69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • modellmaker
    passzolom
    méjbi Tamiya... de keress rá neten, meg nézz szét a dobozban a 1999.co.jp-n, ha mász nem az összerakásiból kiderül az alkatrészbontás
  • Glpetyus
    Melyik gyártót ajánljátok,ha egy Imreza WRC-re vágynék?
    Tamiya,vagy Hasegawa?
  • Glpetyus
    :DD
    Én most a melegre értettem ezt :I
  • modellmaker
    jah... :D

de nekem mostmár csak ez lesz!! xD

vége van!! :D
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    :)
    láttam makettinfón :)
  • modellmaker

[center]1/72 Academy Grumman Martlet

• modellmaker
    máma jött mailben ismerőstől:

Eladó makettező kompresszor.
    Kérésre képet küldök.
    Irányár: 30 ezer.

akit érdekel... :|
  • Glpetyus
  • modellmaker
    áztasd be vmi vegyszerbe, hátha megpuhul
  • Glpetyus
    Kellene szereznem egy szemenkénti lánctalpat hozzá,mert amit adtak hozzá,az KATASZTRÓFA...baromi kemény gumiból van :C
  • Glpetyus
    Annyira döntöttem,hogy már neki is álltam tegnap a T-54-nek
  • CrazyCharlie
    Nem tudom, döntöttél-e már, hogy melyik makettnek állnál neki. Ha nem, és nem akarsz gyorsan összedobni egyet, akkor ajánlom a T-54-est. Nekem a Type-69-es van meg a Trumptól, szép sorjás, lehet csiszolni, putty-ozni bőven. Garantáltan nem 2 napos meló!
  • Glpetyus
    :)
  • guenwbaba
    az iparira azért gondoltam mert ugye az 15k használtan egy 30 literes tartállyal a spec makettes meg 40k és másra nem is tudom használni ..
    tény hogy halk meg minden de szerencsére kertesházban lakom így a gariban elfér csak a padlóba fúrok egy lyukat és már fent is van a tömlő :D
    két bárra meg egy nyomás szabályózó szeleppel beállítom és voila..
    de abban bizti van vmi hogy kell a tartály de azért szeretném kipróbálni ezt a pumpás dolgot .... mondjuk könnyen előfordul hogy belebukok :D
    de hülye ember ugye a saját kárán tanul ....
  • modellmaker
    sztem iparit fölösleges venni.. 10 bar mi a ráknak... kettő fölé sose megyek... tartályos meg kell, hog ytartsa a nyomást. ergo szvsz a pumpa sem a legjobb választás. de ez különösen oylan dolog amiben nem éri meg feleslegesen spórolni. egyszer egy nagyobb beruházás, de életed végéig nem veszel másik kompresszort az tuti.
  • guenwbaba
    Hello !
    A kompresszor vásárlás előtt állok én is de hajlok én afelé hogy ne vegyek revellt inkább vmi normál ipari ketyerére gondoltam vagy ami még nagyon költség hatékony lehet csak nem tudom hogy hogyan működik az az autókhoz való szivargyújtóról üzemelő kis kompresszor pár ezer forint lehet befektetek egybe hátha műxik ha meg nem akkor megmarad a kocsihoz :)
    Vki próbálta már? Nyomást biztos elő tudja állítani 2bar fölötti kell az autó gumihoz is az tuti csak hogy mennyire folyamatos az a kérdés ja meg persze a csatlakozások :D de az legyen a legnagyobb baja azt összebarkácsolom :D
    vélemények? kövezéshez kövek a bejáratnál balra vannak :D
  • modellmaker
    vagy lehet hogy ~55...
  • modellmaker
    az enyém is egy airline cucc ~35 pénz volt anno ~4 éve de ez is hűtőgépmotor :D
  • Glpetyus
    Én annó szintén egy kulbban csináltattam /kaptam egyet,az egy egyszerü hütőgépmotorból volt ,kb 3 évvel ezelöttig elég jól is müködött amúgy
    80 ezret én meg nem adok ki egy hobbi komresszorra,amikor 20 K-ért már normál méretü van,...ezt kicsit irreálisnak tartom.
    Bár akkor meg ne sírjak,jogos :D
    (Nem,inkább kár hogy te nem vagy pösti vagy pöst-megyei :P )
  • modellmaker
    kompresszor

egy tartályos téma mindenképpen kell szvsz. (na most jó lenne ha debreceni lennél, a klubban van aki gyárt kompresszort.)
  • Glpetyus
    Jah :)
  • Glpetyus
    Ja,köszi a linket ismerem,ezeket is nézegettem,van 1-2 elég tetszetős :o
  • Glpetyus
    baszus.
    És akkor ahhoz spéci kompresszor is kell,nem?
    Ami leáll addig...
    Garázsban van nagy kompresszor az is csak addig dolgozik,amíg feltölt,dehát egy ilyen kis "eszkábált" szobaival ezt nem tudom megcsinálni.Csak bekapcsolom,aztán ha végeztem kinyomom,nincs tartálya.
    Oszt' itt elöbb-utóbb vmi szétmenne a nyomástól,mert 10-bar-t kifúj,a kis vacak mivolta ellenére is -.-
  • modellmaker
    öö az uccsó kettő lehyet ugyanaz? :D csak fasz francia kiejtés :C
  • Kit--Kat
    Ráadásul magyar származásu: Gabriel SURANYI:)
  • modellmaker
    Igen, mindegyik kettős működtetésű, nyomod a gonbot jön a levegő, hűzod közben hátra, jön a festék is.

HA ajánlhatok vmit: chromax.hu (Y)

iwata, badger, "pazsé" (nem tom hogy kell leírni) másolatok. :D kínai... xD De egy az egyben ua. az ár pedig töredéke az eredetinek.
  • DJ Skyline
    akkor T-54
  • Glpetyus
    *és nincs kedvem 2 -NAP ALATT- végezni vele
  • Glpetyus

Namost ezt megpróbálom érthetően megfogalmazni:
    A most kapható retuspisztolyok mindegyik elzárja a LEVEGŐT is,ha az ember elengedi a "ravaszt" ?
    Az enyém ugye az az őskövület orosz.Azon folyamatosan megy át a levegő,és őszintén szólva én ezt már megszoktam.De azért szeretnék egy újabbat,és nemtudom melyik az ilyen egyszerübb :c
    (ilyenkor nincs itt ez a hüle seaweed )
  • Glpetyus
    LOL,én nem az eredeti kinézete miatt választok egy makettet :)
    Amúgy egy kifejezetten ronda gép is lehet gyönyörű makettben (többnyire az is).
    A BMP meg kifejezetten szép jármű,úgyhogy inkább fogd be
    Odáig már eljutottam,hogy vagy ISU,vagy T-54,vagy KV-1.
    Ebből most még talán kiesik az ISU,mivel marha kevés alkatrészből áll,(150-200 kb),és nincs kedvem 2 végezni vele
  • DJ Skyline
    nem tudom, kicsit olyan dromedár kinézete van, mondjuk az ISU meg egy benga állat :D BMP-1 meg mint valami uszály -.-
  • Glpetyus
    KV-1-el mi a bajod? o:
    Az is 2.vh-us (ellenben a t54-el -.-)
  • Glpetyus
    jó fej vagy... :)
  • DJ Skyline
    ISU-152, Katyusa, T-54 között vacilálok, nehéz a választás :D
  • Glpetyus
    Mit építsek?

Type 83
    KV-1
    T-54
    BMP-1
    Katyusa
    ISU-152

Kedvem mindhez van.
  • Glpetyus
    :DDDDDDDDDD !!!!
  • modellmaker
    Én azzal élek...
  • CrazyCharlie
    Ez igen. Már az se semmi, hogy ennyi gépet összerakott. Na ezt próbálja valaki überelni...
    Szeretnék azzal a tudattal élni, hogyha akarom, meg tudnám csinálni...
  • Glpetyus
    Dúrva mi?
    Ez hány méter lehet,5-6?
    Ha életfogytiglanin ülnék,SE állnék neki :)