszélt, hogy mennyire kedveli az Arsenalt.

"Nagyon kedvelem Wengert, a világ egyik legjobb edzője."-mondta a kameruni válogatott.

"Korábban már játszhattam volna az Arsenalban, de akkor sajnos nem valósult meg az üzlet. Nagyon szerettem volna Wenger kezei alatt dolgozni."

A hírek szerint a játékos nem vett részt a Barcelona hétfői edzésén, míg a keddi sajtótájékoztatón tagadta azokat a pletykákat, hogy nem akart volna pályára lépni.

"Bárki is mondta azt, hogy nem akartam játszani, nagyot hazudott."

"Számonra mindig a csapat az első, mivel egy csapatban játszom, s velük is tréningezem. Ha bárkinek problémája van velem, akkor legyen elég tökös és mondja meg szemtől-szembe."

Nem csak Rijkaardra tért ki a csatár, hanem Ronaldinho nyilatkozára is reagált:

"Ha úgy gondolja, hogy a csapat az első, akkor ő is ezt tartsa szem előtt."

"Ha bárkinek problémája van velem, akkor mondja a szemembe. Nem én voltam az, aki megszegte az öltöző íratlan szabályát, s a médián keresztül konfrontálódok. Ha nekem valakivel nézeteltérésem van, azt az öltözőben elmondom neki."

Mindez azt jelentheti, hogy Arséne Wenger lassan el kezdheti becserkészni a támadót, főleg amiatt is, mert Henry a hírek szerint ismét elvágyódik a klubtól.

Ne menj el Titi!

a másik meg, hogy eto jó csatár meg minden, de kösz nem kérek belőle
  • vmvr
    szerintem meg rohadtul félek a mai meccstől:D

nem lepődnék meg egy vereségen sem, a bolton nagy mumus, és ráadásul gólt kell rúgnunk, hisz az első meccs 1-1 lett
  • Rolka
    Az esti meccsre mit tippeltek? Sztem 11esekkel jutunk tovább
  • vmvr
    az a helyzet, hogy nem sírnék akkor sem, remek kapusnak tartom!
  • zaki
    Végén az lesz, hogy majd Almunia fog kezdeni... :D
  • báttyó02
    jaja azj ócsávó
    am le mans-ban véd
  • vmvr
    én is csak olvastam róla itt-ott, és állítólag nagyon nagy tehetség
  • zaki
    Életben nem hallottam még róla... :D