82686
-
#6318 én is úgy írtam volna ahogy te először
nem gyűjtünk hülye nevű focistákat? :D -
#6317 Ez nem tükörfordító portál, hanem az eredeti magazin. A Kálvin térnél megveheted a júliusi számot is.
Na mindegy, engem a Real hidegen hagy. -
#6316 tudtam hogy rosszul írtam... szóval Stekelenburg... igaziból is jó kapus, ne mismered? Ajaxos. csak most hol véd, hol nem véd... pedig már a válogatottnál is szóba került -
#6315 több hiteles forrást olvasok a csapatommal kapcsolatban, mint a tükörfordító portálokat.
ha szentírásnak veszed a world soccert, akkor az a te bajod. -
#6314 az én voltam :PPP 7.25-ös átlag, az nem rossz. sztem tartsd meg... -
#6313 Látván a többiek új logóit kicsit szégyellem magam!
Gabber, nem tudnál nekem is csinálni egy logot ha szépen kérem? -
#6312 Úgy írjunk, hogy minden egyes szó egy új hozzászólásba kerüljön, oszt meg is van oldva! -
#6311 Megnézzük majd otthon. Habár nem tudom, lehet, hogy az sem segít a csapaton. Az átlaga nem rossz Pelizzolinak sem (7.25 körül), de idegesít, hogy nagyon buta gólokat kap, átlagban 1/meccs, pedig alig van kapuralövése az ellenfeleknek.
De tudom, hogy erre már más is panaszkodott. -
#6310 nálam ne mvédett rosszul, de eladtam, mert jött Frey. bár ne tettem volna -
#6309 Sketelenburg? -
#6308 hát le, de ahhoz kéne naponte 5száz üzi -
#6307 Hát arról meg nem én tehetek, de akkor legalább nézz utána.
Bár inkább ne, mert lehet, hogy megutálod a Realt.
Amúgy azt mondják, annál a magazinnál értenek hozzá. -
#6306 nem hiszem. -
#6305 Elhiheted. -
#6304 akkor biztos úgy van.
doh. -
#6303 Ti kotottetek belem es a multamat nem ismered max amit nehany fasz elhisz a masik fasz pamer gecinek. -
#6302 Egy jó kapust mondjatok nekem, aki nem vallana szégyent a Rómában, mert ez a Pelizzoli nem rossz, de... nem is olyan jó. -
Nadi #6301 De nem az én telómhoz kéne neki meg csak infrája van.és is most akarok venni egy új telefont -
#6300 Nézzemegazember! Ezek itt tele OFF-olják a topikot!! A végén lehagyjuk bogyóékat! -
#6299 Ha akkora baromságot mondanék, nem írta volna meg ezt nyáron a World Soccer magazin sem... -
#6298 jha.
amúgy ha van bluetooth a telódba, akkor érdemes venni azt, én is most tervezem. -
Nadi #6297 Akkor hagyom inkább(nem úgy értettem hogy bluebooth az kábel de kell ahoz is valami hogy gépről vagy gépre tudj másolni) -
#6296 telefonos boltban, de kb ugyanannyi, ráadásul lassú is mint a tetű. amúgy a bluetooth épp hogy nem kábel :) -
#6295 bazzeg, milyen hülye voltam múltkor... Lenssal elkezdtem a szezont, 4 meccs 10 pont, utaka-nilmar 4 meccsen 5 gól, tök jó volt, jön a haver, gyorsan kiléptem, csak elfelejtettem menteni, és mentés nélkül léptem ki... nem kicsit voltam ideges -
Nadi #6294 És azt hol lehet venni és mennyiért?(mert egy bluebooth kábel 6000 körül van azt tom) -
#6293 kell hozzá egy mondjuk usb-re csatlakozó infra port -
#6292 passz -
#6291 én minden évben igazolok vagy egy tucat játékost, csak szinte az összeset eladom, kölcsönadom... na, megyek folytatom a Lens csapatával a gémet :) -
Nadi #6290 Csá!Nem ebbe a fórumba való a kérdés de nem tudja valaki hogy gépről hogy lehet telefonra másolni infrán(nem bluetooth)keresztül?? -
#6289 hát a real nálam 2-3 év múlva nagyon megváltozna... kapásból vennék 2 középső védőt, egy jobb hátvédet, min 2 középpályást, meg egy fiatal csatárt -
#6288 van hogy én is évekig nem igazolok, de néha elszáll az agyam, mint idén is (tervezem még Joaquint is), bár most azért van indok is, mert sokan kiöregszenek. -
#6287 baz, ez van :P
van egy fix keretem, abból évente talán 1-2 változás van, de szinte ugyanazzal a kerettel nyomom a játékot évek óta, és ezzel is fogom folytatni. -
#6286 ja... kemény 7 perces meccs lesz -
#6285 most nagyon nagy baromságot mondtál, de mindegy -
#6284 "zsidó taktika"
nem én mondtam -
#6283 ne lololjál, a Real csődben van és milliárdokért igazol, ez szerintem gáz.
Igaz, a Roma ugyanez volt még néhány éve, csak őket meg szeretem -
#6282 transfert kért, én sem tudom miért
talán mert visszatért Saviola, így egy kicsit sok lett a csatár. -
#6281 jó, nekem most kb 1.3 milliárd márkám van igazolásokra, 2010-es vb után... a nagy spílereket leigazolom, aztán rögtön eladom őket :D de pénzért nem is igazolok senkit, csak ingyen :P zsidó taktika :D -
#6280 jó igazolások
Eto'o hogy a franca megy a Realba? -
#6279 Most ismétlik a Spor1-en a félbeszakadt Real Madrid-Real Sociedad (0-0) félbeszakadt meccset, utána pedig jön élőben a maradék 6perc.:) Az a Real Soc. kissé más még mint az enyém:)