82991
-
#12541 X-Akták topicban tökéletesen bejön a banner, szal nem értem.
Itt meg bejön egy üres fehérség, jobb gombbal ha rámegyek, movie not loaded van szürkén, és feketén about macromedia player, szal nem tom mi lehet. -
#12540 IE 6 -
#12539 Megnéztem, nekem is a legújabb van fenn. -
#12538 nálam jó... böngésző? -
mike369 #12537 az van fent... és közben ez már a 3. gép, amiről próbálom (W98, WXPSP1, WXPSP2) -
#12536 Legújabb van elvileg, de utána nézek azért. -
#12535 lamase Boldog Szülinapot! :) -
#12534 nem a portolás miatt csúszott ennyit, az alapvető :) -
#12533 Én modemes vagyok és nekem bejön.
Amit csináltam az a legújabb Flashben készült szóval sztem akinek nem jön be www.macromedia.comról töltse le a legújabb flash playert. -
#12532 Mindegy, ezt az időt már kibírjuk :) Lényeg, hogy kijön :) -
#12531 Kicsit sokáig tartott a portolás, tekintve, hogy az motor eleve PC -re készült, bár meg kellett várni míg minden PSX -s megveszi, pénz ugat -
#12530 jaja, juhejj! -
#12529 igenis akad
de nem baj mostmárcsak hetek kérdése
Gyerekek én behaltam ezektől a hírektől/képektől hosszú idő után az első hivatalos infó. -
#12528 Basszus olvasva a dolgokat nem tudom, hogy mit csináljak.. Sírjak-e, hogy még mennyi idő van a megjelenésig, vagy örüljek, asszem sírok örömömben
GTA rlz -
#12527 na, összeszedtem az új infókat iDe -
#12526 Vagy már nem szette le háromszor pc-re mint eggyesek
(inkább így fogalmaztam volna) -
#12525 IGN-en vannak PC-s SA shot-ok, csak gondoltam szolok, hatha akad olyan, aki meg nem porgette ki haromszor is a game-et PS2-n... -.^
Egyet beszurok ide:
-
mike369 #12524 Nálam is fehér csak (2 kül. gépről is...)
Nézd, Amse! Kép nélkül! Így jó? :) -
#12523 Nektek betölti? Nekem nem akarja a bannert betölteni :( Ha külön a linknél nézem meg amit grizzly beírt korábban, ott jó, de itt nem jelenik meg nekem.
Nem hiszem, hogy nálam a hiba, mert az X-akták topicnál bejön a banner rendesen (ott is flash-es) -
#12522 Köszi, örülök, ha tetszik:)
Egyébként valamivel meg lehet hálálni;)
Mégpedig azzal, hogy kb 2 hét múlva lesz ADSL-em, de a gta megjelenéséig biztosan, és semmilyen tapasztalatom nincs olyan téren, hogy majd honnan tudnám beszerezni (letölteni), (és ez nem csak a gtaval kapcsban érdekel) esetleg van-e ingyen oldal vagy keresni kell smswebeset,stb
Amennyiben warezoskodásnak minősül a téma akkor nagyon megköszönném, ha vki írna egy mailt ezzel kapcsolatban: [email protected] -
#12521 Jah és köszi és jó lett! ;) -
#12520 done.;)
és ha már karbantartunk kitöröltem "pár" hsz-t :) -
#12519 pfff:) -
#12518 Hát eddig azt hittem... mivel magyar GTA-val foglalkozó oldal sok infóval meg visszaszámlálóval... csak mostanában állandóan szarakodik.
Amúgy azt kérdezted, "Hol éredekel?", én meg megmondtam, hogy hol van a hely, ahol érdekel! -
mike369 #12506 ...márakinek... másoknak meg a vizsgaidőszak ugyebár... -
#12505 hehh mindjárt itt van a SDan Andreas ez jó de ami még jobb ez azt jelenti, minnyá itt a nyári szünet!!!!:PPPPPPP -
#12504 jó lett -
#12497 Éééééés elkészült! Aki tudja az akkor rakja /rakassa be. Vagy ha van valami javaslat írjátok.
http://stopthebees.uw.hu/gta.html
(az swf helye: http://stopthebees.uw.hu/gta.swf) -
#12485 kozolfórum... -
#12484 Óhhh köszönöm hogy te meghallgattál!!!! -
#12481 helo!
lene egy egyszerü kérdésem!!!
amikor los santos-ban a repülőtérhez megyek azt írja ki hogy keresek valami repülő iskolát!
nem tudná valaki pontosan elmondani hogy hol van pontosan az iskola?
kősszyke -
#12477 Elég legyen már ebből az állandó bétázásból/emulátor dumáról, napok (hetek?) óta erről szól a topic...
Nincs béta, nem megy emulátorral, nem töltötte le a haverod PC-n, nem játszik vele a haverod PC-n
-
#12475 Na jó sztem ki kéne írni ezt valahova:
Bárki, aki akármilyen pc-s gta-val dicsekszik az rakjon be ide egy printcreent, amit csinált saját maga. Vagy ne szólaljon meg... -
#12455 Na elkezdtem. A kérdés az volt hogy mi a pontos megjelenési dátum? ;)
A coming in june felirat eltűnik és mivel beleolvadna így alatta lesz a számláló (tehár meg lesz hosszabbítva). -
#12454 A pontos megjelenési dátumnak a számlálóba kéne lennie. -
#12453 fenti vagy lenti legyen? (lentiben május van írva!)
pontos megjelenési dátum? -
#12452 Ami most van meg ebből csinálj 1 sima képet + számlálót rá, vagy csak az egyikre rakj 1 visszaszámlálót szvsz.
-
#12451 lehet -
#12450 vagy meglehetene beszélni webmesterrel, hogy ezt cseréljük le. Már ha ez lehet swf. -
#12449 ötlet mi legyen a visszaszámlálóhoz?
Valami olyanra gondoltam hogy középen nagy lóbetűkkel : Már csak XXóra YYperc ZZ mp van hátra.
Ötleteket várok.
A kép mi legyen? Ez a fönti jó lesz?