82686
-
#6958 Hali! Oszt te meg csak most gyössz?? -
#6957 helló -
#6956 huhh, 183 új üzenet... Bogyókatica parázz! -
#6955 lol, mint a sörösüveg nyaka :DDD -
#6954 Pedig ez így van, hiába durva!! Origon volt, hogy a Crystal Palace honlapján írták ezt! Nem én találtam ki!!! -
#6953 Ennek meg nyele van a fejének!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ennek a garbo is mélyen kivágott cuccos:DDDDDDDDDDDDDDDD
-
#6952 az egy kicsit durva lenne, ha így lenne. hgoy nem is ismerték igazából. mikor Speroni kezdett, tiszta idegbeteg voltam, hogy a f@szba szoríthatta ki Királyt. nem létezik, hogy a következő szezont is a CP-ban kezdje, ha így véd végig a bajnokság végéig -
Nadi #6951 Sztem megfelelne Cuddicini is vagy Hildreband -
#6950 Nem, csak továbbjutottak a csoportjukból.:) -
#6949 mtk jön fel, mint a büki büdösvíz :P
micsináltak, megnyerték az uefa kupát? :D -
#6948 Ez teljesen így van. Egyébként a Crystal Palace sem tudta(szó szerint) hogy kit is igazol, amikor megszerezték Királyt. Most már tudják. Gabi az elit PL csapatok bármelyikében lazán megállná a helyét!!!! -
#6947 Az MTKfeltört mint a büdösvíz:)
-
#6946 hát, Király fényévekkel jobb, mint a mozgássérült Carroll, vicc, hogy ilyen kapus kezdő a Man Utd-ben. milyen fsaza lenne, ha leigazolnék Gabit vagy az Arsenal, ki a faszom az az Almunia, pfff... Lehmann meg... :D
szal nem hiszem el, hogy nem szúrja ki a nagycsapatok szemét Király idei szereplése. -
#6945 ja télleg, azt elfelejtettem mondani, bocsi -
#6944 Thx erre voltam kíváncsi...Ezer hála. -
#6943 Capuccino skin. -
#6942 A faxom az ilyen kapusba!!:( Oszt ettől van úgy elájulva Fergusson!!PFffff Kicsit tökösebb gyerek a partjelző, akkor a MU kikap 1-0-ra. -
#6941 Zaki : Köszi.
Kisegített ugyan, de nem tudom, hogy melyik a skin neve?
-
#6940 Tottenham-ről jut eszembe, nálam ott már Fülöp a kezdő kapus. -
Nadi #6939 Ha valakit érdekel a Manchester-Tottenham meccsen történt Caroll baki innen le tudja szedni:http://www.onemanutd.com/ -
#6938 -
#6937 jaja vágom, csak nekem nem teccik az a betűtípus -
#6936 Zaki barátunk már ki is segített! -
#6935 Thx és nagyon jól teszed! Váljék egészségedre! -
#6934 sten étessen!
megiszok du az egészseggedre 1 blekkvelvetet... -
#6933 a metallic 1ik változata ott az fmhun.uw.hu -n, uaz csak más a betűtipus... -
#6932 http://fmhun.uw.hu/ -
#6931 Jacdaniels: Meg tudod mondani, hogy honnan szedted le a skint, és a magyarítást.
Régi cm-es vagyok, de az fm2005 kimaradt eddig. Nem is halottam róla, de mivel cm2005 még messze van, ezért gondoltam kipróbálom, és tetszik nagyon a skined.
A helpet előre is köszi. -
#6930 lol :D
-
#6929 semmi, csak ma vagyok -
#6928 Minden jó ha jó a vége, mogyoródon ül egy néne! :PPPPPPPPPPPPP -
#6927 Mi volt? -
#6926 na, probláma megoldva. azért thx -
#6925 Vhol ott kell lennie, nálam is megvolt csak egy könyvtárral beljebb. -
#6924 asszem má tudom mi a baj. nincsen a skinnek config.xml fájlja. nálatok van? -
#6923 Egyszer volt nálam, hogy csak bemásoltam a könyvtárat azt semmi nem történt, majd megnéztem az eredetit, hogy milyen állományoknak és hogyan kell lennie. Majd ez alapján tettem be és jó lett. -
#6922 hogy érted? faszán bemásoltam a skin könyvtárba, ahogyan a többi skint is -
#6921 Megfelelő formában másoltad be?
-
#6920 Ez érdekes. -
#6919 nem tom mitől, de nekem nem akarja betölteni a cappuccino skint a játék... nem csak ezt (1.02), hanem egy másik, régebbi verziót sem, mikor múltkor próbálkoztam