172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #118598 És ezzel lezárhatnánk már az egészet. -
andris7 #118597 jaj látom mi flém megy itt. szeretnék tisztázni egy két dolgot.
1) normálisan jöttem ide szerintem, és nem is ismerem csak Borgot az itt megszólaltak között, mivel ő a source cl-je (vagy miafenéje) SG-n ahol tag vagyok.
2) normálisan válaszoltam a kérdésekre, és cserébe nekem is normálisan válaszoltak. a többi betévedt 1.6osnak is ezt ajánlom (akiket NEM ismerek)!
ezt csak azért, hogy ne általánosítsatok már legyetek oly kedvesek. én se tettem meg, pedig jag bácsi szépen beszólt a semmire. nem arról van szó melyik a jobb játék (nem úgy mint az 1.6 és a source scene között sajnos), mind a kettő megállja a helyét. hf mindenkinek -
ja szerdzsinnyó most vett 7300 at -
a CS:S nek annyi a gépigénye az 1.6 vagy a CZ simán elég az mx4400 -
hmm ki az a borgi
-
TS Zolly #118593 :DDDDD -
Nem rosszabb, csak nehezebb.
Mivel itt nincs beépített aimbot. -
előbb monta csés haverod hogy ugyan az a gépigénye mi a szerdzsínyóval 9600-os atival nyomjuk és én vagyok a bf király ő meg a királylány
-
hát azé nem eszetlen hentelsé de a kill és respawn eléggé azzá teszi -
JagFater #118589 Sztem Borgi ránkuszította a talpnyaló kutyáit...
Ennyi segnyaló CS-s köcsögöt... -
Nono, az már szándékos flémkeltésnek számítana és mindenki menne a levesbe. :)
Mert micsoda geciség, hogy a másik topicjában fikázunk… :D
-
haxoror #118587 talán mert hasalva kell vele lőni... -
TS Zolly #118586 Köszönjük, hogy benéztél, viszlát. -
JagFater #118585 Majd pont te fogod megmondani, hogy mi itt miről beszélünk?
Ha nem tetszik, elhúzzhatsz a picsába... -
a bf 2 csak eszetlen hentelés az olyan újgazdagoknak akiknek van penzuk 1 millos gepekre;) amugy meg az 1-es bf geci jo, jobb a cs-nel, de a kettest szerintem jol elbaszták, szoval irany az 1-es vagy a CS:D;) -
na mondjuk amikor bf2 ben pkm mel daralom csavot fél méterről gugolásból én nem találom el nemtom meik a rosszabb -
TS Zolly #118582 Akkor lenni igazi baszogatás, ha bemennénk a csés tyopikba osztani az észt. -
TS Zolly #118581 És kik ök? A mostani inf. kupára neveztek? -
nem csak minek kell minket baszogatni ha mi nem baszogatunk titeket -
64 fős punci szerver. :) (+10!) -
TS Zolly #118578 Az ugy történt, vissza ütöt. :DDDD -
Ez az én kedvencem is, mellélő a csóka és heccsát. :)
Legalább a videókba ne tennék be.
-
Meg majd az is kiderül, hogy a bf2sök, hogy aláznak CS-ben, mert a Sebi benevezte a HEG-et a Smokin Acesra:D -
JagFater #118575 És te vagy a Cs-sek védőszentje, vagy miafasz? -
Ja és majd kiderül, hogy a CS-sek, hogy aláznak BF2-ben.Mert egy CSS klán benevezett a kupára.CS-ben lebüntetnek minket rendesen:D -
mindig kell valaki akit puncinak kiválasztunk, majd baszogatjuk... 
(
)
-
Egyébként én azt nem értem, hogy milyen skillről beszélnek a CS-sek...A videókon amiket megnézek, csak annyit látok, hogy a gyerek a földet lövi aztán bummhedsát...Ezen az istenkirály videón is volt hasonló.Jól hasonlövi a gyerekes shotgunnal, aztán neszeneked bummhedsát...LOL..
Egyébként ma CS-ben nagyon aláztam:D 10 hpval leírtottam 3 nyomit(persze jó helyről kempelve)Meg dominétingeltem is, meg az eggyel utána jövő is volt:D
Meg aztán le is voltam büntetve rendesen, hogy minek rusholok, miért nem kempelek percekig...LOL...és még ez nevez engem lámának...Meg még megtudtam, hogy mi az a feri, meg azt is, hogy a 6-osnál jöttek a t-sek
Egyébként nem olyan szar ez a CS, csak lőni kell tudni.És még mindig azt mondom, hogy egy óra CS-ben pisztollyal és utána alázás BF2-ben:D -
én bejárok olvasó szinten a fórumra mert bf2 öztem is és erdekelt mit irtok róla csak most nem emlékszem ki elkezdte szidni a CS t én erre adtam a választ szal nem én kezdem onnantól meg már ti kezdtete engem baszogatni -
JagFater #118570 B+, most csinálhatok másikat... :-) -
TS Zolly #118569 Volt vali suttyohun vagy mi, az vcoltál??? -
JagFater #118568 Voltam is csak álnéven, meglestem, hogy jól hazsnálod e a csítet, amit adtam... -
TS Zolly #118567 Szaga legyen pálpusztai vagy döglött macska mi??? :DDDDDDDF
Eltüntél baszki, pedig igérted gyüszől lüni! -
JagFater #118566 Baszott ügyes vagy, leülhetsz... -
TS Zolly #118565 Nem ezt próbáltuk páran már leirni korábban te segg!!!! De nem! Te ide jössz, és krehálod a fesztivált! -
JagFater #118564 Jó szőrős és pálott sajtos az igazi... -
megmondjam ki itt az egyedüli haverom ?? 7th serginhoo
-
kitérdekel a szaros péked az én verdámon 12.7-es cucc van 
-
TS Zolly #118561 De.
Nagyon jó a punci. :) Szerintetek is? Én kopaszon szeretem, hisz a kopasz barack is édesebb. :DDD -
végre égy értelmes ember
-
TS Zolly #118559 Te szoktál rinyálni a pkmemem miatt te nagyon nagy láma!!!!! :P :DD