82686
-
#6238 Ja, persze ehhez az is kell, hogy ha Tottinak pihenni kell, akkor Seedorf beugrik. -
#6237 itt fent van
nem nehéz kezelni, az egész tele van hyperlinkel, mint egy weblap, TCM-nél sokkal jobb. -
#6236 akkor inkább add el, és vmeliyk fiatalt építsd be a csapatba -
#6235 Mido nem nagyon fér be, csak (olasz) kupameccsen játszik. -
#6234 Nálam 4-4-2-ben (szélsők eggyel feltolva, két középső közül egy DMC-re visszafut, egy AMC-be előre) így állunk fel:
Pelizzoli - Simic, Bonera, Mexes, Chivu - Sneijder, Perrotta (Dacourt), Totti, D'Agostino - Crespo, Vieri (Owen).
Totti ebben a rendszerben (nem pontos, de kb.) 8 körüli átlaggal nyomja, és legalább 10 gólpassznál és 7 gólnál tart 15 meccs után. -
#6233 Midot eladtad? nálam nyomta 2 évig, kb 30 bajnoki gólig jutott, az nem rossz -
#6232 ingyen jött 2005 nyarán. asszem Parma-é volt az egész játékjoga, de nem biztos. azóta válogatott, nagyon jól nyomja nálam -
#6231 Font. Tudom, hogy kevés, de inkább, minthogy tönkreverje a csapat morálját. És akkor már tudtam, hogy jön ingyen Crespo és 4 millióért Vieri. -
#6230 én nem ismerem a tcmet, szal nem vágom -
#6229 én 55 millió márkáért adtam el. de 1 év múlva 50-ért igazoltam vissza. Tottit 50-ért adtam el, és 47.5-ért igazoltam vissza fél évvel később. lehet, hgoy nem mondtam jó számokat, de körülbelül ez volt :) -
#6228 Jujjjjjj, nehogy ezt a TCM-hez hasonlítsd. Az egy trágyalé, ez meg a legkirályabb játék. Kezelni sem vészesen nehéz. -
rumos #6227 bovo-t mennyiért vetted meg, asszem a fele a rómáé, vagy hogy is van? -
rumos #6226 én idegenkedem a 4-4-2-től mert totti-t nem lehet belerakni ebbe -
#6225 nem, hanem 2006 nyarán :) addig Chivu, Mexés, Ferrari, Bovo védelem volt :) -
#6224 Crespo nálam is játszott egy idényt, a 2. szezonban (ingyen jött), lőtt is kb 15 bajnoki gólt asszem nemegész 30 meccsen. aztán kölcsönadtama Lazionak, eltört a lába, egy év szünet, és visszavonult -
#6223 Hali király a gamma.
Gabber csinálnál nekem is egy Barcas nicket?
Előre is köszi. -
rumos #6222 15 millió cassanoért? az nagyon kevés nem? font vagy euro? -
Since #6221 Nehéz kezlni a játékot? Fennt van valahol a game? Jobb mint a TCM2005? :-) -
#6220 De nem 2005-ben -
#6219 1. szezon végén (miután +24 millióval zártam a szezont) én is 3.6 milliót kaptam igazolásra.
Aztán ehhez hozzájött a Cassanoért kapott 15 millió, meg a vezetőség adott még 30 milliót az anyagiak kedvező alakulása miatt.
Ez így összesen majdnem 50 millió.
Persze a 2. szezonban már a bajnoki cím az elvárás. -
#6218 én meg ingyen igazoltam le -
#6217 Cassanot én is ezért adtam el... meg Totti, Mancinit is... nem akartak szerződést hosszabbítani, nem volt más választásom, pénzt kellett belőlük csinálni, inkább, mint ingyér elengedjem őket... de Tottit is visszaigazoltam a Bayernből egy fél év után, Mancinit viszont már nem tudtam a Man Utd-ből, ő most is parádézik. -
rumos #6216 én fabio aurelio-t és riise-t akartam leigazolni, de az első sezon elején pénzszűke miatt eccerűen nem ment
dacourt-t majdnem eladtam 4m-ért de a mallorca visszalépett, nem bántam meg eddig.
tommasi jó mancini seréjének, másnak nem. pedig jobbak az értékei mint dacourt-nak. -
#6215 Corvia, Sarno és Esposito vált be.
Simonetta a CM 03-04-ben volt a legnagyobb király, ahogy nézem, most nem lesz belőle semmi... -
rumos #6214 corvia, cerci, simonetta az ificsapatból nem vált be? -
#6213 Második szezon elején... -
#6212 Én állat eladtam Mancinit, de helyetta jött Sneijder az Ajaxból, és tavaly rossz volt ugyan, de idén nagyon bevált.
Nekem elsőéves tapasztalat az volt, hogy Mexes és Chivu óriási, Dacourt szintén, Tommasi katasztrófa, Totti egy isten, Cassano meg seggfej.
Egyébként Montella, Mido és Delvecchio nálam rotációban játszott, és egész megbízhatóak voltak. -
rumos #6211 ingyen rendben van, meg amúgy is argentín, és ez jó pont.
mikor vetted meg 6m-ért bonerát? -
#6210 Bonerát 6 millióért vettem. -
#6209 Ne tudd meg, mekkora dilemma volt, de kellett egy jó csatár, és ingyen jött, ráadásul k. jól nyomja. -
rumos #6208 bonera hót drága -
#6207 Kapok logót, köszönöm Gabber! -
rumos #6206 crespo-t leigazoltad a rómába??? lazios volt korábban! :)
én még csak 5 fordulón vagyok túl a 2004-5-ös szezonban a rómával, nem vettem senkit se (no money), eladtam delvekkiót (900e-ért), sartor-t kirúgtam.
tapasztalataim:
montella állandóan lesérül
cassano semmi különös, mido jó, d'agostino is
mexes és panucci már 2-3x fejelt gólt
mancini egy isten
perrotta és dacourt is jól nyomja, ez utóbbi gólt is lőtt, átlaga is jó -
#6205 Ferrari nagyon rossz volt, Bonera, akit viszont a helyére hoztam, óriási király, 8.40 (!!) az átlaga, és gólokat fejel, ráadásul a védelmem jobb oldaláról egyszer kaptam idén gólt, akkor is a Panucci játszott.
Cassano meg első szezon közepén kijelentette, hogy el akar menni, pedig egyfolytában játszott. Nem tettem transfer listre, erre megőrült. Nem jött edzésre egyszer, nem büntettem meg. Másodszorra figyelmeztettem, harmadszorra büntetés és irány a tarcsi.
Aztán elegem lett és eladtam a Liverpoolnak 15 millióért... Gyűlölöm a hülyéket, ráadásul nem is játszott jól. -
#6204 hát, sztem hiba volt eladni Ferrarit és Cassanót, legalábbis én nem adnám el őket soha (igaz eladtam Cassanot a Barcanak, de 1 év után visszaigazoltam ) -
#6203 kérjél Gabbertől, majdnme mindenkinek ő csinálta -
#6202 Apropó, hogy lehet ilyen faja nick-et csinálni??? Baromi jó lenne egy AS Roma-s. -
#6201 Hú, nagy parám volt a szezon elején, nem akart sehogyse összeállni a 2005-06-os Róma.
Pedig elment ugyan Cassano és Ferrari, de jött Bonera, Vieri, Owen, Crespo és Seedorf, mint azt korábban írtam.
És képzeljétek, 6 forduló után 2-2-2-vel álltam a bajnokságban, a BL-ben meg 2-1-1-gyel álltam 4 csoportkör után.
Aztán átálltam a klasszikus 4-4-2-es felállásra, kicsit változtattam az edzésen, szűkítettem az első csapat keretét, és minden megváltozott. Óriási formában vagyunk, a bajnokságban már 10-2-2-vel állunk, úgyhogy egyelőre minden faja, és végre a csatárok (elsősorban Crespo) is elkezdték rugdosni a gólokat.
Az új szezonra az előző idényben semmit nem csináló D'Agostino és Perrotta is megtáltosodott, mindkettő 8.00 fölötti átlaggal áll.
FORZA ROMA!!!
Nekem is épp a városi derbi következik. Reszkess lazio! -
#6200 Ték:) -
#6199 Magyarok 39-ikek ivory coast 35. i vilagranglistan.