69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • greg benz
    hy skacok! lenne egy nagy gondom! a modell és makettbolt-ból rendeltem még kb 1 hete festéket,és kaptam egy mailt amiben ez állt:

Köszönjük megrendelését.
    Kérjük, hogy ezt a levelet változatlanul küldje vissza számunkra, mert csak akkor tudjuk a csomag küldését elindítani.
    Amennyiben visszaküldött levelét megkaptuk rövidesen tájékoztatjuk a szállítás várható időponjáról.

(meg még más is de ezen van most a lényeg)
    na én ezt a evelet úgy küldtem vissza,hogy továbbküldés,és beírtam a címüket,de nem kaptam azóta se vlaszlevelet amit ígérnek,pedig biztosan kellett volna még aznap kapnom! olyan érzésem támadt,hogy én csináltam vmit rosszul,ezért most újra végigcsináltam,de megálltam egyenlőre ott,hogy megkaptam ezt a bizonyos mailt! a kérdésem az lenne,hogyan küldjem nekik vissza a levelet,úgy ahogy kérik,hogy jó is legyen?
  • Kata
    A fartükör tekintetében mondhatni igen. Egyfajta átmenet az eredeti és a jelenlegi között. :) De ha csinálsz nekem egy mai állapotú változatot, azt megköszönöm. :)
  • DJ Skyline
    1/33 Paper Model A-10(Z)

• DJ Skyline
    1/48 Monogram P-39 Airacobra

• DJ Skyline
    1/72 Revell Tornado Gr.1

• DJ Skyline
    1/72 Academy Republic P-47D

• DJ Skyline

• DJ Skyline

• DJ Skyline

• Punker
    igen
  • Punker
  • Punker
    nem fiktív, csak a Katáé :)
  • Seaweed
    Yepp..megjot Gerohoz a karclapom ;))
  • Csoder
    hehehe
  • DJ Skyline
    akkor ez egy fiktív hajó lesz?:))
  • ent
    Thx, veri
  • Kata
    Igen, rosszul ismered, mert a kép, amit belinkeltél, az a Constitution jelenlegi, újjáépített változata, ami nagyon sokban eltér az eredetiről, amiről nekem is vannak fotóim. A maketthez az eredetileg épített hajó fartükre van.
    Ráadásul én is csalok a festéssel, mivel az eredeti hajónak csak az ablakai fehérek, a mintázat egytől-egyik aranyozott, ráadásul pár díszítőelemet le is csiszoltam róla, hogy némileg megközelítse a mai, puritánabb változatot, de nem építettem hozzá teljesen új fart, erre nem terjed ki a tudásom.
  • Csoder
    Jó lesz!
  • DJ Skyline
    végülis nem volt nehéz...félbevágtam mind2-t,majd a gyárit felraktam a helyére...majd beragasztóztam a TRD tetőt,majd odaraktam a gyárihoz...így tul.képp a helyén volt...majd alul felül pillanatragasztóval bekentem egy kicsit megdöntöttem,hogy az illesztéshez is befollyon' a ragasztó,így 2 féle ragasztó illeszti!:D a pillanatragasztó képezte a tömítést,így nem kell tömíteni,csak lekellett csiszolni a felesleget,és jó is...lehet festeni!:))
  • DJ Skyline
    na ilyen lett:
    még nem a végleges,kicsit még kell rajta csiszolni,reszelni...megnagyobbítottam a beömlőket...

• DJ Skyline
    a williams f1?:)
  • Punker
    sokat, az én gagyi ajndék elektromososm megy kb 50-et (parkolóban mérték úgy hogy mentek mellette rendes kocsival:)
  • Elmör
    Ez durva lehet!! Mennyit mehet?
  • Punker
    http://forum.RCmodell.hu/
  • Punker
  • Punker
    RC modell fórumot ismered? ott kérdezősködj, vag yitt SG-n küldj privit Random-nak ő RC-zik tud neked segítei a kezdésben.
  • gallhun
    Kata sztem jól nézki.
  • DJ Skyline
    tegnap én is elvoltam...nem passzolt túlzottan jól az új motorháztető,ráadásul le is tört az egyik sarka,így kitaláltam,hogy mind2 tetőt félbevágom,és összeragasztom a gyárit az új tetővel...így már passzol,már csak csiszolni kell,meg esetleg tömíteni!:)))
  • DJ Skyline
    szerintem tök jól néz ki!
  • I.C.ram
    Találtam is egy jó képet:

• I.C.ram
    fura ez a hátsó rész. Én tök máshogyan ismerem a Constitutiont, lehet rosszul... Mindenestre nem rossz a festés.
  • Kata
    Eddig nem valami szép, de ennél pontosabban képtelen vagyok kimázolni...
  • Kata

• DJ Skyline
    sok sikert!:)
  • DJ Skyline
    1/48 Revell PBY Catalina by István Hevesi

• Kata
    A fartükör mintázatát és reliefjeit festegetem. Kb. ilyen fejem kezd lenni:
  • ent
    thx, ezt megveszem!
  • MikX
    ha gondolod, de csa kholap leszek, most go sleep!
    Korán lesz reggel 10!!
  • DJ Skyline
    van egy cikkem a 98-as Ezermester hobbi c újságból,ami az RC Autók tuningolásáról szól...ez 98'-as ár,úgy tessék értelmezni:
    "Az én könnyűfém csodafelniejimnek párja pl. 13 000Ft körül mozog, és ugye ebből két garnitúra kell egy autóhoz."...azaz akkori árviszonylatban egy komoly felniszett 26K volt...és ez csak a felni...
  • MikX
    Nahh, én léptem
    Holnap fel kellen kelnem 10 körül, mert megyek az Enzo-ért!!

Bye all!