33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #5230 jaja énis úgy hallottam, hogy a Milánt kosarazta ki :) De ha így folytatja akkor az NBA-ben köt ki :DD -
#5229 én meg azt hallottam h milan helyett a poolba menne -
#5228 igen?huu az jó -
#5227 a poolt már kikosarazta úgyhallottam szal... -
#5226 már csak védőt kellene hozni..
kiv vagyok mi lesz.Dani Alvest már a Pool is kinézte szal kitudja milesz. -
#5225 jah ez igaz... -
#5224 amúgy meg mindig is téma Barcanal hogy leigazoljuk.csak sosem jön össze -
#5223 hát de most tartalék csatár kellett.szal még jó hogy nem Torrest hozták.ő úgyse padozna,ahogy Eto'o sem.
de ne félj van 1 olyan érzésem hogy Torres lesz még a mi játékosunk. -
#5222 hát nem... ahelyett h spanyolokkal töltenék fel a spanyol klubbot ilyen Gudjohnsen féleket vesznek meg... no comment -
#5221 én is hidd el. de ez nem rajtunk múlik sajna -
#5220 hmmm de jó lenne Torres a Barcaba... nagyon jó pléja, elfogadnám :) -
#5219 hát én is azt mondom hogy még nagyobb játékos lesz,már most nagy pléya. -
#5218 hát a teljesítményére nem hatott ki... bár kár h megsérült és nem tudott játszani a BL végkimenetelében sztem biztos h parádézott volna
egyetértek a többiekkel nagy játékos lesz belőle -
#5217 sztem nagyon nem..
-
#5216 Messi sztem kicsit túl is van sztárolva... :S -
Zséé #5215 Txiki: Bármikor adódhat nagy lehetőség
Txiki Begiristain technikai igazgató a napokban Németországban tartózkodik, ahol amellett, hogy megtekint néhány vb mérkőzést, a csapat ügyeit intézi egyes menedzserekkel, valamint készül a holnapi mezbemutatásra is.
Az átigazolásokért felelős igazgató többek között elmondta, hogy nincs elragadtatva a vb-n eddig megjelent játékfelfogástól, viszont elégedett a barcelonai játékosok produkciójával. S, hogy igazán testhezálló témáról is beszélhessen, kapott kérdéseket Barca ügyeivel kapcsolatban is.
Hogyan látja a világbajnokságot?
Azt mondják, hogy a futball támadóbbá vált, de én ezt nem így érzem. Több gól van, de még több az óvatoskodás, különösképpen az első találkozókon. A második meccseket a csapatok kicsit jobban kinyíltak.
Milyennek találja a gránátvörös-kék játékosok szereplését?
Mindannyian jól teljesítenek. Engem meglepett Márquez, aki kicsit kihúzódott a jobb oldalra a mexikói csapatban, de tökéletesen megoldotta ezt a feladatot is. Szintén kiemelkedik Deco és Messi teljesítménye, akik föltűntek, majd gólt szereztek, emellett pedig Xavi és Puyol játéka, akik kiválóan produkálnak a spanyol válogatottban. Szintén fontos szerepet játszik Ronaldinho, aki most ugyan távolabb játszik az ellenfél kapujától, de továbbra is ő az, aki kezében tartja az irányítást, és keresi az utolsó passz lehetőségét. Ott inkább hasznos, mint brillírozó. Nagyobb a felelőssége is, ugyanis ő a brazil csapat lelke. Amikor elérünk a vb középső szakaszához, ő is föl fogja venni azt a ritmust, amit mindannyian ismerünk.
Saviola szintén remekel...
Neki egy éve maradt a szerződéséből Barcelonában. Nem arról van szó, hogy mi megkérdőjelezzük az ő tudását, hanem, hogy nem illik bele az elképzelt támadó játékrendszerünkbe. Ő nem egy középcsatár, mint Eto'o, de nem is egy tartalék kilences, mint Larsson, vagy most Gudjohnsen. Ezek a lehetőségek számítanak igazán, s például a kapunak háttal való játék egy olyan szempont, amivel Saviola nem bír. Úgy gondoljuk, hogy egy másik csapatban bizonyíthatja a tudását A legjobb az lenne, ha keresnénk egy csapatot, amely nekünk is, neki is megfelel, s ami végleges lenne, mert már nem kívánjuk kölcsönadni őt.
Milyen lehetőségei vannak a klubnak?
Ebben a pillanatban egy klubbal sincs kapcsolatunk. Meg fogjuk várni, hogy elmúljon a világbajnokság, de az ő szempontja az, hogy Spanyolországban folytassa. Ennélfogva szükséges lesz, hogy megbeszéljük a dolgokat, ugyanis nem kaptunk semmiféle ajánlatott spanyol klubtól, mialatt külföldiektől volt érdeklődés.
A keret készen áll?
Igen, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogunk igazolni már senki mást. Bármikor adódhat egy nagy lehetőség, amit Frank és én is jónak találunk csapatépítési szempontból, s pénzügyileg egyaránt. Ez esetben léphetünk az adott ügyben. Alapvetően viszont teljes a bizalmunk a keret felé. Ők már nyertek, viszont még sok lehetőség maradt bennük a jövőre nézve.
A következő év még nehezebb lesz?
Minden évben ez a frázis szól. Miért lenne nehezebb? Egy évvel ezelőtt ugyanezt mondták, és nyertünk két trófeát. A játékosok ugyanolyan magabiztosak, továbbra is bennük van a győzni akarás és a megfelelő hozzáállás, hogy egy nyerő csapat maradjanak. -
#5214 Hát az tuti! Nem szabad eladni az egyszer biztos! -
Zséé #5213 jó persze még sokmindent kell tanulnia, de alapvetően már hatalmas tehetség és sztár is :) Vigyázást meg úgy gondoltam, hogy megtartani. Tehát semmi pénzér se adjuk el... -
#5212 Nem ártana egy kis intelligenciát tanítani neki, nomeg kissé erősebbnek kell lennie, mert könnye elnyomják -
#5211 jah megfelelő "védelmet kell mögé állítani" :DD mert angyon sérülékeny:( -
Zséé #5210 Már kivan nevelve. Már csak vigyázni kell rá :P -
#5209 Jó az a Zsüli, de Messi hatalmas játékos lehet, ha megfelelően nevelik ki -
Zséé #5208 hát eddig liverpoolt meg milánt emlegették. minket nem nagyon hoztak vele kapcsolatba az utóbbi időben :( -
#5207 és Daníel Alves hova megy? mert érte több klubb is versenyzett pl mi is?:P -
#5206 :))) -
Zséé #5205 jah. meg eidur is tud ott játszani szóval egészséges verseny lesz a posztér :) -
#5204 De kitujda LArssonra is annyian mondták,hogy öreg,,,és miértelme volt..és lám mostmár visszasírjuk. -
#5203 2008ig hosszabított;) aztán Messi tuti zudjapótolni...sztem:) -
#5202 nagyon helyes -
Zséé #5201 az épp elég :) asszem most hosszabbított szerződést és még 2 évig marad... -
#5200 egy percig nem mondtam h nem gyors csak lassan ő is kiöregszik 2-3 maximum -
#5199 jjjjaaaajaaaaa -
#5198 amit a Milan ellen lőtt a Bl-be, azon a gólon is látszik h azér bírja szedni a lábait :) -
#5197 persze.csak majd utána... -
Zséé #5196 Még mindig nagyon gyors, és kiváló a rúgótechnikája. Bőven jó lesz még pár évig :) -
#5195 hát sztem jóvolt...nefelejtsuk kevés gólt lőtt de értékeseket... -
#5194 Giuly lassan kiöregszik már ez a szezon se olyan volt mint amilyet vártam tőle, az első szezonja volt a legjobb -
Zséé #5193 sorry én írtam félreérthetően :)
Giuly biztosan marad (remélem) :P -
#5192 jaa ok akkor félreértettem..:) -
Zséé #5191 Ezt Saviolára írtam. A vb-n nagyon jól megy neki tehát ha végelesz kapkodni fognak utána (lásd már Arsenal is)
Giuly még jó lesz 1-2 évig :)