69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • cenobite
    Sziasztok! Ilyeneket lehet valahol kapni nálunk? (Praktiker, Baumax, egyéb speckó hely, stb...)

Latex moldmaking compound.
    Silicone RTV (room temperature vulcanizing) mold making rubber

• Glpetyus

Az én kompresszorom is beszart
    Havertól kaptam egy újat :)
    9 bar-t tud
  • Glpetyus

jóreggelt :)
  • Seaweed
    Nezegetem a japan makettbolt felhozatal netes lapjait...hat ez "szar" makettbol bazz ...durci! Ejj de beszabadulnek ide egy nagy ajandek utalvannyal a honom alatt...
  • Seaweed
    Nah letettem a voksom egy ilyenre: Procon Boy FWA Platinum 0.2
  • Csoder
    Jáj nálam is. Mikor fújok és benyít valaki már megy is ki, én meg vállatvonva kérdezem magaban, hogy ezek tényleg érzik a szagot? mer én nem :D
  • MikX
    Én meg a szobámban csinálom, néha muter benyit, aztán megy is ki, mivel nem bírja!
    Igaz, ilyenkor ki kell nyitnom az ablakot ilyen hidegben is, nade eez van...
  • Kit--Kat
    Csak úgy simán nekiállsz 1 újságpapíron, és a por nem megy rá a falakra meg ilyesmi?! Na mind1 nekem ez a lehetőség is 100% kizárt, mivel a folyosók félig nyitottak na mind1, azért kössz!
  • DJ Skyline
    cső,neked is viszont!
    6000 éve nem voltál már itt!:D
  • Seaweed
    Buek neked is!

(Nem felejtettelek am el! Csak epp modunitol nem rendeltem meg!)
  • Seaweed
    Nekem nem nagyon van ilyen festekpor bajom..bar lehet mert retuspisztolyal festek nem sprayvel.
  • DJ Skyline
    én panelban lakom...lépcsőház,de leginkább szemétledobó előtti rész rulez!:DD
    pikk pakk kiszellőzik,a többi lakó ha meg károg,nem érdekel!:)
    na persze a "festékport" felsöpröm magam után,hogy azért ne álljon fejre senki,mert csúszik
  • Seaweed
    Gero!

Kov rendelesed kb mikorra datalodik?! Hogy a dontesemmel nehogy belecsusszak egy masikba!
  • Kit--Kat
    Ti télen hogy tudtok festékfújóval dolgozni?? Én 1 társasházban lakom, a szobában nem lehet mert poralakjában bárhol megtapadhat mégha kartond dobozban csinálom akkor is, kint az erkélyen pedig 1szerűen megfayg a festék:( 5letek?
  • kbx
    Skyline már csináltis hasonlót...
    SG Makettezők Baráti Köre
    Neked is ott a helyed:))
  • Fefe
    Ja most megint előkerültem :D Tervezek egy oldalt ahol mindenki felthetné a makett képeit illetve lehetne egymást közt hírdetni is ha van valkinek eladó motyója,csak még elég kezdő vagy főleg php szintem így csak próbálkozok
  • Csoder
    nekedis :)
  • kbx
    Téged is látni néha??
  • kbx
    Sziasztok!

B.U.É.K Mindenkinek!!

eltűnök egy pár napra, és 400 új hozzászólás:))
  • Fefe
    Na haladok én is a makettezéssel.:) Az AMT camaronál már ott tartok,hogy kivágtam a targa tető helyét. 1 év alatt csak elkészül már :D
  • Csoder
    nekedis :)
  • Fefe
    Sziasztok!!

B.Ú.É.K mindenkinek
  • MikX
    Na ez télleg tigris tank! :DD
  • Kata
    Kép lesz, ha haladok valami látványosat. A világító berendezést még nem szereztem be.
  • Kata
    loál
  • DJ Skyline

• MikX
    nem célzok én ilyesmire! Netán úgy ismernél?

ON:
    Dobj képt!
    Hogy állsz a ledezéssel?

• Kata
    Na de hogy ne legyek off, a hajóm végre folytatni fogom, kicsit most leálltam vele az utóbbi 1-2 hétben.
  • Kata
    Tököm még nem nőtt ha erre célzol. :)
  • MikX
    Hát valljuk be, hogyha egyí lány fiú, az zavaró lehet néhány helyzetben!! :D
  • Kata
    Azért emiatt ne jöjjetek zavarba. :D
  • DJ Skyline
    én mindíg azt hiszem,hogy egy névrokon!
  • DJ Skyline
    viszont!:)
  • Csoder
    Ugye milyen zavaró?:D
  • Csoder
    nekedis :o)
  • MikX
    viszont bé, izé kata! Mindíg fura hogy béla a logód! :D
  • MikX
    Ez jó!
    Előfordul ilyesmi! :DDSSAS
  • Kata
    BÚÉK mindenkinek!
  • MikX
    Hátt, mondjuk sztem inkább vizet nyom, de mind1, azt írták, hogy az olcsóbb megoldás!
    De az sem igen baj, hogy gyúlékony (még jó :D) mivel az intercooler nem igen megleg, máshova meg nem jut, mivel elpárolog hamar!
    Ezt hogy oda nitrót spriccel megmondom, nem igen láttam, általában vizes megoldások vannak, de a kép amit betettél, azon ugye NX martica van, tehát az valszleg az!
    Akarsz esetleg csinálni a skyline-ra, vagy csak érdeklődésképp kérdezed?
  • geronimo77
    A számlám az marad a régi. Csak kártyát kapok újat