69150
-
hmmm!!
-
igen,de buborékos azt írja...nem pezsgőfürdőt szeretnék...lehet hogy maradok a ragasztónál...átlátszó...igaz pár nap mire köt,de tutira... -

-
MrChef:
"Az én első műgyantám teljesen átlátszó, és olyanra is köt: az FM-14. Még mindig megvan, bár mostanában jár le a szavatossága. Épp most használtam lámpa üvegének imitálásához. Nem rossz, de sűrű, ezért buborékos egy kicsit, viszont vízfelületnél el lehetne bíbelődni a buboréktalanításával." -
enyhén viharvert,kopott....de nekem is tetszik,csak nem a tré sivatagi álcafestéssel!
-
én is eddig csak sima gyertyáról hallottam....írjuk be a gúglbe hogy zselégyertya!
-
ez má' jobban teccik... -
Még egy kis Tigris. Ez nem az amit a Mecsekben láttak!
-
hát ja..:)
mondjuk kár,hogy nem tom mi az a zselégyertya...

de anyám,vagy b.nőm tuti tudja :P -
hajszárítós megoldás az nem rossz ötlet...de mindenki zselézik -
hát...jobb minta az öntsünk igazi vizet és zárjuk le megoldás...de mondjuk nem kéne a zselégyertyánál leakadni...de én tényleg nem dagonyát akarok hanem kis folyót patakot diorámára,nem indokínai monszun területet tocsogó sárral... -
Szerintem frankó vizet műgyantából tudtok csinálni. -
mondj egyet :P -
nem szokásom szpemmelni... 

-
végre értelmes infok jöttek... -
semmi.. túl sok értelmes válasz nincs :(.."ezek" azt hiszik sarat akarunk,meg mocsarat...:// -
teccik'...
-
ne szpemmelj...téééényleg...mivan a vizes topikkal fabulis.hu-n...ehhh.... -
na azé' :D -
ami alapján közös gyökerük lehet..:/ -
ráadásúl egymás mellett:) -
Jó.
-
hmm-hmm... -
Hát 3 ugyanolyan bokor,azért általában "hasonló" szinű,nem?
-
ő biokertben lakik biztos(paradicsomház pl)---és biztos mindent egyszínűnek lát...zöld és piros!:) -
A cikk idézi a kiadott utasítások fordításást és nem valami pontosak ám azok. Egyedül 44-es álcázó festés van jól meghatározva. 3 szín egyenlő arányban a sárga területeken zöld és barna pontocskák a barna és zöld felületen sárga pontokkal.
Afrikában az első időkben vizes homokkal vonták be a tankokat mert az alap szürke szín nagyon gáz volt. vagy olajos homokkal. Szóval voltak érdekes megoldások. Érdekes lenne csinálni egy olyan Panzert amelyen homok az álcázás. :) -
heh..hogy pislog a láma :DD -
Mér te kimész az udvarra és csupa világos-, vagy sötétzöld minden? -
de most nyár van!
-
sry :P -
ja..:) te is attól vagy ilyen----> 

:DD -
tavasz van...
-
Túl soxinű a növényzet...a makett szép:) -
De volt ott már olyan is ami nem kamu. -
ehhh... -
Ezen a brinnga a legjobb :D -
Daily joke is below today's picture
ez van a kép fölött...daily joke már nekem kapásból mindent elmondott!:) -
pontosabban=soha nem volt 2 egyforma:)
de azért az "alap" mintáktól,nem hinném hogy így eltávolodtak volna...bár ki tudja lehet a parancsnokra épp rájött az 5 perc: P...
Az biztos,hogy ez nem "rendszeresített" forma... -
Tehát:
-
Igen most már biztos, h kamu!