82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Alien
    X-Akták topicban tökéletesen bejön a banner, szal nem értem.

Itt meg bejön egy üres fehérség, jobb gombbal ha rámegyek, movie not loaded van szürkén, és feketén about macromedia player, szal nem tom mi lehet.
  • Alien
    IE 6
  • Alien
    Megnéztem, nekem is a legújabb van fenn.
  • M@TriX
    nálam jó... böngésző?
  • mike369
    az van fent... és közben ez már a 3. gép, amiről próbálom (W98, WXPSP1, WXPSP2)
  • Alien
    Legújabb van elvileg, de utána nézek azért.
  • Alien
    lamase Boldog Szülinapot! :)
  • M@TriX
    nem a portolás miatt csúszott ennyit, az alapvető :)
  • grizzly21
    Én modemes vagyok és nekem bejön.
    Amit csináltam az a legújabb Flashben készült szóval sztem akinek nem jön be www.macromedia.comról töltse le a legújabb flash playert.
  • Alien
    Mindegy, ezt az időt már kibírjuk :) Lényeg, hogy kijön :)
  • Kandurex
    Kicsit sokáig tartott a portolás, tekintve, hogy az motor eleve PC -re készült, bár meg kellett várni míg minden PSX -s megveszi, pénz ugat
  • M@TriX
    jaja, juhejj!
  • Caby
    igenis akad
    de nem baj mostmárcsak hetek kérdése
    Gyerekek én behaltam ezektől a hírektől/képektől hosszú idő után az első hivatalos infó.
  • Alien
    Basszus olvasva a dolgokat nem tudom, hogy mit csináljak.. Sírjak-e, hogy még mennyi idő van a megjelenésig, vagy örüljek, asszem sírok örömömben

GTA rlz
  • M@TriX
    na, összeszedtem az új infókat iDe
  • JohnnySmith
    Vagy már nem szette le háromszor pc-re mint eggyesek
    (inkább így fogalmaztam volna)
  • Rincewind
    IGN-en vannak PC-s SA shot-ok, csak gondoltam szolok, hatha akad olyan, aki meg nem porgette ki haromszor is a game-et PS2-n... -.^

Egyet beszurok ide:
  • mike369
    Nálam is fehér csak (2 kül. gépről is...)

Nézd, Amse! Kép nélkül! Így jó? :)
  • Alien
    Nektek betölti? Nekem nem akarja a bannert betölteni :( Ha külön a linknél nézem meg amit grizzly beírt korábban, ott jó, de itt nem jelenik meg nekem.

Nem hiszem, hogy nálam a hiba, mert az X-akták topicnál bejön a banner rendesen (ott is flash-es)
  • grizzly21
    Köszi, örülök, ha tetszik:)
    Egyébként valamivel meg lehet hálálni;)
    Mégpedig azzal, hogy kb 2 hét múlva lesz ADSL-em, de a gta megjelenéséig biztosan, és semmilyen tapasztalatom nincs olyan téren, hogy majd honnan tudnám beszerezni (letölteni), (és ez nem csak a gtaval kapcsban érdekel) esetleg van-e ingyen oldal vagy keresni kell smswebeset,stb
    Amennyiben warezoskodásnak minősül a téma akkor nagyon megköszönném, ha vki írna egy mailt ezzel kapcsolatban: [email protected]
  • Amse
    Jah és köszi és jó lett! ;)
  • Amse
    done.;)
    és ha már karbantartunk kitöröltem "pár" hsz-t :)
  • Kit--Kat
    pfff:)
  • reménytelen
    Hát eddig azt hittem... mivel magyar GTA-val foglalkozó oldal sok infóval meg visszaszámlálóval... csak mostanában állandóan szarakodik.
    Amúgy azt kérdezted, "Hol éredekel?", én meg megmondtam, hogy hol van a hely, ahol érdekel!
  • mike369
    ...márakinek... másoknak meg a vizsgaidőszak ugyebár...
  • Kit--Kat
    hehh mindjárt itt van a SDan Andreas ez jó de ami még jobb ez azt jelenti, minnyá itt a nyári szünet!!!!:PPPPPPP
  • Alien
    jó lett
  • grizzly21
    Éééééés elkészült! Aki tudja az akkor rakja /rakassa be. Vagy ha van valami javaslat írjátok.
    http://stopthebees.uw.hu/gta.html
    (az swf helye: http://stopthebees.uw.hu/gta.swf)
  • Kit--Kat
    kozolfórum...
  • Imrusssss
    Óhhh köszönöm hogy te meghallgattál!!!!
  • ttibi
    helo!
    lene egy egyszerü kérdésem!!!
    amikor los santos-ban a repülőtérhez megyek azt írja ki hogy keresek valami repülő iskolát!
    nem tudná valaki pontosan elmondani hogy hol van pontosan az iskola?
    kősszyke
  • Alien
    Elég legyen már ebből az állandó bétázásból/emulátor dumáról, napok (hetek?) óta erről szól a topic...

Nincs béta, nem megy emulátorral, nem töltötte le a haverod PC-n, nem játszik vele a haverod PC-n

• grizzly21
    Na jó sztem ki kéne írni ezt valahova:
    Bárki, aki akármilyen pc-s gta-val dicsekszik az rakjon be ide egy printcreent, amit csinált saját maga. Vagy ne szólaljon meg...
  • grizzly21
    Na elkezdtem. A kérdés az volt hogy mi a pontos megjelenési dátum? ;)
    A coming in june felirat eltűnik és mivel beleolvadna így alatta lesz a számláló (tehár meg lesz hosszabbítva).
  • Duddits
    A pontos megjelenési dátumnak a számlálóba kéne lennie.
  • grizzly21
    fenti vagy lenti legyen? (lentiben május van írva!)
    pontos megjelenési dátum?
  • Amse
    Ami most van meg ebből csinálj 1 sima képet + számlálót rá, vagy csak az egyikre rakj 1 visszaszámlálót szvsz.
  • hen-tes
    lehet
  • grizzly21
    vagy meglehetene beszélni webmesterrel, hogy ezt cseréljük le. Már ha ez lehet swf.
  • grizzly21
    ötlet mi legyen a visszaszámlálóhoz?
    Valami olyanra gondoltam hogy középen nagy lóbetűkkel : Már csak XXóra YYperc ZZ mp van hátra.
    Ötleteket várok.
    A kép mi legyen? Ez a fönti jó lesz?