69150
-
hy skacok! lenne egy nagy gondom! a modell és makettbolt-ból rendeltem még kb 1 hete festéket,és kaptam egy mailt amiben ez állt:
Köszönjük megrendelését.
Kérjük, hogy ezt a levelet változatlanul küldje vissza számunkra, mert csak akkor tudjuk a csomag küldését elindítani.
Amennyiben visszaküldött levelét megkaptuk rövidesen tájékoztatjuk a szállítás várható időponjáról.
(meg még más is de ezen van most a lényeg)
na én ezt a evelet úgy küldtem vissza,hogy továbbküldés,és beírtam a címüket,de nem kaptam azóta se vlaszlevelet amit ígérnek,pedig biztosan kellett volna még aznap kapnom! olyan érzésem támadt,hogy én csináltam vmit rosszul,ezért most újra végigcsináltam,de megálltam egyenlőre ott,hogy megkaptam ezt a bizonyos mailt! a kérdésem az lenne,hogyan küldjem nekik vissza a levelet,úgy ahogy kérik,hogy jó is legyen? -
A fartükör tekintetében mondhatni igen. Egyfajta átmenet az eredeti és a jelenlegi között. :) De ha csinálsz nekem egy mai állapotú változatot, azt megköszönöm. :) -
1/33 Paper Model A-10(Z) 
-
1/48 Monogram P-39 Airacobra
-
1/72 Revell Tornado Gr.1
-
1/72 Academy Republic P-47D
-
-
-
-
igen -
-
nem fiktív, csak a Katáé :) -
Yepp..megjot Gerohoz a karclapom ;)) -
Csoder #31620 hehehe
-
akkor ez egy fiktív hajó lesz?:)) -
ent #31618 Thx, veri -
Igen, rosszul ismered, mert a kép, amit belinkeltél, az a Constitution jelenlegi, újjáépített változata, ami nagyon sokban eltér az eredetiről, amiről nekem is vannak fotóim. A maketthez az eredetileg épített hajó fartükre van.
Ráadásul én is csalok a festéssel, mivel az eredeti hajónak csak az ablakai fehérek, a mintázat egytől-egyik aranyozott, ráadásul pár díszítőelemet le is csiszoltam róla, hogy némileg megközelítse a mai, puritánabb változatot, de nem építettem hozzá teljesen új fart, erre nem terjed ki a tudásom. -
Csoder #31616 Jó lesz!
-
végülis nem volt nehéz...félbevágtam mind2-t,majd a gyárit felraktam a helyére...majd beragasztóztam a TRD tetőt,majd odaraktam a gyárihoz...így tul.képp a helyén volt...majd alul felül pillanatragasztóval bekentem egy kicsit megdöntöttem,hogy az illesztéshez is befollyon' a ragasztó,így 2 féle ragasztó illeszti!:D a pillanatragasztó képezte a tömítést,így nem kell tömíteni,csak lekellett csiszolni a felesleget,és jó is...lehet festeni!:)) -
na ilyen lett:
még nem a végleges,kicsit még kell rajta csiszolni,reszelni...megnagyobbítottam a beömlőket...
-
a williams f1?:)
-
sokat, az én gagyi ajndék elektromososm megy kb 50-et (parkolóban mérték úgy hogy mentek mellette rendes kocsival:) -
Elmör #31611 Ez durva lehet!! Mennyit mehet? 
-
http://forum.RCmodell.hu/ -
-
RC modell fórumot ismered? ott kérdezősködj, vag yitt SG-n küldj privit Random-nak ő RC-zik tud neked segítei a kezdésben. -
gallhun #31607 Kata sztem jól nézki. -
tegnap én is elvoltam...nem passzolt túlzottan jól az új motorháztető,ráadásul le is tört az egyik sarka,így kitaláltam,hogy mind2 tetőt félbevágom,és összeragasztom a gyárit az új tetővel...így már passzol,már csak csiszolni kell,meg esetleg tömíteni!:)))
-
szerintem tök jól néz ki!
-
Találtam is egy jó képet:
-
fura ez a hátsó rész. Én tök máshogyan ismerem a Constitutiont, lehet rosszul... Mindenestre nem rossz a festés. -
Eddig nem valami szép, de ennél pontosabban képtelen vagyok kimázolni...
-
-
sok sikert!:) -
1/48 Revell PBY Catalina by István Hevesi
-
A fartükör mintázatát és reliefjeit festegetem. Kb. ilyen fejem kezd lenni:
-
ent #31597 thx, ezt megveszem! -
ha gondolod, de csa kholap leszek, most go sleep!
Korán lesz reggel 10!! -
van egy cikkem a 98-as Ezermester hobbi c újságból,ami az RC Autók tuningolásáról szól...ez 98'-as ár,úgy tessék értelmezni:
"Az én könnyűfém csodafelniejimnek párja pl. 13 000Ft körül mozog, és ugye ebből két garnitúra kell egy autóhoz."...azaz akkori árviszonylatban egy komoly felniszett 26K volt...és ez csak a felni... -
Nahh, én léptem
Holnap fel kellen kelnem 10 körül, mert megyek az Enzo-ért!!
Bye all!