31698
-
#5706 tizit kellett volna, a grehem púl bíró nevetséges -
#5705 javitsatok ki ha tévedek,de sztem 11est kellett volna adnia a bírónak amiért Ali lábát megfogták. -
#5704 hu,de csendes ez a topic,pedig nemsokára kezdődik a Blackburn verés. -
#5703 gondolom házigazdára gondolsz, aki Swordfish, de neki most nins nete, és ezért nincs.
a mai meccsen szerintem megtudjuk szerezni a továbbjutást. -
#5702 Henry tán nem játszik,az a hír hallik.De Baptista és Ali majd megmutatják.(Persze a többiek is...) -
#5701 Én is remélem,hogy tovább jutunk! Sztem 1-3 Henry mester hármasával -
#5700 uh köszi! Pont ezt akartam kérdezni,hogy hol lehetne meg nézni az esti meccset. -
#5699 ki itt a modi?????????
Mit vártok az esti meccstől?
Én mindenképpen továbbjutást. -
#5698 nagyon szép. csak lerogyni tudok az ilyen emberek előtt... Respect neki! -
#5697 A holnapi FA-kupa meccseteket streamen tudjátok nézni a Shanghai Sports vagy a Viper TV-n.
Részéleteket találtok az oldalamon -
#5696 ha ezt elobb tudjak a jatekosok talan nem verekednek annyit.
ja es
Lewin -
#5695 cselszkáj tápikból:
Az Arsenal orvosa mentette meg Terry életét
A vasárnapi Chelsea-Arsenal ligakupadöntőn a Diaby fejrúgása után eszméletlenül összerogyó John Terryt az Ágyúsok orvosa mentette meg.
A találkozó második félidejében egy szögletet követően Diaby véletlenül tiszta erőből fejbe rúgta a fejelni készülő Chelsea-védőt, aki ezt követően ájultan rogyott össze. A közelben tartózkodó futballisták azonnal jelezték az orvosoknak, hogy rohanjanak be az eszméletlen játékoshoz, elsőként Gary Lewin, az Arsenal csapatorvosa ért oda a futballistához.
Lewin azonnal Terry szájába nyúlt, és megakadályozta, hogy a futballista lenyelje a nyelvét, vagyis a nyelv elzárja a levegő útját, és ezáltal fulladást okozzon. A védőt kórházba vitték, ám egy órával később ki is engedték onnan, így a Chelsea csapatkapitánya együtt ünnepelhette az idei első trófeát társaival. Visszaérése után Terry első dolga az volt, hogy megkeresse Lewint, és megköszönje neki a segítséget, s mikor megtalálta az orvost, átölelte őt, majd ennyit mondott: „Nagyon köszönöm, eggyel jövök neked”.
-
#5694 TVAntson és a Sopcaston is van Eurosport igaz az egyik német a másik orosz. -
#5693 nincs kábeltévé a környékünkön mert ez ilyen ujlakó"telep" -
#5692 Fakk, pont akkor megyek el... :(
Remélem játszanak majd a 2. félidőben is, nem cserélik le őket... :( -
#5691 Eurosport, egész jó stream ^^ -
#5690 nos köv meccs: Blackburn-Arsenal FA kupa újrajátszás
jó lenne mindig kiirni az aktuális meccsadatokat.
-
#5689 valami stream esetleg? ]: -
#5688 ma kötelező meccsnézés 18:30kor!:) Európa u19 válogatott fog játszani Afrika u19-eseivel, de nem is ez a fő lényeg, hanem az, hogy az európaiaknál a kezdőben lesz Németh Krisztián és Dudás Ádám, aki már volt nálunk próbajátékon, valamint játszani fog Armand Traoré, és Szczeny kapus az u18-as csapatunkból
-
#5687 a vereség után előre kell néznünk, még mindig versenyben vagyunk az FA kupáért, és a BL-ért, a bajnokságban a BL indulás a cél. Go Gunners! -
Jose870318 #5686 nemtudom hogy vagytok vele,de sztem semmifélekképen nem nevezhető tartaléknak a mai összeűállítás.(vagyis a szószóro értelmében nem,mert én ugy hiszem hogy ezek a fiatalok,tartalékok tudnak ugy játszani mint a felnőtt elismert keret.9 Szóval az Arsenal egy jó csapat.
Prince meg jól is tette hogy elhúzott innen a gránátba. -
#5685 Terryt kiengedték a kórházból
John Terry, a Chelsea csapatkapitánya egy gyors vizsgálat után elhagyhatta a carrdiffi kórházat.
Terryt az Arsenal elleni ligakupadöntő második félidejében Diaby rúgta nagy erővel fejbe (Diaby megmozdulása véletlen volt), az eset után a Chelsea védőjét közel tíz percig a pályán ápolták, oxigénmaszkkal lélegeztették, majd hordágyon vitték le a gyepről. A futballistával azonnal kórházba siettek, ahol az orvosok megállapították, hogy Terrynek nincs komolyabb baja, ezért egy vizsgálat után el is engedték a klinikáról.
A védő azonnal visszatért a csapathoz, hogy csatlakozzon a ligakupa-győztes együttes ünnepléséhez.
- Nyertünk, ezért nagyon boldogak vagyunk, ugyanakkor nagyon megijedtünk, mikor Johnt fejbe rúgták, és eszméletlenül feküdt a pályán. Sokkal többet gondoltam rá ezután, mint a kupa megnyerésére, nekem különösen megrendítő volt a dolog, mert egy méterre álltam tőle, amikor az eset történt. Mindenki meggyőződhetett a karakteréről, félelmet nem ismerve próbált fejelni, ezért ő a csapatkapitányunk és ezért ő az egyik legjobb védő a világon – mondta a Chelsea két gólját szerző Didier Drogba.
szerencsére nem történt baj -
#5683 értem főnök! elnézést :)) -
#5682 nyugi van mostmár neked is :) -
#5681 Benne volt a top20 kedvencedbe? LOL, na erre tényleg nem írok semmit.
Hát nem tudom hogy lehet ilyet véletlenül írni, hogy Arsenal drukker voltál, mind1.
Van foci flém topic, ott lehet folytatni. -
#5680 najo vki adjon linket az esetről. kíváncsi vagyok...
és prince szerintem próbálj 1 csapatnak szurkolni, mert ha ilyen vagy, kinevetnek sg-n, mer ez szánalmas, már elnézést. -
#5679 bocsi, de vidd már el innen magad -
#5678 össze vissza irsz sztem! -
#5677 Wenger azért is játszatta a bé csapatot meert ők jutottak el a döntőig is.Akkor így volt helyes h akkor fejezzék is be amit elkezdtek. -
#5675 Te mi a f@szról beszélsz? Ugyanez megtörténhetett volna fordítva is. Szerencsétlen Diaby ott térdelt Terry mellett, majdnem sírva fakadt, nem azért rúgta fejbe, mert rutintalan, hanem mert ez benne van a játékban, teljesen vétlen volt. Nincs olyan profi játékos, aki ilyet szándékosan tenne. Biztos meg fog bocsájtani Terry Diabynak. Mielőbbi felgyógyulást neki.
Arra inkább nem reagálok, amit utána írtál, hgoy eddig Arsenal drukker voltál, de már meggondoltad magad... :D
-
#5674 hát nem tom gyerek... nagy gusztáv vagy. a másik meg, nem hiszem h diáby azért rugta fejbe mert amatőr játékos lenne... bár nem láttam a meccset, de ha igy lett volna, akkor nem fair játékért kiállították volna. van erre szabály a fifában. szal... és nem hiszem h azért utálni kellene az edzőt mert a "tartalékkal" állt fel. inkább örülni kéne, vagy sőt.. inkább szomorkodni, hogy az arsenal tartalékot 2-1re vertétek meg "csak"... ja és utoírat. hajrá arsenal,cselszi,man united sötöbö -.- -
#5672 de akármilyen Arsenalos voltál akkoris Arsenalból Chelsea?na mind1.köszi -
#5670 szánalmas vagy akkor is.Arsenalból Chelsea drukker.nem arra gondolt Diaby hogy itt akár ez is megtörténhet.de menj is innen a büntetőpontoddal -
#5669 nah ez aztán igazán nem kell,bárki fejbe rugta volna ugyanúgy....látszik h mennyire értesz a focihoz,egy iylen pillanatban ilyen fontos meccsen te sem azt néznéd hogy valakit megrúgsz e esetleg,hanem csak annyin jár az eszed hogy el onnan a labdát.. -
#5667 "holott valaha én is Arsenal drukker voltam egészen mostanáig."
nevetséges vagy -
#5665 gratu jok voltatok!! ;) -
#5664 verekedés volt a vége felé
hát összeségében gratulálhatunk a chelseanek, ők nyertek. Terry meg gyógyuljon meg mihamarabb -
#5663 Ez a sok piros mi volt? -
#5662 hát sajnálom hogy ez lett.ez a 3 piros 2 sárga.Terry is meg az h vesztettünk:((( -
#5661 A meccs góljai itt