31698
-
#5620 így van! és a visszavágón kint leszek, örülnék, ha ott ünnepelhetném én is a továbbjutást! úgy érzem fogom is! GO GUNNERS! -
#5619 attól még h idegenbe vesztett az Arsenal 1-0ra az semmit nem jelent.Az elég jó eredmény csak otthon nyerni kel! -
#5618 vége a meccsnek, kikaptunk. de jönnek még a hollandok az emiratesben, és remélem győzünk ott! GO GUNNERS! -
#5617 hát persze hogy nem nyered meg, ha nem mész ki az utcára, a lottozoba, h jelölj be szelvényeket. de most komolyra fordítva a szót. télleg nagyon irritálóan pesszimista vagy. nem is tudom hogy bírják ki a szurkolótársaid itt az arsenal topicba. -
#5616 Lol elég érdekes elgondolás de mégse igaz.
Arra is gondoltam már hogy megnyerem a lottót azt soha még találatom sem volt.
Chelsea meg jobb csapat jelenleg,de ezt látod majd a döntőben is :( -
#5615 sztem te kise mersz menni az uccára, mert "mivan ha elüt 1 auto.." _A:SD?:A:_SDASd
télleg már 1 kicsit nagyon beteges. az nem szurkoló, aki azt várja h mikor kapnak ki, és csak erre tud gondolni. az a szurkolo, aki mindíg nyerni akar, mindíg arra gondol: most megverjük a chelsea-t sötöbö... szvsz
na sry off -
#5614 Ha viccelek azt tudatom ez hot komoly. -
#5613 hallod, megbocsáss, de már nincs eleged ebből a pesszimista hullámból? te komolyan mondom egy vicc vagy-.-
-
#5612 Elkezdődőtt a széria amelynek cime mindent elbukunk :( -
#5611 vazz 0:1 oda... -
#5610 hat ja. -
#5609 na szünet, a második félidőben gólt kéne lőnünk! -
#5608 nem szép dolog a kárörvendés, de annak örülhetünk, hogy a psv-ből van több hiányzó is, nameg, hogy még az Arsenal ellen sosem nyertek -
#5607 na akkor immár biztos, hogy élőben közvetítjük az esti meccset, akinek esetleg nem jó a stream vagy valami gondja van az nálunk figyelemmel követheti 20.45-től
én fogom közvetíteni:D
www.fc-arsenal.hu -
#5606 mennyi bajod van neked a helyesírással :)
egyebkent itt 100%, hogy lessz link a meccsre:
-
#5605 ja és ajánlom oldalam. -
#5604 -
#5603 tudjátok nézni is a meccset.
- Jerry King TV (Tvants)
- MK_Sport (SopCast) -
#5602 vmvr:)
hát én is kerestem, eddig nem találtam, a www.fc-arsenal.hu-n nagy valószínűséggel lesz írásos közvetítés, amit személyem fog csinálni.
ha találok megint olyat szólok -
#5601 Vmvr régen adtál egy fasza linket, most nem tudsz az esti BL meccsre? -
#5600 ott azt mondtam, hogy az Arsenal- Chelsea flémtopikba írkáljatok:D
-
#5599 Wenger gondban van!
Wenger 2 meghatározó védőjét is elveszette. Justin Hoyte és Emmanuel Eboué sérülés miatt nem állhat a mester rendelkezésére.
Eboué boka, míg Hoyte térdsérülés miatt nem játszhat a nyolcaddöntő első mérkőzésén.
"Justin és Emmanuel a PSV ellen nem játszanak, nem is kerültek be a keretbe, de a Ligakupa-döntőben már ott lesznek a pályán."
"Gallas is visszatért, és így Djourou és ő lesznek a 2 hiányzó pótlói."
"Walcott és Diaby nem játszanak, csak a Ligakupa-döntőben."
Aleksander Hleb(megfázás) és Johan Djourou(térd) is már ott van a keretben, akárcsak Lehmann, Baptista és Gilberto, akik ugyanúgy nem játszottak a Blackburn ellen, mint az előző két jákos.
A holnapi keret:
1 Jens LEHMANN (GK)
4 Cesc FABREGAS
5 Kolo TOURE
6 Philippe SENDEROS
7 Tomas ROSICKY
8 Fredrik LJUNGBERG
9 Julio BAPTISTA
10 William GALLAS
13 Alexander HLEB
14 Thierry HENRY
15 DENILSON
16 Mathieu FLAMINI
19 GILBERTO
20 Johan DJOUROU
22 Gael CLICHY
24 Manuel ALMUNIA (GK)
25 Emmanuel ADEBAYOR
30 Jeremie ALIADIERE -
#5598 Hali
vmvr írt a Chelsea Topciba én elfogadom :)
ugy is szeretem az Arsenal-t.
-
#5597 Végigtámadtuk a meccset, a Blackburn gusztustalan volt. Végig védekezett, volt 1-2 nagy helyzetünk és nem adtak meg egy 100%os 11est... 0-0 lett -
#5596 Na milyen a meccs, támad a csapat? -
#5595 nah megy a meccs :D
SPORT1
0-0 eddig -
#5594 Ljungberg a neve tanuljátok már meg!
Amúgy hihetetlen hogy elvileg jobb lábas és most is milyen gólt lőtt ballal egy ilyen hosszú kihagyás után :) -
#5593 örülök a továbbjutásnak(micsoda vélemény):DDDDDDDDDDD -
#5592 -
#5591 vigen... jóvan-.-
amúgy köszi:)
na szóval, ma arra jöttem rá elmékedéseim során, hogy Manu egy istencsászár kapus, és már talán jobban is bízom benne, mint Jens-ben, de ugyanannyira biztosan.
Ha nyáron elmegy Jens, akkor én max. új cserekapust hoznék, hisz Poom azért anniyra már nem jó. -
#5590 Kösz -
kisjaki #5589 Szép volt a Vigen elleni 2:1
Rosicky is végre betalált :) de a Vigen golja sem volt csunya:) -
#5588 kérdés h most megin a fiatalok játszanak e o_O mivel kedden már PSV elleni BL meccs :P aztán lehet h Henry megin nem játszik akárcsak Lehmann, bár sztem már mind1 mivel a fiatalok is kezden erősen beérni és rohadt jól tolják :) -
#5587 igen, és érzem, hogy az sime is lesz -
#5586 1-3 na :D szal szombaton 13:15 sport1-en ARSENAL-Blackburn meccs, sima kell h legyen idegenbe 10 emberrel simán vertük őket -
#5585 na vége! uhh, nagy kő esett le a szívemről most, EZAZZZ!!!!!!! LEGYŐZTÜK A BOLTONT!!!!!!!!! és most nyugodtan mehetek álmodni baptistával és gilbertoval, megtanítom őket álomomban tizit lőni-.- -
#5584 már vicc volt a végén a dolog :D -
#5583 most mipicsa van?O_o -
#5582 NEM ADTÁK MEG A GÓLT??? ÉS AKKOR MIÉRT VOLT KÖZÉPKEZDÉS? -
#5581 OLLLLÉÉ!!! 1-3!