73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #8121 Alpha remélem jegyezted a faqba :) -
Na csak azért hogy én is szoljak 
Lenne egy ötletem...
Szal csak annyi hogy a FAQ ba be kellene írni minden szutyok hibára az orvoságot
Ja és hogy tudjátok ... Nekem megy faxán az egész.... pedig nem sírtam annyit mint ti hogy ez xar meg az xar...Én letöröltem és felraktam mindent ujra....<--- próbáljátok ki ha nem megy<--- -
Szóval röviden rámegyek arra, hogy play games, bejön egy ablak a játékokkal, rámegyek, hogy counter strike source és bejön a Browse games, de a játék nem! Légyszíves segítsetek! -
Heló!
Lenne egy kérdésem:
mindent megcsináltam, feltelepítettem a játékot.Rá megyek, hogy Steam és kiad egy kis ablakot. Rákattintok arra, hogy play games és oldalt megjelennek a játékok.Rá megyek arra, hogy Counter strike source és erre bejön egy ablak ahol vásárolni lehet meg ilyen baromságok! Légyszíves mondjátok meg, hogy hogyan indul el a játék!
(tört collector's edition verzióm van)
Előre is kössz! -
Warez az kell, sőt szerintem ez cég érdek nálluk is. De az hogy mindig mindent megkérdezni "anyú kimehetek pisilni?" dolog. -
Vagy meg kellene tanulnod lőni. VAC-al sem fog sokminden változni, max napi 1-2 láma looser az sg-ről aki ahhoz is béna hogy a neve helyett mást írjon be. -
3 dolog:
1. fent van e neked a steam és fut e, és azon csináltál e felhasz.?
2. megcsináltuk a másolgatósat és a patchbe beírtuk az accoutnos dolgokat és pacs done!
3. van e steamapp.cfg-d????? a főkönyvtárba nekünk van és 3 soros.
4. van e steam.dll-ed a főkönyvtárban és a csstrike könyvátrban van e steam.dll
Erre adj lécci választ mert nekünk egy hiba üzenettel indul a gép, asszem steam-ra panszkodik -
Chaos25 #8105 Direkt kipróbáltam, letöröltem mindent és újra felraktam az egészet! Semmi mást nem csináltam csak azt amit leírtam! -
Köszönöm kipróbálom de akkor müxik végül a neten is remélem. És a steam.dll-el nem kell kezdeni valamit ? És a steamapp.cfg -fájlt nem kell átírni! -
Végre, kezd elegem lenni a sok NAGYON mákos emberkéből.... -
Gykor #8102 Hello sziasztok Hiába írom be ezt "add_bot" mindig ezt írja ki
"ERROR: CREATEBOT O Failed" Mi lehet a probléma ????
A Válaszokat előre is nagyon köszönöm -
nahh nálam is müxik a de prodigy pálya, miután átmásoltam és felülírtam a Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON ...néhol , tényleg néhol kisebb rózsaszínű falak, de nem jelentős és nem zavaró -
Chaos25 #8100 Na hogy ne csak a szám járjon:
Kellenek: Emporios CS:S szűz verzió telepítve a gépre, emporio-s update 5-6 ezekhez a patch file, update 7 (sajnos konkrét helyet a letöltésükre nem tudok)és a 8052-es ből a update 8 és a fix.
1. Telepíteni kell az emporios játékot!:)
2. Update 5-t bemásolni a x:\Program Files\Valve\Counter-Strike Source könyvtárba (FILES és az ONLINE PLAY mappa tartalmát) + a patch-t (be kell írni a steam-s nevet/jelszót faq le van írva hogyan lehet szerezni, ebbe nem mennék bele)
3. Update 6-t ugyan úgy kell bemásolni mint az 5-t!
4. Update 7-t FILES mappa tartalmát kell bemásolni a x:\Program Files\Valve\Counter-Strike mappába
5. Update 8-t UPDATE mappa tartalmát kell bemásolni a x:\Program Files\Valve\Counter-Strike mappába
6. Fix két mappából áll BIN és HL2 ezeket is a x:\Program Files\Valve\Counter-Strike mappába kell másolni és kész!
Nálam így megy! Most próbáltam ki nulláról feltenni az egészet és megy a de-prodigy pálya is hibák nélkül!
-
Ezt nem értem
!
-
na most végül kell e :
a STEAM.DLL
és
a STEAMAPP.CFG hogy nézki nektek ?? nekünk 3 sor van benne
És lécci válaszoljon erre valaki -
Gondolom a Provision verzióhoz, mert a link végén az van :) -
Jee!Köössz!Még meg sincs a játék (most töltöm), de a biztonság kedvéért máris betettem a kedvencekbe! ;-) -
melyik verzióhoz? -
VAC is coming to Source, and it will be an updated VAC with additional anti-cheat functionality. We're working on this now.
Szóval előbb-utóbb várhatjuk, hogy végre beépül a CS:Source-ba a Valve Anti-Cheat védelme. -
3. Letöltöd a SteamApp.exe nevű progit. Majd elindítod és az 1-es pontban megadott account nevet és jelszót megadod.
ez program vagy mi ? -
Valaki pls segítsen:
megvan miden patch meg mittom én mi és azt írja ki a gáma hogy:
" STEAM VALIDATION REJECT "
akkor mi van ??
Szedd le az ONLINE PLAY patchet! Abból is csak a steam.dll-t és a --> ez mi ?? honnan ?
PLS HELP -
Ja ez még tegnap du-án történt! -
Na hi!
Remélem, van a LAMA szerverröl admin, aki olvassa a forumot.Mert kaptam 1 f*sza bannt.Az ok,hogy amit más megtehet azt én nem.Ugyanis a prodigy mapon első körbe le tk-tak,ez még elmegy,-persze semmi bocs,vagy valami hasonlo.A köv. körbe kezdésnél 2 barom egymás le tkzása közben,ismét kaptam 1tk-t.3.körbe szóvátettem MATRIX EVY baromnak,hogy ugyan mi a faszér lőtt le.A válasz, megint belémlött,és különben is őőőő ugyan nem ,ö mást lött le kezdésnél.Utána kapott tőlem is 3 fejest kezdésnél,és kaptam a bannt.Nem kell a ban törlése,de azért Adminok...!!!
tsa -
antijedi #8089 warezolást teljesen kitiltanák sg-ről sg kihalna szvsz :))) -
Borg #8088 Ez így van... -
Na tessék, igazán grat a türelmedhez, de mi lessz a warezzal később? Állandóan patchelgetni meg stb.. Rettentő fárasztó lenne, mennyi időtök van írigyellek titeket. -
DoNLeoN #8086 http://ahp33.free.fr/Update/Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON/
Parancsoljatok, itt a tökéletesen működő, update pack(8-as mellett a többit is tartalmazza T Ö K É L E T E S E N, megy a PRODIGY is, nincs Error és semmi más szarság!!!)!!!! SEMMI HIBA, másfél napja keresem a kurva orosz oldalakkon.... Bár végül franci oldalon van, de....
Töltsétek, töltsétek. (igaz, 170 mega, de bugmentes, hibátlan. -
Wazz de a te időd is véges, és a türelmed is. -
Borg #8084 Hát túlszigorítani azért nem lehet.
A 100% megoldás a warezolás teljes kitiltása lenne, de az meg az emberek 90%-ának nem szolgálná az érdekeit.
Egyelőre meg kell elégedjünk annyival, hogy a lusta n00b-okat irtom innen. -
Szerintem be kéne zárni ezt a topikot és olyat nyitni aminek szigorú szabályai vannak, és egy kicsit értelmesebb a szinvonalt lehetne folytatni. -
Felraktam ezt a provision update-t, majd rá a javítást. Nekem hibátlan a prodigy!
-
#FIX#de_prodigy-MaSaCrE ez meg van mar vkinek ?? es probalta mar ? -
Rolee Papa #8080
-
#8052-ben le van írva sztem, csak olvass vissza -
Chaos25 #8078 Bocsáss meg én nem vártam el semmit de olvastam már hogy működik a 8 javitás stb akkor valószínüleg meg lehet valahogyan csinálni akkor ezek szerint van válasz arra a 300 kérdésre amitől ki van mindenki akadva csak a senki nem írja le! Ha meg veszi a fáratságot valaki köztük te is hogy anyázzon akkor miért nem irja le inkább a válasz az sokkal egyszerübb lenne és meg oldaná a "jaj de sok a marha" problémát!
De semmi kedvem ezen veszekedni részemről a téma lezárva! A büntető pont az jópofa dolog csak attól nem megy a couter!
-
Faq-ban kéne egy kicsit egyszerűsíteni pl először update 6 ami a protocol 7-re van (eddig ok) de a köv sorban már update 7 néven van (pedig az még mindíg a 6 nem??) Ebbe még én is megkeveredtem pedig tudom mit hogy.
Ez csak javaslat nem fikázás. Max tiszteletem a Faq készítőjének.
-
Borg #8076 Akkor másoktól milyen alapon várod el, hogy képben legyenek? -
Egyébként teljesen mind1 "emporios raros" vagy "luziferes CD-s" az updéteket kell rápakolni bármelyiket is rakta fel valami szal ilyesmit, hogy "nekem emporios van rakjak luzist" remélem nem fog többé senki kérdezni... (ez kicsit naív kijelentés volt :) -
Valszeg ez az upd se 100%-kos. megnéztem nálam is van 1 helyen hiba, de igy jáccható a játék. ez nem zavaró. de amikor egy error feliratba akadt hulla logott... hát az azért idegesítő.(egyébként nekem ati 9600xt-m van) -
Chaos25 #8073 Hát ez az meg is kaptam, pedig én ezt nem kötekedésből írtam! Csak egy ötlet volt! Leírnám de lemaradtam emporio 6-nál és most én sem vagyok képben!