69150
-
Sziasztok! Ilyeneket lehet valahol kapni nálunk? (Praktiker, Baumax, egyéb speckó hely, stb...)
Latex moldmaking compound.
Silicone RTV (room temperature vulcanizing) mold making rubber
-
Az én kompresszorom is beszart

Havertól kaptam egy újat :)
9 bar-t tud
-
jóreggelt :) -
Nezegetem a japan makettbolt felhozatal netes lapjait...hat ez "szar" makettbol bazz 
...durci! Ejj de beszabadulnek ide egy nagy ajandek utalvannyal a honom alatt...
-
Nah letettem a voksom egy ilyenre: Procon Boy FWA Platinum 0.2 -
Csoder #33013 Jáj nálam is. Mikor fújok és benyít valaki már megy is ki, én meg vállatvonva kérdezem magaban, hogy ezek tényleg érzik a szagot? mer én nem :D -
Én meg a szobámban csinálom, néha muter benyit, aztán megy is ki, mivel nem bírja!
Igaz, ilyenkor ki kell nyitnom az ablakot ilyen hidegben is, nade eez van... -
Csak úgy simán nekiállsz 1 újságpapíron, és a por nem megy rá a falakra meg ilyesmi?! Na mind1 nekem ez a lehetőség is 100% kizárt, mivel a folyosók félig nyitottak na mind1, azért kössz! -
cső,neked is viszont!
6000 éve nem voltál már itt!:D -
Buek neked is!
(Nem felejtettelek am el! Csak epp modunitol nem rendeltem meg!) -
Nekem nem nagyon van ilyen festekpor bajom..bar lehet mert retuspisztolyal festek nem sprayvel. -
én panelban lakom...lépcsőház,de leginkább szemétledobó előtti rész rulez!:DD
pikk pakk kiszellőzik,a többi lakó ha meg károg,nem érdekel!:)
na persze a "festékport" felsöpröm magam után,hogy azért ne álljon fejre senki,mert csúszik -
Gero!
Kov rendelesed kb mikorra datalodik?! Hogy a dontesemmel nehogy belecsusszak egy masikba! -
Ti télen hogy tudtok festékfújóval dolgozni?? Én 1 társasházban lakom, a szobában nem lehet mert poralakjában bárhol megtapadhat mégha kartond dobozban csinálom akkor is, kint az erkélyen pedig 1szerűen megfayg a festék:( 5letek? -
Skyline már csináltis hasonlót...
SG Makettezők Baráti Köre
Neked is ott a helyed:)) -
Ja most megint előkerültem :D Tervezek egy oldalt ahol mindenki felthetné a makett képeit illetve lehetne egymást közt hírdetni is ha van valkinek eladó motyója,csak még elég kezdő vagy főleg php szintem így csak próbálkozok -
Csoder #33002 nekedis :) -
Téged is látni néha??
-
Sziasztok!
B.U.É.K Mindenkinek!!
eltűnök egy pár napra, és 400 új hozzászólás:)) -
Na haladok én is a makettezéssel.:) Az AMT camaronál már ott tartok,hogy kivágtam a targa tető helyét. 1 év alatt csak elkészül már :D -
Csoder #32998 nekedis :) -
Sziasztok!!
B.Ú.É.K mindenkinek -
Na ez télleg tigris tank! :DD -
Kép lesz, ha haladok valami látványosat. A világító berendezést még nem szereztem be. -
loál -
-
nem célzok én ilyesmire! Netán úgy ismernél?
ON:
Dobj képt!
Hogy állsz a ledezéssel?
-
Na de hogy ne legyek off, a hajóm végre folytatni fogom, kicsit most leálltam vele az utóbbi 1-2 hétben. -
Tököm még nem nőtt ha erre célzol. :) -
Hát valljuk be, hogyha egyí lány fiú, az zavaró lehet néhány helyzetben!! :D -
Azért emiatt ne jöjjetek zavarba. :D -
én mindíg azt hiszem,hogy egy névrokon!
-
viszont!:) -
Csoder #32985 Ugye milyen zavaró?:D -
Csoder #32984 nekedis :o) -
viszont bé, izé kata! Mindíg fura hogy béla a logód! :D -
Ez jó!
Előfordul ilyesmi! :DDSSAS -
BÚÉK mindenkinek! -
Hátt, mondjuk sztem inkább vizet nyom, de mind1, azt írták, hogy az olcsóbb megoldás!
De az sem igen baj, hogy gyúlékony (még jó :D) mivel az intercooler nem igen megleg, máshova meg nem jut, mivel elpárolog hamar!
Ezt hogy oda nitrót spriccel megmondom, nem igen láttam, általában vizes megoldások vannak, de a kép amit betettél, azon ugye NX martica van, tehát az valszleg az!
Akarsz esetleg csinálni a skyline-ra, vagy csak érdeklődésképp kérdezed? -
A számlám az marad a régi. Csak kártyát kapok újat