82686
-
#6598 Jó logók! -
#6597 http://www.sg.hu/galeria/10574115691105012630.jpg
http://www.sg.hu/galeria/10574115691105012637.jpg
-
#6596 huhh, grat. Lens-al 10 forudló után kb ugyanez a helyzet... :) -
#6595 Tapasztalatok a rotációs rendszerről?
Nekem annyi, hogy sok játékost muszáj rotációban játszatni nagycsapatnál, mert ellenkező esetben a sok meccstől a végére kifulladnak.
DE!!! A csatárok közül ha csak lehet, állandó ékpárt játszatok, mert nem jött be a rotáció náluk. Nem tud egyik se belejönni, ha mindig más játszik. Itt csak akkor kell változtatni sztem, ha valaki fáradt.
Ez még elég friss tapasztalat, úgyhogy inkább kérdezném, hogy egyetértetek-e, van-e más vélemény? -
#6594 A legjobb az, hogy ki nyerte. -
Takezó #6593 Hú, enyhén kiegyenlített bajnokság... Naggggyon durva :)
-
#6592 Nekem volt egy olyan gólom, (hála az égnek én rúgtam) a ellenfél kapusa elvégzett hátul egy szabadrúgást és a játékosomról visszapattant a kapuba :)
Bár kaptam olyat amikor a kapus kinnt bóklászik (talán virágot keres) eladja a labdát és kapom a gólt. -
#6591 Az elején még le tudod igazolni Evandro Roncatto-t és Freddy Guarín-t. Mind a kettő nagyon jó játékos és szépen fejlődnek. -
#6590 Szerintem is az az egyik legjobb! -
#6589 A capiccino skin szerintem is elég szép.:) -
#6588 aki tud jó játékosokat olcsón az írja már meg legyen szives a [email protected]őre is köszi.
-
#6587 Amióta fent van a peccs, nem emléxem, hogy kaptam volna ilyen gólt, de ebben nem vagyok biztos:) Előtte nekem is volt ilyen, viszont. -
#6586 Kevésbé idegesítő gólokat fogok kapni pl?
Mert az például eléggé idegesít, amikor a kapusom kirúgásából visszafejelik és egyből berúgják, márpedig ebből egy szezonban van legalább 5-6. -
#6585 Mindenképpen érdemes feltrakni, mert a játékosok nem csak egy adott poszton fognak jól játszani.PL: Van egy emberke aki V/VKK. A személyi infojában pedig az van, hogy védő, akkor ez peccs nélkül csak védőként fog 6-osnál jobb osztályzatot kapni, peccsel pedig védekező középpályásként is.Tömören ennyi. Úgyhogy, szerintem már csak ezért is érdemes feltenni, de van még más sok apróság is ami így hirtelen nem jut eszembe.:) -
#6584 ezt én is fel akartam már rakni, sok a bug a javításban? -
#6583 Egy kérdés: én még az 5.0-s verzió szépségeiben gyönyörködöm.
Érdemes felrakni a patch-et? Miket javít látványosan? Mi az, amin ront? -
#6582 Nem is kezdhetném máshogy ezt a napot:
MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO!MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO! MERDA LAZIO!
Bocsánat...
-
#6581 Hali!Írjatok már légyszi jó játékosokat aki eljön a Fradiba!! -
#6580 Én ugyanazt játszom idegenben is mint otthon, de az angol bajnokságban sok meccs van, muszály pihentetni őket időnként.
A vége felé van olyan játékosom aki minden 2. meccsen játszik csak mert fáradt és a gyúró javasolja a pihenést neki. -
#6579 Én a Valencia-val kezdtem a játékot most járunk a 28-dik fordulóban és 20ponttal vezetem a bajnokságot a Real és a Barca elött.
A Valenciának nagyon jó játékoskerete van igy nem is kellett nagyon belenyúlni induláskor csak Ronaldót igazoltam a Realtól kicsit félve de nagyon megérte az eddigi 20 meccse alatt termelt 25gólt.
A taktika kicsit nehezen állt össze az elején de mostmár mondhatom hogy tökéletes otthon 4-1-2-1-2-öt játszatok, idegenben 4-1-3-2-öt gyors szélsőkkel és bivalyerős védekezőközéppályással.
Szóval igy néznek ki Canizares-FabioAurelio-Ayala-Pellegrino-CurroTorres-Baraja-Vicente-Aimar-Angulo-Ronaldo-Corradi nem szoktam rotácios elvet alkalmazni csak akkor játszik más ha sérült vagy fáradt.
Ma a Milan ellen játszok Bl negyeddöntőt ellenük majd kiderül hogy mit ér a csapat nemzetközileg.
-
#6578 Szép logo, szép logo.:) -
#6577 Ok, Köszi, rosszul mentettem le először. -
#6576 Hali! Nem jót linkeltél be, vagy nem állítottad 150*25 ös felbontásra! Itt vannak a linkek
http://www.sg.hu/galeria/10574115691104950183.jpg
http://www.sg.hu/galeria/10574115691104950177.jpg
http://www.sg.hu/galeria/10574115691104950191.jpg
-
#6575 Ezer hála és Köszönet a logoért.
Remélem ma lesz időm folytatni a játékot.
A 2. idény után felkért a Honvéd edzőnek, fájó szívvel de nemet kellett mondani. -
#6574 jó éjt -
#6573 yo8 -
#6572 Na joccakát mindenkinek! -
#6571 jó 8 -
#6570 Majd holnap leszedem!
jóéjt mindenkinek! -
#6569 Collina pitch icons 1.1 -
#6568 Mi a file neve? -
#6567 Kis képben jelenik csak meg ha akció van -
#6566 Hát FH-ról letöltöttem és bemásoltam, medzsik :P -
#6565 Na, mondjad csak, hogyan is van ez a Collina-bepakolgatás?? -
#6564 :)) -
#6563 sztem a legdurvább a 29 run. ja és ez asian/euro cup volt vagy mi a szösz (merhogy a licenszek maradtak a másik cégnél) -
#6562 najó ismétlés a tudás szüleje...link -
#6561 collinát? mé nem inkább puhl sanyit? -
#6560 hogy raktad be? -
#6559 Háttez a capuccino-skin tényleg óriási!
Mondjuk most semmit nem találok, de nem baj, megszokom, mert tényleg gyönyörű.
Beraktam Collinát, ő mutogat a szabálytalanságoknál. Faja.