82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Eston
    JA KIRÁLY!!!
  • tigeroo
    lehetne valami olyasmi a banner a megjelenése után,hogy mintha a 'Top Secret' vagy a 'Censored' pecsétet rányomták volna a mostanira ezzel az írással: megjelent :D
    na?
  • báttyó02
  • Loco
    Természetesen odaírtam, hogy aki megteheti. Semmi gond, ha valaki nincs eleresztve anyagilag, vagy nem tetszik neki a program. De ha valakinek tetszik, és nem megterhelő, vegye meg:)
  • UNREG
    "pedig ez msot tényleg csak a konzolosokat minősiti"

Na ne viccelj, te nem szoktad a fórumot olvasni? Az esetek 90%-ában a segítségről szól.
  • grizzly21
    OK, legyen a többség akarata a döntő: ha vki tud jobb szöveget, az írja be, és eldöntitek.
  • tigeroo
    neeeeee o:
    vagy ha mégis beleakarod tenni a 'Megjelent' szöveget, akkor egy dátumot is mellé:)
  • fitutufi
    ha feltörik én meg nem veszem :)
  • Loco
    Legyen: 'Megjelent, húzás a boltba!' vagy valami. ösztönözzük a népet, hogy aki teheti inkább vegye meg
  • grizzly21
    Ja, hogyha letelne az idő, akkor visszafelé számolna, tehát- előjellel, de ki is próbálhatod, át kell állítanod az időt a gépeden.
    Megcsináljam, hogy ha kész, akkor a felirat ez legyen: MEGJELENT! vagy vmi, amit kitaláltok?
  • Thanatos
    nem most hanem majd ha kijött jön a 3millio ugyanolyan kérdés..., amire ember rögtön rávágná ovlass vissza etc, csak éppen egy iylen topicban meg normális ember nem modnja hogy ovlassa vissza a 3millio értelmetlen falme-t (mint pl ez is msot itt :PPP)
  • hen-tes
    és mégis miért kéne visszaolvasni?
  • Thanatos
    ha a sok hozzászólás 90% szemét akkor, tényleg zavaró, ezek idézik elő azt az emberben hogy fel se merül benne hogy bármiért is visszaolvasson :)
  • hen-tes
    miért zavar a sok hozzászólás?
  • Thanatos
    pedig ez msot tényleg csak a konzolosokat minősiti... :PPPP
  • M@TriX
    jaja, még nemtom miről van szó...
  • Thanatos
  • Thanatos
    ha már forumba kérsz elakadás ügyben egy ilyen gamenál segitséget már rég gáz... :)
  • UNREG
    Oké, még visszatérünk rá. :)
  • M@TriX
    általában én szoktam segíteni atz általam játszott topikogban.
    de nem hinném, hogy itt senki nem tudná megcsinálni majd...
  • UNREG
    Nem-e?
    Kiváncsi vagyok, hogy akkor is ezt fogod mondani, amikor elérkezel Z küldetéseihez. :))
    A konzolosok 60%-a nem tudta megcsinálni, még jó, hogy nem kötelező.

Szerk: és nem azért mert bénák, ez egy kontrollerre kihegyezett küldetéssorozat, hanem mert pokolian nehéz.
  • M@TriX
    nincs mit
  • Quki
    Hi!Tud valaki mondani egy ps2-es emulátort ,de ami megy,mert kéne.Előre is köszi.
  • hykao #12831
    Aham...nocsak...vajon mi köze ennek ahhoz, hogy módszeresen szétbarmolunk egy PC-s topikot, holott van konzolos élő (folyamatosan posztolt) megfelelője!!!???
    Merthogy ez történt itt...s a normális hangvételű észrevételeimre, kéréseimre csak idiótizmus vagy harsány kacaj volt a válasz...még az itt hájpoló moderátor részéről is...

Szal én nem utálom a konzolosokat, ne traktálj ezzel, mert nem erről szólt a dolog...de elég szomorú, hogy 12828 hozzászólás van egy olyan játék PC-s topikjában, ami még ki sem jött...csak mert pár emberke nem bír magával...
  • Newfronter
    Ahogy egyre jobban telik az idő, úgy egyre izgatottabbak leszünk. Mivel én csak warezról tudom majd beszerezni (olyan a netem hogy nem lehet torrentezni), lehet hogy 1 hetet is várnom kell, szóval olyan 15.-e körül lesz meg csak :(((
    De nem baj... A mennyei mannáért vért kell izzadni :)

Jól olvastam azt hogy lesz benne replay video szerkesztő is, mint a driv3r-ben?
    Mert akkor túl is mentek a várakozásaimon....
  • M@TriX
    nem hinném, hogy az tuóbbi előfordulna, sztem... ;)
  • UNREG
    Nem, a konzolosok már rég kijátszották, most inkább GT4-eznek.
    Lehet utálni a konzolosokat, de ha véletlenül segítségre szorulsz és netán egy konzolos segít neked, legyen benned annyi tartás, hogy el sem olvasod, még annak az árán sem, hogy nem jutsz tovább.
  • JohnnySmith
    .....bravo
  • démonigyerek
    csá
    rég láttalak erre fele
  • démonigyerek
    eltűntek a konzolosok!!!
    már csak mi pc-sek vagyunk itt
  • démonigyerek
    én mondom magamba hogy szar lesz

és amikor meglátom, akkor kellemesem fogok csalódni
    ez a legjobb módszer
    szerintem... :D
  • hykao #12823
    Na kikoptak már a konzolosok vagy itt rontják még a levegőt??? Rég voltam már a topikban, mert korábban nagy volt itt a konzolos hájp...síppal, dobbal, nádihegedűvel...és sok-sok SZPOJLERREL természetesen...moderátori támogatással...szal mi az ábra mostanság??? Helyreállt a rend??? :)))
  • cSuwwi
    Ha elérjük júni 10.-e éjfélt, utána felfelé fog számolni a számláló? :]
    Ha amerikában júni 7.-én megjelenik, és nem lopják ki előtte 1-2 nappal, vagyis 8.-a körül lesz már dvd(rip), akkor a "szegényebbek" már nagyban fogják nyomni a biztonsági másolatukkal, amikor még mindig "már csak 2 nap ... van hátra" :)
  • grizzly21
    Én sem nézem, de dísznek azért jó.
  • Johnny23
  • báttyó02
    engem se nagyon érdekel,nem fogom lesni hogy hány nap meg másodperc van... :D
  • Kit--Kat
    mér vagy hülye??
  • démonigyerek
    én attól félek hogy szar lesz
  • Kit--Kat
    mind1 engem nem zavar, hogy nem látom:)
  • malter
    alapbol ugy kell várni hogy szar lesz és akkor nagyot csalodunk pozitivan:))